Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İstanbulda değilim ki.Ama bu hafta içinde gideyim bi doktora yeniden.Senin önereceğin doktora da görünebilirim.

Erdin İlter canım Maltepe üniversite Hastanesinde bebek gibi bakıyorlar vallahi ameliyat sonrası, benim pansumanımı hep doktorlar yaptı, zaten her şeyinle doktor ilgileniyor, sadece özel bakım hemşiresi var ilacını getiriyor o kadar sürekli gelip soruyorlar nasılsın, sorun var mı diye bakıyorlar, ekibi çok başarılı erdin bey en son doçenti ünvan aldı mı bilmiyorum, yanında yard. Doç. Var ameliyata tüm Ekibiyle giriyorlar herşeyde destekler

Kizima yaptirayim yada iyice bi anlatin bi zahmet nasil yapacagimi canim

Kizima yaptirayim yada iyice bi anlatin bi zahmet nasil yapacagimi canim
uygulama bu indirmen gerekiyor.. ismi ntc
facebook uzerinden yada yeni uyelik alarak giris yapabilirsiniz.. olmadi kizinla yazisayim canim ozelden, bilemedim

Hatirlatayim dedim ]
Eveeeeett hanimlaarrr

Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.

Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz

Cekismeli bir hafta olsun.

Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir

Ohooommm gruplari yaziyorum

1.takim
plasticwoman
philosophergirl
Allonsy
NEHIR34

AhSen_2504
B belcimim
N NGY

DELIveCesur

2.takim
S smygnc
herderdedeva
Findikfaresi123
RZgrece
Huzurvermeyolunda
P pembebulut
@Fatyylamb94

Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz

Hadi bakalimmmmm

Yarissss baslasiiiinnnnnm

Evet kadin dogum ve hastliklqri doktoru kadin hastaliklari knusunda iyi olmuyor cocu dogum knusunda iyi ameliyat isi ciddi bir is benim ikinci dogum yaptigimda herkea ama o kadin hastaliklarinda cok iyi oyle biliyoruz dogumu hic duymadik dedi bnde o knuda iyise dogumu daha iyi yapar dedim iyikide gitmisim ona devam etmisim yanilmayip iki dogm yaptim iki farkli doktorda daglar kadar fark mi olurr dikis izimden dogumdan sonraki kanamama kadar isinin iyisini bulmak nokta atisi olurr onun icinde

İstanbulda değilim ki.Ama bu hafta içinde gideyim bi doktora yeniden.Senin önereceğin doktora da görünebilirim.
Durumun nasil bilmiyorum ama dedigin gibi ciddi bir durumsa eger baska doktorlarda bu kaniya varirsa bunun icin istanbula gitmeye deger

Bugün annemin günü var.Akşam kazasız atlatırsam aferin bana.
Aaaa atlatirsin atlatirsin bakk 3 gnde 300 gitmis cumaya bu artmaz yada sabit kalirsaaaa yersin sopayi azcik.kork burdan yemememem lazm dee yeme bide ikramliklar dagitilirkn faln tok ol cnm seni en cok tok tutan bi yemek sec buaksam tok olursan seytan az drterr

Haftalık Spor Listesi
Pazartesi

Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan

Salı
Pembebulut05 - 123 puan
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -

Çarşamba

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
NGY
- 60 puan

Perşembe

Pembebulut05 - 219 puan
Huzurvermeyolunda - 891 puan
Belcimim - 280 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan

NGY -

Cuma
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 941 puan
Belcimim -
Fattylamb94 -
Plastic -
NGY -

Cumartesi
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 344 puan
Belcimim -
Fattylamb94 -
Plastic
NGY - 357 puan
Seyhan77 - 128 puan

Pazar

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -
Plastic
NGY -
Deli ve Cesur - 317 puan

Toplam

Pembebulut05 - 442 puan
Huzurvermeyolunda -3895 puan
Belcimim - 938 puan
Fattylamb94 - 819 puan
Plastic - 612 puan

NGY - 417 puan
Seyhan77 - 128 puan
Deli ve Cesur - 317 puan

1. Huzurvermeyolunda
2. B belcimim
3. fattylamb94

Kızlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta daha sıkı bir şekilde spor yapmaya çalışalım. Yeni gelen arkadaşlarım, sizi bu listeye alamadım pazartesi gününden başladığım için. Yeni listede yer alacaksınız. Lütfen spor puanlarınızı hesaplayıp beni etiketleyin. Eminim bu listede arada kaybolanlar olmuştur ama geri dönüp okumam mümkün değil o kadar mesajı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…