Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O uygulamayı indirdim ama çok inceleyemedim. Cardio gibi daha çok yoran hareketler var mı ? Ben egzersizden ziyade cardio yapmak istiyorum
Geçen yaptığımda gözüme ter kaçtı.. bildiğin silindir geçti üstümden sandım

Zaten tümü yoga, cardio, spor dallarına ayrılmış spor antrenmanları boks, koşu vs gibi tabi biz kendimize uyanı seçiyoruz

Evet maalesef bebiş 8 aylık olduktan sonra sütü zaten azalacak, hiç riske atmaya değmez.. kalori alımı emziren anne için önemli ne az ne çok
Aynen oyle ama 48 e takmis kafayi 50 de birakcak artik biraktikdan sonra 1 2 kilo alirsa daha iyi olur diye dusunuyorum
Bende öyle yapmaya karar verdim. Dün arkadaşlarım çok zayıflamışsın diyince gaza geldim iyice
sen hala kendini begenme

Öyleyse bakayım ben akşam, teşekkür ederim.

Aynen oyle ama 48 e takmis kafayi 50 de birakcak artik biraktikdan sonra 1 2 kilo alirsa daha iyi olur diye dusunuyorum
sen hala kendini begenme
Kız kendimi bugün bi beğendim sanki

Dunki menum
Sabah 11.30
1 tam yumurta bi beyaz
Bol yesillik
Cay

Ara 15.00
1 elma ceyrek muz

17.00
Karnabahar yemegi
Yogurt

Su 2 lt

@plasticwoman sabah gec yedigim icin oglen yemedim bise olur mu
Kaptancım az yemişssin ama yediklerine dklatetmişsin listeye gireceksin inş ha gayret :)

belli bi donek oyle oluyo cnm helede yalniz buyuyen cocuk daha cok dusuyo anneye
Valla kardesi olunca da kardesiyle birbrlerine giriyorlar bişey degilmiyo :)

Reactions: NGY

Ay oyle oluyo yaa bazen veriyorsun veriyorsun anlasilmioda bianda bi degisiveriyorsun bugunlerde ben kendimi pek begeniomm aaaa diomm ne gzel olmusummm derkn gozum gobegimee kayiyoo

Eki Görüntüle 2115875 Kızlar böbrek problemi çekmiyorsanız ve meyve suyu sizin içinse şuna bir göz atın derim
Etkileri neler canım acaba

Ay esraa nekadar guzel kendini ikna etmeye basladysan tamamdır

Ay oyle oluyo yaa bazen veriyorsun veriyorsun anlasilmioda bianda bi degisiveriyorsun bugunlerde ben kendimi pek begeniomm aaaa diomm ne gzel olmusummm derkn gozum gobegimee kayiyoo
Ben de ilk baslarda öyleydim durup durup aynada kendime bakıyordum em glüyordu noluyo sana diye simdide durup durup kendi bakıyo hanım sen cok zayıfladın ya diye

Ben kahvalti sofrasindan kacamaksizzz kalaktim hanimlarr aferim bana cok mutluym valla evde toplu aksama yemek derdimde yok tam sporluk zaman ama buyugunu uyutamiomm biturlu uyumucam die tutrdu disarida cikamiom napsamki banyoda spor mu yapsam

En gzeli dimi baskasininda zayifladigini farketmesii soylemesi hosuna gidiyo insanin dun komsumda bana aa ve4misin dogum kilolarini dedi yok dedim daha 5 kilom var yok yokk ayni dogmdan onceki halin dedi

Metabolizmayı hızlandırır canım.. içinde bayağı şeker var.. doğru diyet ile işe yarayacağını düşünüyorum. Biz evde çok meyve sıkıp içeriz, hem oğluşa hem bize, hastalanmayalım diye ama bu sene ne kadar dikkat etsekte daha çok hastalandık sanki :/

Canım nerde öğle yemeğin.. meyven, salatan.. ama halley yemişsin. Bu kadar sağlıksız beslenme sütün kesilecek, zaten bu kadar az yemeğe nasıl kesilmiyor hayret ediyorum yazık olur bebeğine kuzum ya

Canim 13.takimda emziremedigimi söylemiştim unuttun sanırım sütüm yok zaten prematüre doğdu oğlum emme refleksi gelişmemişti geliştiğinde de zaten hastanede biberona alıştı tutmadı 20 gün emdi 3 ay a yakın ane sütü aldi sağarak verdim sonrasında da stres üzüntü derken kesildi..
Çok uğraştım ama gelmedi

O uygulamayı indirdim ama çok inceleyemedim. Cardio gibi daha çok yoran hareketler var mı ? Ben egzersizden ziyade cardio yapmak istiyorum
Canım burada bir kaç cardio videosu paylasabilirim eğer istiyorsan link olarak. Acaip etkililer. Ben her gün yapamıyorum hafta 3 gün sadece ama yapabilirsen sabah ac karnına acaip etkili.

Kaçırmışım orasını ben yada unutmuşum pardon

Kaptancım az yemişssin ama yediklerine dklatetmişsin listeye gireceksin inş ha gayret :)

Valla kardesi olunca da kardesiyle birbrlerine giriyorlar bişey degilmiyo :)
Az yedim tabi bugune kadar yediklerim yeter
Ahh ahh 13. Takımda da böyleydi bu arkadaş . Biz de korkuyoruz sağlığından olacak diye.
Insallah birsey olmaz. Aklima hep irem derici geliyo deli ve cesurla konusurken
Yok 50.3 olup mezun olcam olabilirsem yoksa korumaya geçicem dedim canim
ama aklin hala 48 de 45 de :) 50 iyidir cnm hatta 52 53 daha iyi :)

Canım burada bir kaç cardio videosu paylasabilirim eğer istiyorsan link olarak. Acaip etkililer. Ben her gün yapamıyorum hafta 3 gün sadece ama yapabilirsen sabah ac karnına acaip etkili.
paylasirsan seviniriz cnm :)

Ben kahvalti sofrasindan kacamaksizzz kalaktim hanimlarr aferim bana cok mutluym valla evde toplu aksama yemek derdimde yok tam sporluk zaman ama buyugunu uyutamiomm biturlu uyumucam die tutrdu disarida cikamiom napsamki banyoda spor mu yapsam
Bende de bu saatte kadar kaçamak sifir sifir sifir

Ahh ahh 13. Takımda da böyleydi bu arkadaş . Biz de korkuyoruz sağlığından olacak diye.

Kızlar sizin nasıl bünyenize göre hedefleriniz varsa benimde Öyle..
Ki zaten mezun olmam için 200 gr kaldı 50.3 mezun olcam olunca korumaya geçicem olamazsam takımdan ayrılıp korumaya geçicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…