- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum :)
Canım rahim içinde.ve kaç cm olduğunu söyleyemedi.Yeniden ultrason istedi.Yaaaonu bilmiyodum bakm insallah oyle biseye gerek kalmaz. Ultrasonla anlasilmiyomu nerde oldugu
Gecmis olsun tekrardan cnmCanım rahim içinde.ve kaç cm olduğunu söyleyemedi.Yeniden ultrason istedi.
YAapalım da ben bu hafta perm kaptancım 3 gundur wc işlemi yok bugun regl oldum patlayacak gibiyim ya :/Kizlar yine grup yapalim mi
Ask olsunBeni hiç bi grup istemiycek
ohooo cumaya kadar gecerhepsiYAapalım da ben bu hafta perm kaptancım 3 gundur wc işlemi yok bugun regl oldum patlayacak gibiyim ya :/
Saol cnm evet yesillikli herseyyy saglikli tabi bide pratik yemek yapmaya usendigim zman yada evimde dgilsem tonbalikli salata peynirli cevizli salatalar kurtaricimm cokta seviyorm
Hey masallah :)
Cok guzsl seyler ama bunlar icin vakit lazim bendede o yokbilgi icin tesekkur ederin cnm birinin isine yarar umarim
Orasi belli olmaz belki 55 i goruruz :)
Afiyet olsun cnm guzel menu
Goruruz cnm yeterki isteyelim. Ben bu hafta cok sasirdim yuzdelere. Harikaydi cunku. Bu grup isi ise yaramks anlasilan :)
senin menun harika cnm afiyet olsun
(Gormeden yorum yaptim. Cunku oyle oldugunu biliyorum)
Eveeeeett hanimlaarrr
Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.
Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz
Cekismeli bir hafta olsun.
Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir
Ohooommmgruplari yaziyorum
1.takim
plasticwoman
philosophergirl
Allonsy
NEHIR34
AhSen_2504
B belcimim
N NGY
DELIveCesur
2.takim
S smygnc
herderdedeva
@Seyhan77
RZgrece
Huzurvermeyolunda
P pembebulut
@Fatyylamb94
Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz
Hadi bakalimmmmm
Yarissss baslasiiiinnnnnm
Hadi hayırlısı kaptancım benm bugun of gunum cok fenayım agrı sızı ama yarın rakiplerim korksun bizden
Eveeeeett hanimlaarrr
Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.
Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz
Cekismeli bir hafta olsun.
Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir
Ohooommmgruplari yaziyorum
1.takim
plasticwoman
philosophergirl
Allonsy
NEHIR34
AhSen_2504
B belcimim
N NGY
DELIveCesur
2.takim
S smygnc
herderdedeva
@Seyhan77
RZgrece
Huzurvermeyolunda
P pembebulut
@Fatyylamb94
Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz
Hadi bakalimmmmm
Yarissss baslasiiiinnnnnm
AhSen_2504 sen nerdesin onceden surekli burda olursun. Burda kal yoksa motive olamazsin. Bak gruplara soktum senide bi kendije gel bakim bi silkelen.
Korksunlar ayolHadi hayırlısı kaptancım benm bugun of gunum cok fenayım agrı sızı ama yarın rakiplerim korksun bizden
Spor yap spor bak huzura seni soyledim cok spor yapar diye sen hic spor yapmadin beni utandirdinCanim kaptanıcem bugün veli toplantısı vardı evden erken çıktım ve yarım saat oldu geleli. Zaten gün berbat geçti çok yağmur vardı bende cocuklarda perişan olduk yollarda servis falan beklerKen baya ıslandık. NeySeki eve geldim çay içtim anca kendime geldim
Aynen sirkelenmemm lazım iyikide gruplara eklemişsin beni ellerine sağlık
Niye bu hafta basladin kiKızlar spora başladım bugün Yani salona yazıldım :) eşimi de başlattım 6 aylık
Hayırlı olsun ikinizede :)Kızlar spora başladım bugün Yani salona yazıldım :) eşimi de başlattım 6 aylık
Spor yap spor bak huzura seni soyledim cok spor yapar diye sen hic spor yapmadin beni utandirdinnerde o satirlaaaarr dolusu sporlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?