Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanimlar Merhaba. Bugün ogleden sonra çok üzücü bir haber aldık. Eski takimimizdan çok sevdiğimiz bir arkadasimizi kaybettik. Çok Üzgünüz. Hala sok içerisindeyiz. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Olur mu ne kusuru basiniz saolsun allah ailesine sabir versin

Kizlar kahvaltiya misafirim var bu saatte kalktim hazirlik yapicam once kndim yapayim kahvaltimiki cok acikip gozum donmesinn bugu biraz aksatabilirim burayi herkese kacamaksiz gunlerr

Niye bu hafta basladin ki haftaya baslarsin bu hafta dinlen iyice

Bu haftayı bırak hemen dün başladım :)

Hayırlı olsun ikinizede :)

Sağol canım

Harikasin grupdasim
Spor yapan kızlar size bir şey danışmam gerek sizce eliptik alıp evde spor yapmak mı fitnessa yazılmak mı @Huzurvermeyolunda plasticwoman

Canım bu senin disipline bağlı kendine sor bence evde olunca hergün düzenli yapacakmısın

Kızlar dün hayatımın şokunu yaşadım, alıntı yaptım yazamadım yaptım yazamadım o nedenle kusura bakmayın. Mal Bi Suriyeli, çünkü bunu Bi Türk yapmaz, adamın ağzını burnunu kırarlar Bi kere onu bilir. Soyunma odasında görüntülü kamera ile bir erkekle konuşuyor tam önümde, soyunamadım, duşa giremedim, kıza kapatır mısın burası soyunma odası doğru mu yaptığın vs konuştum tamam dedi, yan tarafa gitti devam ediyor, yönetime söyledim 2 kdın geldi ve geldiklerinde onlarda gördü konuştuğunu, kapattırdılar Bi dışarı çıktı, sonra tekrar geldi yine devam, kızı dışarı çıkatttım, sonra geldi telefonunu fön makinesinin olduğu yere bıraktı saçlarımı kurutuyorum, karşı taraf ısrarla görüntülü arıyor, gördüm Yani, neyse bu bekliyor dolanıyor, oturdu gözümün içine bakıyor gideyim diye, çıkıyordum soyunma odasından tam kapıdayken arkamı döndüm, Kızın elinde telefon, kızlara dedim ki dikkatli olun kamera ile Bi erkekle konuşuyor ve soyunma odasını gösteriyor, kızlar şok oldu dondular resmen soyunuyorlardı, sonra yine yönetime söyledim yine gittiler ve kız yine aynı durumda yakaladılar, ben dedim ki şikayet edicem bu kızın üyeliği iptal edilsin ve hayatımın Bi şoku daha konuştuğu kişi salonda, o da Suriyeli ellerim titriyordu sinirden onu duyunca iyice titremeye başladı, müdür yokmuş biz iptal edemeyiz dediler, peki dedim iptal edilecek mi, hayır dediler bende dedim ki o zaman polis çağırıp şikayetçi olacağım bu iş Farklı boyutlara gider, şebeke mi bunlar nedir, salonda da bir kişi çalışan sürekli bunları savunuyor, polis geldi aşağı indik çocuğa git demişler bekliyordu halbuki, çocuğu bildiğin kaçırttılar belki telefonunda kayıtlı Videolar vardı, kız oradaydı ama herşeyi silmiş, polis baktı telefonuna müdürü aradı durumu anlattı iptal edicez üyeliklerini ikisininde dedi ama ben tatmin olmadım tabi ki, midem bulandı yani bu işten, polis de söyledi zaten etmezlerse arayın beni bilgilerini aldım direkt şikayet edelim dedi, bende tamam dedim bakalım ne olacak

Öyle bi işi mi var canım yani dışarda mı tehlikeli mi

Suppersinnn canimmm bohle devamm bak bu hafta daha coook vericeksinnn eminim
Inşallah veririm hepimiz veririz emeklerimizin karşılığını alalım
yemin ederim şoka girdim salak mı o kız da adam da ! Ne demek görüntülü konuşmak ? Soyunma odasında bi kızla bile görüntülü konuşmaz. Herşeyi kayıt altına alan akıllı telefonlar var en önemlisi. Eminim o çocukta alıyodur.

Ne kadar kotu insan var ya ben olsam o spor merkexine bi daha gitmem

Günaydın arkadaşlar. Buraya yazmak istemediğim ama hepinizin bildiği üzücü bir sebepten dolayı dun takıma giremedim.
Hemen dünkü menü mu paylasayim.
24.02.2018
Menum
11.00
1tam+ 1 yumurta beyazı ile yapılmış pofidik omlet
1 kiraz domates
3 yaprak marul
50 gr lor peyniri
1 fincan kuş burnu çayı
1 dilim tam buğday ekmeği
13.00
Türk Kahvesi (şekersiz)
1 tane hurma
18.00
2 Yk taze fasulye
3 Yk bol yesillikli ton balıklı makarna salatası (3 yk kepekli makarna)
Genel
2 litre su
Spor
40 dakika cardio
Not: Arkadaşlar cardio puanlarına baktım ilk sayfada 2 tane puan vardı. 1 tane de dk 5 diğerinde 3.5 hangisini baz almam gerekiyor acaba

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım güzel menü, 5 i baz al çünkü ben hesaplarken 5i baz alıyorum. Bundan sonra yaptığınız sporları yazarken beni etiketlerseniz sevinirim.

Spor : 200 puan fattylamb94

Kızlar
Dünkü menüm

Sabahtan akşama kadar midem bulandı sabah

3 çatal karnabahar haşlama yedim
3 bardak çay

Akşam 1kucuk kase yoğurt çorbası
2 küçük kase barbunya keşkeği
1 kase yoğurt

1 halley

Aynen öyl gerizekalılık

Ne kadar kotu insan var ya ben olsam o spor merkexine bi daha gitmem

Ben niye salonu bırakıcam bunları yapan gelmeyecek, onlar gidecek ben değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…