Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaaaydın arkadaslaaar :) nasılsınız bugun bakalım
Ben efsane bi karatay kahvaltısı yapıyorum bugun 2 öğün yapmak niyetim aksam yemeginde salata yogurt yiyip hafif kapatıcam bide kosubandı yaoarsam super olcak

Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Soğan Kürü yapanınız oldu mu hiç?Ben dün başladım inanılmaz bir ağrı var kasığımda.Dün akşamdan beri yatıyorum.Zorla geldim işe .
Ben yaklasik 1.5 ay önce yaptim Ve bugün yeniden yapacam Ama öyle bir Sorun olmadi? Tam olarak Nasil hazirladin regl bitiminden 2 veya 10 gün Sonra baslaman gerekiyor buna dikkat ettin mi?

Ben yaklasik 1.5 ay önce yaptim Ve bugün yeniden yapacam Ama öyle bir Sorun olmadi? Tam olarak Nasil hazirladin regl bitiminden 2 veya 10 gün Sonra baslaman gerekiyor buna dikkat ettin mi?
Evet ettim canım.2.günü başladım.1,5 bardak suyu kaynadıktan sonra orta boy soğanı 4 e bölüp 5 dakika ağzı kapalı kaynattım.Sabah ve öğlen aç karnına yemekten yarım saat önce içtim.
2008 de yapmıştım ilk böyle bir sancım olmamıştı.Şimdi inanılmaz bir sancım var otururken bile zorlanıyorum.Yorumları okudum bazılarında olmuş sancı.Bilemedim doğrusu.

Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan

Salı
Pembebulut05 - 123 puan
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -

Çarşamba

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan

bende okumustum sanci olabilecegini ama cok siddetliyse sabah yerine eve gidince aksam yemeginden önce Ve aksam yemeginden sonra da yapabilirsin belki öyle daha iyi olur

Bi tarif verde yapayim
Tarif 1: 1 lt suya 1 çubuk tarçın, 2-3 adet karabiber, 2-3 dilim limon, 1 tutam maydonoz eklenir.

Tarif2: 1 lt suya 2-3 dilim limon, 1 tutam maydonoz, 1-2 dilim zencefil eklenir.

Tarif3: 1 lt suya 1 çubuk tarçın, 1 y.kaşığı elma sirkesi, 2-3 dilim zencefil eklenir.

Bu tariflerin hepsinde geceden hazırlıyoruz, sabah suyunu süzüp öğlene kadar içiyoruz

Tsk ederim bu aksam yapayim yarin icerim

bende okumustum sanci olabilecegini ama cok siddetliyse sabah yerine eve gidince aksam yemeginden önce Ve aksam yemeginden sonra da yapabilirsin belki öyle daha iyi olur
Ağrı kesici aldım şimdi.İşteyim ve yoğunum izinde alamıyorum.
Olmadı yarın akşam yemeğinden önce ve sonra yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…