Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende hiç işe yaramadı.Şuan sadece kayısılı form çay yarıyor.
Probiyotik yoğurt mu yesen acaba? Bağırsak floranı düzenleyebilir. Eczaneden raflor yada maflor şase alıp evde probiyotik yoğurt mayalamayı denesen.
Eczaneden aldığın toz şeklinde olan rafloru yoğurdu mayalarken içine atıp yoğurdu mayalıyorsun.Yoğurdu probiyotik olarak tüketmeyi dene bir de .

İlk ceviz suyunu deneyim.Probiyotik bende düşünüyorum.Teşekkür ederim ayrıca

Canım ne diyeti bu ? Şeker hastası olur insan dikkatli olman lazım.. bu kadar aralıkla aç kalmak hiç iyi değil.. arada meyve yada salata ile desteklemeni tavsiye ederim..

Ben bunu denicem

Canım ne diyeti bu ? Şeker hastası olur insan dikkatli olman lazım.. bu kadar aralıkla aç kalmak hiç iyi değil.. arada meyve yada salata ile desteklemeni tavsiye ederim..
Ben açlık hissetiğim zaman araöğün yapıyorum. Ama çok sıkı bir kahvaltı yaptığımdan hiç acıkmadım. Tokken yemek yememe süresini artırırsak yağların erimesini sağlayan leptin hormonumuz çalışır. Tam tersi insülin direnci düşer şeker dengelenir.
Tabi haftaiçi normalde acıkıyorum araöğün yapıyorum ve kahvaltımı erken yaptığım için öğlende yiyorum. Bugün işe gitmedim o yüzden böyle oldu

Karatay diyeti gibi geldi bana.Uzun süreli açlık ve leptin hormonu salgılansın diye böyle yapılıyor genelde.karatay diyetinde bildiğim kadarı ile muz hariç meyve yasak.

Eceninde ruzgarinda atesi var yine bana uykusuz bi gece gorundu
Ay canım inşallah çabucak iyileşirler çok geçmiş olsun, bu sene bitmedi hastalığımız

Bugün ki menün çok daha doyurucu olmuş :)

Sende öğle yememişsin..

Kahvaltı yok

Canım kimse annesinin karnında öğrenmedi, sende bildiğin kadarı ile yorumlarsın.. hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz

Anladım canım..

Bir kaç günlük şok diyermi bunlar?
Canan Karatay tarzı beslenme şok diyet değil,bir yaşam şekli aslında.Abim ve yengem yaptılar çok güzel kilo verdiler.Yaşam şekillerini değiştirdiler.Verdikleri kiloyu almadılar.protein ağırlıklı beslenip,karbonhidrat ve şekeri hayatınızdan çıkarıyorsunuz.bana bazı yönleri uymadığı için yapamadım ama karatay yapanlar çok memnun genelde.

Ben ara öğünsüz zor ya psikolojim bozulur bir kere :))

Karatay diyeti gibi geldi bana.Uzun süreli açlık ve leptin hormonu salgılansın diye böyle yapılıyor genelde.karatay diyetinde bildiğim kadarı ile muz hariç meyve yasak.

Dediģiniz gibi karatay diyeti. Bir yaşam tarzı. Bence en sağlıklısı ama benimde yapamadığım tarafları var o yüzden ancak haftasonu karataya uymaya çalışıyorum

Iyi yapiyosun porsiyonlar büyük oldukça mide küçülmüyor. Karatayda yapsan kaloriye biraz dikkat etmek gerekiyo bence

Canım bence biraz simit ekmek falan fazla olmus
Ben de fazla olduğunun farkındayım canım. Bu hafta bir şekilde toparlayacagim.
Canım kayisili form çayının ise yaramasinin tek sebebi içinde ki sinameki. Burada yazmıştım tekrar yazayım. Sinameki bağırsaklarını çalıştırıyor ama bıraktığın zaman tuvalete çıkmak için ona ihtiyaç duyacaksin. Bağırsaklara büyük zararları olan bir bitki. Benden sana tavsiye en kısa zaman da bırak içmeyi o çayı. Ciddi sağlık problemleri ile karsılasabilirsin

