Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar oğluşum sünnet oldu bi resim paylaşalım ddik

Eklentiler

• Screenshot_20180222-002004.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 37
Bende tarundan itibaren artik aktifim insallah. Kararli ve sıkı bi diyet yapcam demicem cunku ne zmn oyle desem bi sorun cikiyo. O yuzden Allah izin verdigi surecr burda diyet yapmaya caliscam diyorum :)
Hoşgeldin kaptancıgım sende hadi hep beraber inş :)

Dunku menum
900 papatya cayi
11 haslanmis yumurts 5 zeytin 6 dilim peynir tere maydonoz 1 dilim ekmek
14 elma
15 30 sutlu kahve findik fistik badem
19 yogurt salata yogurtun icine lahana ve kuru biber iclerini cocuklara yedirdim:)

Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan

Salı
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -

Çarşamba

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan

plasticwoman egzersizlerin bazılarının sayısını yazmamışsın o yüzden yanlış hesaplamış olabilirim sen tekrar bak istersen

Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Soğan Kürü yapanınız oldu mu hiç?Ben dün başladım inanılmaz bir ağrı var kasığımda.Dün akşamdan beri yatıyorum.Zorla geldim işe .

Amanıın ben sporların adını dahi bilmiyorum :))

Bak şekerim nette var hepsi biliyorsundur da adını bilmiyorsundur

Camım bazıları sn onları nasıl hesaplayacağız neyse sen mühendis kızsın doğrudur bakmama gerek Yok canım :)

Soğan Kürü yapanınız oldu mu hiç?Ben dün başladım inanılmaz bir ağrı var kasığımda.Dün akşamdan beri yatıyorum.Zorla geldim işe .

Ben hiç yapmadım ama çok dinledim araştırdım iltihap mı var acaba belki omdan ağrı yaptı söküyordur belki

Ben yaptım iyi gelmişti, her kadının yılda 15 gün bunu yapması gerekiyo diyolar.

Bak şekerim nette var hepsi biliyorsundur da adını bilmiyorsundur

Camım bazıları sn onları nasıl hesaplayacağız neyse sen mühendis kızsın doğrudur bakmama gerek Yok canım :)
Güldürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…