- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bazen hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor bazen de minicik hallerini özlüyorum su annelik ne zorAnliyorum seni cnmcok gecmks olsun
Banada aynisi oluyoBazen hiç büyümeyeceklermiş gibi geliyor bazen de minicik hallerini özlüyorum su annelik ne zor
Ozaman yeme :) yasam kocunu dinle ben dinledim bugun dun dediklerini yaptim :)
Sümeyye miyomdan ameliyat olan arkadaslarim var korkma canim iyi olacaksin insallah sogan kürü cok agri yapti dediginde anlamistim cünkü komsumun miyomunu alman doktor sogan kürüyle tedavi etti agri o yüzdendi bence sökmeye calistigi icin.ameliyat dedilerse olur kurtulursun canim allah büyüktür.2 kilo almadım kaptanım sen bana cumartesi tartıl öyle yazalım demiştin.Tartıldığımda 96,8 dim
Çok iyi yapmışsın harfiyen uyarsan 2 haftada listedesin o derece etkili :)Ozaman yeme :) yasam kocunu dinle ben dinledim bugun dun dediklerini yaptim :)
Cayi cok begendik canim tesekkürler beyaz cayi bulamadim kiraz sapinida bulamadim kiraz sapi yerine kiraz sapli poset cay koydum olmustur demi bide kakule ne pahali meretmis ayol 4,29 euroKızlar spora başladım bugün Yani salona yazıldım :) eşimi de başlattım 6 aylık
İnşallah ablacım.Ben kürü 2,5 gün yapabildim ama sancı hala devam ediyor.Ben ömrümde bu şekilde bi sancı çekmedim.Beni korkutan rahim içinde olması ve 6,5-8 cm arası gibi dedi.Ve ben bekarım evlenmeyi düşünüyorum ağustosta.Çocuk olayı var.Kafamda deli sorular.Allah büyük.Sümeyye miyomdan ameliyat olan arkadaslarim var korkma canim iyi olacaksin insallah sogan kürü cok agri yapti dediginde anlamistim cünkü komsumun miyomunu alman doktor sogan kürüyle tedavi etti agri o yüzdendi bence sökmeye calistigi icin.ameliyat dedilerse olur kurtulursun canim allah büyüktür.
Gecmis olsunTeşekkür ederim canım.Bu hafta içinde başka bir doktora gideceğim.Randevu almaya çalışıyorum.İşinin ehli bi prof.
Bi ustteki yazim sanaBugünkü menum
Uyanınca Limonlu sirkeli su
Kahvalti
1 yemek k. Lor
1 domates
Kuru üzüm ve çay
Bugün disardayim bi arkadaşı ziyarete gittim ve ikrmalarda bulundu 1 tane kurabiye ve yarim avüç cekirdek yedim
Akşam
Tavuklu salata
1 kase mercimek çorbası
2 litre su
1 bardak zencefil tarcin cayi
Spor
1000 ip
30 dk leslie
Hersey Allah'tan cnm dermansiz derdin olmasin insallah korktugun gibi cikmiycakİnşallah ablacım.Ben kürü 2,5 gün yapabildim ama sancı hala devam ediyor.Ben ömrümde bu şekilde bi sancı çekmedim.Beni korkutan rahim içinde olması ve 6,5-8 cm arası gibi dedi.Ve ben bekarım evlenmeyi düşünüyorum ağustosta.Çocuk olayı var.Kafamda deli sorular.Allah büyük.
Yeni gelen arkadaslar.nelerelerde bugun hic gormedimm sanki
Öğlen olmamış canım akşam mercimekli sarma mıKahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, salatalik, biraz findik, zeytin peynir, süt
Öglen: kuru kayisi, hurma, az tahin pekmez
Aksam: kiymali&etli lahana sarmasi
+2.5 lt kabuk tarcin&limon suyu, 2 sütlü filtre kahve
Çok güzel afiyet olsunBugunki menum
Kahvalti 11.00
2 yumurtali kiymali omlet
1kk peynir
Ara 16.00 1 avuc ayasi kuru meyve 1 kase yogurt
Aksam 19.45
6 kasik kapuska yarim kase yogurt
2 lt su 1 kupa neskafe 2 brd limonlu cay
1 saat normal tempo yuruyuss
Canim cook üzüldüm cook mekani cennet olsunHanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Allah mekanını cennet etsin sevenlerine sabır versin kim bilmiyorum çok ama çok üzüldümHanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?