Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saol cnm evet yesillikli herseyyy saglikli tabi bide pratik yemek yapmaya usendigim zman yada evimde dgilsem tonbalikli salata peynirli cevizli salatalar kurtaricimm cokta seviyorm

Bende çok seviyorum

:)

Tebrik ederim 1.gruptaki arkadaşları plasticwoman N NGY @Seyhan77 B belcimim Kanguru_
iyi olan kazandı

:) süper

Eveeeeett hanimlaarrr

Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.

Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz

Cekismeli bir hafta olsun.

Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir

Ohooommm gruplari yaziyorum

1.takim
plasticwoman
philosophergirl
Allonsy
NEHIR34

AhSen_2504
B belcimim
N NGY

DELIveCesur

2.takim
S smygnc
herderdedeva
@Seyhan77
RZgrece
Huzurvermeyolunda
P pembebulut
@Fatyylamb94

Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz

Hadi bakalimmmmm

Yarissss baslasiiiinnnnnm

Hemen yazayım

Hadi hayırlısı kaptancım benm bugun of gunum cok fenayım agrı sızı ama yarın rakiplerim korksun bizden

AhSen_2504 sen nerdesin onceden surekli burda olursun. Burda kal yoksa motive olamazsin. Bak gruplara soktum senide bi kendije gel bakim bi silkelen.

Canim kaptanıcem bugün veli toplantısı vardı evden erken çıktım ve yarım saat oldu geleli. Zaten gün berbat geçti çok yağmur vardı bende cocuklarda perişan olduk yollarda servis falan beklerKen baya ıslandık. NeySeki eve geldim çay içtim anca kendime geldim

Aynen sirkelenmemm lazım iyikide gruplara eklemişsin beni ellerine sağlık

Spor yap spor bak huzura seni soyledim cok spor yapar diye sen hic spor yapmadin beni utandirdin nerde o satirlaaaarr dolusu sporlarin

Spor yap spor bak huzura seni soyledim cok spor yapar diye sen hic spor yapmadin beni utandirdin nerde o satirlaaaarr dolusu sporlarin

Canimm seni hic utandirirmiyim sadece geçen hafta regli den dolay payamadam amma ve lakin bugünden itibaren sıkı spor yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…