Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Az yedim tabi bugune kadar yediklerim yeter

Insallah birsey olmaz. Aklima hep irem derici geliyo deli ve cesurla konusurken
ama aklin hala 48 de 45 de :) 50 iyidir cnm hatta 52 53 daha iyi :)

paylasirsan seviniriz cnm :)

Canim o örnek olarak veriyorum sizin nasıl ki bünyenize göre hedefiniz benimde Öyle.

Kızlar sizin nasıl bünyenize göre hedefleriniz varsa benimde Öyle..
Ki zaten mezun olmam için 200 gr kaldı 50.3 mezun olcam olunca korumaya geçicem olamazsam takımdan ayrılıp korumaya geçicem.
Canım biz senin sağlığın için diyoruz. Bence korumada da takımda kalmalisin. Ve kendine belli bir aralık belirlemen daha iyi olabilir. Sınırı geçince toparlamak acisindan

Hımm anladım ben 3-4 haftadır karatay yapıyorum bemm icin cok uyguh degil

nasip canım her cocugun yapısı farklı oluyor hikayesi farklı

Hımm anladım ben 3-4 haftadır karatay yapıyorum bemm icin cok uyguh degil

nasip canım her cocugun yapısı farklı oluyor hikayesi farklı

Öyle canim en azından 3 ay en kritik dönemlerde anne sütü aldı şükür..
Mama da olsa büyüdü yanimda ve o iyi olsun diye elimden gelen her şeyi yapıyorum:)
Şimdi doktorumuz zamnında doğan bebeklerden bile önde dedi çok şükür buda bize yeter

Sabah 10.30
1 avc buyuklugunde peynr
2 ceviz
1 bardak ıhlamur
1 kuruincir

Oglen - aksam 16.15

4 ymk kasıgı fırında köfteli patlıcan
4 yök kasıgı havuc tarator
Mor lahana tursusu

2 litre su tamamlanr

2500 ip atladm henuz spor devam edecek

Kizlar bisey sorucam peynir ne peyniri tuketiyorsunuz bana diyetisyen lor verdi genelde karsilik olarak burgu peyniri dedi ama sikildim bn bunlardan 1 haftacik olsa ezine yesem opmaz mi?

Canım ara öğünsüz iyi yapıyosunız ben başaramazdım şapka çıkarıyorum size
Canım ben de yapamayacagımı dusunuyordum ama inanki o dyyrucu kahvaltıdan sonra aclık bile hissetmiyrsun en az 4-5 saat zaten karatayın özü böyle aclık hissedersen olmuyor bir de karatay yaptıktan somra farkettim surekli bir yeme hali surekli kafamda yemek düsüncesi hasıl oluyor diger diyetlerde boyle 2 öğün yapabildiğimde cok daha rahat hiseefiyorum kendimi

Kizlar bisey sorucam peynir ne peyniri tuketiyorsunuz bana diyetisyen lor verdi genelde karsilik olarak burgu peyniri dedi ama sikildim bn bunlardan 1 haftacik olsa ezine yesem opmaz mi?
Bziim karatayda kafana göre istedigin sevsigin enn yaglısından bile oluyor :) ama seninki icin ilin ehillerine soralım plasticwoman

Vallaha açıkçası ben peynir çeşidine çok dikkat etmiyorum. Sadece krem peynir yemiyorum. Loru omletlerde kullanıyorum. Onun dışında kahvaltıda suzme peynir falan yiyorum. Peynir candir

Dediğinde doğru bir yerde bayağı sağlam yedikten sonra kolay kolay acıkmaz ki insan..

25 subat menüm,

Sabah-ogle: 11.30

1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
Maydonozla Loru karisimi
3 sivri biber
2 ceviz

Aksam:18:00

6 tane fırında köfte
1 adet firinda pişmiş biber
1 kase yogurt

2.7 lt su.
5 mil leslie yapacağım. Yapınca puanimi yazıp etiketlerim.

Normalde sabah -öğle -akşam yapıyorum ama pazar günleri tek izin gunum oldugu için biraz gec uyanıyorum. O yüzden bugün böyle oldu.

Ben genelde kasar loru diye geçen lor Peynirini tuketiyorum. Hem tuzsuz hem de çok lezzetli oluyor canım

Reactions: NGY
Afiyet olsun efenim
afiyet olsun cnm. Tatil gunleri boyle oluyo genelde :)

Menüm

Sabah
2 haşlama yumurta
1 büyük dilim peynir
Kahve

Öğlen
1 kase yogurt içerisine 1 yeşil elma rendesi 1 çay kaşığı toz tarcın
Su

Akşam
6 y.k barbunya keşkeği
Yarım kase yoğurt
Tilya çayı

Mekik çektim devam edicem bitince yazarım

Yani bunlari yapilmasina izin veriliyorsa die dedim tabi senin bilecegin bisi

Canım sessiz kalıp ayrılınca bunlar devam ediyorlar, birilerinin gördüğünde hakkını araması lazım ki kimse yapamasın zaten bu nedenden dolayı arsızlar iyice astar istemeye başladı

Eşim aradı zaten polisi, eşimde polis numarası da gelen polisin üyeliklerini silmezlerse dava açarız beni arayın dedi, pazartes belli olacak

Dunki menum
Sabah 11.30
1 tam yumurta bi beyaz
Bol yesillik
Cay

Ara 15.00
1 elma ceyrek muz

17.00
Karnabahar yemegi
Yogurt

Su 2 lt

plasticwoman sabah gec yedigim icin oglen yemedim bise olur mu

Bi şey olmaz canım bende öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…