- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aaa süper çok sevindim, plastic farkı diyorumSimdi aklimdan geciyodun :) iyiz cok sukur e 1 kilo eksiyle nasil iyi olmayayin kisen nasilsin tartildin mi
Herkes kendi hesaplayip ptesi gunu toplu puanlari mi yazsa. Boyle cok karisiyo cunkuHaftalık Spor Listesi
Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan
Salı
Pembebulut05 - 123 puan
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -
Çarşamba
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
NGY - 60 puan
Perşembe
Pembebulut05 - 219 puan
Huzurvermeyolunda - 891 puan
Belcimim - 280 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
NGY -
Cuma
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 941 puan
Belcimim -
Fattylamb94 -
Plastic -
NGY -
Cumartesi
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 344 puan
Belcimim -
Fattylamb94 -
Plastic
NGY - 357 puan
Seyhan77 - 128 puan
Pazar
Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -
Plastic
NGY -
Deli ve Cesur - 317 puan
Toplam
Pembebulut05 - 442 puan
Huzurvermeyolunda -3895 puan
Belcimim - 938 puan
Fattylamb94 - 819 puan
Plastic - 612 puan
NGY - 417 puan
Seyhan77 - 128 puan
Deli ve Cesur - 317 puan
1. @Huzurvermeyolunda
2. B belcimim
3.fattylamb94
Kızlar hepinizi tebrik ederim. Bu hafta daha sıkı bir şekilde spor yapmaya çalışalım. Yeni gelen arkadaşlarım, sizi bu listeye alamadım pazartesi gününden başladığım için. Yeni listede yer alacaksınız. Lütfen spor puanlarınızı hesaplayıp beni etiketleyin. Eminim bu listede arada kaybolanlar olmuştur ama geri dönüp okumam mümkün değil o kadar mesajı.
Benim için sorun değil, hergün yaparım ama yeter ki hesaplayıp etiketlesinlerHerkes kendi hesaplayip ptesi gunu toplu puanlari mi yazsa. Boyle cok karisiyo cunku
AynenAaa süper çok sevindim, plastic farkı diyorum
Bende -200. Dün aç yaşamıştım resmen ama bakalım cuma ne olacak
Iste bazen etiketlenmiyo gozden kaciyo. Sen oyle diyosan oyle olsun. Etiketler herkes insallahBenim için sorun değil, hergün yaparım ama yeter ki hesaplayıp etiketlesinler
Canim ben unuttum sabahtan bu saate kadar hastanedeydim şimdi annemdeyimDELIveCesur sen tartildin mi gormedim kilonu
Ahh ahh ağzından bal damlıyo
Benim için farketmez canım dediğim gibi ama ben kendi sporumun puanlarını hiç bilmiyorum hergün buraya yazmasam kesin unuturum puanlarıIste bazen etiketlenmiyo gozden kaciyo. Sen oyle diyosan oyle olsun. Etiketler herkes insallah
Hayirdir cnm g3cmis olsunCanim ben unuttum sabahtan bu saate kadar hastanedeydim şimdi annemdeyim
ay insallah bu hafta 81 gorsem super olurAhh ahh ağzından bal damlıyoSenden de 2 kg bekliyorum çoğunun ödem olduğunu düşünerek.
Benim için farketmez canım dediğim gibi ama ben kendi sporumun puanlarını hiç bilmiyorum hergün buraya yazmasam kesin unuturum puanları
Oğlumun kontrolü vardı canim perşembe tekrar gidicez hava vermeye devam edicemHayirdir cnm g3cmis olsun
Bu arada diyetime geri döndüm 10 gündür gereği gibi olmamıştı.
Geçen hafta cuma: 97.9
Güncel : 97.6
Fark : - 300 gr
Gecen cuma 74.9
Pazartesi 74.7
-200
Gecen cuma 66
Bugun 65.8
Fark: 0.2
23.02.2018:61.300
26.02.2018: 61.100
Fark:- 200
Ben de sabah tartıldım ama yazmayı unutmuşum
Tartıma çarşamba kavuşmuştm o zman tartılmştm
Çrşmba 59.1
Pzrtsi 58.6
Fark - 500
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma: 82
Pazartesi: 81.7
Fark: 300 gr
Selam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
Cumaya kadar protein agirlikli beslenicem bakalim ne kadar gidecek
Alemsin gerçektenNormalde sabahları 06-06:10 gibi kalkıyorum, bugün 06.30'da kalkınca nasıl giydiğimi bilmiyorum o yüzden unutmam çok normal
Görürsün ben sana inanıyorum sporada biraz ağırlık ver. Cardio ya da leslie yap ipin yanındaay insallah bu hafta 81 gorsem super olur
Ozaman devam et
anladim cnm gecmis olsun kuzucuga iOğlumun kontrolü vardı canim perşembe tekrar gidicez hava vermeye devam edicem
insallah cnm.Görürsün ben sana inanıyorum sporada biraz ağırlık ver. Cardio ya da leslie yap ipin yanında
Cnm mrb cuma spor yapmistim 162ydi puan pazarda yaptim hesolayim yollayim mi artik yeni listeye mi bakarizGörürsün ben sana inanıyorum sporada biraz ağırlık ver. Cardio ya da leslie yap ipin yanında
Bende yarın cardioya başlıcam çok güzanladim cnm gecmis olsun kuzucuga i
insallah cnm.philosophergirl paylastigi cardiolardan yapcam bugun insallah
Istersen hesapla canım huzurdan yüksek olduğunu düşünüyorsan. Ama değilse gerek yok bence önümüzdeki haftaya bakalımCnm mrb cuma spor yapmistim 162ydi puan pazarda yaptim hesolayim yollayim mi artik yeni listeye mi bakariz
Huzurdan yuksek mi ne haddime:)Bende yarın cardioya başlıcam çok güz
Istersen hesapla canım huzurdan yüksek olduğunu düşünüyorsan. Ama değilse gerek yok bence önümüzdeki haftaya bakalım
Evet gunler kRismis benim oyle yapalimHerkes kendi hesaplayip ptesi gunu toplu puanlari mi yazsa. Boyle cok karisiyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?