Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, salatalik, biraz findik, zeytin peynir, süt
Öglen: kuru kayisi, hurma, az tahin pekmez
Aksam: kiymali&etli lahana sarmasi

+2.5 lt kabuk tarcin&limon suyu, 2 sütlü filtre kahve
Canım tatlı krzin tutmua seninde benim gibi ben de malesef öğlen yaptım bundan keske hiç olmasaydı ama nerdeyse sıfır seker alsıgımız icin özel dönemde daha cok ihtiywc hissediyoruz heralde

Bugunki menum

Kahvalti 11.00
2 yumurtali kiymali omlet
1kk peynir

Ara 16.00 1 avuc ayasi kuru meyve 1 kase yogurt

Aksam 19.45
6 kasik kapuska yarim kase yogurt

2 lt su 1 kupa neskafe 2 brd limonlu cay
1 saat normal tempo yuruyuss
Menün cok guzel canım :)

Hanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Allah rahmet eylesin canım basınız sagolsun Allah ailesine sabrı cemil niyazeylesin

Mercimeksiz, evet olmadi Ama canim Cok tatli cekti öyle frenliyebildim yoksa aylardir agzima sürmedigim cikolatalara saldiracaktim misafir cok diye heryer cikolata dolu son zamandir
İyi etmişsin canım cikolata yiyecegine on almıssın

Menüm

10.00
2 yumurtadan salata
2 çatal trabzon tulum peyniri
1 havuç
Çay

17.30
7 y.kaşığı taze fasulye
Yoğurt

Su 1.5 lt spor yok.
Çok şükür arkadaşlarım varken hiç bişey yemedim meyve bile. Hatta onlar çay içerken ben yeşilçay içtim :)

Spor yapan kızlar size bir şey danışmam gerek sizce eliptik alıp evde spor yapmak mı fitnessa yazılmak mı Huzurvermeyolunda plasticwoman
Spor işlerinin teknik kısmını ceyda daha iyi bilir tabiki ama ben diyet yaparken spora önem verem biri olarak eger kendinde spora devam iradesini göremiyorsan usenirim yorgun olurum vs diyip ertelersen spor salonuna yazıl ama yok evdede aynı tempoda yaoarım spor salonuna verecegim parayla ilerleyen dönemlerim icin de yatırım olmul olur dersen eliptik daha mantıklı bence
supersin esra azim sabır = basarı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…