Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım. Kahvaltını göremedim. Sanırım gec uyaniyorsun. Onun haricinde protein de yok. NTC de plan oluşturdun mu kendine ve memnun kaldın mi uygulamadan

26.02.2018
Menum
07.20
1 haslanmis yumurta
1 bardak tarcinli süt
09.10
Çeyrek simit
20 gr kadar beyaz peynir
2 siyah zeytin
5 parça yuvarlak kesilmiş salatalık
12.45
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç ( közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber, lor peyniri)
1 bardak çay
18.00
200 ml yoğurt
3 Yk kuru fasulye
19.00
Kahve
Genel
2 litre su
Spor
Koşu öncesi yoga ( 7 dakika ~10 kalori)
Leslie 5 mega miles ( 1 saat 22 dakika)
2 kez kahvaltı etmemin sebebi: Okulda bir öğretmen arkadaş babasının vefatının senesi için böyle bir şey düzenlemiş. Yemesem ayıp olacaktı. Sımiti yemeyebilirdim orası da ayrı bir konu

Aynen bende de öyle son zamanda hic yemiyordum sabahlari, öglen ufak capli kriz oluyordu kendimi frenliyemiyordum
Ama bişey diyimmi söyle bol cikolatalı yafa meyveli bir yas yiyebilşyoe olsak hşç de fena olmazfı neyse hedefime cok kalmadı bi ödül verşr heralde kaptancıgım @Rzgrece

Menün gzl canınm detoks suyu olarak ne yapıyorsn etksini gördn mü
Cnm instgramda bi kizim 2 gunluk ananas diyeti var hizli sonuc veriyor daha once yapmistim suan emzirdigim icin yapmiyorum ama ananas almiskn bidr bn soymuskn kabuklarini degerlendireyim dedim o diyetin detoks suyu tarifi soyle
1 ananasin kabuklari
3 tarcin kabugu
Ceviz buyuklugunde zencefil
Yarim limon 2 lt suda 5 10 dk kaynatiyorsun suzup iki gun iciyorsun

Heh demicektim diyim bari o zman kahvaltinda tereyagi gordum karatay cayada katinndiyo seker niyetinee ohh harfiyen uygula olurmu yag olsn kan olsunn az eksin olsunn

Kızlar içinizden biriniz ceviz kürü yaptınız mı?Benim diyetisyenim bağırsakların çalışmasi için önerdi.

İyi geceler kızlar
@Rzgrece canım nasılsın? Canım maşallah takımı çok güzel toparlamışsın.Gördüğüm kadarıyla epey kalabalıklaşmış burası çok güzel olmuş

Oldukça uzun süren izinden sonunda dönmeye karar verdim:))Şayet eski takımımda bana da yer varsa tekrar buraya dönmeyi isterim.Takım zaten kalabalık yeni kurulan 10. Takıma gitmen daha doğru olur derseniz o açıdan da sorun yok benim için.
529. Etapta 73,7 kg ile bildirimli izne ayrılmıştım.Şu an 72,5 kiloyum.Sevgiler

Son düzenleme:
Kızlar içinizden biriniz ceviz kürü yaptınız mı?Benim diyetisyenim bağırsakların çalışmasi için önerdi.
Ceviz kürü dediğin iki cevizi geceden suya bırakıp sabaha suyunu içerek cevizlerini yemek ise , ben yapmıştım.Bağırsaklar için faydalı mıydı hatırlamıyorum ama kilo vermeme yardımcı olmuştu.

Selam kızlar menüm

Kahvaltı: sade lor 100gr + 4 adet cherry domates, limonlu yeşil çay

Ara: 1 adet küçük muz

Limonlu yeşilçay

Öğle: tonbalığı + 4 kaşık haslanmış mısır + bir adet tam tahıllı ekmek

Limonlu yeşilçay

Ara: beş adet çiğ badem, beş adet çiğ fındık, 3 adet kuru erik

Akşam: Bir kase kısır bol yeşillikli 3 tepeleme kaşık bulgur + 3 adet cherry domates + taze nane, taze soğan, taze kıvırcık ile

1,5 litre su
Yarmadan önce limonlu su
Spor: yoga Tibet’in gençlik pınarı 15 dak

tamam biraz daha kücültmeye caliscam, sabahlari kahvalti icin pasta tabagi kullaniyorum önceden servis tabagi kullaniyordum
Iyi yapiyosun porsiyonlar büyük oldukça mide küçülmüyor. Karatayda yapsan kaloriye biraz dikkat etmek gerekiyo bence
Canım bence biraz simit ekmek falan fazla olmus

Evet ondan bahsediyorum.Bağırsaklar için önerdi diyetisyenim.
Faydasını görmüştüm bir de suyu azıcık acı olsa da cevizler şahane oluyor.Sanki taze cevizmiş gibi. Sırf o tat için bile başlayabilirim yine
Diyetisyenin de önerdiyse bir süre dene bakalım,birşey kaybetmezsin. Hem taze ceviz yemiş kadar olursun.

Deniycem bakalım koydum suya cevizleri.Her gün kayısılı form çay içiyordum onun yerine bunu deneyelim dedi

Deniycem bakalım koydum suya cevizleri.Her gün kayısılı form çay içiyordum onun yerine bunu deneyelim dedi
Umarım işe yarar canım.
Ben limon,acı pul biber,yoğurt kürünü 15 gün yapmıştım ve o benim bağırsaklarımı iyi çalıştırmıştı.Mide problemi olanlarda sıkıntı yaratabiliyor ama benim mide sorunum olmadığı için iyi gelmişti.

Bende hiç işe yaramadı.Şuan sadece kayısılı form çay yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…