Geçen yaptığımda gözüme ter kaçtı.. bildiğin silindir geçti üstümden sandımO uygulamayı indirdim ama çok inceleyemedim. Cardio gibi daha çok yoran hareketler var mı ? Ben egzersizden ziyade cardio yapmak istiyorum
Aynen oyle ama 48 e takmis kafayi 50 de birakcak artik biraktikdan sonra 1 2 kilo alirsa daha iyi olur diye dusunuyorumEvet maalesefbebiş 8 aylık olduktan sonra sütü zaten azalacak, hiç riske atmaya değmez.. kalori alımı emziren anne için önemli ne az ne çok
sen hala kendini begenmeBende öyle yapmaya karar verdim. Dün arkadaşlarım çok zayıflamışsın diyince gaza geldim iyice
Öyleyse bakayım ben akşam, teşekkür ederim.Geçen yaptığımda gözüme ter kaçtı.. bildiğin silindir geçti üstümden sandım
Zaten tümü yoga, cardio, spor dallarına ayrılmış spor antrenmanları boks, koşu vs gibi tabi biz kendimize uyanı seçiyoruz
Kız kendimi bugün bi beğendim sankiAynen oyle ama 48 e takmis kafayi 50 de birakcak artik biraktikdan sonra 1 2 kilo alirsa daha iyi olur diye dusunuyorum
sen hala kendini begenme
Evet bencede, ilerde kalori rezervlerine ihtiyaç duyacak çünkü..Aynen oyle ama 48 e takmis kafayi 50 de birakcak artik biraktikdan sonra 1 2 kilo alirsa daha iyi olur diye dusunuyorum
sen hala kendini begenme
Öyleyse bakayım ben akşam, teşekkür ederim.
Kız kendimi bugün bi beğendim sanki
Kaptancım az yemişssin ama yediklerine dklatetmişsin listeye gireceksin inş ha gayret :)Dunki menum
Sabah 11.30
1 tam yumurta bi beyaz
Bol yesillik
Cay
Ara 15.00
1 elma ceyrek muz
17.00
Karnabahar yemegi
Yogurt
Su 2 lt
@plasticwoman sabah gec yedigim icin oglen yemedim bise olur mu
Valla kardesi olunca da kardesiyle birbrlerine giriyorlar bişey degilmiyo :)belli bi donek oyle oluyo cnm helede yalniz buyuyen cocuk daha cok dusuyo anneye
Ay oyle oluyo yaa bazen veriyorsun veriyorsun anlasilmioda bianda bi degisiveriyorsun bugunlerde ben kendimi pek begeniomm aaaa diomm ne gzel olmusummm derkn gozum gobegimee kayiyooÖyleyse bakayım ben akşam, teşekkür ederim.
Etkileri neler canım acabaEki Görüntüle 2115875 Kızlar böbrek problemi çekmiyorsanız ve meyve suyu sizin içinse şuna bir göz atın derim
Ay esraa nekadar guzel kendini ikna etmeye basladysan tamamdırÖyleyse bakayım ben akşam, teşekkür ederim.
Ben de ilk baslarda öyleydim durup durup aynada kendime bakıyordum em glüyordu noluyo sana diye simdide durup durup kendi bakıyo hanım sen cok zayıfladın ya diyeAy oyle oluyo yaa bazen veriyorsun veriyorsun anlasilmioda bianda bi degisiveriyorsun bugunlerde ben kendimi pek begeniomm aaaa diomm ne gzel olmusummm derkn gozum gobegimee kayiyoo
En gzeli dimi baskasininda zayifladigini farketmesii soylemesi hosuna gidiyo insanin dun komsumda bana aa ve4misin dogum kilolarini dedi yok dedim daha 5 kilom var yok yokk ayni dogmdan onceki halin dediEtkileri neler canım acaba
Ay esraa nekadar guzel kendini ikna etmeye basladysan tamamdır
Ben de ilk baslarda öyleydim durup durup aynada kendime bakıyordum em glüyordu noluyo sana diye simdide durup durup kendi bakıyo hanım sen cok zayıfladın ya diye
Metabolizmayı hızlandırır canım.. içinde bayağı şeker var.. doğru diyet ile işe yarayacağını düşünüyorum. Biz evde çok meyve sıkıp içeriz, hem oğluşa hem bize, hastalanmayalım diye ama bu sene ne kadar dikkat etsekte daha çok hastalandık sanki :/Etkileri neler canım acaba
Ay esraa nekadar guzel kendini ikna etmeye basladysan tamamdır
Ben de ilk baslarda öyleydim durup durup aynada kendime bakıyordum em glüyordu noluyo sana diye simdide durup durup kendi bakıyo hanım sen cok zayıfladın ya diye
Ahh ahh 13. Takımda da böyleydi bu arkadaşBizdr surekli az diyoruz ama dinlemiyo bizitakmis kafayi 48 kilo olcak
Canım nerde öğle yemeğin.. meyven, salatan.. ama halley yemişsin. Bu kadar sağlıksız beslenme sütün kesilecek, zaten bu kadar az yemeğe nasıl kesilmiyor hayret ediyorumyazık olur bebeğine kuzum ya
Yok 50.3 olup mezun olcam olabilirsem yoksa korumaya geçicem dedim canimBizdr surekli az diyoruz ama dinlemiyo bizitakmis kafayi 48 kilo olcak
Canım burada bir kaç cardio videosu paylasabilirim eğer istiyorsan link olarak. Acaip etkililer. Ben her gün yapamıyorum hafta 3 gün sadece ama yapabilirsen sabah ac karnına acaip etkili.O uygulamayı indirdim ama çok inceleyemedim. Cardio gibi daha çok yoran hareketler var mı ? Ben egzersizden ziyade cardio yapmak istiyorum
Kaçırmışım orasını ben yada unutmuşum pardonCanim 13.takimda emziremedigimi söylemiştim unuttun sanırım sütüm yok zaten prematüre doğdu oğlum emme refleksi gelişmemişti geliştiğinde de zaten hastanede biberona alıştı tutmadı 20 gün emdi 3 ay a yakın ane sütü aldi sağarak verdim sonrasında da stres üzüntü derken kesildi..
Çok uğraştım ama gelmedi
Az yedim tabi bugune kadar yediklerim yeterKaptancım az yemişssin ama yediklerine dklatetmişsin listeye gireceksin inş ha gayret :)
Valla kardesi olunca da kardesiyle birbrlerine giriyorlar bişey degilmiyo :)
Insallah birsey olmaz. Aklima hep irem derici geliyo deli ve cesurla konusurkenAhh ahh 13. Takımda da böyleydi bu arkadaş. Biz de korkuyoruz sağlığından olacak diye.
ama aklin hala 48 de 45 de :) 50 iyidir cnm hatta 52 53 daha iyi :)Yok 50.3 olup mezun olcam olabilirsem yoksa korumaya geçicem dedim canim
paylasirsan seviniriz cnm :)Canım burada bir kaç cardio videosu paylasabilirim eğer istiyorsan link olarak. Acaip etkililer. Ben her gün yapamıyorum hafta 3 gün sadece ama yapabilirsen sabah ac karnına acaip etkili.
Bende de bu saatte kadar kaçamak sifir sifir sifirBen kahvalti sofrasindan kacamaksizzz kalaktim hanimlarr aferim banacok mutluym valla evde toplu aksama yemek derdimde yok tam sporluk zaman ama buyugunu uyutamiomm biturlu uyumucam die tutrdu disarida cikamiom napsamki banyoda spor mu yapsam
Ahh ahh 13. Takımda da böyleydi bu arkadaş. Biz de korkuyoruz sağlığından olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?