- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet yesen iyi ama ben biraz senin porsiyonlarini küçültmen taraftarıyım sanki öyle daha hızlı kilo verirsin gibi geliyofattylamb94 karatay hergün 1 cb yiyin diyor ya yesem daha etkili degil mi? Saglikli yag oldugu icin yemem hizlandirmaz mi? Kafam karisti
Afiyet olsun canım. Kahvaltını göremedim. Sanırım gec uyaniyorsun. Onun haricinde protein de yok. NTC de plan oluşturdun mu kendine ve memnun kaldın mi uygulamadanÖğlen
Yoğurtlu ıspanak, 1 bardk soda ve 3 tam ceviz yedm.
Ara
Yeşilçay + 5 çiğ badem ve fındık
Akşam
1 kase sebze çorbası + 1 bardak ayran
Bol yeşillik salata
Spor
11 310 adım attım
Ntc ile 45 dk bölgesel çalıştım. Her yerm ağrımaya başladıı. Özellkle karnım. Hammış meğersem uuff.
Eski evimde spor odam vardı koşu bandım + mekik aletim + ay yürüyüşü + bsiklet + ağırlıklar + pilates seti .
Şuan bebeğim olduğu içn onun odası oldu yer kalmadı kuramadm. İstanbuldan tokata taşndk 4 ay önce. Tarlamız kocaman. Eşim spor aletlerm için spor odası yapacak dışarı. Oraya kurucaz aletlerimi. Havaların braz ısınmasnı bklyrz. Onun dışnda yürüyüşümü ve koşumu dışarıda yapıyorm sürekli. Hareketlermde evde.
Maşallah menü çok gzl
O kdr suyu nasl içiyosn ya süpeer.
tamam biraz daha kücültmeye caliscam, sabahlari kahvalti icin pasta tabagi kullaniyorum önceden servis tabagi kullaniyordumEvet yesen iyi ama ben biraz senin porsiyonlarini küçültmen taraftarıyım sanki öyle daha hızlı kilo verirsin gibi geliyo
Aynen bende de öyle son zamanda hic yemiyordum sabahlari, öglen ufak capli kriz oluyordu kendimi frenliyemiyordumAynen canım sabah bitane de olsa yrmek rahatlatıyo cok irademi zorlayacak bşr tatlı yoksa evde dayanıyorum yani böyle de
Ama bişey diyimmi söyle bol cikolatalı yafa meyveli bir yas yiyebilşyoe olsak hşç de fena olmazfı neyse hedefime cok kalmadı bi ödül verşr heralde kaptancıgımAynen bende de öyle son zamanda hic yemiyordum sabahlari, öglen ufak capli kriz oluyordu kendimi frenliyemiyordum
Cnm instgramda bi kizim 2 gunluk ananas diyeti var hizli sonuc veriyor daha once yapmistim suan emzirdigim icin yapmiyorum ama ananas almiskn bidr bn soymuskn kabuklarini degerlendireyim dedim o diyetin detoks suyu tarifi soyleMenün gzl canınm detoks suyu olarak ne yapıyorsn etksini gördn mü
Heh demicektim diyim bari o zman kahvaltinda tereyagi gordum karatay cayada katinndiyo seker niyetinee ohh harfiyen uygula olurmu yag olsn kan olsunn az eksin olsunnArkadaslar ben bazen menülere yorum yapmıyorum yanlış anlamayın beni kendimi bilgi olarak yerersiz ve eksik gördügümde dogru olmayan bilgş vermek ve yanlış elestiri yapmak istemiyorum ama siz beni yerden yere vurabilir efferin kız sana diyebilirsiniz
Ceviz kürü dediğin iki cevizi geceden suya bırakıp sabaha suyunu içerek cevizlerini yemek ise , ben yapmıştım.Bağırsaklar için faydalı mıydı hatırlamıyorum ama kilo vermeme yardımcı olmuştu.Kızlar içinizden biriniz ceviz kürü yaptınız mı?Benim diyetisyenim bağırsakların çalışmasi için önerdi.
Evet ondan bahsediyorum.Bağırsaklar için önerdi diyetisyenim.Ceviz kürü dediğin iki cevizi geceden suya bırakıp sabaha suyunu içerek cevizlerimi yemek ise , ben yapmıştım.Bağırsaklar için faydalı mıydı hatırlamıyorum ama kilo vermeme yardımcı olmuştu.
Iyi yapiyosun porsiyonlar büyük oldukça mide küçülmüyor. Karatayda yapsan kaloriye biraz dikkat etmek gerekiyo bencetamam biraz daha kücültmeye caliscam, sabahlari kahvalti icin pasta tabagi kullaniyorum önceden servis tabagi kullaniyordum
Canım bence biraz simit ekmek falan fazla olmus26.02.2018
Menum
07.20
1 haslanmis yumurta
1 bardak tarcinli süt
09.10
Çeyrek simit
20 gr kadar beyaz peynir
2 siyah zeytin
5 parça yuvarlak kesilmiş salatalık
12.45
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç ( közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber, lor peyniri)
1 bardak çay
18.00
200 ml yoğurt
3 Yk kuru fasulye
19.00
Kahve
Genel
2 litre su
Spor
Koşu öncesi yoga ( 7 dakika ~10 kalori)
Leslie 5 mega miles ( 1 saat 22 dakika)
2 kez kahvaltı etmemin sebebi: Okulda bir öğretmen arkadaş babasının vefatının senesi için böyle bir şey düzenlemiş. Yemesem ayıp olacaktı. Sımiti yemeyebilirdim orası da ayrı bir konu
Faydasını görmüştüm bir de suyu azıcık acı olsa da cevizler şahane oluyor.Sanki taze cevizmiş gibi. Sırf o tat için bile başlayabilirim yineEvet ondan bahsediyorum.Bağırsaklar için önerdi diyetisyenim.
Deniycem bakalım koydum suya cevizleri.Her gün kayısılı form çay içiyordum onun yerine bunu deneyelim dediFaydasını görmüştüm bir de suyu azıcık acı olsa da cevizler şahane oluyor.Sanki taze cevizmiş gibi. Sırf o tat için bile başlayabilirim yine
Diyetisyenin de önerdiyse bir süre dene bakalım,birşey kaybetmezsin. Hem taze ceviz yemiş kadar olursun.
Umarım işe yarar canım.Deniycem bakalım koydum suya cevizleri.Her gün kayısılı form çay içiyordum onun yerine bunu deneyelim dedi
Bende hiç işe yaramadı.Şuan sadece kayısılı form çay yarıyor.Umarım işe yarar canım.
Ben limon,acı pul biber,yoğurt kürünü 15 gün yapmıştım ve o benim bağırsaklarımı iyi çalıştırmıştı.Mide problemi olanlarda sıkıntı yaratabiliyor ama benim mide sorunum olmadığı için iyi gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?