Nese ya ne acigi ne diyosunuzSuan yapmaya calistigini anlamadim ? Acik buldun ordan mi yuruyosun. Medenice cevap verdim zaten terslemeden ???
45 kiloya dusme zaten sen suan ideal kilondasin bundan sonra korumaya gec
yazmayi unutmusum k.bakma
3 yk karnabahar
1corba kasesi yogurt yedim
Bu hafta olursun insallahBi mezun olaydım iyiydi
Ayy sorma ya kendimi sonundaBu hafta olursun insallah3 haftadir ayni seyleri konusuyoruz ama bu hafta son
Okurken bende kısa bir sok yaşadım. Yaptıkları terbiyesizlikten ve ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Bu işin peşini bırakmayın derim siz bunu dün farkettiniz belki ne zamandır devam ediyor bu durumKızlar dün hayatımın şokunu yaşadım, alıntı yaptım yazamadım yaptım yazamadım o nedenle kusura bakmayın. Mal Bi Suriyeli, çünkü bunu Bi Türk yapmaz, adamın ağzını burnunu kırarlar Bi kere onu bilir. Soyunma odasında görüntülü kamera ile bir erkekle konuşuyor tam önümde, soyunamadım, duşa giremedim, kıza kapatır mısın burası soyunma odası doğru mu yaptığın vs konuştum tamam dedi, yan tarafa gitti devam ediyor, yönetime söyledim 2 kdın geldi ve geldiklerinde onlarda gördü konuştuğunu, kapattırdılar Bi dışarı çıktı, sonra tekrar geldi yine devam, kızı dışarı çıkatttım, sonra geldi telefonunu fön makinesinin olduğu yere bıraktı saçlarımı kurutuyorum, karşı taraf ısrarla görüntülü arıyor, gördüm Yani, neyse bu bekliyor dolanıyor, oturdu gözümün içine bakıyor gideyim diye, çıkıyordum soyunma odasından tam kapıdayken arkamı döndüm, Kızın elinde telefon, kızlara dedim ki dikkatli olun kamera ile Bi erkekle konuşuyor ve soyunma odasını gösteriyor, kızlar şok oldu dondular resmen soyunuyorlardı, sonra yine yönetime söyledim yine gittiler ve kız yine aynı durumda yakaladılar, ben dedim ki şikayet edicem bu kızın üyeliği iptal edilsin ve hayatımın Bi şoku daha konuştuğu kişi salonda, o da Suriyeli ellerim titriyordu sinirden onu duyunca iyice titremeye başladı, müdür yokmuş biz iptal edemeyiz dediler, peki dedim iptal edilecek mi, hayır dediler bende dedim ki o zaman polis çağırıp şikayetçi olacağım bu iş Farklı boyutlara gider, şebeke mi bunlar nedir, salonda da bir kişi çalışan sürekli bunları savunuyor, polis geldi aşağı indik çocuğa git demişler bekliyordu halbuki, çocuğu bildiğin kaçırttılar belki telefonunda kayıtlı Videolar vardı, kız oradaydı ama herşeyi silmiş, polis baktı telefonuna müdürü aradı durumu anlattı iptal edicez üyeliklerini ikisininde dedi ama ben tatmin olmadım tabi ki, midem bulandı yani bu işten, polis de söyledi zaten etmezlerse arayın beni bilgilerini aldım direkt şikayet edelim dedi, bende tamam dedim bakalım ne olacak
belli bi donek oyle oluyo cnm helede yalniz buyuyen cocuk daha cok dusuyo anneyeAyy sorma ya kendimi sonunda
50 gr 100 gr gidince Oyle oluyor
Oğlum çok huy değiştirdi önceden rahat rahat spor yapardım büyüdükçe bana düşmeye başladı durmuyor kimsede hiç bi yerde
Aaaa bizdrde yuhuu derlerr nerelisin sen
Öyle bi işi mi var canım yani dışarda mı tehlikeli mi
Inşallah veririm hepimiz veririz emeklerimizin karşılığını alalım
yemin ederim şoka girdim salak mı o kız da adam da ! Ne demek görüntülü konuşmak ? Soyunma odasında bi kızla bile görüntülü konuşmaz. Herşeyi kayıt altına alan akıllı telefonlar var en önemlisi. Eminim o çocukta alıyodur.
Kardeş 5 yaşına gelsin de Öyle artık:)belli bi donek oyle oluyo cnm helede yalniz buyuyen cocuk daha cok dusuyo anneye
Canım nerde öğle yemeğin.. meyven, salatan.. ama halley yemişsin. Bu kadar sağlıksız beslenme sütün kesilecek, zaten bu kadar az yemeğe nasıl kesilmiyor hayret ediyorumKızlar
Dünkü menüm
Sabahtan akşama kadar midem bulandı sabah
3 çatal karnabahar haşlama yedim
3 bardak çay
Akşam 1kucuk kase yoğurt çorbası
2 küçük kase barbunya keşkeği
1 kase yoğurt
1 halley
Bizdr surekli az diyoruz ama dinlemiyo biziCanım nerde öğle yemeğin.. meyven, salatan.. ama halley yemişsin. Bu kadar sağlıksız beslenme sütün kesilecek, zaten bu kadar az yemeğe nasıl kesilmiyor hayret ediyorumyazık olur bebeğine kuzum ya
Evet maalesefBizdr surekli az diyoruz ama dinlemiyo bizitakmis kafayi 48 kilo olcak
Akşam biraz az olmuş sanki ama doyduysan problem yok gayet güzelDünki menüm:
Sabah: bir dilim çok tahıllı ekmeğin üzerine iki dilim pastırma + ıhlamur çayı
Ara öğün: yarım kivi (diğer yarısını arkadaşımla paylaştım + 5 adet çiğ fındık + 5 adet çiğ badem
Öğle: üç adet ızgara yarım but
Ara öğün: yoğurt bir kase
Akşam: biraz salata bir kaç tane cherry domates..
