Sguat buyutmek icin mi benimki zaten buyuk bende 30 yapiyorum zamanla artirriz bende sekilli olsun die yapiyodu.Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnnama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba
Tebrik ederim canım neredeyse bir bucuk kg gitmişSelam kizlar
Cuma ... 71
Pazartesi ...69.6
Fark ...1.400 grm
Cumaya kadar protein agirlikli beslenicem bakalim ne kadar gidecek
Rica ederim canım. Biliyorsunuzdur zaten ama yazayım yine tekrardan. Sabah ac karnına yaparsanız ve şeker tuketmezseniz gün içinde de yağ yakmaya devam edersinizCanım çok çok teşekkür ederim. Videolar çok güzel. 2 hafta bunları denicem eğer disiplinli bir şekilde yapabilirsem spor salonuna yazılmam.
Ay bahceye ekimmi ne gızeel biz yeni tasındık burda bi bahcemiz var degerlendireyim diyordum bende neler ekip dikiceksin zmaanları nez aman oluyo benimle de paylaşsana ortaokul lise zamanlarımda yapardım bende babannemle ama unuttum herseyiIyiyim Esramm şimdilik oturuyom birazdan spor yapicam gerçi omuzumda biraz sikinti var bakalim yapabilirsem.
veee bahçeye ekim yapicam yeşillik vs onun listesini tutuyodum ne ekebilirim diye..
Gel kizz sana kahve yapayım türk kahvem çok güzel olur istersen sütlü de yapabilirim, çaktırma yanına cikolataharika olur belkimin yiriz.
arkadasım ya su squatı bende cok yaomak istiyorum ana dogru yapıyormuyum stresinden yapmakran vazgeciyoeum hepSquati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnnama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba
Ay bahceye ekimmi ne gızeel biz yeni tasındık burda bi bahcemiz var degerlendireyim diyordum bende neler ekip dikiceksin zmaanları nez aman oluyo benimle de paylaşsana ortaokul lise zamanlarımda yapardım bende babannemle ama unuttum herseyi
arkadasım ya su squatı bende cok yaomak istiyorum ana dogru yapıyormuyum stresinden yapmakran vazgeciyoeum hep
Bugun bende nihayet oglumun kresine karar verebildim haftada 4 gün 4 saat gidecek bugun ilk defa öğretmeniyle arkadaslarıyla tabıstı oyun dalanunda oyun oynadılar bu hafta böyle bi saat bi saat gidip gelicez simdilik sevdi gibi gözüküyor ama sonucta bu canlının adı cocuk :))
Benim sabah spor yapmak gibi bi şansim yokRica ederim canım. Biliyorsunuzdur zaten ama yazayım yine tekrardan. Sabah ac karnına yaparsanız ve şeker tuketmezseniz gün içinde de yağ yakmaya devam edersiniz
Bence kurubaklagil tüketm bu hafta huzurcuğum vücudunu şaşırt farklı besinler ekleesraaaa ceydaaaa ben napazaaam cumaya ya veremezsem bana bi el atın bacılar hiç eksi yok yaafattylamb94 plasticwoman
Vicdan azabı çekiyorum ya ilk defa keyfi işe gitmedim
Bugun bende nihayet oglumun kresine karar verebildim haftada 4 gün 4 saat gidecek bugun ilk defa öğretmeniyle arkadaslarıyla tabıstı oyun dalanunda oyun oynadılar bu hafta böyle bi saat bi saat gidip gelicez simdilik sevdi gibi gözüküyor ama sonucta bu canlının adı cocuk :))
Buyutuyo kuzum baya yukari kaldiriyor popuyu bi arkadasim squata baslamadan onceki halini bide 1 ay sonraki halini gostermisti cok buyuk degisim vardi ordan ise yaradigini biliyorum cok zamanda almio benimki yok deil ama ben buyuk seviom ondan gitmmese keskeCanim bende aynı durumdan müzdaribim benimkide yok denecek kadar az sguat ise yararmi ki yani birazcık buyuturmu
