Geçmiş olsun.Birden mi çıkıyor ateşleri?Eceninde ruzgarinda atesi var yinebana uykusuz bi gece gorundu
Sabah 12 mii sen iyice karataya basladın saka maka kaptancım :)Menum
Sabah 12.00
3 yk yogurt
1 tk chia
Baharat mix
Ara 1400
1 muz
Aksam
17.00
3 yk et kavurma
1 kase salata
2 lt s10 dk cardio
Allah Allah yavrularım ya neden ateslendiler yine kuzucuklarım benim Allah yardımcın olsun canımEceninde ruzgarinda atesi var yinebana uykusuz bi gece gorundu
sumeyye basla bence kuzum vok guzrl menulerin cok hızlanırsın benceBide şu spor olayına bi başlayaydım iyiydi
Bende yazin cikariyordm iyinoluyordu simdi hafta sonunu dort gozle beklio babasi goturuyor kapali yerlere mecburen bu seferde evde bi pazarimiz gecmio biri olurken biri olmuyor isteBizde oyleyiz. Bira once puzzle yaptik ama nasil yaptik gel bana sorkucukler biraz buyuse rahat etcez insallah
Ya sorma yaa biz sabahdan aksama kdr disarda oynardik simdi asla kimseye guvenemiyorum emanet edeyimm yaz gelince gunde 1 2 saat beraber cikarsaak cikariz yoksa baskasiyla gonderemem koksu akraba vs
yakinsa ne mutlu sana cnm :)
yoruluyorsundur gercekten canım ama biraz daha direnmeye calış elinden geldiğince yap inşHuzurvermeyolunda başlamıştım bi ara.ama sonra hastalık falan derken bıraktım.Bide işten sonra yorgun olduğumu bahane ediyorum başlayamıyorum
Geçmiş olsun.Birden mi çıkıyor ateşleri?
sagolun kizlar evet birden cikiyo ikiside ayni andaSabah 12 mii sen iyice karataya basladın saka maka kaptancım :)
Allah Allah yavrularım ya neden ateslendiler yine kuzucuklarım benim Allah yardımcın olsun canım
sumeyye basla bence kuzum vok guzrl menulerin cok hızlanırsın bence
Ne diyim bilemedim ki salatadan kastin makarna salatasi patates salatasi mayonezli falan deilse aferin sana canimmİyi akşamlar.Bu akşam işten erken çıktım.Evde gün vardı.Annem döktürmüş.Ama ben sadece salatalarını yedim
Değil canım.biri kabak biber brokoli nohut ve yoğurtlu salata.Diğeride 1 gün suda beklemiş pancar sapı,fasülye,y.domates turşusundan turşu kavurması.Ne diyim bilemedim ki salatadan kastin makarna salatasi patates salatasi mayonezli falan deilse aferin sana canimm
off cok gecmis olsn cnm benimde kucugun gozu capaklanio usudu dicem biz evde kisa kol gezioz nasil usur bnde damla damlattim cnm bilmiyorum bilgin varmi bn daha yeni ogrendim ates dusuruculeri 3 ay acik kalinca ve sekerlenme oluyor ya o zman erkilerini yitiriyorlarmisEceninde ruzgarinda atesi var yinebana uykusuz bi gece gorundu
Huzurvermeyolunda başlamıştım bi ara.ama sonra hastalık falan derken bıraktım.Bide işten sonra yorgun olduğumu bahane ediyorum başlayamıyorum
Yaa ben hiç terlemiyorum.Anlamıyorum bunu.1 gr da terlemez mi insanCanim hicbisey yapmaya hevesin yolsa ac muzigi oyna bn spor yapamak istemedigim zmanlar muhakkak oynuyorum har3ket oluyor hicbisey olmasada ne kadar yaktiriyor bilmiyorum ama cok terliyorumm bn
Afiyet olsn cnmDeğil canım.biri kabak biber brokoli nohut ve yoğurtlu salata.Diğeride 1 gün suda beklemiş pancar sapı,fasülye,y.domates turşusundan turşu kavurması.
Normalde bende terleryen bi tip degilimdr hani hasta oounca falan da terliyemem hic ama spor yaparkn ve oynarkn cok terlerimm hic aporlarini 20 25 dk ustunde tuttunmi cnm cunki anca o zman yakmay ve terlemeye basliyor insanYaa ben hiç terlemiyorum.Anlamıyorum bunu.1 gr da terlemez mi insan
Eceninde ruzgarinda atesi var yinebana uykusuz bi gece gorundu
Kahvalti 8 : 40 2 yumurta kirdim, 7 zeytin, salatalik, peynir, findik ~15 tane, süt, 1 hurma
Öglen 14 : 30 kabak yemegi, yogurt
Aksam 18 : 40 somon file, salata
Spor:
100 x Abduktion 23 kg
80 x Adduktion 18 kg
30 x Squat 20 kg
50 x Squat agirliksiz
24 x Dumbbells Lunges 10 kg
20 x leg lift crunches
20 x Dumbbells shoulder Press 10 kg
40 x sag bacak
40 x sol bacak
40 sn plank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?