- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Probiyotik yoğurt mu yesen acaba? Bağırsak floranı düzenleyebilir. Eczaneden raflor yada maflor şase alıp evde probiyotik yoğurt mayalamayı denesen.Bende hiç işe yaramadı.Şuan sadece kayısılı form çay yarıyor.
İlk ceviz suyunu deneyim.Probiyotik bende düşünüyorum.Teşekkür ederim ayrıcaProbiyotik yoğurt mu yesen acaba? Bağırsak floranı düzenleyebilir. Eczaneden raflor yada maflor şase alıp evde probiyotik yoğurt mayalamayı denesen.
Eczaneden aldığın toz şeklinde olan rafloru yoğurdu mayalarken içine atıp yoğurdu mayalıyorsun.Yoğurdu probiyotik olarak tüketmeyi dene bir de .
Canım ne diyeti bu ? Şeker hastası olur insanMenüm
10.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim süzme peynir
Biberli kavrulmuş lor
1 çatal tulum peyniri
1 ceviz
19.00
5 tane ızgara köfte
Yoğurt
Su 1.5 lt. Spor yok ama işlerim vardı kmlerce yürüdüm. Yarın daha çok spor yaparım inşallah
Ben bunu denicemCnm instgramda bi kizim 2 gunluk ananas diyeti var hizli sonuc veriyor daha once yapmistim suan emzirdigim icin yapmiyorum ama ananas almiskn bidr bn soymuskn kabuklarini degerlendireyim dedim o diyetin detoks suyu tarifi soyle
1 ananasin kabuklari
3 tarcin kabugu
Ceviz buyuklugunde zencefil
Yarim limon 2 lt suda 5 10 dk kaynatiyorsun suzup iki gun iciyorsun
Ben açlık hissetiğim zaman araöğün yapıyorum. Ama çok sıkı bir kahvaltı yaptığımdan hiç acıkmadım. Tokken yemek yememe süresini artırırsak yağların erimesini sağlayan leptin hormonumuz çalışır. Tam tersi insülin direnci düşer şeker dengelenir.Canım ne diyeti bu ? Şeker hastası olur insandikkatli olman lazım.. bu kadar aralıkla aç kalmak hiç iyi değil.. arada meyve yada salata ile desteklemeni tavsiye ederim..
Karatay diyeti gibi geldi bana.Uzun süreli açlık ve leptin hormonu salgılansın diye böyle yapılıyor genelde.karatay diyetinde bildiğim kadarı ile muz hariç meyve yasak.Canım ne diyeti bu ? Şeker hastası olur insandikkatli olman lazım.. bu kadar aralıkla aç kalmak hiç iyi değil.. arada meyve yada salata ile desteklemeni tavsiye ederim..
Ay canım inşallah çabucak iyileşirler çok geçmiş olsun, bu sene bitmedi hastalığımızEceninde ruzgarinda atesi var yinebana uykusuz bi gece gorundu
Sabah: lor peyniri
Kıvırcık
Ara: çiğ badem
Öğle: haşlanmış karnabahar Üzerine bol baharatlı yoğurt
80 gr ton balığı
Ara: taze naneli ayran
Akşam: hindi göğüs ızgara
2-3 kıvırcık yaprağından salata + dereotu + nane
Acı turşu biber
3 lt su
1 soda
1 Türk kahvesi
1 ananaslı açaili yeşil çay
1 7 otlu çay
Bugünkü menum
Uyanınca:
Sirkeli limonlu SU
Kahvalti
2 yemek k. Lor
Zeytin+Domates
Yeşillik+1 cay k. Tereyagi
1 bardak ballı süt
Aksam:
1 orta boy tabak sebze yemeği
1 kase sumakli yoğurt
2 kare bitter çikolata
Sivilar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çayKanguru_
Spor
1000*200 paunt
20 dk kardiyo*100 paunt
Toplam: 300 paunt
Kahvaltı yokÖğlen
Yoğurtlu ıspanak, 1 bardk soda ve 3 tam ceviz yedm.
Ara
Yeşilçay + 5 çiğ badem ve fındık
Akşam
1 kase sebze çorbası + 1 bardak ayran
Bol yeşillik salata
Spor
11 310 adım attım
Ntc ile 45 dk bölgesel çalıştım. Her yerm ağrımaya başladıı. Özellkle karnım. Hammış meğersem uuff.