Ihlamur çayı
Su: 2,5 litre su
Spor: yok
Ne yüzsüz insanlar var ya, kovuyosun kovuyosun geliyor.. ben asla insan ayırmam herkes aynı benim gözümde ama çok arap kökenli insan tanımış biri olarak diyebilirim ki hepsinde var bu inatçılık, yüzsüzlük..Kızlar dün hayatımın şokunu yaşadım, alıntı yaptım yazamadım yaptım yazamadım o nedenle kusura bakmayın. Mal Bi Suriyeli, çünkü bunu Bi Türk yapmaz, adamın ağzını burnunu kırarlar Bi kere onu bilir. Soyunma odasında görüntülü kamera ile bir erkekle konuşuyor tam önümde, soyunamadım, duşa giremedim, kıza kapatır mısın burası soyunma odası doğru mu yaptığın vs konuştum tamam dedi, yan tarafa gitti devam ediyor, yönetime söyledim 2 kdın geldi ve geldiklerinde onlarda gördü konuştuğunu, kapattırdılar Bi dışarı çıktı, sonra tekrar geldi yine devam, kızı dışarı çıkatttım, sonra geldi telefonunu fön makinesinin olduğu yere bıraktı saçlarımı kurutuyorum, karşı taraf ısrarla görüntülü arıyor, gördüm Yani, neyse bu bekliyor dolanıyor, oturdu gözümün içine bakıyor gideyim diye, çıkıyordum soyunma odasından tam kapıdayken arkamı döndüm, Kızın elinde telefon, kızlara dedim ki dikkatli olun kamera ile Bi erkekle konuşuyor ve soyunma odasını gösteriyor, kızlar şok oldu dondular resmen soyunuyorlardı, sonra yine yönetime söyledim yine gittiler ve kız yine aynı durumda yakaladılar, ben dedim ki şikayet edicem bu kızın üyeliği iptal edilsin ve hayatımın Bi şoku daha konuştuğu kişi salonda, o da Suriyeli ellerim titriyordu sinirden onu duyunca iyice titremeye başladı, müdür yokmuş biz iptal edemeyiz dediler, peki dedim iptal edilecek mi, hayır dediler bende dedim ki o zaman polis çağırıp şikayetçi olacağım bu iş Farklı boyutlara gider, şebeke mi bunlar nedir, salonda da bir kişi çalışan sürekli bunları savunuyor, polis geldi aşağı indik çocuğa git demişler bekliyordu halbuki, çocuğu bildiğin kaçırttılar belki telefonunda kayıtlı Videolar vardı, kız oradaydı ama herşeyi silmiş, polis baktı telefonuna müdürü aradı durumu anlattı iptal edicez üyeliklerini ikisininde dedi ama ben tatmin olmadım tabi ki, midem bulandı yani bu işten, polis de söyledi zaten etmezlerse arayın beni bilgilerini aldım direkt şikayet edelim dedi, bende tamam dedim bakalım ne olacak
Bende öyle yapmaya karar verdim. Dün arkadaşlarım çok zayıflamışsın diyince gaza geldim iyicefattylamb94 cnm bence salona yazil. Evde 1 gub yapsan 1 gun yapmazsin ama salona gidersin. Salon daha iyi bence.
Yiyemedim.. doğru az oldu dünAkşam biraz az olmuş sanki ama doyduysan problem yok gayet güzel
Yazılmazsan bir yere ben sana yardımcı olabilirim..Bende öyle yapmaya karar verdim. Dün arkadaşlarım çok zayıflamışsın diyince gaza geldim iyice
Daha etkili olacaksa yazılmam, yardımcı olursan sevinirimYazılmazsan bir yere ben sana yardımcı olabilirim..
Biz arkadaşlarla iyi ilerledik, herkesede tavsiye ederim. Ntc diye bir uygulama var, hem türkçe hem de bedava. Ordan kendine bir program seçiyosun; seviye, günde kaç saat, haftada kaç gün diye.. sana bir program çıkarıyo. Zorlandığını farkettiğin egzersizleri diğerleriyle değiştirebilirsin. Bir çok tür egzersiz bir arada olduğu için illaki insan kendine uyanı buluyor.Daha etkili olacaksa yazılmam, yardımcı olursan sevinirim
O uygulamayı indirdim ama çok inceleyemedim. Cardio gibi daha çok yoran hareketler var mı ? Ben egzersizden ziyade cardio yapmak istiyorumBiz arkadaşlarla iyi ilerledik, herkesede tavsiye ederim. Ntc diye bir uygulama var, hem türkçe hem de bedava. Ordan kendine bir program seçiyosun; seviye, günde kaç saat, haftada kaç gün diye.. sana bir program çıkarıyo. Zorlandığını farkettiğin egzersizleri diğerleriyle değiştirebilirsin. Bir çok tür egzersiz bir arada olduğu için illaki insan kendine uyanı buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?