Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasil unutuyosunuz yaa ben sabah kalkip tuvalete girdigim gibi klozete oturup biyandan soyunmaya basliyirum tartilmak icin
Alemsin gerçekten Normalde sabahları 06-06:10 gibi kalkıyorum, bugün 06.30'da kalkınca nasıl giydiğimi bilmiyorum o yüzden unutmam çok normal

Alemsin gerçekten Normalde sabahları 06-06:10 gibi kalkıyorum, bugün 06.30'da kalkınca nasıl giydiğimi bilmiyorum o yüzden unutmam çok normal
Ben uzunnnn yillardr calismadigim icin ise gec klmak heleki servisee unutmusum tabi cnmm haklisinn

Evet eksi ya tadi cok seviyirum bende o yuzden 3 avuc ayasi kadar diyim mucveri firinda olunca nasil olcu vereyim bilemedim sporun puanina bakarsan iyi ama diger arkadaslarin yaptigi sporlarin yaninda cerez gibi hic kareket etmemkten iyidirr diyebiliyorum

Kızlar günaydın. Şu sıra pek giremiyorum netim btti eşimden girdim şmdi. Ara ara girip bldirim yapıo göz atarım.
Sabah ki menüm
1 rafadan yumurta
1 s. Bardağı yarım yağlı süt
2 bütün ceviz
Bol yeşillk
Ev yapımı köy peyniri kibrit k. kadar
1 dilim tam buğday ekmek.

Sabah sporumuda şimdi bitirdim. 1 saat tempolu yürüyüş. 5 dk koşu. Şimdi bölgesel çalışacağım ntc proğramı ile.

Bgn tam 2 hafta oldu aranızdaym. Artık bende girebildm mii @Rzgrece

Bu arada çarşamba günüm ki kilom 59.1 di.
Bu sabah wc den sonra tartıldım. 58.6 geliyorum kızlar.

Eğer yarışmaya girdiysem tekrar paylaşayım mı bilgilerimi ? @Rzgrece . Birde bu bildirimlerime kimleri etiket yapmam lazm spordu menüdü vs ...

Bu arada diyetime geri döndüm 10 gündür gereği gibi olmamıştı.

Geçen hafta cuma: 97.9
Güncel : 97.6
Fark : - 300 gr
Sumeyyecim tebeik ederim vucudun rahatladıkca eksiler de gelecek inş randevun da guzel gecer bitanem hiç can sıkarak girme guzel haber gelir inş

Gecen cuma 74.9
Pazartesi 74.7
-200
Tebrikler genc bayan

Gecen cuma 66
Bugun 65.8
Fark: 0.2
Tebrik ederim arkadasım

Cogumuz -200 simdi huzur bi gelcekk -800 falan dicekk gozumuz gonlumuz eksi gorcekk
Kız anammm nerdee sabitim bugun reglim ya 3. Gunum ne gelen var ne giden bakalım cumaya az da olsa eksi görsem yeter bana -200 e bile razıyım

Kas yapa yapa kilo verebilirsin :) sonra incelince ortaya çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…