Ara sira yapiyorum ama bu aralar hic yapasim yok bende markete giderkn yolumu uzati0 yuruyus yapiyorum hicolmazsa benim tam mekik yapmam lazm ama sezeryanimdan cok korkuyorum canimin acicagindan deil annemle esim kafamin etini yerlerAfiyet olsun canım hepsi saglıklı pişmiş ne guzel otlıcanı fırında nasıl yapıyorsun
afiyet olsjn canım sporu bölgesel vs ekleyemezmisin hiç
Dediğim gibi önemli olan bol bol pratik. Özelde olsa kursta olsa hocalar sadece konu anlatıyor. Yani türkçeden örnek vereyim, geçmiş zaman ekleri -miş ve -di dir falan gibi. Gerisi sana kalıyo kelime ezberlemek pratik yapmak. Bol bol dizi film izleyip yabancılarla konuşman gerekiyo. Bizim kursta bi kız var sabah 10da kursa geliyo konuşma klubune katılıyo akşam 7 ye kadar evde de sürekli dizi film izliyo o kız baya yol katetti konuşamıyor ama 6 7 ayda anlayacak seviyeye gelmiş. Ama biz sadece kursa gidip geldigimiz icin bir arpa boyu yol katedemedikInternwtten baktigim kadar cnm ama oda cok kafami karisgirdi haftaya is olayi netlik kazanicak hemen bi ikii yere gorusmeye gidip kararimi vericem acaba bire bir dersmi alsam anlamadigimi yeri tekrar etmek daha kolay olur die dusundm ama kurslarinda ogretme teknikleri vardr dimi
Allah yardimcim olsum desene canim valla gozum korkuyor ama mecburumda dr bakalim az cok yapcak gibiyim dedigin gibi ezberimide iyi tutarsam yaparimDediğim gibi önemli olan bol bol pratik. Özelde olsa kursta olsa hocalar sadece konu anlatıyor. Yani türkçeden örnek vereyim, geçmiş zaman ekleri -miş ve -di dir falan gibi. Gerisi sana kalıyo kelime ezberlemek pratik yapmak. Bol bol dizi film izleyip yabancılarla konuşman gerekiyo. Bizim kursta bi kız var sabah 10da kursa geliyo konuşma klubune katılıyo akşam 7 ye kadar evde de sürekli dizi film izliyo o kız baya yol katetti konuşamıyor ama 6 7 ayda anlayacak seviyeye gelmiş. Ama biz sadece kursa gidip geldigimiz icin bir arpa boyu yol katedemedik
Yaparsın yaparsın biraz zaman ayır yeterki eminim 2 senede çat pat konusacak kıvama gelirsin. Insanın isteyince yapamayacağı şey yok. Ben çok pişmanım boşken gitmediğime şimdi işten güçten vakit ayıramıyorum. Özele boşuna gitme hiç farkı yok hatta sınıf daha iyi en azından iletişime geciyorsun.Allah yardimcim olsum desene canim valla gozum korkuyor ama mecburumda dr bakalim az cok yapcak gibiyim dedigin gibi ezberimide iyi tutarsam yaparim
Sağol cnm dahaa iyiyzGecmis olsun
Burdayıım geldim sonundaa cnm
Tmm canimKanguru_ canim bu cuma mezun olurum inşallah olamazsam ayrilicam takımdan canim olur mu çok aktif olamiyorum zaten
canim artij oyle cagirmiyoruz :) uyeler kendileri seciyo takimlari :)
Hoşgeldin canım nasılsın nerelerdeydinBurdayıım geldim sonundaa cnm
Tmm canim
canim artij oyle cagirmiyoruz :) uyeler kendileri seciyo takimlari :)
Hoşbuldm cnm tşk iyiym sn nasılsn. Oğlum rahatszlandı baya idrarını yapamıyordu. Pipisinde darlık vardı. 7 aylığız acil sünnet olduk :) baya zorlabdık hareketli bi bebek..Hoşgeldin canım nasılsın nerelerdeydin
oyle bi duzenleme geldi artik cnm :)Yaaa tamam canım listede az kişiyiz diye hemen atladım ama
Ekmek çok fazla yiyosun makarna falanda olmamış yavaş yavaş azaltırsın karbonhidratıKızlaaaar oğlum çok şükür iyi baya toparladık.. eşim süpriz yapıp tartı almış bana. Tartıldım ve sonuç 59.1 ... bgn pek yürüyemedm
10.641 adım attım.
7.94 km yol tapyım ve 369 kalori yaktım.
Bugün ki menüm.
Sabah
2 rafadan yumurta
Bol çeri domates ve salatalık
Yeşillik
Limonlu portakallı ve zencefil, tarçınlı ılık su
2 dilim ekmek
Ara
5 çiğ badem
Bitki çayı
100 gr siyah kuru üzüm
Öğle
3 yk makarna salçalı
1 kase yoğurt
Yağsız salata
Ara
1 portakal
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
4 adet tokat yöresinden mercimekli yaprak sarma
Gün boyu tüketilen su : 1.5 lt
Geçmiş olsun inşallah iyidir bebişHoşbuldm cnm tşk iyiym sn nasılsn. Oğlum rahatszlandı baya idrarını yapamıyordu. Pipisinde darlık vardı. 7 aylığız acil sünnet olduk :) baya zorlabdık hareketli bi bebek..
Evet ya bende akşam farkettim ekmeği tamamen kesmek niyetindeym inşallahEkmek çok fazla yiyosun makarna falanda olmamış yavaş yavaş azaltırsın karbonhidratı
Tşk ederiz iyiyz ilk geceye göre cnnGeçmiş olsun inşallah iyidir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?