Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Squat yaparken elinize bir agirlik alirsaniz cok daha etkili olur, mesela ben bugün ~20 kg ile yaptim squatlari ve etkisini cok daha fazla hissettim, sizde 1-2 kg ile baslayin agirliksiz Squata göre farki göreceksiniz

Benim sabah spor yapmak gibi bi şansim yok

Bence kurubaklagil tüketm bu hafta huzurcuğum vücudunu şaşırt farklı besinler ekle
Evet cumaya kadar dikkat edicem canım aksama balık var bakalım karnıbahar kabak vs aldım
Bi liste yapayım kendime
Ne işle meşgulsun canım, çok nadir olmakla beraber olabiliyor öyle durumlar..

Ay hadi inşallah alışır canım, senin de yükün azalmış olur biraz
Yukten degil se canım cocuk artık cok sıkılıyor 4 duvar arasında tv de izletmiyorun pek ben arkadas hşç yok komsu yok yeni tasındık oyuzden 4 gün 4 er saat gidip eglenir en azından

Bende servisten dolayi veremiom acikcasi okulunkine vereyim dedim 4 yas alti almigolarmis yazdan sonraya kaldi o zmamda bn tasinmis olurum insallah gittigim yerdekine yollucam ama hem birseyler ogrenir hemde zamni kaliteli gecmis olur kndimi toplayip evi toplayim kucugu uyut zart zurt derkn cogu zamn yarimsaat 1 saat verimli saat geciriyorum buyuguyle onun disinda hep cinnet halimde dolaniom evdee

Akraba arkadas olsa ne olck zamana guvenip biyere gonul rahatligiyla salinmiyorki cocuklar sokak zaten artik hayall bu knuda cok uzuluyorum simdiki nesile dedihin gibi hep dort duvar

yok kız olurmu hiç yapmadım da geldi diye modun düştü dermişim yok ya moralim bozulmadı aksine buyuklu evde duzen oluyo yemek guzel pişiyo evde derli toplunoluyo iyi yani benö iicn
Bizim okulla aynı caddedeyiz arabayla 2 dk bile sürmüyor guzel guvenilir bir yer öğretmenler güleryüzlü oglum sevdi bugun cokarken sarıldılar birbirlerine bakalım hayırlsıı cok da kasmıyorum

Bizde oyleyiz. Bira once puzzle yaptik ama nasil yaptik gel bana sor kucukler biraz buyuse rahat etcez insallah
Akraba arkadas olsa ne olck zamana guvenip biyere gonul rahatligiyla salinmiyorki cocuklar sokak zaten artik hayall bu knuda cok uzuluyorum simdiki nesile dedihin gibi hep dort duvar
Ya sorma yaa biz sabahdan aksama kdr disarda oynardik simdi asla kimseye guvenemiyorum emanet edeyimm yaz gelince gunde 1 2 saat beraber cikarsaak cikariz yoksa baskasiyla gonderemem koksu akraba vs
yakinsa ne mutlu sana cnm :)

EVEt ikisi peşpeşe olunca cok zor bizim verdigimiz yer bize cok yakın aynı caddedeyiz hem cocugun mahremiyetine dikkat eden bir yer bazı kreslerde cocukların 3ü 4ü aynı anda tuvalete giriyor arada ne bir kapı ne bir paravan var mahremiyet özel alan algısı benim özel yerlerimi benden baslası göremez ben izin vermedikce bana kimse dokunamaz gibi egitinler çnce aile de. Baslıyor biz bunları öğrettik clcugumuza ama gittigi okulda kreste sapur supur öpmeler izinsiz dokunmalar tuvalete 4-5 kişi girmeler bunlar cocukların kendi auralarına zarar veriyor sonuc olarak da bi korktugumuz tuylerimizi ürüerteren cpcuk istismarları Aşlah önce iyi insanlarla karsılastırsın tabi sen neladar korursan koru bi toplum cürümeye başlamaya görsün ((

Bizde suan onun egitimindeyiz. Wc ye grince kapiyi acik birakiyodu artik kapatiyoruz anlattim ayip baskalari senin poponu gormemeli vs diye. Sasirdim artik ne yapcagmi ya dedigin gbi biz ne yaparsak yapalim Allah iyi insanlarla karsilastrsin.

Bizde suan onun egitimindeyiz. Wc ye grince kapiyi acik birakiyodu artik kapatiyoruz anlattim ayip baskalari senin poponu gormemeli vs diye. Sasirdim artik ne yapcagmi ya dedigin gbi biz ne yaparsak yapalim Allah iyi insanlarla karsilastrsin.
Biz de arkasında bide 18 ayaklı fare oldugu icin cok cok zorlanıyoruz kapıyı kapatmakta kapatıyoruz ama arkada kıyamet kopuyo abisinden önce o giriyor wc yw

Biz de arkasında bide 18 ayaklı fare oldugu icin cok cok zorlanıyoruz kapıyı kapatmakta kapatıyoruz ama arkada kıyamet kopuyo abisinden önce o giriyor wc yw
Bizimkilerde ayni ece kapiya vuruyo agliyo cok baglandilar birbirlerine bazen ruzgar ananesine gidiyo ece onu ariyo evde :)

Reactions: NGY
İyi akşamlar.Bu akşam işten erken çıktım.Evde gün vardı.Annem döktürmüş.Ama ben sadece salatalarını yedim

Bugün ki menüm
(7.25) : 1 sb limonlu su
Sabah (7.40): 1 kk peynir,1 /2 dlm çavdar ekmeği,1 yumurtadan omlet,roka ve 2 zeytin,1 kupa kayısılı form çay

Ara ( 9.45) : 1 elma,7 fındık, 1 kupa y.çay

Öğlen (12.25) : 1 karnıyarık ,1 kase yoğurt, 1 dlm ç.ekmeği

Ara ( 14.40) : 1 sade dibek kahvesi, 2 hurma

Akşam (18.40) : 1,5 kase düğün çorbası , 5 yk tuzsuz turşu kavurması ( pancar,fasülye ve domates),4 yk kabak salatası yoğurtlu

Ara (20.30): 1/2 sb tuzsuz k.çekirdeği,1 kupa y.çay

1,5 lt su şimdilik

Ne işle meşgulsun canım, çok nadir olmakla beraber olabiliyor öyle durumlar..
Bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Bu cuma yine gitmicem ayıp oldu galiba biraz.
Balık iyi olmuş bol yeşillik sebze yersin. Bence güzel bi eksi göreceksin bu hafta.

Karniyarik kizartmamiydi bide tursu odem yapar suyu bol icmeye bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…