- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
spor salonunda daha disiplinli olurum eminim ve bir hedefim var 55 gün sonra arkadaşımın düğünü var. Abiye elbisede 42 beden giyiniyorum ama bugün 40 beden bi elbiseye resmen aşık oldum. Onun içine girebilmek için son gücümle yaparım. Eliptik alsam ömürlük olur ama fitness da daha çok bölge çalışabilirim sankiSpor işlerinin teknik kısmını ceyda daha iyi bilir tabiki ama ben diyet yaparken spora önem verem biri olarak eger kendinde spora devam iradesini göremiyorsan usenirim yorgun olurum vs diyip ertelersen spor salonuna yazıl ama yok evdede aynı tempoda yaoarım spor salonuna verecegim parayla ilerleyen dönemlerim icin de yatırım olmul olur dersen eliptik daha mantıklı bence
supersin esra azim sabır = basarı :))
Olsun bence öisafirli bir gezmeye göre iyi sıyırmıssın :)
Esra deme öyle gözünğ sevem kurubaklagilde olmicaksa ne yicez biiz :)
Menüm
10.00
2 yumurtadan salata
2 çatal trabzon tulum peyniri
1 havuç
Çay
17.30
7 y.kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Su 1.5 lt spor yok.
Çok şükür arkadaşlarım varken hiç bişey yemedim meyve bile. Hatta onlar çay içerken ben yeşilçay içtim :)
Sağol canım yemedim mutluyum :)Ooo daha neler vardı neler ucuz yırttım vallahi
Canim afiyet olsun menun gayet güzell besleyici ve dengeli olmus. misafire rağmen yemediğin için tebrik ederim kuzum...
Beeennn :) sen niye uyumadın kız bu saatteHu hu uyak kimse varmiii
Sağol canım yemedim mutluyum :)
Beeennn :) sen niye uyumadın kız bu saatte
Iyi bari yat bu saate kadar koca beklenir mikocisi bekliyodum oda şimdi geldi birazdan yaticam artık çünkü cokkk yuhum geliii...
Iyi geceler kuzum
Nasıl oldun ağrın var mı halaBende uyuyamadım.
Var canım.Ağrı kesicinin etkisi geçince coşuyor.Geçecek inşallahNasıl oldun ağrın var mı hala
Mutlaka geçer sen sadece stres yapma biliyosun bu tür kadın hastalıkları stresten dolayı daha da büyür. Atlatacaksın tıp çok ilerlediVar canım.Ağrı kesicinin etkisi geçince coşuyor.Geçecek inşallah
Şüphesiz canım.Tam teşhis konulsun.Beni belirsizlik daha kötü etkiledi.Mutlaka geçer sen sadece stres yapma biliyosun bu tür kadın hastalıkları stresten dolayı daha da büyür. Atlatacaksın tıp çok ilerledi
Doktorlar bazen biraz abartabiliyorlar. Ne zaman belli olacakŞüphesiz canım.Tam teşhis konulsun.Beni belirsizlik daha kötü etkiledi.
Bu hafta içinde başka bir hoca için randevu alacağım ünv.hastanesinde o zaman kesinleşecek.Doktorlar bazen biraz abartabiliyorlar. Ne zaman belli olacak
Inşallah iyi haberlerler gelirsinBu hafta içinde başka bir hoca için randevu alacağım ünv.hastanesinde o zaman kesinleşecek.
İnşallah canım.Inşallah iyi haberlerler gelirsin
Iyi bari yat bu saate kadar koca beklenir mi
Suppersinnn canimmm bohle devamm bak bu hafta daha coook vericeksinnn eminimMenüm
10.00
2 yumurtadan salata
2 çatal trabzon tulum peyniri
1 havuç
Çay
17.30
7 y.kaşığı taze fasulye
Yoğurt
Su 1.5 lt spor yok.
Çok şükür arkadaşlarım varken hiç bişey yemedim meyve bile. Hatta onlar çay içerken ben yeşilçay içtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?