- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Masallah pamuga :)Kızlar oğluşum sünnet oldu bi resim paylaşalım ddik
Oyyy kıyamam minik kuzuya ya maşallahKızlar oğluşum sünnet oldu bi resim paylaşalım ddik
Hoşgeldin kaptancıgım sende hadi hep beraber inş :)Bende tarundan itibaren artik aktifim insallah. Kararli ve sıkı bi diyet yapcam demicem cunku ne zmn oyle desem bi sorun cikiyo. O yuzden Allah izin verdigi surecr burda diyet yapmaya caliscam diyorum :)
Evet kaptanım müsadenle izne ayrılmak istiyorum biraz toparlanıp öyle listeye girmek istiyorum. Zaten dediğim gibi daha 1 ay hep burda olcamfattylamb94 sen izine cikiyomusun canim karar verdin mi
Benimki dun 320 idiKızlarr sporunuzu yazdıktan sonra beni etiketleyin tek tek bulamıyorum hepinizi.
Hadi ya ben listede degilim saniyodumB belcimim canim bu hafta kilo verirsen listedesin insallah
:))
P pembebulut5 sende durumlar nasil ?:)
Masalh cok tatlıKızlar oğluşum sünnet oldu bi resim paylaşalım ddik
Amanıın ben sporların adını dahi bilmiyorum :))
Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan
Salı
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -
Çarşamba
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
plasticwoman egzersizlerin bazılarının sayısını yazmamışsın o yüzden yanlış hesaplamış olabilirim sen tekrar bak istersen
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Soğan Kürü yapanınız oldu mu hiç?Ben dün başladım inanılmaz bir ağrı var kasığımda.Dün akşamdan beri yatıyorum.Zorla geldim işe .
Ben yaptım iyi gelmişti, her kadının yılda 15 gün bunu yapması gerekiyo diyolar.Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Soğan Kürü yapanınız oldu mu hiç?Ben dün başladım inanılmaz bir ağrı var kasığımda.Dün akşamdan beri yatıyorum.Zorla geldim işe .
GüldürdünBak şekerim nette var hepsi biliyorsundur da adını bilmiyorsundur
Camım bazıları sn onları nasıl hesaplayacağız neyse sen mühendis kızsın doğrudur bakmama gerek Yok canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?