Oha ! Insanin aklina baska baska seyler geliyor. Iyi yapmissin polis cagirmakla. O kizi yeniden orda gorursen polisi cagir. Pesini birakma. Heryerde varlar yaKızlar dün hayatımın şokunu yaşadım, alıntı yaptım yazamadım yaptım yazamadım o nedenle kusura bakmayın. Mal Bi Suriyeli, çünkü bunu Bi Türk yapmaz, adamın ağzını burnunu kırarlar Bi kere onu bilir. Soyunma odasında görüntülü kamera ile bir erkekle konuşuyor tam önümde, soyunamadım, duşa giremedim, kıza kapatır mısın burası soyunma odası doğru mu yaptığın vs konuştum tamam dedi, yan tarafa gitti devam ediyor, yönetime söyledim 2 kdın geldi ve geldiklerinde onlarda gördü konuştuğunu, kapattırdılar Bi dışarı çıktı, sonra tekrar geldi yine devam, kızı dışarı çıkatttım, sonra geldi telefonunu fön makinesinin olduğu yere bıraktı saçlarımı kurutuyorum, karşı taraf ısrarla görüntülü arıyor, gördüm Yani, neyse bu bekliyor dolanıyor, oturdu gözümün içine bakıyor gideyim diye, çıkıyordum soyunma odasından tam kapıdayken arkamı döndüm, Kızın elinde telefon, kızlara dedim ki dikkatli olun kamera ile Bi erkekle konuşuyor ve soyunma odasını gösteriyor, kızlar şok oldu dondular resmen soyunuyorlardı, sonra yine yönetime söyledim yine gittiler ve kız yine aynı durumda yakaladılar, ben dedim ki şikayet edicem bu kızın üyeliği iptal edilsin ve hayatımın Bi şoku daha konuştuğu kişi salonda, o da Suriyeli ellerim titriyordu sinirden onu duyunca iyice titremeye başladı, müdür yokmuş biz iptal edemeyiz dediler, peki dedim iptal edilecek mi, hayır dediler bende dedim ki o zaman polis çağırıp şikayetçi olacağım bu iş Farklı boyutlara gider, şebeke mi bunlar nedir, salonda da bir kişi çalışan sürekli bunları savunuyor, polis geldi aşağı indik çocuğa git demişler bekliyordu halbuki, çocuğu bildiğin kaçırttılar belki telefonunda kayıtlı Videolar vardı, kız oradaydı ama herşeyi silmiş, polis baktı telefonuna müdürü aradı durumu anlattı iptal edicez üyeliklerini ikisininde dedi ama ben tatmin olmadım tabi ki, midem bulandı yani bu işten, polis de söyledi zaten etmezlerse arayın beni bilgilerini aldım direkt şikayet edelim dedi, bende tamam dedim bakalım ne olacak
afiyet olsun cnm guzel menu. Spor sorunuda yanitlamislar zaten :)Günaydın arkadaşlar. Buraya yazmak istemediğim ama hepinizin bildiği üzücü bir sebepten dolayı dun takıma giremedim.
Hemen dünkü menü mu paylasayim.
24.02.2018
Menum
11.00
1tam+ 1 yumurta beyazı ile yapılmış pofidik omlet
1 kiraz domates
3 yaprak marul
50 gr lor peyniri
1 fincan kuş burnu çayı
1 dilim tam buğday ekmeği
13.00
Türk Kahvesi (şekersiz)
1 tane hurma
18.00
2 Yk taze fasulye
3 Yk bol yesillikli ton balıklı makarna salatası (3 yk kepekli makarna)
Genel
2 litre su
Spor
40 dakika cardio
Not: Arkadaşlar cardio puanlarına baktım ilk sayfada 2 tane puan vardı. 1 tane de dk 5 diğerinde 3.5 hangisini baz almam gerekiyor acaba
Tunaydin
cnm bi dra mi gitsen ?Kızlar
Dünkü menüm
Sabahtan akşama kadar midem bulandı sabah
3 çatal karnabahar haşlama yedim
3 bardak çay
Akşam 1kucuk kase yoğurt çorbası
2 küçük kase barbunya keşkeği
1 kase yoğurt
1 halley
Oha ! Insanin aklina baska baska seyler geliyor. Iyi yapmissin polis cagirmakla. O kizi yeniden orda gorursen polisi cagir. Pesini birakma. Heryerde varlar ya
afiyet olsun cnm guzel menu. Spor sorunuda yanitlamislar zaten :)
Tunaydin
cnm bi dra mi gitsen ?
