- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Günaydin canim tarif verdigin cayi iciyoruz hergün bugünde muzlu pankek deniyecez birazdan esim onunla doymaz galiba yanina ne yapsam yesillik domates zeytin peynir olur demi
İstanbulda değilim ki.Ama bu hafta içinde gideyim bi doktora yeniden.Senin önereceğin doktora da görünebilirim.
ooo regl varsa olayin icinde sabit cikman buyuk basari :)
Tesekkur ederim :) devami gelir insallah
Bu hafta hedefine ulasirsin belki :)
Ay insallah. Tam motive oluyorum hoop bise cikiyo sar bastan
oooo bak gidiyo ahsencim :)
Kizima yaptirayim yada iyice bi anlatin bi zahmet nasil yapacagimi canimTamam asılabilirsin :)) ben ntc indirmeni tavaiye ederim orda kurulum yapıyosun haftaşık egzersiz programı oluşturuyosun.. kilo vermek istiyorsan çeşitliliği koruyacaksın. Hergün yürüyüş yada bisikler veya cardio olmaz.. bisiklet çok güzel kalori yaktırır ama bölgesel kol üst vücuttan daha az verirsin, bu yüzden cardio şart
İlk gün 5 dak.
İkinci gün dinlen
Üçüncü gün 10 dak
Dördüncü gün dinlen
Beşinci gün 10 dak.
Altıncı gün dinlen
Yedinci gün 15 dak.
Bu şekilde arttırarak ilerlemeni tavaiye ederim
uygulama bu indirmen gerekiyor.. ismi ntcKizima yaptirayim yada iyice bi anlatin bi zahmet nasil yapacagimi canim
Oooww super gitmis :) tebrik ederimSelam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
Cumaya kadar protein agirlikli beslenicem bakalim ne kadar gidecek
1. Grubu yukarilara tasiyacaksin bravo:)Selam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
Gogle playdenmi indiriyoruz canim buldum galibauygulama bu indirmen gerekiyor.. ismi ntc
facebook uzerinden yada yeni uyelik alarak giris yapabilirsiniz.. olmadi kizinla yazisayim canim ozelden, bilemedim
Cuma 83.8
Pazartesi 82.8
Anlatmaya gerek yok. Konusmuyorum goruyorsunuz
Simdi aklimdan geciyodun :) iyiz cok sukur e 1 kilo eksiyle nasil iyi olmayayin kiKızlar merhaba, 2 gündür giremiyorum. Nasılsınız :)
Bende seni soracaktim esra nasilsinKızlar merhaba, 2 gündür giremiyorum. Nasılsınız :)
Evet kadin dogum ve hastliklqri doktoru kadin hastaliklari knusunda iyi olmuyor cocu dogum knusunda iyi ameliyat isi ciddi bir is benim ikinci dogum yaptigimda herkea ama o kadin hastaliklarinda cok iyi oyle biliyoruz dogumu hic duymadik dedi bnde o knuda iyise dogumu daha iyi yapar dedim iyikide gitmisim ona devam etmisim yanilmayip iki dogm yaptim iki farkli doktorda daglar kadar fark mi olurr dikis izimden dogumdan sonraki kanamama kadar isinin iyisini bulmak nokta atisi olurr onun icindeEvet canım haftada Bi kaç gün böyle olaca
Canım istanbuldaysan sana bu konuda çok iyi Bi doktor önerebilirim, işinde gerçekten çok iyi ben çok memnun kaldım, ayrıca doğumcu da ama kadın hastalıklarında uzman, tekrar çocuk yaparsın yaşın genç diye öyle güzel yaptı ki ameliyattı hassas davrandı 2,5 saat sürdü o yüzden
Durumun nasil bilmiyorum ama dedigin gibi ciddi bir durumsa eger baska doktorlarda bu kaniya varirsa bunun icin istanbula gitmeye degerİstanbulda değilim ki.Ama bu hafta içinde gideyim bi doktora yeniden.Senin önereceğin doktora da görünebilirim.
Aaaa atlatirsin atlatirsin bakk 3 gnde 300 gitmis cumaya bu artmaz yada sabit kalirsaaaaBugün annemin günü var.Akşam kazasız atlatırsam aferin bana.
Cuma 83.8
Pazartesi 82.8
Anlatmaya gerek yok. Konusmuyorum goruyorsunuz
Ayy harikaymis bu sonucc tebriklerSelam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?