Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 kilo almadım kaptanım sen bana cumartesi tartıl öyle yazalım demiştin.Tartıldığımda 96,8 dim
Benckilo verecrgini dusunerek oyle dedim cnm ama kilo vermedigin icin yuzden bolunmedi o yuzdende gecen cuma ki kilonu yazdim

1 grup
Plasticwoman 1.08
Ngy 1.45
Seyhan77 1.01
Belcimim 1.05
Rzgrece -1.45
1.grup ortalamasi %0.628

2.grup
Smygnc -2.19
Fattylamb94 1.74
Huzurvermeyolunda 2.11
Pembebulut5 0.70
Deli ve cesur 0.59
2.grup ortalamasi % 0.590

Hahahhahahhaaa valla cok iyimisss

1 grup
Plasticwoman 1.08
Ngy 1.45
Seyhan77 1.01
Belcimim 1.05
Rzgrece -1.45
1.grup ortalamasi %0.628

2.grup
Smygnc -2.19
Fattylamb94 1.74
Huzurvermeyolunda 2.11
Pembebulut5 0.70
Deli ve cesur 0.59
2.grup ortalamasi % 0.590

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum :)

Hirs cnm birinci olma hirsi. Sanki birinxi olan takima madalya takiyolar. Amac ortak ha birinci olmus ha sonuncu. Ne farkeder
Hey allahim ya 1.olsalar ne olucak dedihin gibi amc belli herkesnkendi isine baksa keske tek derdi kendiyle yarismak olsaa

Kizlar paylasim alanina birsey yazmayin olur mu ? Yarisma devam ediyor

Kızlar doktordayım.4 ayda hızlı büyümüş miyom.İlaçlı ultrason çektirmem gerekiyormuş.Daha tam sonuçları söylemedi tahlil bekliyorum.
Miyomu ilaçla tedavi etmiyorlarmış 7-8,5 miş.Bu durumda ameliyat yolları gözüküyor gibi.Stresten migrenim tuttu.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun

Gecmis olsun cnm strese girmene gerek yok amelyat olup kurtulcaksin. Oyle dusun

Sümeyyecim cok gecmil olsun canını sıkma lütfen aklına kötü seyler getirme güzel düşünelim güzel olsun tıp cok ilerledi hadi rahim icindeymiş hopp alalım durumu ykktur kaldiki diyelim oyle olacak bu da senin imtşhanındır guzelim hayat böyle bşrşey sabır gereken yollardan herkes farklı seylerle geciyor ama. Sen daha simdiden bunları dusunme once saglıgını dusun kac gundur agrın sızın var kurtulacaksın inş

Teşekkür ederim canım.Ama ilaç vermedi doktor.Tam olarak cm de söyleyemedi.Söylediği rahim içinde olması ve ameliyat olmam gerektiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…