Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O bir gercek bazi yiycekler sutu arttiriyor ama o anlik surekli degil iko kasik yesende ayni 1 tabak yesende

Taktıkça daha fazla stres altındasın.Rahat bırak kendini.Bu şekilde kendini yıpratıyorsun,kilo vermenide etkiliyor.
Bende biraz rahat olma kararı aldım kendime kötülük yapıyorum bu şekilde. Eminim benim kadar takan yoktur şu kiloyu artık hastalık derecesine geldi

Kızlar selamlar nasılsınız, benim menüm tamamen değişti, şoklamaya geçtik hızlandırmak İçin, 1 gün yumurta var 1 gün Yok o nedenle sabah yoğurtlu kırmızı biber yedim :) bakalım güzel gidiyor neler olacak, 1 ay sonra randevum diyetisyenle inş 8 görürüm o zamana hedefim o, ayrıca ay başı salona başlıyorum

MEnümü yazayım akşam yine yazarım

Uyanınca: çörek otu yağı + ılık limonlu su
Kahvaltı: yoğurtlu kırmızı biber

Ara: 6-7 çiğ badem

Öğle: beyaz peynirli salata
Yoğurt

Akşam: salata
Uygun ne yemek varsa sebze vs ya da hindi yerim bayadır yemedim

Boyun kacki bencede takmamak en iyisi
Boyum 1.58 1.60 arası ölçtüğüm yere göre değişiyor. Sürekli erkek arkadaşımın beni beģenmediği düşüncesi var. Oysa hiç öyle bir imada bile bulunmadı. Zaten mantıklı düşününce diyorum ben her halimle kabul etmeyen bir insan beni sevmiyodur. Kendimi beğenmiyorum aslında kendim için zayıflamaya çalışıyorum ama özgüvensizlik bunları düşündürüyo

Hemen bu duygulardan siyrilmalisin ne kadar guzel yada cirkin oldugunun hic bi onemi yok onemli olan kendini nasil hissettiginle alakali☺ yasam kocu gibi hissettim kendimi

Bişey kalmadı 8 lere bu şoklama sayesinde görürsün kesin

Kızlar ben hiç iyi degilim biraz morale motşvasyona ihtiywcım var gecen kacamk yapınca moralim düzlecek sandım ama hala canım sıkkın ne spor yapmak istiyorhm ne de birşeyler yemek mutfaga bile giresim yok hani yapardık ya onceden yap bi tost gec hasla bi makarna olsun bitsin o moddayım ne slaatayla ne sebze yemegiyle ugrasacak halim var neden böyle oldu bilmiyrm artık 2 ay olcak nerdeyse ondan heralde ama desteginize ihtyiacım var cok

Bence son zamanlarda sen çok yoruldun o yüzden. Evde kp var bence çok büyük bir yük sürekli tam şekilde bir sofra kurmak. Hem sıkı bir diyet hem de tempolu spor. Bunlar yıprattı seni. Ama mükafatını aldın şimdi başa dönmek istemiyorsan devam etmelisin bence ama biraz sporu azalt kendini yorma ve 1 çeşit yemek yap geç. Tek başına sebze yemeği de yorucu değil kavur soğanı salçayi sebzeyi pişsin. Gözünde büyütme. Herşeyide kendin yüklenme eşininde ev düzeni icin sorumluluk alması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…