Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canım şu an hedefim 17.03.2017’de “8” görmek, moralin niye bozuk yazdıysan kusura bakma kaçırmışım
İnşallah canım.
Bi haftadır sancım vardı.Cumartesi doktora gittim miyomun hızlı büyüdüğünü ve rahim içinde olduğunu söyledi.Tam net kaç cm olduğunu söyleyemedi.Eğer 6 cm büyükse ameliyat olacağımı belirtti.Moralim ona bozuktu.Şuan toparladım şükür

Düşünülen menünü yazayım, kahvaltı yapıldı

07:10- kahvaltı: lor peyniri Üzerine pul biber
Kıvırcık

10:00-10:30 : 6-7 çiğ badem

Öğle: haşlanmış karnabahar Üzerine baharatlı yoğurt ve biraz zeytinyağı

Ara: taze naneli ayran

Akşam: 1 kase yoğurt içine 2 yk lor peyniri ve baharat

Spora direkt geçeceğim, o nedenle akşam yemeği yerine bunu yiyebilirsin dedi diyetisyenim bazı günler böyle olacak.

3 lt su içerim garanti :)
1 Türk kahves
1 yeşil çay
1 zencefilli limonlu çay
1 soda

Bi şey olmaz canım kötü bişey değil ki herkeste var, bende de vardı, vücüt üretiyor, kadın olunca böyle.. zor olmaz merak etme, daha beterinden korusun.

Toparlandigina sebindim sumeyye naptin baska doktordan randevu ariyordun buldn mu

Cok gzel cnm olsn bazen yemk yerine bu tarz yogurtla falan hafif gecistirmek vucududa sasirtiyorr iyi oluyor eminim bu haftada gzel eksi gelick senden

Toparlandigina sebindim sumeyye naptin baska doktordan randevu ariyordun buldn mu
Canım bugün için görüşeceğiz randevu için.Sancım yok gibi ondan rahatım.
Bi şey olmaz canım kötü bişey değil ki herkeste var, bende de vardı, vücüt üretiyor, kadın olunca böyle.. zor olmaz merak etme, daha beterinden korusun.
Rahim içinde olup rahimle beraber alınma olayını okuduktan sonra tedirgin oldum.Birde evlilik ve çocuk olayını düşündüğüm için.
Hepimize geçmiş olsun.

Ben acikmiyorum cnm genelde aslinda ara bile yapmiyodum ama artij yapicam :)

Sonra saldırmayasınız kaptan, az az sık sık yemek en makulu.

Kuzukulağını bende çoook seviyorum, uzun zamandır almıyordum. Bakacağıııım en kısa zamanda..
Fırında kabak mücver mesela ne kadar yedin?
Sporun çok iyi arkadaşım

Muhtelif zamanlar için doğal şeker almanın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesela hurma, kuru kayısı ya da incir.

Eki Görüntüle 2116048
Diyelim ki verdik kiloları ama karın kası nasıl yapıcaz.. baklavaları nasıl üçlücez ki normalde 5 ama 3 neyimize yetmiyor değilmi efenim :)

Bu kas fazla bana Daha böyle olması içiiiin çooook zaman vaar..

Günaydın canım geçmiş olsun. Allah acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…