İnşallah en yakın zamanda 7 leri 6 larıda görürüz.Günaydın canım bu hafta 91 görürsem çok mutlu olucam :)) şu an onun hayallerini kürüyorum :)) sen nasılsın
İnşallah en yakın zamanda 7 leri 6 larıda görürüz.
Bugün biraz daha iyiyim.En azından moralim düzeldi
İnşallah canım.İnşallah canım şu an hedefim 17.03.2017’de “8” görmek, moralin niye bozuk yazdıysan kusura bakma kaçırmışım
İnşallah canım.
Bi haftadır sancım vardı.Cumartesi doktora gittim miyomun hızlı büyüdüğünü ve rahim içinde olduğunu söyledi.Tam net kaç cm olduğunu söyleyemedi.Eğer 6 cm büyükse ameliyat olacağımı belirtti.Moralim ona bozuktu.Şuan toparladım şükür
Toparlandigina sebindim sumeyye naptin baska doktordan randevu ariyordun buldn muİnşallah canım.
Bi haftadır sancım vardı.Cumartesi doktora gittim miyomun hızlı büyüdüğünü ve rahim içinde olduğunu söyledi.Tam net kaç cm olduğunu söyleyemedi.Eğer 6 cm büyükse ameliyat olacağımı belirtti.Moralim ona bozuktu.Şuan toparladım şükür
Cok gzel cnm olsn bazen yemk yerine bu tarz yogurtla falan hafif gecistirmek vucududa sasirtiyorr iyi oluyor eminim bu haftada gzel eksi gelick sendenDüşünülen menünü yazayım, kahvaltı yapıldı
07:10- kahvaltı: lor peyniri Üzerine pul biber
Kıvırcık
10:00-10:30 : 6-7 çiğ badem
Öğle: haşlanmış karnabahar Üzerine baharatlı yoğurt ve biraz zeytinyağı
Ara: taze naneli ayran
Akşam: 1 kase yoğurt içine 2 yk lor peyniri ve baharat
Spora direkt geçeceğim, o nedenle akşam yemeği yerine bunu yiyebilirsin dedi diyetisyenim bazı günler böyle olacak.
3 lt su içerim garanti :)
1 Türk kahves
1 yeşil çay
1 zencefilli limonlu çay
1 soda
Canım bugün için görüşeceğiz randevu için.Sancım yok gibi ondan rahatım.Toparlandigina sebindim sumeyye naptin baska doktordan randevu ariyordun buldn mu
Rahim içinde olup rahimle beraber alınma olayını okuduktan sonra tedirgin oldum.Birde evlilik ve çocuk olayını düşündüğüm için.Bi şey olmaz canım kötü bişey değil ki herkeste var, bende de vardı, vücüt üretiyor, kadın olunca böyle.. zor olmaz merak etme, daha beterinden korusun.
Ben acikmiyorum cnm genelde aslinda ara bile yapmiyodum ama artij yapicam :)
Kahvalti 07.00
1 yumurta haslanmis 2 kasik lor 3 tam ceviz 5 sal kuzukulagi
Oglen 12.30
Firin kabak mucver unsuz 1 kase cacik
Ara 14.30
1 turk kahvesi 1 k.incir
Aksam 18.30
110 gr tonbalikli yesil salata
3.5 lt su 1 ltre detoks suyu( ananas kabugu 3 cubuk tarcin yarim.limon bi avuc maydonoz 2 lt suda 5 dk kaynamis )
25 dk tempolu yuruyus 75p
100 sag bacak acma kapama 60p
100 sol bacak 60p
100 sguat 60p
150 sag sol yan donme 90p
20 tam mekik 12p toplam 357puan
Selam kizlar.
Menü
Sabah:bol yesillik paprika ceri domates zeytin iki dilim ekmek peynir
Ara:ceydanin tarifiyle zayiflama cayi sütlü kahve bir muz (muhtelif zamanlarda)
Aksam:bir hamburger
Spor:bir saat yürüyüs 8500 adim
Su:iki litreye yakin maydonozlu limonlu detoks suyu (2-3 bardak)
Bir ince dilim kek yedim kizlar cok tatli istemisti canim reglden dolayi
Yorgunum sabah gelirim iyi geceler kizlar
Eki Görüntüle 2116048
Diyelim ki verdik kiloları ama karın kası nasıl yapıcaz.. baklavaları nasıl üçlücez ki normalde 5 ama 3 neyimize yetmiyor değilmi efenim :)
Canım bugün için görüşeceğiz randevu için.Sancım yok gibi ondan rahatım.
Rahim içinde olup rahimle beraber alınma olayını okuduktan sonra tedirgin oldum.Birde evlilik ve çocuk olayını düşündüğüm için.
Hepimize geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Amin.Günaydın canım geçmiş olsun. Allah acil şifa versin
Arada yürüyüs yapiyorum canim bazende kondisyon bisikleti bi düzen yok yaniHaftada ne kadar spor yapıyosun canım ona göre sana yardımcı olmaya çalışayım..
Harika canmBu arada diyetime geri döndüm 10 gündür gereği gibi olmamıştı.
Geçen hafta cuma: 97.9
Güncel : 97.6
Fark : - 300 gr
Günaydin canim tarif verdigin cayi iciyoruz hergün bugünde muzlu pankek deniyecez birazdan esim onunla doymaz galiba yanina ne yapsam yesillik domates zeytin peynir olur demiGünaydın kızlar iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?