Nasil unutuyosunuz yaa ben sabah kalkip tuvalete girdigim gibi klozete oturup biyandan soyunmaya basliyirum tartilmak icinBen sabah evden apar topar çıktım, servisi kaçıyorum diye.
Tartılmayı unuttum..
Nasil unutuyosunuz yaa ben sabah kalkip tuvalete girdigim gibi klozete oturup biyandan soyunmaya basliyirum tartilmak icin
Alemsin gerçektenNasil unutuyosunuz yaa ben sabah kalkip tuvalete girdigim gibi klozete oturup biyandan soyunmaya basliyirum tartilmak icin
Ben uzunnnn yillardr calismadigim icin ise gec klmak heleki servisee unutmusum tabi cnmm haklisinnAlemsin gerçektenNormalde sabahları 06-06:10 gibi kalkıyorum, bugün 06.30'da kalkınca nasıl giydiğimi bilmiyorum o yüzden unutmam çok normal
23.02.2018:61.300
26.02.2018: 61.100
Fark:- 200
Ben de sabah tartıldım ama yazmayı unutmuşum
Cogumuz -200 simdi huzur bi gelcekk -800 falan dicekk gozumuz gonlumuz eksi gorcekkGecen cuma 66
Bugun 65.8
Fark: 0.2
Evet eksi ya tadi cok seviyirum bende o yuzden 3 avuc ayasi kadar diyim mucveri firinda olunca nasil olcu vereyim bilemedim sporun puanina bakarsan iyi ama diger arkadaslarin yaptigi sporlarin yaninda cerez gibi hic kareket etmemkten iyidirr diyebiliyorumSonra saldırmayasınız kaptan, az az sık sık yemek en makulu.
Kuzukulağını bende çoook seviyorum, uzun zamandır almıyordum. Bakacağıııım en kısa zamanda..
Fırında kabak mücver mesela ne kadar yedin?
Sporun çok iyi arkadaşım
Muhtelif zamanlar için doğal şeker almanın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesela hurma, kuru kayısı ya da incir.
Bu kas fazla banaDaha böyle olması içiiiin çooook zaman vaar..
Biayndan gelsin bi yandan gelmesin bu haftada bizim grup kazansinnGelsin gelsin sporun gücü:)
Hafta sonu geç kalkıp pazartesi erken kalkmak zorunda kalınca böyle oluyorHaftaya unutkanlıklarla başladık desene
Sumeyyecim tebeik ederim vucudun rahatladıkca eksiler de gelecek inş randevun da guzel gecer bitanem hiç can sıkarak girme guzel haber gelir inşBu arada diyetime geri döndüm 10 gündür gereği gibi olmamıştı.
Geçen hafta cuma: 97.9
Güncel : 97.6
Fark : - 300 gr
Tebrikler genc bayanGecen cuma 74.9
Pazartesi 74.7
-200
Tebrik ederim arkadasımGecen cuma 66
Bugun 65.8
Fark: 0.2
Kız anammmCogumuz -200 simdi huzur bi gelcekk -800 falan dicekk gozumuz gonlumuz eksi gorcekk
Kas yapa yapa kilo verebilirsin :) sonra incelince ortaya çıkarlarSonra saldırmayasınız kaptan, az az sık sık yemek en makulu.
Kuzukulağını bende çoook seviyorum, uzun zamandır almıyordum. Bakacağıııım en kısa zamanda..
Fırında kabak mücver mesela ne kadar yedin?
Sporun çok iyi arkadaşım
Muhtelif zamanlar için doğal şeker almanın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Mesela hurma, kuru kayısı ya da incir.
Bu kas fazla banaDaha böyle olması içiiiin çooook zaman vaar..
Şuan kilon kaç bu arada?Arada yürüyüs yapiyorum canim bazende kondisyon bisikleti bi düzen yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?