Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım hepsi saglıklı pişmiş ne guzel otlıcanı fırında nasıl yapıyorsun
afiyet olsjn canım sporu bölgesel vs ekleyemezmisin hiç
Ara sira yapiyorum ama bu aralar hic yapasim yok bende markete giderkn yolumu uzati0 yuruyus yapiyorum hicolmazsa benim tam mekik yapmam lazm ama sezeryanimdan cok korkuyorum canimin acicagindan deil annemle esim kafamin etini yerler

Huzurvermeyolunda sagol, patlicani uzunlamasina kesip firina atiyorum 10-15 dkk sonra domates biber sogan bir yerde hazirliyorum sogunca rendelenmis kasar az bisey, diziyorum aralarina domatesten tekrar biraz firina atiyorum hafif oluyor

Iyi aksamlar kizlar yorucu birgün daha bitti sükür sabah camide manti yaptik kermes hazirligi geldim evi topla yemek yap yedir topla dikis kursuna git gel cay demle derken dua alip yeni oturdum
Menü
Sabah:bol roka marul yesil sogan salatalik yedi zeytin biraz beyaz peynir bir dilim ekmek
Ara:sütlü kahve
Ögle:yesil mercimek corbasi kabak yemegi
Ara:yesil cay kirmizi üzüm alti yedi tane kadar
Aksam:kabak yemegi bir dilim ekmek
Spor:karin egzersizleri
Su:az ictim galiba

Dediğim gibi önemli olan bol bol pratik. Özelde olsa kursta olsa hocalar sadece konu anlatıyor. Yani türkçeden örnek vereyim, geçmiş zaman ekleri -miş ve -di dir falan gibi. Gerisi sana kalıyo kelime ezberlemek pratik yapmak. Bol bol dizi film izleyip yabancılarla konuşman gerekiyo. Bizim kursta bi kız var sabah 10da kursa geliyo konuşma klubune katılıyo akşam 7 ye kadar evde de sürekli dizi film izliyo o kız baya yol katetti konuşamıyor ama 6 7 ayda anlayacak seviyeye gelmiş. Ama biz sadece kursa gidip geldigimiz icin bir arpa boyu yol katedemedik

Allah yardimcim olsum desene canim valla gozum korkuyor ama mecburumda dr bakalim az cok yapcak gibiyim dedigin gibi ezberimide iyi tutarsam yaparim

Allah yardimcim olsum desene canim valla gozum korkuyor ama mecburumda dr bakalim az cok yapcak gibiyim dedigin gibi ezberimide iyi tutarsam yaparim
Yaparsın yaparsın biraz zaman ayır yeterki eminim 2 senede çat pat konusacak kıvama gelirsin. Insanın isteyince yapamayacağı şey yok. Ben çok pişmanım boşken gitmediğime şimdi işten güçten vakit ayıramıyorum. Özele boşuna gitme hiç farkı yok hatta sınıf daha iyi en azından iletişime geciyorsun.

En çok kullanılan günlük hayatta aç kalmayacağın kadar konuşabileceğin temel 3000 kelime var aslında onları ezberlemekle başlayabilirsin

Reactions: NGY
Kızlaaaar oğlum çok şükür iyi baya toparladık.. eşim süpriz yapıp tartı almış bana. Tartıldım ve sonuç 59.1 ... bgn pek yürüyemedm
10.641 adım attım.
7.94 km yol tapyım ve 369 kalori yaktım.

Bugün ki menüm.
Sabah
2 rafadan yumurta
Bol çeri domates ve salatalık
Yeşillik
Limonlu portakallı ve zencefil, tarçınlı ılık su
2 dilim ekmek

Ara
5 çiğ badem
Bitki çayı
100 gr siyah kuru üzüm

Öğle
3 yk makarna salçalı
1 kase yoğurt
Yağsız salata

Ara
1 portakal

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
4 adet tokat yöresinden mercimekli yaprak sarma

Gün boyu tüketilen su : 1.5 lt

Eklentiler

• Screenshot_20180222-000033.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 27
Ekmek çok fazla yiyosun makarna falanda olmamış yavaş yavaş azaltırsın karbonhidratı

Bende tarundan itibaren artik aktifim insallah. Kararli ve sıkı bi diyet yapcam demicem cunku ne zmn oyle desem bi sorun cikiyo. O yuzden Allah izin verdigi surecr burda diyet yapmaya caliscam diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…