- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet onun etkisi olabilir bence, ilk günler insan çok şiş oluyoGunaydin arkadaslar bu hafta cok veremiyorum neden acaba mensim die mi nese benim icin almamakta mucizede
Son gunlerdeyim amaEvet onun etkisi olabilir bence, ilk günler insan çok şiş oluyo
Ben hala olamadım onun da etkisi olabilir mi kiiGunaydin arkadaslar bu hafta cok veremiyorum neden acaba mensim die mi nese benim icin almamakta mucizede
Detoks suyu iç istersenSon gunlerdeyim ama
Ben yaklasik 1.5 ay önce yaptim Ve bugün yeniden yapacam Ama öyle bir Sorun olmadi? Tam olarak Nasil hazirladin regl bitiminden 2 veya 10 gün Sonra baslaman gerekiyor buna dikkat ettin mi?Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Soğan Kürü yapanınız oldu mu hiç?Ben dün başladım inanılmaz bir ağrı var kasığımda.Dün akşamdan beri yatıyorum.Zorla geldim işe .
Evet ettim canım.2.günü başladım.1,5 bardak suyu kaynadıktan sonra orta boy soğanı 4 e bölüp 5 dakika ağzı kapalı kaynattım.Sabah ve öğlen aç karnına yemekten yarım saat önce içtim.Ben yaklasik 1.5 ay önce yaptim Ve bugün yeniden yapacam Ama öyle bir Sorun olmadi? Tam olarak Nasil hazirladin regl bitiminden 2 veya 10 gün Sonra baslaman gerekiyor buna dikkat ettin mi?
bende okumustum sanci olabilecegini ama cok siddetliyse sabah yerine eve gidince aksam yemeginden önce Ve aksam yemeginden sonra da yapabilirsin belki öyle daha iyi olurEvet ettim canım.2.günü başladım.1,5 bardak suyu kaynadıktan sonra orta boy soğanı 4 e bölüp 5 dakika ağzı kapalı kaynattım.Sabah ve öğlen aç karnına yemekten yarım saat önce içtim.
2008 de yapmıştım ilk böyle bir sancım olmamıştı.Şimdi inanılmaz bir sancım var otururken bile zorlanıyorum.Yorumları okudum bazılarında olmuş sancı.Bilemedim doğrusu.
Bi tarif verde yapayimDetoks suyu iç istersen
Seni hic bir sey durduramaz☺Ben hala olamadım onun da etkisi olabilir mi kii
Tarif 1: 1 lt suya 1 çubuk tarçın, 2-3 adet karabiber, 2-3 dilim limon, 1 tutam maydonoz eklenir.Bi tarif verde yapayim
Tsk ederim bu aksam yapayim yarin icerimTarif 1: 1 lt suya 1 çubuk tarçın, 2-3 adet karabiber, 2-3 dilim limon, 1 tutam maydonoz eklenir.
Tarif2: 1 lt suya 2-3 dilim limon, 1 tutam maydonoz, 1-2 dilim zencefil eklenir.
Tarif3: 1 lt suya 1 çubuk tarçın, 1 y.kaşığı elma sirkesi, 2-3 dilim zencefil eklenir.
Bu tariflerin hepsinde geceden hazırlıyoruz, sabah suyunu süzüp öğlene kadar içiyoruz
Ağrı kesici aldım şimdi.İşteyim ve yoğunum izinde alamıyorum.bende okumustum sanci olabilecegini ama cok siddetliyse sabah yerine eve gidince aksam yemeginden önce Ve aksam yemeginden sonra da yapabilirsin belki öyle daha iyi olur
Sağol teyzesi :)Masallah pamuga :)
Sağol teyzesi :)Oyyy kıyamam minik kuzuya ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?