Dun ki menu
930 ilik limonlu su
11 menemne bi dilim ekmek
Sut 4dilim peyni
14 elma
15 papatya ceviz 3 gunkusuru
19 mantar sote ayran salata
Mesela 10 elma 4 tabak menemen olacak hali yok tatli tabaklari varya onun ustunu düsunCanim tam miktarlarını da yazsan daha anlaşılır olur
Anladim cnmKuzum bugün yarın regl olurum olmadan önce böyle oluyor ya aşırı mide bulantısı yada aşırı iştah açıklığı
Dun ki menu
930 ilik limonlu su
11 menemne bi dilim ekmek
Sut 4dilim peyni
14 elma
15 papatya ceviz 3 gunkusuru
19 mantar sote ayran salata
ama biz nasil oyle dusunelim bilmiyoruz ki :) 3 elmada yiyebilirsin 1 elmada yarim elmada. Yada 1 yk mantarda yiyebilirsin 5 yk da olculer yazmak onemli. Ona gore yorum yapiliyo cunku :)Mesela 10 elma 4 tabak menemen olacak hali yok tatli tabaklari varya onun ustunu düsun
Bu kadar fevri çıkış yapmana gerek yok canim...Mesela 10 elma 4 tabak menemen olacak hali yok tatli tabaklari varya onun ustunu düsun
Anladim cnm
ama biz nasil oyle dusunelim bilmiyoruz ki :) 3 elmada yiyebilirsin 1 elmada yarim elmada. Yada 1 yk mantarda yiyebilirsin 5 yk da olculer yazmak onemli. Ona gore yorum yapiliyo cunku :)
Mide bulantısı falan baska bir durum olmasın canımssKuzum bugün yarın regl olurum olmadan önce böyle oluyor ya aşırı mide bulantısı yada aşırı iştah açıklığı
Ayy sus kızMide bulantısı falan baska bir durum olmasın canımss
Ben normalde bile fevri cikis yapmam sakin biriyimdrBu kadar fevri çıkış yapmana gerek yok canim...
1 tabak menemen yada çorba misal 1 kepçe koyabilirsin 2 kepçe koyabilirsin
Atiyorum ben menemen yediysem 3 y.k menemen yazıyorum anlatabildim mi ?
Yazim tarzın Öyle gelmedi..Ben normalde bile fevri cikis yapmam sakin biriyimdr
45 kiloya dusme zaten sen suan ideal kilondasin bundan sonra korumaya gecBide sanırım iştahım gitti canim benim iştah gittikçe mide bulantıları artıyor ilk evlendigimde de böyleydim
Midem bulandıkça yiyemezdim iştahım giderdi sonra 45 kiloya düşüyordum
Tabi artık düşemiyorum o ayrı
yazmayi unutmusum k.bakmaMesela kaptancim karnibahardan ve ypgurtatan ne kadar yedin
Karni bahar ve yogurt miktarlari neDunki menum
Sabah 11.30
1 tam yumurta bi beyaz
Bol yesillik
Cay
Ara 15.00
1 elma ceyrek muz
17.00
Karnabahar yemegi
Yogurt
Su 2 lt
plasticwoman sabah gec yedigim icin oglen yemedim bise olur mu
Oluyo yaniKarni bahar ve yogurt miktarlari ne
Azcik yemissin45 kiloya dusme zaten sen suan ideal kilondasin bundan sonra korumaya gec
yazmayi unutmusum k.bakma
3 yk karnabahar
1corba kasesi yogurt yedim
Suan yapmaya calistigini anlamadim ? Acik buldun ordan mi yuruyosun. Medenice cevap verdim zaten terslemeden ???Oluyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?