- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Mercimeksiz, evet olmadi Ama canim Cok tatli cekti öyle frenliyebildim yoksa aylardir agzima sürmedigim cikolatalara saldiracaktim misafir cok diye heryer cikolata dolu son zamandirÖğlen olmamış canım akşam mercimekli sarma mı
Çok güzel afiyet olsun
tekrar basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun insallahHanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Basiniz sagolsunHanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Pirinçli mi sarmaMercimeksiz, evet olmadi Ama canim Cok tatli cekti öyle frenliyebildim yoksa aylardir agzima sürmedigim cikolatalara saldiracaktim misafir cok diye heryer cikolata dolu son zamandir
Afiyet olsun menu guzel tabi mecbur cislarda olmus ama neseki spor yapmissin:)
Bi ustteki yazim sana
hayir Tabi kiPirinçli mi sarma
önümüzdeki hafta kurubaklagilleri keserek denesene bi bence hızlı kilo vereceksinhayir Tabi kiaz birsey bulgur vardi Ama kiyma yogundu lahanaya sarilmis köftede diyebiliriz
Canım tatlı krzin tutmua seninde benim gibi ben de malesef öğlen yaptım bundan keske hiç olmasaydı ama nerdeyse sıfır seker alsıgımız icin özel dönemde daha cok ihtiywc hissediyoruz heraldeKahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, salatalik, biraz findik, zeytin peynir, süt
Öglen: kuru kayisi, hurma, az tahin pekmez
Aksam: kiymali&etli lahana sarmasi
+2.5 lt kabuk tarcin&limon suyu, 2 sütlü filtre kahve
Menün cok guzel canım :)Bugunki menum
Kahvalti 11.00
2 yumurtali kiymali omlet
1kk peynir
Ara 16.00 1 avuc ayasi kuru meyve 1 kase yogurt
Aksam 19.45
6 kasik kapuska yarim kase yogurt
2 lt su 1 kupa neskafe 2 brd limonlu cay
1 saat normal tempo yuruyuss
Allah rahmet eylesin canım basınız sagolsun Allah ailesine sabrı cemil niyazeylesinHanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
İyi etmişsin canım cikolata yiyecegine on almıssınMercimeksiz, evet olmadi Ama canim Cok tatli cekti öyle frenliyebildim yoksa aylardir agzima sürmedigim cikolatalara saldiracaktim misafir cok diye heryer cikolata dolu son zamandir
Olsun bence öisafirli bir gezmeye göre iyi sıyırmıssın :)Teşekkür ederim canım biraz cislarla oldu ama
Esra deme öyle gözünğ sevem kurubaklagilde olmicaksa ne yicez biiz :)önümüzdeki hafta kurubaklagilleri keserek denesene bi bence hızlı kilo vereceksin
Cuma gunu spor yapmistimOzaman yeme :) yasam kocunu dinle ben dinledim bugun dun dediklerini yaptim :)
Et balık ıspanak pırasa brokoli karnabahar.. yiceksinizOlsun bence öisafirli bir gezmeye göre iyi sıyırmıssın :)
Esra deme öyle gözünğ sevem kurubaklagilde olmicaksa ne yicez biiz :)
Aynen benimde aklima baska bisi gelmiyo zikkimin kökü dio ya seyfi doganay o zaman zayiflarizOlsun bence öisafirli bir gezmeye göre iyi sıyırmıssın :)
Esra deme öyle gözünğ sevem kurubaklagilde olmicaksa ne yicez biiz :)
CanıııımEt balık ıspanak pırasa brokoli karnabahar.. yiceksiniz
Bugun ben spor yapamadim hava guzeldi hep beraber gezdik:)Spor
300 ip
100 sag bacak
100 sol bacak
100 bisiklet
100 sag sol sırt cevşrme
1 dk plank
40 duvar sınavı
344 puanfattylamb94 Kanguru_
Bugün misafirim vardı listeye bakamadım pazartesi hepsini düzenlerim 1. Ilan ederiz. Gerçi bakmadan 1.nin sen olduğu belli ama 2. 3. de önemliSpor
300 ip
100 sag bacak
100 sol bacak
100 bisiklet
100 sag sol sırt cevşrme
1 dk plank
40 duvar sınavı
344 puanfattylamb94 Kanguru_
Sen güzel kilo veriyosun devam et bu şekilde bence :)Canıııım
Spor işlerinin teknik kısmını ceyda daha iyi bilir tabiki ama ben diyet yaparken spora önem verem biri olarak eger kendinde spora devam iradesini göremiyorsan usenirim yorgun olurum vs diyip ertelersen spor salonuna yazıl ama yok evdede aynı tempoda yaoarım spor salonuna verecegim parayla ilerleyen dönemlerim icin de yatırım olmul olur dersen eliptik daha mantıklı benceSpor yapan kızlar size bir şey danışmam gerek sizce eliptik alıp evde spor yapmak mı fitnessa yazılmak mıHuzurvermeyolunda plasticwoman
supersin esra azim sabır = basarı :))Menüm
10.00
2 yumurtadan salata
2 çatal trabzon tulum peyniri
1 havuç
Çay
17.30
7 y.kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Su 1.5 lt spor yok.
Çok şükür arkadaşlarım varken hiç bişey yemedim meyve bile. Hatta onlar çay içerken ben yeşilçay içtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?