Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 kilo almadım kaptanım sen bana cumartesi tartıl öyle yazalım demiştin.Tartıldığımda 96,8 dim
Sümeyye miyomdan ameliyat olan arkadaslarim var korkma canim iyi olacaksin insallah sogan kürü cok agri yapti dediginde anlamistim cünkü komsumun miyomunu alman doktor sogan kürüyle tedavi etti agri o yüzdendi bence sökmeye calistigi icin.ameliyat dedilerse olur kurtulursun canim allah büyüktür.

Kızlar spora başladım bugün Yani salona yazıldım :) eşimi de başlattım 6 aylık
Cayi cok begendik canim tesekkürler beyaz cayi bulamadim kiraz sapinida bulamadim kiraz sapi yerine kiraz sapli poset cay koydum olmustur demi bide kakule ne pahali meretmis ayol 4,29 euro

İnşallah ablacım.Ben kürü 2,5 gün yapabildim ama sancı hala devam ediyor.Ben ömrümde bu şekilde bi sancı çekmedim.Beni korkutan rahim içinde olması ve 6,5-8 cm arası gibi dedi.Ve ben bekarım evlenmeyi düşünüyorum ağustosta.Çocuk olayı var.Kafamda deli sorular.Allah büyük.

Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu sirkeli su

Kahvalti
1 yemek k. Lor
1 domates
Kuru üzüm ve çay

Bugün disardayim bi arkadaşı ziyarete gittim ve ikrmalarda bulundu 1 tane kurabiye ve yarim avüç cekirdek yedim

Akşam
Tavuklu salata
1 kase mercimek çorbası

2 litre su
1 bardak zencefil tarcin cayi

Spor
1000 ip
30 dk leslie

Bi ustteki yazim sana

Hersey Allah'tan cnm dermansiz derdin olmasin insallah korktugun gibi cikmiycak

Kahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, salatalik, biraz findik, zeytin peynir, süt
Öglen: kuru kayisi, hurma, az tahin pekmez
Aksam: kiymali&etli lahana sarmasi

+2.5 lt kabuk tarcin&limon suyu, 2 sütlü filtre kahve

Bugunki menum

Kahvalti 11.00
2 yumurtali kiymali omlet
1kk peynir

Ara 16.00 1 avuc ayasi kuru meyve 1 kase yogurt

Aksam 19.45
6 kasik kapuska yarim kase yogurt

2 lt su 1 kupa neskafe 2 brd limonlu cay
1 saat normal tempo yuruyuss

Yeni gelen arkadaslar.nelerelerde bugun hic gormedimm sanki

Hanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.

Kahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, salatalik, biraz findik, zeytin peynir, süt
Öglen: kuru kayisi, hurma, az tahin pekmez
Aksam: kiymali&etli lahana sarmasi

+2.5 lt kabuk tarcin&limon suyu, 2 sütlü filtre kahve
Öğlen olmamış canım akşam mercimekli sarma mı

Bugunki menum

Kahvalti 11.00
2 yumurtali kiymali omlet
1kk peynir

Ara 16.00 1 avuc ayasi kuru meyve 1 kase yogurt

Aksam 19.45
6 kasik kapuska yarim kase yogurt

2 lt su 1 kupa neskafe 2 brd limonlu cay
1 saat normal tempo yuruyuss
Çok güzel afiyet olsun

Hanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Canim cook üzüldüm cook mekani cennet olsun

Allah mekanını cennet etsin sevenlerine sabır versin kim bilmiyorum çok ama çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…