- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Az yedim tabi bugune kadar yediklerim yeter
Insallah birsey olmaz. Aklima hep irem derici geliyo deli ve cesurla konusurken
ama aklin hala 48 de 45 de :) 50 iyidir cnm hatta 52 53 daha iyi :)
paylasirsan seviniriz cnm :)
Önemli değil canimKaçırmışım orasını ben yada unutmuşum pardon
Canım biz senin sağlığın için diyoruz. Bence korumada da takımda kalmalisin. Ve kendine belli bir aralık belirlemen daha iyi olabilir. Sınırı geçince toparlamak acisindanKızlar sizin nasıl bünyenize göre hedefleriniz varsa benimde Öyle..
Ki zaten mezun olmam için 200 gr kaldı 50.3 mezun olcam olunca korumaya geçicem olamazsam takımdan ayrılıp korumaya geçicem.
Bakalım canim cuma günü gelsin karar veririz artık sonuca göreCanım biz senin sağlığın için diyoruz. Bence korumada da takımda kalmalisin. Ve kendine belli bir aralık belirlemen daha iyi olabilir. Sınırı geçince toparlamak acisindan
Hımm anladım ben 3-4 haftadır karatay yapıyorum bemm icin cok uyguh degilMetabolizmayı hızlandırır canım.. içinde bayağı şeker var.. doğru diyet ile işe yarayacağını düşünüyorum. Biz evde çok meyve sıkıp içeriz, hem oğluşa hem bize, hastalanmayalım diye ama bu sene ne kadar dikkat etsekte daha çok hastalandık sanki :/
nasip canım her cocugun yapısı farklı oluyor hikayesi farklıCanim 13.takimda emziremedigimi söylemiştim unuttun sanırım sütüm yok zaten prematüre doğdu oğlum emme refleksi gelişmemişti geliştiğinde de zaten hastanede biberona alıştı tutmadı 20 gün emdi 3 ay a yakın ane sütü aldi sağarak verdim sonrasında da stres üzüntü derken kesildi..
Çok uğraştım ama gelmedi
Hımm anladım ben 3-4 haftadır karatay yapıyorum bemm icin cok uyguh degil
nasip canım her cocugun yapısı farklı oluyor hikayesi farklı
Canım ara öğünsüz iyi yapıyosunız ben başaramazdım şapka çıkarıyorum sizeHımm anladım ben 3-4 haftadır karatay yapıyorum bemm icin cok uyguh degil
nasip canım her cocugun yapısı farklı oluyor hikayesi farklı
Canım ben de yapamayacagımı dusunuyordum ama inanki o dyyrucu kahvaltıdan sonra aclık bile hissetmiyrsun en az 4-5 saat zaten karatayın özü böyle aclık hissedersen olmuyor bir de karatay yaptıktan somra farkettim surekli bir yeme hali surekli kafamda yemek düsüncesi hasıl oluyor diger diyetlerde boyle 2 öğün yapabildiğimde cok daha rahat hiseefiyorum kendimiCanım ara öğünsüz iyi yapıyosunız ben başaramazdım şapka çıkarıyorum size
Bziim karatayda kafana göre istedigin sevsigin enn yaglısından bile oluyor :) ama seninki icin ilin ehillerine soralımKizlar bisey sorucam peynir ne peyniri tuketiyorsunuz bana diyetisyen lor verdi genelde karsilik olarak burgu peyniri dedi ama sikildim bn bunlardan 1 haftacik olsa ezine yesem opmaz mi?
Plastige sorarsak kesin yagsiz tuzsuz lor derBziim karatayda kafana göre istedigin sevsigin enn yaglısından bile oluyor :) ama seninki icin ilin ehillerine soralımplasticwoman
AynenPlastige sorarsak kesin yagsiz tuzsuz lor der
Kizlar bisey sorucam peynir ne peyniri tuketiyorsunuz bana diyetisyen lor verdi genelde karsilik olarak burgu peyniri dedi ama sikildim bn bunlardan 1 haftacik olsa ezine yesem opmaz mi?
Dediğinde doğru bir yerde bayağı sağlam yedikten sonra kolay kolay acıkmaz ki insan..Canım ben de yapamayacagımı dusunuyordum ama inanki o dyyrucu kahvaltıdan sonra aclık bile hissetmiyrsun en az 4-5 saat zaten karatayın özü böyle aclık hissedersen olmuyor bir de karatay yaptıktan somra farkettim surekli bir yeme hali surekli kafamda yemek düsüncesi hasıl oluyor diger diyetlerde boyle 2 öğün yapabildiğimde cok daha rahat hiseefiyorum kendimi
Ben genelde kasar loru diye geçen lor Peynirini tuketiyorum. Hem tuzsuz hem de çok lezzetli oluyor canımKizlar bisey sorucam peynir ne peyniri tuketiyorsunuz bana diyetisyen lor verdi genelde karsilik olarak burgu peyniri dedi ama sikildim bn bunlardan 1 haftacik olsa ezine yesem opmaz mi?
Afiyet olsun efenimSabah 10.30
1 avc buyuklugunde peynr
2 ceviz
1 bardak ıhlamur
1 kuruincir
Oglen - aksam 16.15
4 ymk kasıgı fırında köfteli patlıcan
4 yök kasıgı havuc tarator
Mor lahana tursusu
2 litre su tamamlanr
2500 ip atladm henuz spor devam edecek
afiyet olsun cnm. Tatil gunleri boyle oluyo genelde :)25 subat menüm,
Sabah-ogle: 11.30
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
Maydonozla Loru karisimi
3 sivri biber
2 ceviz
Aksam:18:00
6 tane fırında köfte
1 adet firinda pişmiş biber
1 kase yogurt
2.7 lt su.
5 mil leslie yapacağım. Yapınca puanimi yazıp etiketlerim.
Normalde sabah -öğle -akşam yapıyorum ama pazar günleri tek izin gunum oldugu için biraz gec uyanıyorum. O yüzden bugün böyle oldu.
Yani bunlari yapilmasina izin veriliyorsa die dedim tabi senin bilecegin bisi
Oha ! Insanin aklina baska baska seyler geliyor. Iyi yapmissin polis cagirmakla. O kizi yeniden orda gorursen polisi cagir. Pesini birakma. Heryerde varlar ya
afiyet olsun cnm guzel menu. Spor sorunuda yanitlamislar zaten :)
Tunaydin
cnm bi dra mi gitsen ?
Dunki menum
Sabah 11.30
1 tam yumurta bi beyaz
Bol yesillik
Cay
Ara 15.00
1 elma ceyrek muz
17.00
Karnabahar yemegi
Yogurt
Su 2 lt
plasticwoman sabah gec yedigim icin oglen yemedim bise olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?