Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar internette çok konuşulan bir detoks suyu var. Dukan bira diyorlar. Soda yeşilçay ve limonun karışımından oluşuyor. Yağ yaktırıyormuş fln. Deneyen oldumu hç. Bi ara çok heveslenmiştim. Oğlum 2 aylık flndı dr sordm içeblr mym diye hyr yeşilçay bebeğin kalp ritmni etkliyor demşti bana şmdi 7 aylık oldu oğlum şuan içrblr mym acaba yapan oldu mu hiç aranızda

2 öğün yiyorum canım sabah ve akşam

Günaydın kızlar.Saat ne zaman 7 oldu benim uykum hala var
AhSen_2504 bahçeni ektin mi?Ayrıca nerede yaşıyorsun?İstanbulda ekilebilecek biryer bulmak zor gibi
@Rzgrece canım kaptanım benim yapı şöyle normal yemek düzenim olduğunda bağırsak problemi yaşamıyorum.Diyet yaptığımda yaşıyorum

Günaydın))) canım egede yasiyoRum ve meyve ağaçları ektim ama daha sebze ekmedim ekmek için hazirlik yapıyorum bahçedeki toprağı kaldırdık havalansin diye en kısa zamanda ekicez. Tabi isatnbulda ekicek yer bulmak zor ama bu iş çok keyifli eğer küçükte olsa yerin varsa saksida ekebilirsin

Çok güzel canım yaa.Emekli olunca küçük bir Ege kasabasına yerleşmek hayallerimden biri.İstanbulda yaşamıyorum ben.Bulunduğum şehir yemyeşil şanslıyım onun için

Çok güzel yaa ne kadar şanslısın bahçeli bir eviniz var

Kız ne alemsin ya sabah sabah iyi geldi

Hahaha sabah sabah yüzümdeki kahkanın sebebi oldun kaptaaan

Günaydın canım, egenin neresindensinn

Sabah sabah Neşet Ertaş- Bahçe Duvarından Aştım çalıyor kafamda.Yatakta söyleyip el şıklatmaya başladımBabamda karşılık verdi saolsun

Bu sabah baya çok çılgın uyanmışsun
Günün hep böyle geçsin inşallah

Sabah sabah Neşet Ertaş- Bahçe Duvarından Aştım çalıyor kafamda.Yatakta söyleyip el şıklatmaya başladımBabamda karşılık verdi saolsun

Hahaha tam benlik. Bende sabah müzik duysam fıkır fıkır oynarım. Dans ede ede kahvaltı hazırlıyorum :)

Bu arada hepinize hayırlı sabahlar güzel kızçelerrrr :) Enerjik bir gün olsun hepimize :)

Hahaha tam benlik. Bende sabah müzik duysam fıkır fıkır oynarım. Dans ede ede kahvaltı hazırlıyorum :)

Bu arada hepinize hayırlı sabahlar güzel kızçelerrrr :) Enerjik bir gün olsun hepimize :)
Ben de öyleyim kapı tıngırtısına oynarım.Birazda moral bulma yöntemim.Bi nevi şükür ki uyanabildim çılgınlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…