Eski evimde spor odam vardı koşu bandım + mekik aletim + ay yürüyüşü + bsiklet + ağırlıklar + pilates seti .
Şuan bebeğim olduğu içn onun odası oldu yer kalmadı kuramadm. İstanbuldan tokata taşndk 4 ay önce. Tarlamız kocaman. Eşim spor aletlerm için spor odası yapacak dışarı. Oraya kurucaz aletlerimi. Havaların braz ısınmasnı bklyrz. Onun dışnda yürüyüşümü ve koşumu dışarıda yapıyorm sürekli. Hareketlermde evde.
Arkadaslar ben bazen menülere yorum yapmıyorum yanlış anlamayın beni kendimi bilgi olarak yerersiz ve eksik gördügümde dogru olmayan bilgş vermek ve yanlış elestiri yapmak istemiyorum ama siz beni yerden yere vurabilir efferin kız sana diyebilirsiniz
Bir kaç günlük şok diyetmi bunlar?Karatay diyeti gibi geldi bana.Uzun süreli açlık ve leptin hormonu salgılansın diye böyle yapılıyor genelde.karatay diyetinde bildiğim kadarı ile muz hariç meyve yasak.
Anladım canım..Ben açlık hissetiğim zaman araöğün yapıyorum. Ama çok sıkı bir kahvaltı yaptığımdan hiç acıkmadım. Tokken yemek yememe süresini artırırsak yağların erimesini sağlayan leptin hormonumuz çalışır. Tam tersi insülin direnci düşer şeker dengelenir.
Tabi haftaiçi normalde acıkıyorum araöğün yapıyorum ve kahvaltımı erken yaptığım için öğlende yiyorum. Bugün işe gitmedim o yüzden böyle oldu
Canan Karatay tarzı beslenme şok diyet değil,bir yaşam şekli aslında.Abim ve yengem yaptılar çok güzel kilo verdiler.Yaşam şekillerini değiştirdiler.Verdikleri kiloyu almadılar.protein ağırlıklı beslenip,karbonhidrat ve şekeri hayatınızdan çıkarıyorsunuz.bana bazı yönleri uymadığı için yapamadım ama karatay yapanlar çok memnun genelde.Bir kaç günlük şok diyermi bunlar?
Ben ara öğünsüz zor ya psikolojim bozulur bir kere :))Canan Karatay tarzı beslenme şok diyet değil,bir yaşam şekli aslında.Abim ve yengem yaptılar çok güzel kilo verdiler.Yaşam şekillerini değiştirdiler.Verdikleri kiloyu almadılar.protein ağırlıklı beslenip,karbonhidrat ve şekeri hayatınızdan çıkarıyorsunuz.bana bazı yönleri uymadığı için yapamadım ama karatay yapanlar çok memnun genelde.
Karatay diyeti gibi geldi bana.Uzun süreli açlık ve leptin hormonu salgılansın diye böyle yapılıyor genelde.karatay diyetinde bildiğim kadarı ile muz hariç meyve yasak.
Dediģiniz gibi karatay diyeti. Bir yaşam tarzı. Bence en sağlıklısı ama benimde yapamadığım tarafları var o yüzden ancak haftasonu karataya uymaya çalışıyorumCanan Karatay tarzı beslenme şok diyet değil,bir yaşam şekli aslında.Abim ve yengem yaptılar çok güzel kilo verdiler.Yaşam şekillerini değiştirdiler.Verdikleri kiloyu almadılar.protein ağırlıklı beslenip,karbonhidrat ve şekeri hayatınızdan çıkarıyorsunuz.bana bazı yönleri uymadığı için yapamadım ama karatay yapanlar çok memnun genelde.
Dene cnm cok gzel tuvalete cikariyorrBen bunu denicem
Ben de fazla olduğunun farkındayım canım. Bu hafta bir şekilde toparlayacagim.Iyi yapiyosun porsiyonlar büyük oldukça mide küçülmüyor. Karatayda yapsan kaloriye biraz dikkat etmek gerekiyo bence
Canım bence biraz simit ekmek falan fazla olmus
Canım kayisili form çayının ise yaramasinin tek sebebi içinde ki sinameki. Burada yazmıştım tekrar yazayım. Sinameki bağırsaklarını çalıştırıyor ama bıraktığın zaman tuvalete çıkmak için ona ihtiyaç duyacaksin. Bağırsaklara büyük zararları olan bir bitki. Benden sana tavsiye en kısa zaman da bırak içmeyi o çayı. Ciddi sağlık problemleri ile karsılasabilirsinBende hiç işe yaramadı.Şuan sadece kayısılı form çay yarıyor.
