Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oha ! Insanin aklina baska baska seyler geliyor. Iyi yapmissin polis cagirmakla. O kizi yeniden orda gorursen polisi cagir. Pesini birakma. Heryerde varlar ya
afiyet olsun cnm guzel menu. Spor sorunuda yanitlamislar zaten :)

Tunaydin
cnm bi dra mi gitsen ?

Kuzum bugün yarın regl olurum olmadan önce böyle oluyor ya aşırı mide bulantısı yada aşırı iştah açıklığı

Kuzum bugün yarın regl olurum olmadan önce böyle oluyor ya aşırı mide bulantısı yada aşırı iştah açıklığı
Anladim cnm
Dun ki menu
930 ilik limonlu su
11 menemne bi dilim ekmek
Sut 4dilim peyni
14 elma
15 papatya ceviz 3 gunkusuru
19 mantar sote ayran salata

Mesela 10 elma 4 tabak menemen olacak hali yok tatli tabaklari varya onun ustunu düsun
ama biz nasil oyle dusunelim bilmiyoruz ki :) 3 elmada yiyebilirsin 1 elmada yarim elmada. Yada 1 yk mantarda yiyebilirsin 5 yk da olculer yazmak onemli. Ona gore yorum yapiliyo cunku :)

Mesela 10 elma 4 tabak menemen olacak hali yok tatli tabaklari varya onun ustunu düsun
Bu kadar fevri çıkış yapmana gerek yok canim...
1 tabak menemen yada çorba misal 1 kepçe koyabilirsin 2 kepçe koyabilirsin
Atiyorum ben menemen yediysem 3 y.k menemen yazıyorum anlatabildim mi ?

Anladim cnm

ama biz nasil oyle dusunelim bilmiyoruz ki :) 3 elmada yiyebilirsin 1 elmada yarim elmada. Yada 1 yk mantarda yiyebilirsin 5 yk da olculer yazmak onemli. Ona gore yorum yapiliyo cunku :)

Bide sanırım iştahım gitti canim benim iştah gittikçe mide bulantıları artıyor ilk evlendigimde de böyleydim
Midem bulandıkça yiyemezdim iştahım giderdi sonra 45 kiloya düşüyordum
Tabi artık düşemiyorum o ayrı

45 kiloya dusme zaten sen suan ideal kilondasin bundan sonra korumaya gec

Mesela kaptancim karnibahardan ve ypgurtatan ne kadar yedin
yazmayi unutmusum k.bakma
3 yk karnabahar
1corba kasesi yogurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…