O bir gercek bazi yiycekler sutu arttiriyor ama o anlik surekli degil iko kasik yesende ayni 1 tabak yesendeInşallah yapmam ya valla korkuyorum o an insan nelerden medet umuyo demek ki. Zor bi durum. Ama bilinçlendik artık sütü sadece emzirmek ve su artiriyo. Benim bi arkadasim sütü artsın diye bulgur yiye yiye 10 kilo aldı. Çok üzüldüm ona kimsede dememiş ne alakası var onla sütün
Takılıyorum tabi Allah aratmasın. Belki ilerde 7 de 8de kalkabileceğim bi işim olur o zaman hić problem olmaz uykuAaa olmaz oyle sey sonsuza kadar uykusuz kalcagini bilsen gene yapmak istiycegin birduyguu
Insallah cnmTakılıyorum tabi Allah aratmasın. Belki ilerde 7 de 8de kalkabileceğim bi işim olur o zaman hić problem olmaz uyku
Dengeli beslensek yeter inşallah ilerde o hataları yapmam gerçekten şu kilomda 5 kilo daha fazla olsam top gibi bişey olurumO bir gercek bazi yiycekler sutu arttiriyor ama o anlik surekli degil iko kasik yesende ayni 1 tabak yesende
Bence sen çok takıyorsun kafanı Esra.Top gibi olacağını düşünmüyorum.Dengeli beslensek yeter inşallah ilerde o hataları yapmam gerçekten şu kilomda 5 kilo daha fazla olsam top gibi bişey olurum
ben şimdiden öyleyim boyum kısa olduğu için. Çok taktığımın farkındayımBence sen çok takıyorsun kafanı Esra.Top gibi olacağını düşünmüyorum.
Taktıkça daha fazla stres altındasın.Rahat bırak kendini.Bu şekilde kendini yıpratıyorsun,kilo vermenide etkiliyor.ben şimdiden öyleyim boyum kısa olduğu için. Çok taktığımın farkındayım
Bende biraz rahat olma kararı aldım kendime kötülük yapıyorum bu şekilde. Eminim benim kadar takan yoktur şu kiloyu artık hastalık derecesine geldiTaktıkça daha fazla stres altındasın.Rahat bırak kendini.Bu şekilde kendini yıpratıyorsun,kilo vermenide etkiliyor.
Boyun kacki bencede takmamak en iyisiBende biraz rahat olma kararı aldım kendime kötülük yapıyorum bu şekilde. Eminim benim kadar takan yoktur şu kiloyu artık hastalık derecesine geldi
Boyum 1.58 1.60 arası ölçtüğüm yere göre değişiyor. Sürekli erkek arkadaşımın beni beģenmediği düşüncesi var. Oysa hiç öyle bir imada bile bulunmadı. Zaten mantıklı düşününce diyorum ben her halimle kabul etmeyen bir insan beni sevmiyodur. Kendimi beğenmiyorum aslında kendim için zayıflamaya çalışıyorum ama özgüvensizlik bunları düşündürüyoBoyun kacki bencede takmamak en iyisi
Hemen bu duygulardan siyrilmalisin ne kadar guzel yada cirkin oldugunun hic bi onemi yok onemli olan kendini nasil hissettiginle alakali☺ yasam kocu gibi hissettim kendimiBoyum 1.58 1.60 arası ölçtüğüm yere göre değişiyor. Sürekli erkek arkadaşımın beni beģenmediği düşüncesi var. Oysa hiç öyle bir imada bile bulunmadı. Zaten mantıklı düşününce diyorum ben her halimle kabul etmeyen bir insan beni sevmiyodur. Kendimi beğenmiyorum aslında kendim için zayıflamaya çalışıyorum ama özgüvensizlik bunları düşündürüyo
Bişey kalmadı 8 lere bu şoklama sayesinde görürsün kesinKızlar selamlar nasılsınız, benim menüm tamamen değişti, şoklamaya geçtik hızlandırmak İçin, 1 gün yumurta var 1 gün Yok o nedenle sabah yoğurtlu kırmızı biber yedim :) bakalım güzel gidiyor neler olacak, 1 ay sonra randevum diyetisyenle inş 8 görürüm o zamana hedefim o, ayrıca ay başı salona başlıyorum
Kendimi nasıl iyi hissedicem peki yaşam koçuHemen bu duygulardan siyrilmalisin ne kadar guzel yada cirkin oldugunun hic bi onemi yok onemli olan kendini nasil hissettiginle alakali☺ yasam kocu gibi hissettim kendimi
Bence son zamanlarda sen çok yoruldun o yüzden. Evde kp var bence çok büyük bir yük sürekli tam şekilde bir sofra kurmak. Hem sıkı bir diyet hem de tempolu spor. Bunlar yıprattı seni. Ama mükafatını aldın şimdi başa dönmek istemiyorsan devam etmelisin bence ama biraz sporu azalt kendini yorma ve 1 çeşit yemek yap geç. Tek başına sebze yemeği de yorucu değil kavur soğanı salçayi sebzeyi pişsin. Gözünde büyütme. Herşeyide kendin yüklenme eşininde ev düzeni icin sorumluluk alması gerekiyorKızlar ben hiç iyi degilim biraz morale motşvasyona ihtiywcım var gecen kacamk yapınca moralim düzlecek sandım ama hala canım sıkkın ne spor yapmak istiyorhm ne de birşeyler yemek mutfaga bile giresim yok hani yapardık ya onceden yap bi tost gec hasla bi makarna olsun bitsin o moddayım ne slaatayla ne sebze yemegiyle ugrasacak halim var neden böyle oldu bilmiyrm artık 2 ay olcak nerdeyse ondan heralde ama desteginize ihtyiacım var cok
Napalım ama derdimiz varTam bir derdim var sayfası oldu burası
Kendini severekKendimi nasıl iyi hissedicem peki yaşam koçu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?