Tesekkur ederim cnm. Evet kapak kenarlari sekerlenince ise yaramiyo zatwn ucuzlar ben her eczaneye gittigimde aliyorum bitane. Evdeki acik olani atiyorum. Zaten sulandirilan suruplarin suresi bi hafta. Damlalarinda oyle. Eczane teknisyeniyim cnm ben bilirim bu konulari :)off cok gecmis olsn cnm benimde kucugun gozu capaklanio usudu dicem biz evde kisa kol gezioz nasil usur bnde damla damlattim cnm bilmiyorum bilgin varmi bn daha yeni ogrendim ates dusuruculeri 3 ay acik kalinca ve sekerlenme oluyor ya o zman erkilerini yitiriyorlarmis
Afiyet olsun cnm ayrica gecmis olsunKahvalti 09.10
1 yumurta 1kk ezine peynir kkulagi kinzi 5 dal 5 zeytin 1 kuru incir
Oglen 14.00
3 kasap kofte 130 gr yesil salata
Ara 17.00
1 avuc ici kuru uzum 1 kupa yesil cay
Aksam 19.10
4 kasik mantar sote sogan ve kirmizi biber ile 1 kase yogurt
3.5 lt su daha icerim 1 lt detoks suyu
Spor yapamadm sirtim tutulmusss
Menun cok guzel afiyet olsun :)26 şubat menü
08:30
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Yeşillik
10:30
2 ceviz
1 kuru kayısı
12:30
5 yk nohut
2 kepçe tavuksuyu çorba
1/2 kase yoğurt
15:30
2 ceviz
19:30
Haşlama et
Salata
3 litre su
Spor: Bugün yok bayanlar
Kanguru_
6.30 da kahvaltimi :) okdr erken nasil yapabiliyosun ben calisirken yapamazdim26 Şubat menum
Sabah: 06.35
2 ceri domates
1 kk suzme peynir
Maydonoz
1 kucuk salatalık
3 yesil 3 siyah zeytin
2 ceviz
Oglen: 12.35
Tavuk sis
Ayran
Aksam: 19.15
1 kepce yogurt çorbası
4 yk kasigi taze fasulye
Yarım kırmızı biber
2.9 lt su
Leslie 3 mil yapıldı- 135 puanfattylamb94 (etiketleyip etiketlemeyecegimizi bilemedim.)
Eger yorgun hissetmezsem yarım saat zumba daha yapacağım.
Saatleride yazsana kuzum ona gore konusalim :)Bugünkü menum
Uyanınca:
Sirkeli limonlu SU
Kahvalti
2 yemek k. Lor
Zeytin+Domates
Yeşillik+1 cay k. Tereyagi
1 bardak ballı süt
Aksam:
1 orta boy tabak sebze yemeği
1 kase sumakli yoğurt
2 kare bitter çikolata
Sivilar
2.5 litre su
1 kupa yeşil çayKanguru_
Spor
1000*200 paunt
20 dk kardiyo*100 paunt
Toplam: 300 paunt
Kahvalti yok mu cnmÖğlen
Yoğurtlu ıspanak, 1 bardk soda ve 3 tam ceviz yedm.
Ara
Yeşilçay + 5 çiğ badem ve fındık
Akşam
1 kase sebze çorbası + 1 bardak ayran
Bol yeşillik salata
Spor
11 310 adım attım
Ntc ile 45 dk bölgesel çalıştım. Her yerm ağrımaya başladıı. Özellkle karnım. Hammış meğersem uuff.
Eski evimde spor odam vardı koşu bandım + mekik aletim + ay yürüyüşü + bsiklet + ağırlıklar + pilates seti .
Şuan bebeğim olduğu içn onun odası oldu yer kalmadı kuramadm. İstanbuldan tokata taşndk 4 ay önce. Tarlamız kocaman. Eşim spor aletlerm için spor odası yapacak dışarı. Oraya kurucaz aletlerimi. Havaların braz ısınmasnı bklyrz. Onun dışnda yürüyüşümü ve koşumu dışarıda yapıyorm sürekli. Hareketlermde evde.
