Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta olursun insallah 3 haftadir ayni seyleri konusuyoruz ama bu hafta son
Ayy sorma ya kendimi sonunda
50 gr 100 gr gidince Oyle oluyor
Oğlum çok huy değiştirdi önceden rahat rahat spor yapardım büyüdükçe bana düşmeye başladı durmuyor kimsede hiç bi yerde

Okurken bende kısa bir sok yaşadım. Yaptıkları terbiyesizlikten ve ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Bu işin peşini bırakmayın derim siz bunu dün farkettiniz belki ne zamandır devam ediyor bu durum

Aaaa bizdrde yuhuu derlerr nerelisin sen

Aslinda ben şiveli konuşmayı cok seviyorum ondan dolay herr yörenin şivesi hep ağzımda...

Yok çok şükür gayet güzel işi var yani isinden bi korkum yok ama olduğumuz yerde çeşit çeşit pis pis insanlar var . Bazen işi uzayınca geç geliyo yani

Canım nerde öğle yemeğin.. meyven, salatan.. ama halley yemişsin. Bu kadar sağlıksız beslenme sütün kesilecek, zaten bu kadar az yemeğe nasıl kesilmiyor hayret ediyorum yazık olur bebeğine kuzum ya

Canım nerde öğle yemeğin.. meyven, salatan.. ama halley yemişsin. Bu kadar sağlıksız beslenme sütün kesilecek, zaten bu kadar az yemeğe nasıl kesilmiyor hayret ediyorum yazık olur bebeğine kuzum ya
Bizdr surekli az diyoruz ama dinlemiyo bizi takmis kafayi 48 kilo olcak

Dünki menüm:

Sabah: bir dilim çok tahıllı ekmeğin üzerine iki dilim pastırma + ıhlamur çayı

Ara öğün: yarım kivi (diğer yarısını arkadaşımla paylaştım + 5 adet çiğ fındık + 5 adet çiğ badem

Öğle: üç adet ızgara yarım but

Ara öğün: yoğurt bir kase

Akşam: biraz salata bir kaç tane cherry domates..

Ihlamur çayı

Su: 2,5 litre su
Spor: yok

Akşam biraz az olmuş sanki ama doyduysan problem yok gayet güzel

Ne yüzsüz insanlar var ya, kovuyosun kovuyosun geliyor.. ben asla insan ayırmam herkes aynı benim gözümde ama çok arap kökenli insan tanımış biri olarak diyebilirim ki hepsinde var bu inatçılık, yüzsüzlük..

Daha etkili olacaksa yazılmam, yardımcı olursan sevinirim
Biz arkadaşlarla iyi ilerledik, herkesede tavsiye ederim. Ntc diye bir uygulama var, hem türkçe hem de bedava. Ordan kendine bir program seçiyosun; seviye, günde kaç saat, haftada kaç gün diye.. sana bir program çıkarıyo. Zorlandığını farkettiğin egzersizleri diğerleriyle değiştirebilirsin. Bir çok tür egzersiz bir arada olduğu için illaki insan kendine uyanı buluyor.

O uygulamayı indirdim ama çok inceleyemedim. Cardio gibi daha çok yoran hareketler var mı ? Ben egzersizden ziyade cardio yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…