- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Evet kadin dogum ve hastliklqri doktoru kadin hastaliklari knusunda iyi olmuyor cocu dogum knusunda iyi ameliyat isi ciddi bir is benim ikinci dogum yaptigimda herkea ama o kadin hastaliklarinda cok iyi oyle biliyoruz dogumu hic duymadik dedi bnde o knuda iyise dogumu daha iyi yapar dedim iyikide gitmisim ona devam etmisim yanilmayip iki dogm yaptim iki farkli doktorda daglar kadar fark mi olurr dikis izimden dogumdan sonraki kanamama kadar isinin iyisini bulmak nokta atisi olurr onun icinde
gunler onmli d3gil cnm onmli olan puanlar. Bu haftada boyle yapalim bidahaki hafta herkes krndi puanini not alir :)Evet gunler kRismis benim oyle yapalim
Belli olmaz canım huzur iyi tabi ama belki sen ondan da iyisindirHuzurdan yuksek mi ne haddime:)
Evet gunler kRismis benim oyle yapalim
Kızlar isterseniz bu hafta öyle yapalım daha hafta yeni başladı. Ben kendi puanlarımı bile yazmamışım zor oluyo sayfaları gezip puanlarımı bulmakgunler onmli d3gil cnm onmli olan puanlar. Bu haftada boyle yapalim bidahaki hafta herkes krndi puanini not alir :)
Selam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
Cumaya kadar protein agirlikli beslenicem bakalim ne kadar gidecek
Kızlar merhaba, 2 gündür giremiyorum. Nasılsınız :)
Hoşbuldum yasminim napıyosunMaşallahNehircim grubumuz 1. gidiyo
Merhaba hoş geldin Esracım.
Hoşbuldum yasminim napıyosun
ciko muuuuu hayiiirrr esra yemezzz sen ye ama bol bol yeIyiyim Esramm şimdilik oturuyom birazdan spor yapicam gerçi omuzumda biraz sikinti var bakalim yapabilirsem.
veee bahçeye ekim yapicam yeşillik vs onun listesini tutuyodum ne ekebilirim diye..
Gel kizz sana kahve yapayım türk kahvem çok güzel olur istersen sütlü de yapabilirim, çaktırma yanına cikolataharika olur belkimin yiriz.
Hafta sonu geç kalkıp pazartesi erken kalkmak zorunda kalınca böyle oluyor
Kas yapa yapa kilo verebilirsin :) sonra incelince ortaya çıkarlar
Cuma 83.8
Pazartesi 82.8
Anlatmaya gerek yok. Konusmuyorum goruyorsunuz
Bugün annemin günü var.Akşam kazasız atlatırsam aferin bana.
Selam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
Cumaya kadar protein agirlikli beslenicem bakalim ne kadar gidecek
Hatirlatayim dedim ]
Eveeeeett hanimlaarrr
Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.
Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz
Cekismeli bir hafta olsun.
Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir
Ohooommmgruplari yaziyorum
1.takim
plasticwoman
@philosophergirl
@Allonsy
@NEHIR34
AhSen_2504
B belcimim
N NGY
@Deli ve Cesur
2.takim
@smygnc
herderdedeva
@Seyhan77
RZgrece
@Huzurvermeyolunda
@pembebulut
@Fatyylamb94
Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz
Hadi bakalimmmmm
Yarissss baslasiiiinnnnnm
Kızlar merhaba, 2 gündür giremiyorum. Nasılsınız :)
ciko muuuuu hayiiirrr esra yemezzz sen ye ama bol bol ye
Omzunda ne sıkıntı var ? Geçmiş olsun doktor gittin miIyiyim Esramm şimdilik oturuyom birazdan spor yapicam gerçi omuzumda biraz sikinti var bakalim yapabilirsem.
veee bahçeye ekim yapicam yeşillik vs onun listesini tutuyodum ne ekebilirim diye..
Gel kizz sana kahve yapayım türk kahvem çok güzel olur istersen sütlü de yapabilirim, çaktırma yanına cikolataharika olur belkimin yiriz.
Bende iyiyim teşekkür ederim :)Pazartesi bi tökezleme sonra kendine geliyor bünye, hoopp kendine geliyorsun hemen.
Ayyyy hadi inşallah eski fotoğraflarıma bakıyorum, ne kadar da güzelliğim ortadaymış. Kıymetini bilemememişim..
Kaptanıııım süpeeersin maşallaaaah
Arkadaşım süperrsin tebrik ederiiim
Hemeeeen ekliyooorum kaptan
İyiyim teşekkürleeer sen nasılsıın
Kızlar hepiniz eksi görmüşsünüz. Tebrik ederim süpersiniz
Valla ben de senin gibiyim sabahın 6sında evden çıktığımdan hayatta tartı aklıma gelmiyo gelse de yetişemiyorumBugün ilk defa alarmı duymamışım işe gitmedim o yüzden tartıldım
Vicdan azabı çekiyorum ya ilk defa keyfi işe gitmedimOh güzel işe gitmemek iyice dinlendir kendinii canım
Omzunda ne sıkıntı var ? Geçmiş olsun doktor gittin mi
Geleyim kız sütlü kahve yanına 1 hurma yeriz :)
Bende iyiyim teşekkür ederim :)
Omzunda ne sıkıntı var ? Geçmiş olsun doktor gittin mi
Geleyim kız sütlü kahve yanına 1 hurma yeriz :)
Bende iyiyim teşekkür ederim :)
Yarin iste daha cok calisirsin:) ne is yapiyodunVicdan azabı çekiyorum ya ilk defa keyfi işe gitmedim
Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnnAy bugun colk enerjigim diyete alisiyorum galiba 400 ip 1 mil 50 squat yaptim daha gun uzun:)
Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnnama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?