Sagol cnm evet onlar hasta olacagina biz olalimÇok geçmiş olsunn bebişler iyi olsn yaa.
Tesekkur ederim cnm dikkat ediyorum ama yine hastalarm dikkat etmesem olmazlardi eminimKanguru_ geçmiş olsun dikkat et kuzulara
Saatleri yok mu ablacim. Ara yapmissin ama saatleride yazsak daha guzel yorumlanir.afiyet olsun ❤Iyi aksamlar kizlar menüm
Sabah:muzlu pankek sürme peynirli yedi zeytin ceri domates salatalik cay
Ara:zayiflama cayi
Ara:bir muz
Ara:sütlü kahve
Aksam:mercimek corbasi bi tabak dört köfte yesil salata bitter cikolata iki parca
Su:iki litre bir litresi maydonoz limonlu
Spor:27 dakika internal kardiyo ayrica 5000 adim
Az mi olmus ne.Sabah 10.30
1 avuc kadar tereygında peynir
2 ceviz
7 zeytin
1 kuruincir
1 bardak tarcınlı süt
14.30 sütlü türk lahvesi
Aksam 19.00
10-15 hamsi
Bol salata
1.5 litre su
Spor pek yok yatmadan yomaya calısıcam
olsun cnm kimse prof degil burda :) bildigin kadaeiyla yapArkadaslar ben bazen menülere yorum yapmıyorum yanlış anlamayın beni kendimi bilgi olarak yerersiz ve eksik gördügümde dogru olmayan bilgş vermek ve yanlış elestiri yapmak istemiyorum ama siz beni yerden yere vurabilir efferin kız sana diyebilirsiniz
Tesekkur ederim cnmBen de okuldan yorgun geliyorum canım ama spor yapınca açıldığımı hissediyorum. Bence ufak ufak başlamalısın canım.
Çok geçmiş olsun
Simit ve ekmek cok olmus sanki. Ama sporla eritmissindir zaten. Afiyet olsun26.02.2018
Menum
07.20
1 haslanmis yumurta
1 bardak tarcinli süt
09.10
Çeyrek simit
20 gr kadar beyaz peynir
2 siyah zeytin
5 parça yuvarlak kesilmiş salatalık
12.45
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç ( közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber, lor peyniri)
1 bardak çay
18.00
200 ml yoğurt
3 Yk kuru fasulye
19.00
Kahve
Genel
2 litre su
Spor
Koşu öncesi yoga ( 7 dakika ~10 kalori)
Leslie 5 mega miles ( 1 saat 22 dakika)
2 kez kahvaltı etmemin sebebi: Okulda bir öğretmen arkadaş babasının vefatının senesi için böyle bir şey düzenlemiş. Yemesem ayıp olacaktı. Sımiti yemeyebilirdim orası da ayrı bir konu
Sen bi hedefe ulas konusuruz bunlari :)Ama bişey diyimmi söyle bol cikolatalı yafa meyveli bir yas yiyebilşyoe olsak hşç de fena olmazfı neyse hedefime cok kalmadı bi ödül verşr heralde kaptancıgımKanguru_
Bende yaptim ama bagirsak sorunum olmadogo icin iyi gelip gelmedigini bilmiyorumKızlar içinizden biriniz ceviz kürü yaptınız mı?Benim diyetisyenim bağırsakların çalışmasi için önerdi.
Seni biyerlere gondermeeeemmmm :)❤❤❤ hosgeldinn sefalar getirdin bidaha gitme e mi ❤❤İyi geceler kızlar
Kanguru_ canım nasılsın? Canım maşallah takımı çok güzel toparlamışsın.Gördüğüm kadarıyla epey kalabalıklaşmış burası çok güzel olmuş
Oldukça uzun süren izinden sonunda dönmeye karar verdim:))Şayet eski takımımda bana da yer varsa tekrar buraya dönmeyi isterim.Takım zaten kalabalık yeni kurulan 10. Takıma gitmen daha doğru olur derseniz o açıdan da sorun yok benim için.
