- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Evet cumaya kadar dikkat edicem canım aksama balık var bakalım karnıbahar kabak vs aldımBenim sabah spor yapmak gibi bi şansim yok
Bence kurubaklagil tüketm bu hafta huzurcuğum vücudunu şaşırt farklı besinler ekle
Yukten degil se canım cocuk artık cok sıkılıyor 4 duvar arasında tv de izletmiyorun pek ben arkadas hşç yok komsu yok yeni tasındık oyuzden 4 gün 4 er saat gidip eglenir en azındanNe işle meşgulsun canım, çok nadir olmakla beraber olabiliyor öyle durumlar..
Ay hadi inşallah alışır canım, senin de yükün azalmış olur biraz
Bende servisten dolayi veremiom acikcasi okulunkine vereyim dedim 4 yas alti almigolarmis yazdan sonraya kaldi o zmamda bn tasinmis olurum insallah gittigim yerdekine yollucam ama hem birseyler ogrenir hemde zamni kaliteli gecmis olur kndimi toplayip evi toplayim kucugu uyut zart zurt derkn cogu zamn yarimsaat 1 saat verimli saat geciriyorum buyuguyle onun disinda hep cinnet halimde dolaniom evdeeIse yarar bence cnm zaren surekli yaparsan belli bi sure sonra 100 taneyi bi kerede yaparsin :)
Ahhh keske bnmde kucuk olsa
Kpeder gidince kacamakmi yaptin kiz sevinctenregl bitince eksiye dusersin cnm ben sana inaniyorum cuma gunu yine harikalar yaratcaksin
Ayyy nasil sevinmistir. Bende ruzgar icin istiyorum ama bu servis olayi beni korkutuyohemen bi sokak ilerde anaokulu var devletin oda almio simdi seneye insallah ")
Paylas paylas
gectigimjz cumadan alalim cnm haftaya cuma gunune kdr
Akraba arkadas olsa ne olck zamana guvenip biyere gonul rahatligiyla salinmiyorki cocuklar sokak zaten artik hayall bu knuda cok uzuluyorum simdiki nesile dedihin gibi hep dort duvarEvet cumaya kadar dikkat edicem canım aksama balık var bakalım karnıbahar kabak vs aldım
Bi liste yapayım kendime
Yukten degil se canım cocuk artık cok sıkılıyor 4 duvar arasında tv de izletmiyorun pek ben arkadas hşç yok komsu yok yeni tasındık oyuzden 4 gün 4 er saat gidip eglenir en azından
yok kız olurmu hiç yapmadım da geldi diye modun düştü dermişim yok ya moralim bozulmadı aksine buyuklu evde duzen oluyo yemek guzel pişiyo evde derli toplunoluyo iyi yani benö iicnIse yarar bence cnm zaren surekli yaparsan belli bi sure sonra 100 taneyi bi kerede yaparsin :)
Ahhh keske bnmde kucuk olsa
Kpeder gidince kacamakmi yaptin kiz sevinctenregl bitince eksiye dusersin cnm ben sana inaniyorum cuma gunu yine harikalar yaratcaksin
Ayyy nasil sevinmistir. Bende ruzgar icin istiyorum ama bu servis olayi beni korkutuyohemen bi sokak ilerde anaokulu var devletin oda almio simdi seneye insallah ")
Paylas paylas
gectigimjz cumadan alalim cnm haftaya cuma gunune kdr
Bizde oyleyiz. Bira once puzzle yaptik ama nasil yaptik gel bana sorBende servisten dolayi veremiom acikcasi okulunkine vereyim dedim 4 yas alti almigolarmis yazdan sonraya kaldi o zmamda bn tasinmis olurum insallah gittigim yerdekine yollucam ama hem birseyler ogrenir hemde zamni kaliteli gecmis olur kndimi toplayip evi toplayim kucugu uyut zart zurt derkn cogu zamn yarimsaat 1 saat verimli saat geciriyorum buyuguyle onun disinda hep cinnet halimde dolaniom evdee
Ya sorma yaa biz sabahdan aksama kdr disarda oynardik simdi asla kimseye guvenemiyorum emanet edeyimm yaz gelince gunde 1 2 saat beraber cikarsaak cikariz yoksa baskasiyla gonderemem koksu akraba vsAkraba arkadas olsa ne olck zamana guvenip biyere gonul rahatligiyla salinmiyorki cocuklar sokak zaten artik hayall bu knuda cok uzuluyorum simdiki nesile dedihin gibi hep dort duvar
yakinsa ne mutlu sana cnm :)yok kız olurmu hiç yapmadım da geldi diye modun düştü dermişim yok ya moralim bozulmadı aksine buyuklu evde duzen oluyo yemek guzel pişiyo evde derli toplunoluyo iyi yani benö iicn
Bizim okulla aynı caddedeyiz arabayla 2 dk bile sürmüyor guzel guvenilir bir yer öğretmenler güleryüzlü oglum sevdi bugun cokarken sarıldılar birbirlerine bakalım hayırlsıı cok da kasmıyorum
