Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnn ama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba
Sguat buyutmek icin mi benimki zaten buyuk bende 30 yapiyorum zamanla artirriz bende sekilli olsun die yapiyodu.

Canım çok çok teşekkür ederim. Videolar çok güzel. 2 hafta bunları denicem eğer disiplinli bir şekilde yapabilirsem spor salonuna yazılmam.
Rica ederim canım. Biliyorsunuzdur zaten ama yazayım yine tekrardan. Sabah ac karnına yaparsanız ve şeker tuketmezseniz gün içinde de yağ yakmaya devam edersiniz

Ay bahceye ekimmi ne gızeel biz yeni tasındık burda bi bahcemiz var degerlendireyim diyordum bende neler ekip dikiceksin zmaanları nez aman oluyo benimle de paylaşsana ortaokul lise zamanlarımda yapardım bende babannemle ama unuttum herseyi
Squati benimde en az 100 yapmam lazm hergun popom sanki sonuyor ben zayifladikca cok gzel popom vardi yaa gitmesinnn ama 100 un hepsini 1 kerede yapamiuorum boluuorum 25 e falan gen3de ise yarar mi acaba
arkadasım ya su squatı bende cok yaomak istiyorum ana dogru yapıyormuyum stresinden yapmakran vazgeciyoeum hep

Kaptanım sen ne guzel zayıfladın ya ucmussun masallah cumaya cok guzel eksilerin olacak bence Kanguru_

Ben napıcam bilmiyoeum uuzn zamandır ilk defa hiç eksim yok kesin regldendir dimi moralim bozuldu sabah bide k. Pederim geri döndü ondan da olabilir yani

Bugun bende nihayet oglumun kresine karar verebildim haftada 4 gün 4 saat gidecek bugun ilk defa öğretmeniyle arkadaslarıyla tabıstı oyun dalanunda oyun oynadılar bu hafta böyle bi saat bi saat gidip gelicez simdilik sevdi gibi gözüküyor ama sonucta bu canlının adı cocuk :))

Ohh yerin varsa değerlendir bende pek bilmiyorum daha çok eşim anlıyor.
aslında şimdilik üzüm aşması limon mandalina vs ektik. Şimdi sıra sebze de ben her turlu ysillik ekmeyi düşünüyorum çünkü bahçe çok büyük. Burda kediler çok bahceye girmemeleri için nasıl bi engel yapicaz bilmiyorum şimdilik onu ararstiryoruz. Canim bu konuda esimden biraz bigi alayım yazarım sana ama 2 hafta sonra ekicez

Canim hayırlı olsun sen yine çok çok dikat et çünkü haberlerde vs neler izliyoruz neler inşallah oğluşun için çok iyi olur

Rica ederim canım. Biliyorsunuzdur zaten ama yazayım yine tekrardan. Sabah ac karnına yaparsanız ve şeker tuketmezseniz gün içinde de yağ yakmaya devam edersiniz
Benim sabah spor yapmak gibi bi şansim yok
esraaaa ceydaaaa ben napazaaam cumaya ya veremezsem bana bi el atın bacılar hiç eksi yok yaa fattylamb94 plasticwoman
Bence kurubaklagil tüketm bu hafta huzurcuğum vücudunu şaşırt farklı besinler ekle

Vicdan azabı çekiyorum ya ilk defa keyfi işe gitmedim

Ne işle meşgulsun canım, çok nadir olmakla beraber olabiliyor öyle durumlar..

Ay hadi inşallah alışır canım, senin de yükün azalmış olur biraz

Canim bende aynı durumdan müzdaribim benimkide yok denecek kadar az sguat ise yararmi ki yani birazcık buyuturmu
Buyutuyo kuzum baya yukari kaldiriyor popuyu bi arkadasim squata baslamadan onceki halini bide 1 ay sonraki halini gostermisti cok buyuk degisim vardi ordan ise yaradigini biliyorum cok zamanda almio benimki yok deil ama ben buyuk seviom ondan gitmmese keske

Yanlis manlis hareket harekettir cnm elbet biyeri calistiriyordurr yapa yapa duzeltiriz bizdr hem yanlissa bile

Sen diyetini siki tut bak rengln bittigi gibi eksilerin gorunce tartida benim oyle oluyoduu ahh ahh siz hastalaniyonuz bende daha tik yok daha dun gece bi acaba hamile falan mi kaldim tekrar da ondan mi olmuyoki die odum patladi sonra durdum kendimi yokladm herhangi bi belirti varmi die hicbisey yok insallah sut korudugu icindirr diyip rahatlattim kendimi

Tamamckizlar bu hafta cuma gununden itibaren herkes kendi spor puanlarini hesaplayip bi yere not alsin. Cuma gunu liste isi bittikden sonra isterim sizlerden. Ama menulerin sonunda sporlarinizi yine yazin ")
Geçtiğimiz cuma gününden itibaren mi yazalım puanları yoksa pazartesiyi baz alarak mi

Ben ancak çarşamba kendime geliyorum. Salı günü de tatil benim

Ise yarar bence cnm zaren surekli yaparsan belli bi sure sonra 100 taneyi bi kerede yaparsin :)
Canim bende aynı durumdan müzdaribim benimkide yok denecek kadar az sguat ise yararmi ki yani birazcık buyuturmu
Ahhh keske bnmde kucuk olsa
Sguat buyutmek icin mi benimki zaten buyuk bende 30 yapiyorum zamanla artirriz bende sekilli olsun die yapiyodu.

Kpeder gidince kacamakmi yaptin kiz sevincten regl bitince eksiye dusersin cnm ben sana inaniyorum cuma gunu yine harikalar yaratcaksin
Ayyy nasil sevinmistir. Bende ruzgar icin istiyorum ama bu servis olayi beni korkutuyo hemen bi sokak ilerde anaokulu var devletin oda almio simdi seneye insallah ")
Senin de yorumlarını bekliyorum canım. Ben de yarın evdeyim yeni bir cardio deneyeceğim eğer beğenirsem sizinle paylaşırim burada
Paylas paylas
Geçtiğimiz cuma gününden itibaren mi yazalım puanları yoksa pazartesiyi baz alarak mi
gectigimjz cumadan alalim cnm haftaya cuma gunune kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…