- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ahahha aynı anda vay bee annelik iştr :)Anldm cnm bnde emzriyorm şuan
Ay canım inşallah çabucak iyileşirler çok geçmiş olsun, bu sene bitmedi hastalığımız
Bugün ki menün çok daha doyurucu olmuş :)
Sende öğle yememişsin..
Kahvaltı yok
Canım kimse annesinin karnında öğrenmedi, sende bildiğin kadarı ile yorumlarsın.. hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz
Günaydın kızlar.Saat ne zaman 7 oldu benim uykum hala var
AhSen_2504 bahçeni ektin mi?Ayrıca nerede yaşıyorsun?İstanbulda ekilebilecek biryer bulmak zor gibi
@Rzgrece canım kaptanım benim yapı şöyle normal yemek düzenim olduğunda bağırsak problemi yaşamıyorum.Diyet yaptığımda yaşıyorum
Çok güzel canım yaa.Emekli olunca küçük bir Ege kasabasına yerleşmek hayallerimden biri.İstanbulda yaşamıyorum ben.Bulunduğum şehir yemyeşil şanslıyım onun içinGünaydın))) canım egede yasiyoRum ve meyve ağaçları ektim ama daha sebze ekmedim ekmek için hazirlik yapıyorum bahçedeki toprağı kaldırdık havalansin diye en kısa zamanda ekicez. Tabi isatnbulda ekicek yer bulmak zor ama bu iş çok keyifli eğer küçükte olsa yerin varsa saksida ekebilirsin
Çok güzel yaa ne kadar şanslısın bahçeli bir eviniz varGünaydın))) canım egede yasiyoRum ve meyve ağaçları ektim ama daha sebze ekmedim ekmek için hazirlik yapıyorum bahçedeki toprağı kaldırdık havalansin diye en kısa zamanda ekicez. Tabi isatnbulda ekicek yer bulmak zor ama bu iş çok keyifli eğer küçükte olsa yerin varsa saksida ekebilirsin
Kız ne alemsin ya sabah sabah iyi geldiHerkes uyudu galiba
Bende etrafi toplayayim ozaman. Herkes herseyi ortada birakmis.
Yesilcay barsaklari,elma kabuklari, spor cd leri , bak bak baaaakkkbiri tabletten cardio videosunj acik birakip gitmis. Hanginizin isi bu . Sonra vay efendim internet hizi niye dustu e sen acik birak videoyu git yat tabi duser hiz bidaha gormim
Azcik camlari acim havalansin takim. Yapmissiniz sporu havasiz kalmis burasi yahu.
Etrafi bi sileyimheh yeter bugunluk. Bulasiklarida sabah birinjz yikasin
kendimi 7 tane genc kizi olan anneler gibi hissettim arada yapim bunu hosuma gitti
Haydin iyi gecelerr calissin leptinlerrrrrr
Herkes uyudu galiba
Bende etrafi toplayayim ozaman. Herkes herseyi ortada birakmis.
Yesilcay barsaklari,elma kabuklari, spor cd leri , bak bak baaaakkkbiri tabletten cardio videosunj acik birakip gitmis. Hanginizin isi bu . Sonra vay efendim internet hizi niye dustu e sen acik birak videoyu git yat tabi duser hiz bidaha gormim
Azcik camlari acim havalansin takim. Yapmissiniz sporu havasiz kalmis burasi yahu.
Etrafi bi sileyimheh yeter bugunluk. Bulasiklarida sabah birinjz yikasin
kendimi 7 tane genc kizi olan anneler gibi hissettim arada yapim bunu hosuma gitti
Haydin iyi gecelerr calissin leptinlerrrrrr
Günaydın))) canım egede yasiyoRum ve meyve ağaçları ektim ama daha sebze ekmedim ekmek için hazirlik yapıyorum bahçedeki toprağı kaldırdık havalansin diye en kısa zamanda ekicez. Tabi isatnbulda ekicek yer bulmak zor ama bu iş çok keyifli eğer küçükte olsa yerin varsa saksida ekebilirsin
Sabah sabah Neşet Ertaş- Bahçe Duvarından Aştım çalıyor kafamda.Yatakta söyleyip el şıklatmaya başladımBabamda karşılık verdi saolsun
Ben her sabah böyleyim.Sonrasında enerjimi bitiriyorlarHahaha sabah sabah yüzümdeki kahkanın sebebi oldun kaptaaan
Günaydın canım, egenin neresindensinn
Bu sabah baya çok çılgın uyanmışsun
Günün hep böyle geçsin inşallah
Günaydın :) şu enerjiden ben de istiyorumGünaydın kızlaaar, herkes için eneerjik, mus mutlu ve huzurlu bir gün diliyoorumm
Bu arada tartıldım sabah kalkar kalkmaz, aklıma nasıl işlediyseeem artık,
Cuma: 103,5
Salı; 103,3
Fark: - 200
Sabah sabah Neşet Ertaş- Bahçe Duvarından Aştım çalıyor kafamda.Yatakta söyleyip el şıklatmaya başladımBabamda karşılık verdi saolsun
Ben her sabah böyleyim.Sonrasında enerjimi bitiriyorlar
Günaydın :) şu enerjiden ben de istiyorum
Ben de öyleyim kapı tıngırtısına oynarım.Birazda moral bulma yöntemim.Bi nevi şükür ki uyanabildim çılgınlığıHahaha tam benlik. Bende sabah müzik duysam fıkır fıkır oynarım. Dans ede ede kahvaltı hazırlıyorum :)
Bu arada hepinize hayırlı sabahlar güzel kızçelerrrr :) Enerjik bir gün olsun hepimize :)
Bursaya doğru alayımGöndereyim hemeeen canım, ne tarafa gönderiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?