EVEt ikisi peşpeşe olunca cok zor bizim verdigimiz yer bize cok yakın aynı caddedeyiz hem cocugun mahremiyetine dikkat eden bir yer bazı kreslerde cocukların 3ü 4ü aynı anda tuvalete giriyor arada ne bir kapı ne bir paravan var mahremiyet özel alan algısı benim özel yerlerimi benden baslası göremez ben izin vermedikce bana kimse dokunamaz gibi egitinler çnce aile de. Baslıyor biz bunları öğrettik clcugumuza ama gittigi okulda kreste sapur supur öpmeler izinsiz dokunmalar tuvalete 4-5 kişi girmeler bunlar cocukların kendi auralarına zarar veriyor sonuc olarak da bi korktugumuz tuylerimizi ürüerteren cpcuk istismarları Aşlah önce iyi insanlarla karsılastırsın tabi sen neladar korursan koru bi toplum cürümeye başlamaya görsünBende servisten dolayi veremiom acikcasi okulunkine vereyim dedim 4 yas alti almigolarmis yazdan sonraya kaldi o zmamda bn tasinmis olurum insallah gittigim yerdekine yollucam ama hem birseyler ogrenir hemde zamni kaliteli gecmis olur kndimi toplayip evi toplayim kucugu uyut zart zurt derkn cogu zamn yarimsaat 1 saat verimli saat geciriyorum buyuguyle onun disinda hep cinnet halimde dolaniom evdee
Bizde suan onun egitimindeyiz. Wc ye grince kapiyi acik birakiyodu artik kapatiyoruz anlattim ayip baskalari senin poponu gormemeli vs diye. Sasirdim artik ne yapcagmi ya dedigin gbi biz ne yaparsak yapalim Allah iyi insanlarla karsilastrsin.EVEt ikisi peşpeşe olunca cok zor bizim verdigimiz yer bize cok yakın aynı caddedeyiz hem cocugun mahremiyetine dikkat eden bir yer bazı kreslerde cocukların 3ü 4ü aynı anda tuvalete giriyor arada ne bir kapı ne bir paravan var mahremiyet özel alan algısı benim özel yerlerimi benden baslası göremez ben izin vermedikce bana kimse dokunamaz gibi egitinler çnce aile de. Baslıyor biz bunları öğrettik clcugumuza ama gittigi okulda kreste sapur supur öpmeler izinsiz dokunmalar tuvalete 4-5 kişi girmeler bunlar cocukların kendi auralarına zarar veriyor sonuc olarak da bi korktugumuz tuylerimizi ürüerteren cpcuk istismarları Aşlah önce iyi insanlarla karsılastırsın tabi sen neladar korursan koru bi toplum cürümeye başlamaya görsün((
Biz de arkasında bide 18 ayaklı fare oldugu icin cok cok zorlanıyoruz kapıyı kapatmakta kapatıyoruz ama arkada kıyamet kopuyo abisinden önce o giriyor wc ywBizde suan onun egitimindeyiz. Wc ye grince kapiyi acik birakiyodu artik kapatiyoruz anlattim ayip baskalari senin poponu gormemeli vs diye. Sasirdim artik ne yapcagmi ya dedigin gbi biz ne yaparsak yapalim Allah iyi insanlarla karsilastrsin.
Bizimkilerde ayniBiz de arkasında bide 18 ayaklı fare oldugu icin cok cok zorlanıyoruz kapıyı kapatmakta kapatıyoruz ama arkada kıyamet kopuyo abisinden önce o giriyor wc yw
cok az protein almissin canim.. aciktiysan lor filan ye bence :)Menum
Sabah 12.00
3 yk yogurt
1 tk chia
Baharat mix
Ara 1400
1 muz
Aksam
17.00
3 yk et kavurma
1 kase salata
2 lt s10 dk cardio
Acikmadim ama biraz once sutlu turk kahvesi ictm yazmayi unuttum. Bu hafta boyle denicem bakalim ise yarar insallah :)cok az protein almissin canim.. aciktiysan lor filan ye bence :)
Bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Bu cuma yine gitmicem ayıp oldu galiba biraz.Ne işle meşgulsun canım, çok nadir olmakla beraber olabiliyor öyle durumlar..
Balık iyi olmuş bol yeşillik sebze yersin. Bence güzel bi eksi göreceksin bu hafta.Evet cumaya kadar dikkat edicem canım aksama balık var bakalım karnıbahar kabak vs aldım
Bi liste yapayım kendime
Yukten degil se canım cocuk artık cok sıkılıyor 4 duvar arasında tv de izletmiyorun pek ben arkadas hşç yok komsu yok yeni tasındık oyuzden 4 gün 4 er saat gidip eglenir en azından
Karniyarik kizartmamiydi bide tursu odem yapar suyu bol icmeye bak:)Bugün ki menüm
(7.25) : 1 sb limonlu su
Sabah (7.40): 1 kk peynir,1 /2 dlm çavdar ekmeği,1 yumurtadan omlet,roka ve 2 zeytin,1 kupa kayısılı form çay
Ara ( 9.45) : 1 elma,7 fındık, 1 kupa y.çay
Öğlen (12.25) : 1 karnıyarık ,1 kase yoğurt, 1 dlm ç.ekmeği
Ara ( 14.40) : 1 sade dibek kahvesi, 2 hurma
Akşam (18.40) : 1,5 kase düğün çorbası , 5 yk tuzsuz turşu kavurması ( pancar,fasülye ve domates),4 yk kabak salatası yoğurtlu
Ara (20.30): 1/2 sb tuzsuz k.çekirdeği,1 kupa y.çay
1,5 lt su şimdilik
Kızartma değil canım.Turşuyu da annem birgün suda bekletti tuzu yoktu.Ondan yedimKarniyarik kizartmamiydi bide tursu odem yapar suyu bol icmeye bak:)
O halde sorun yok afiyet olsunKızartma değil canım.Turşuyu da annem birgün suda bekletti tuzu yoktu.Ondan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?