Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende çok memnun kaldım doktorumdan Doğum doktorumdu zaten, ama ben onu forumlarda övgü sözler ile tanıdım, bir kadının rahmini alacaklar iken o sorunsuz Bi şekilde tedavisini yapmış, gerçekten çok başarılı, hassas Bi doktor, her detayı düşünen ve unutmayan birisi, ben ilk başta panik atağım var demiştim Doğum sırasında lokal karar verdim, unutmamış hemen geldi panik atağın var sorun olmasın diye sordu ve Doğum sırasında kistimi fark etti operasyon 2,5 saat sürdü hassas çalıştım çocuk sahibi olmak istersin diye dedi, operasyon sırasında da benimle de ilgilendi, kist var onu alıyorum ondan uzadı, nasılsın vs sohbet etti ara ara, dikişlerim hiç belli olmuyor hiç bir sorun yaşamadım sağolsun

Aynen plasticwoman farki
2 gunde 200 cumaya kadar en az 800 olur

:) olur olur merak etme canım :)

Evet gunler kRismis benim oyle yapalim

gunler onmli d3gil cnm onmli olan puanlar. Bu haftada boyle yapalim bidahaki hafta herkes krndi puanini not alir :)
Kızlar isterseniz bu hafta öyle yapalım daha hafta yeni başladı. Ben kendi puanlarımı bile yazmamışım zor oluyo sayfaları gezip puanlarımı bulmak

Hoşbuldum yasminim napıyosun

Iyiyim Esramm şimdilik oturuyom birazdan spor yapicam gerçi omuzumda biraz sikinti var bakalim yapabilirsem.
veee bahçeye ekim yapicam yeşillik vs onun listesini tutuyodum ne ekebilirim diye..

Gel kizz sana kahve yapayım türk kahvem çok güzel olur istersen sütlü de yapabilirim, çaktırma yanına cikolata harika olur belkimin yiriz.

ciko muuuuu hayiiirrr esra yemezzz sen ye ama bol bol ye

Hafta sonu geç kalkıp pazartesi erken kalkmak zorunda kalınca böyle oluyor

Pazartesi bi tökezleme sonra kendine geliyor bünye, hoopp kendine geliyorsun hemen.

Kas yapa yapa kilo verebilirsin :) sonra incelince ortaya çıkarlar

Ayyyy hadi inşallah eski fotoğraflarıma bakıyorum, ne kadar da güzelliğim ortadaymış. Kıymetini bilemememişim..

Cuma 83.8
Pazartesi 82.8

Anlatmaya gerek yok. Konusmuyorum goruyorsunuz

Kaptanıııım süpeeersin maşallaaaah

Bugün annemin günü var.Akşam kazasız atlatırsam aferin bana.

Selam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm

Cumaya kadar protein agirlikli beslenicem bakalim ne kadar gidecek

Arkadaşım süperrsin tebrik ederiiim

Hemeeeen ekliyooorum kaptan

Kızlar merhaba, 2 gündür giremiyorum. Nasılsınız :)

İyiyim teşekkürleeer sen nasılsıın

Omzunda ne sıkıntı var ? Geçmiş olsun doktor gittin mi

Geleyim kız sütlü kahve yanına 1 hurma yeriz :)

Bende iyiyim teşekkür ederim :)

Oh güzel işe gitmemek iyice dinlendir kendinii canım

Omzunda ne sıkıntı var ? Geçmiş olsun doktor gittin mi

Geleyim kız sütlü kahve yanına 1 hurma yeriz :)

Bende iyiyim teşekkür ederim :)

Geçen alışveriş yaptım poşetler çok ağırdı uzun süre taşıdım omzum ve boynum arası fena şişmiş ve ağrı yapıyo ama Dr gitmedim kendiliğinden gecer inşallah

Ay bugun colk enerjigim diyete alisiyorum galiba 400 ip 1 mil 50 squat yaptim daha gun uzun:)
Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnn ama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba

Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnn ama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba

Canim bende aynı durumdan müzdaribim benimkide yok denecek kadar az sguat ise yararmi ki yani birazcık buyuturmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…