Yanlis manlis hareket harekettir cnm elbet biyeri calistiriyordurr yapa yapa duzeltiriz bizdr hem yanlissa bileAy bahceye ekimmi ne gızeel biz yeni tasındık burda bi bahcemiz var degerlendireyim diyordum bende neler ekip dikiceksin zmaanları nez aman oluyo benimle de paylaşsana ortaokul lise zamanlarımda yapardım bende babannemle ama unuttum herseyi
arkadasım ya su squatı bende cok yaomak istiyorum ana dogru yapıyormuyum stresinden yapmakran vazgeciyoeum hep
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur.Canim ben unuttum sabahtan bu saate kadar hastanedeydim şimdi annemdeyim
Senin de yorumlarını bekliyorum canım. Ben de yarın evdeyim yeni bir cardio deneyeceğim eğer beğenirsem sizinle paylaşırim buradaanladim cnm gecmis olsun kuzucuga i
insallah cnm.philosophergirl paylastigi cardiolardan yapcam bugun insallah
Sen diyetini siki tut bak rengln bittigi gibi eksilerin gorunce tartida benim oyle oluyoduu ahh ahh siz hastalaniyonuz bende daha tik yok daha dun gece bi acaba hamile falan mi kaldim tekrar da ondan mi olmuyoki die odum patladi sonra durdum kendimi yokladm herhangi bi belirti varmi die hicbisey yok insallah sut korudugu icindirr diyip rahatlattim kendimiKaptanım sen ne guzel zayıfladın ya ucmussun masallah cumaya cok guzel eksilerin olacak benceKanguru_
Ben napıcam bilmiyoeum uuzn zamandır ilk defa hiç eksim yok kesin regldendir dimi moralim bozuldu sabah bide k. Pederim geri döndü ondan da olabilir yani
Geçtiğimiz cuma gününden itibaren mi yazalım puanları yoksa pazartesiyi baz alarak miTamamckizlar bu hafta cuma gununden itibaren herkes kendi spor puanlarini hesaplayip bi yere not alsin. Cuma gunu liste isi bittikden sonra isterim sizlerden. Ama menulerin sonunda sporlarinizi yine yazin ")
Ben ancak çarşamba kendime geliyorum. Salı günü de tatil benimPazartesi bi tökezleme sonra kendine geliyor bünye, hoopp kendine geliyorsun hemen.
Ayyyy hadi inşallah eski fotoğraflarıma bakıyorum, ne kadar da güzelliğim ortadaymış. Kıymetini bilemememişim..
Kaptanıııım süpeeersin maşallaaaah
Arkadaşım süperrsin tebrik ederiiim
Hemeeeen ekliyooorum kaptan
İyiyim teşekkürleeer sen nasılsıın
Ise yarar bence cnm zaren surekli yaparsan belli bi sure sonra 100 taneyi bi kerede yaparsin :)Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnnama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba
Ahhh keske bnmde kucuk olsaCanim bende aynı durumdan müzdaribim benimkide yok denecek kadar az sguat ise yararmi ki yani birazcık buyuturmu
Sguat buyutmek icin mi benimki zaten buyuk bende 30 yapiyorum zamanla artirriz bende sekilli olsun die yapiyodu.
Kpeder gidince kacamakmi yaptin kiz sevinctenKaptanım sen ne guzel zayıfladın ya ucmussun masallah cumaya cok guzel eksilerin olacak benceKanguru_
Ben napıcam bilmiyoeum uuzn zamandır ilk defa hiç eksim yok kesin regldendir dimi moralim bozuldu sabah bide k. Pederim geri döndü ondan da olabilir yani
Ayyy nasil sevinmistir. Bende ruzgar icin istiyorum ama bu servis olayi beni korkutuyoBugun bende nihayet oglumun kresine karar verebildim haftada 4 gün 4 saat gidecek bugun ilk defa öğretmeniyle arkadaslarıyla tabıstı oyun dalanunda oyun oynadılar bu hafta böyle bi saat bi saat gidip gelicez simdilik sevdi gibi gözüküyor ama sonucta bu canlının adı cocuk :))
Paylas paylasSenin de yorumlarını bekliyorum canım. Ben de yarın evdeyim yeni bir cardio deneyeceğim eğer beğenirsem sizinle paylaşırim burada
gectigimjz cumadan alalim cnm haftaya cuma gunune kdrGeçtiğimiz cuma gününden itibaren mi yazalım puanları yoksa pazartesiyi baz alarak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?