529. Etapta 73,7 kg ile bildirimli izne ayrılmıştım.Şu an 72,5 kiloyum.Sevgiler
Misir iyi mi kotu mj bilemedimSelam kızlar menüm
Kahvaltı: sade lor 100gr + 4 adet cherry domates, limonlu yeşil çay
Ara: 1 adet küçük muz
Limonlu yeşilçay
Öğle: tonbalığı + 4 kaşık haslanmış mısır + bir adet tam tahıllı ekmek
Limonlu yeşilçay
Ara: beş adet çiğ badem, beş adet çiğ fındık, 3 adet kuru erik
Akşam: Bir kase kısır bol yeşillikli 3 tepeleme kaşık bulgur + 3 adet cherry domates + taze nane, taze soğan, taze kıvırcık ile
1,5 litre su
Yarmadan önce limonlu su
Spor: yoga Tibet’in gençlik pınarı 15 dak
Az olmus kuzu yaMenüm
10.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim süzme peynir
Biberli kavrulmuş lor
1 çatal tulum peyniri
1 ceviz
19.00
5 tane ızgara köfte
Yoğurt
Su 1.5 lt. Spor yok ama işlerim vardı kmlerce yürüdüm. Yarın daha çok spor yaparım inşallah
Surekli birseye baglanma bnce. Ve bu konudada bi dr a gorun bayagadir var sende bu sorun heraldem bidaha bitki cayi alirken icinde sinameki olmamasina dkkt et. Ben hic zayiflama cayi alipda icmem cnku hemen hemen hepsinin icinde sinameaki var oda zararliBende hiç işe yaramadı.Şuan sadece kayısılı form çay yarıyor.
Bizimde bitmediAy canım inşallah çabucak iyileşirler çok geçmiş olsun, bu sene bitmedi hastalığımız
Bugün ki menün çok daha doyurucu olmuş :)
Sende öğle yememişsin..
Kahvaltı yok
Canım kimse annesinin karnında öğrenmedi, sende bildiğin kadarı ile yorumlarsın.. hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz
Alisinca kolay oluyo aslinda :)Ben ara öğünsüz zor ya psikolojim bozulur bir kere :))
ben hic zayiflama cayi alipda icmem o sinameki yuzundenBen de fazla olduğunun farkındayım canım. Bu hafta bir şekilde toparlayacagim.
Canım kayisili form çayının ise yaramasinin tek sebebi içinde ki sinameki. Burada yazmıştım tekrar yazayım. Sinameki bağırsaklarını çalıştırıyor ama bıraktığın zaman tuvalete çıkmak için ona ihtiyaç duyacaksin. Bağırsaklara büyük zararları olan bir bitki. Benden sana tavsiye en kısa zaman da bırak içmeyi o çayı. Ciddi sağlık problemleri ile karsılasabilirsin
Ayy 7 aylık bi bebşm var geç uyanmam mümkn olablr mi cnm :) kahvaltmı ayrı pylaşmştm..Afiyet olsun canım. Kahvaltını göremedim. Sanırım gec uyaniyorsun. Onun haricinde protein de yok. NTC de plan oluşturdun mu kendine ve memnun kaldın mi uygulamadan
Anldm cnm bnde emzriyorm şuanCnm instgramda bi kizim 2 gunluk ananas diyeti var hizli sonuc veriyor daha once yapmistim suan emzirdigim icin yapmiyorum ama ananas almiskn bidr bn soymuskn kabuklarini degerlendireyim dedim o diyetin detoks suyu tarifi soyle
1 ananasin kabuklari
3 tarcin kabugu
Ceviz buyuklugunde zencefil
Yarim limon 2 lt suda 5 10 dk kaynatiyorsun suzup iki gun iciyorsun
Haha şuan saat sabaha karşı 05.18. Oğlşmu doyurdm uyuttm topiğe bakıyordm. Ne güldm ama :) çok gzl yazmşsn. Çok içtenn. Bn burayı çok sevdm yahuHerkes uyudu galiba
Bende etrafi toplayayim ozaman. Herkes herseyi ortada birakmis.
Yesilcay barsaklari,elma kabuklari, spor cd leri , bak bak baaaakkkbiri tabletten cardio videosunj acik birakip gitmis. Hanginizin isi bu . Sonra vay efendim internet hizi niye dustu e sen acik birak videoyu git yat tabi duser hiz bidaha gormim
Azcik camlari acim havalansin takim. Yapmissiniz sporu havasiz kalmis burasi yahu.
Etrafi bi sileyimheh yeter bugunluk. Bulasiklarida sabah birinjz yikasin
kendimi 7 tane genc kizi olan anneler gibi hissettim arada yapim bunu hosuma gitti
Haydin iyi gecelerr calissin leptinlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?