- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Kızlar spora başladım bugün Yani salona yazıldım :) eşimi de başlattım 6 aylık
hadi bakalimCanimm seni hic utandirirmiyim sadece geçen hafta regli den dolay payamadam amma ve lakin bugünden itibaren sıkı spor yapicam
Kızlar doktordayım.4 ayda hızlı büyümüş miyom.İlaçlı ultrason çektirmem gerekiyormuş.Daha tam sonuçları söylemedi tahlil bekliyorum.
Miyomu ilaçla tedavi etmiyorlarmış 7-8,5 miş.Bu durumda ameliyat yolları gözüküyor gibi.Stresten migrenim tuttu.
Bugun hiç iyi degilşm kaptancım yemek bile yapamadım az önce agrıdan sütlü kahve ictim basımı dik tutamıyrm dolap boş sebzem bilem yok biri benim yerime markete gitsiin cörek yedim bitane mecburiyetten hşçbişeye halim mecalim yok yarına enerji toplamam lazım biz aynı gruptayız bide seni utandırmayımKorksunlar ayol
Brnde bugun temizlik ve yemek yaptim yarin isim yok bol spor yapabilirim :)
Hayırlı olsun canım daha da hızlanacak kilo vermen hemde sepsekillisinden :)Kızlar spora başladım bugün Yani salona yazıldım :) eşimi de başlattım 6 aylık
Ayy niye okdr kotusun yaBugun hiç iyi degilşm kaptancım yemek bile yapamadım az önce agrıdan sütlü kahve ictim basımı dik tutamıyrm dolap boş sebzem bilem yok biri benim yerime markete gitsiin cörek yedim bitane mecburiyetten hşçbişeye halim mecalim yok yarına enerji toplamam lazım biz aynı gruptayız bide seni utandırmayım(
Hayırlı olsun canım daha da hızlanacak kilo vermen hemde sepsekillisinden :)
Benim misafirim gelecek poğça börek tatlı vs bişeyler yapıyorum, yememem gerekiyor nedense hic canım istememesine rağmen kendime güvenemiyorumtakim kalabaliklasti artik susmaz kimse dedim... yanildim
Aaaa aman dikkattt verdim kilolari geri almaaBenim misafirim gelecek poğça börek tatlı vs bişeyler yapıyorum, yememem gerekiyor nedense hic canım istememesine rağmen kendime güvenemiyorum
Valla hiç niyetim yok taze fasulyemi yedim doydum. O anda şuan ki ruh halim gibi olursa hayatta yemem. Onlar yerken ben de 1 kuru incir mi yesem acabaAaaa aman dikkattt verdim kilolari geri almaa
Biselerle oyala kendini kuru incir kayisi fln yoksa onlardan yemek istersinValla hiç niyetim yok taze fasulyemi yedim doydum. O anda şuan ki ruh halim gibi olursa hayatta yemem. Onlar yerken ben de 1 kuru incir mi yesem acaba
Öyle yapayımBiselerle oyala kendini kuru incir kayisi fln yoksa onlardan yemek istersin
Erken gidip gec geliyor cocuklarla da bu halde carsı pazar zor malumAyy niye okdr kotusun yaesin gec mi geliyo gelirken markete ugrasin alsin bisler
Anliyorum seni cnmErken gidip gec geliyor cocuklarla da bu halde carsı pazar zor malum
Cok cok gecmis olsun sumeyyecim baska bi doktora daha mi gitsen her doktorum gorusu ayni olmuyor bazilari hemen ameliyat diyor bazilari ilac tedavisiyle hallolur diyor suan agrinin durumu ne? Bence iyice arastirip miyom knusunda iyi olan bi doktor bulsan onada gostersenKızlar doktordayım.4 ayda hızlı büyümüş miyom.İlaçlı ultrason çektirmem gerekiyormuş.Daha tam sonuçları söylemedi tahlil bekliyorum.
Miyomu ilaçla tedavi etmiyorlarmış 7-8,5 miş.Bu durumda ameliyat yolları gözüküyor gibi.Stresten migrenim tuttu.
Eveeeeett hanimlaarrr
Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.
Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz
Cekismeli bir hafta olsun.
Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir
Ohooommmgruplari yaziyorum
1.takim
plasticwoman
@philosophergirl
@Allonsy
@NEHIR34
AhSen_2504
@belcimim
N NGY
@Deli ve Cesur
2.takim
S smygnc
@herderdedeva
@Seyhan77
RZgrece
Huzurvermeyolunda
@pembebulut
@Fatyylamb94
Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz
Hadi bakalimmmmm
Yarissss baslasiiiinnnnnm
Bi kuru incir bi kuru kayisi yada hurma da olabilir canm kucuk kucuk dogra bi tabaga koy oyle yee teker teker yiyince gozde doyuyo digerlerini cnin istemezÖyle yapayımplasticwoman da izin verirse
Teşekkür ederim canım.Bu hafta içinde başka bir doktora gideceğim.Randevu almaya çalışıyorum.İşinin ehli bi prof.Cok cok gecmis olsun sumeyyecim baska bi doktora daha mi gitsen her doktorum gorusu ayni olmuyor bazilari hemen ameliyat diyor bazilari ilac tedavisiyle hallolur diyor suan agrinin durumu ne? Bence iyice arastirip miyom knusunda iyi olan bi doktor bulsan onada gostersen
Dediğin gibi yapayım 1 tane de mercimek köftesi yesem nolurBi kuru incir bi kuru kayisi yada hurma da olabilir canm kucuk kucuk dogra bi tabaga koy oyle yee teker teker yiyince gozde doyuyo digerlerini cnin istemez
Ne desem ki :/ plastige sorsanaDediğin gibi yapayım 1 tane de mercimek köftesi yesem nolurama içinde bulgur var olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?