Tesekkur ederim cnm. Evet kapak kenarlari sekerlenince ise yaramiyo zatwn ucuzlar ben her eczaneye gittigimde aliyorum bitane. Evdeki acik olani atiyorum. Zaten sulandirilan suruplarin suresi bi hafta. Damlalarinda oyle. Eczane teknisyeniyim cnm ben bilirim bu konulari :)
Afiyet olsun cnm ayrica gecmis olsun
Menun cok guzel afiyet olsun :)
6.30 da kahvaltimi :) okdr erken nasil yapabiliyosun ben calisirken yapamazdim afiyet olsun guzel menu
Saatleride yazsana kuzum ona gore konusalim :)
Kahvalti yok mu cnm
Çok geçmiş olsunn bebişler iyi olsn yaa.
Sagol cnm evet onlar hasta olacagina biz olalim
Kanguru_ geçmiş olsun dikkat et kuzulara
Tesekkur ederim cnm dikkat ediyorum ama yine hastalarm dikkat etmesem olmazlardi eminim
Saatleri yok mu ablacim. Ara yapmissin ama saatleride yazsak daha guzel yorumlanir.afiyet olsun ❤
Sabah 10.30
1 avuc kadar tereygında peynir
2 ceviz
7 zeytin
1 kuruincir
1 bardak tarcınlı süt

14.30 sütlü türk lahvesi

Aksam 19.00
10-15 hamsi
Bol salata

1.5 litre su

Spor pek yok yatmadan yomaya calısıcam
Az mi olmus ne.
Aaaaa bak aklima gelmisksn soylim. Bugun dr a gittik cpcuklar hastalaninca ruzgarin havale gecirdigini fln spyledim. Dr grip ve soguk alginligi icin cocuklara verdigimiz p...tus adli surubun havale gecireb cocuklara verilmemesi gerwktigini soyledim havaleyi tetikliyomus yine. Ben eve gelince hemen attim vardi bizde dalginligima gelir veririm diye. Baska surup ismi spyledi istersen ozelden yazarim sana
olsun cnm kimse prof degil burda :) bildigin kadaeiyla yap

Ben de okuldan yorgun geliyorum canım ama spor yapınca açıldığımı hissediyorum. Bence ufak ufak başlamalısın canım.

Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim cnm
Simit ve ekmek cok olmus sanki. Ama sporla eritmissindir zaten. Afiyet olsun
Ama bişey diyimmi söyle bol cikolatalı yafa meyveli bir yas yiyebilşyoe olsak hşç de fena olmazfı neyse hedefime cok kalmadı bi ödül verşr heralde kaptancıgım Kanguru_
Sen bi hedefe ulas konusuruz bunlari :)
Kızlar içinizden biriniz ceviz kürü yaptınız mı?Benim diyetisyenim bağırsakların çalışmasi için önerdi.
Bende yaptim ama bagirsak sorunum olmadogo icin iyi gelip gelmedigini bilmiyorum
Seni biyerlere gondermeeeemmmm :)❤❤❤ hosgeldinn sefalar getirdin bidaha gitme e mi ❤❤
Misir iyi mi kotu mj bilemedim
Az olmus kuzu ya aksan salata fln da ekleseydin keske
Surekli birseye baglanma bnce. Ve bu konudada bi dr a gorun bayagadir var sende bu sorun heraldem bidaha bitki cayi alirken icinde sinameki olmamasina dkkt et. Ben hic zayiflama cayi alipda icmem cnku hemen hemen hepsinin icinde sinameaki var oda zararli
Bizimde bitmedi artik kendimi coxuklara iyi bakamiyomis gibi hissediyorum
Ben ara öğünsüz zor ya psikolojim bozulur bir kere :))
Alisinca kolay oluyo aslinda :)
ben hic zayiflama cayi alipda icmem o sinameki yuzunden korkarim onun etkisinden. Meretide her caya koyuyolar

Herkes uyudu galiba
Bende etrafi toplayayim ozaman. Herkes herseyi ortada birakmis .
Yesilcay barsaklari,elma kabuklari, spor cd leri , bak bak baaaakkk biri tabletten cardio videosunj acik birakip gitmis. Hanginizin isi bu . Sonra vay efendim internet hizi niye dustu e sen acik birak videoyu git yat tabi duser hiz bidaha gormim

Azcik camlari acim havalansin takim. Yapmissiniz sporu havasiz kalmis burasi yahu.
Etrafi bi sileyim heh yeter bugunluk. Bulasiklarida sabah birinjz yikasin

kendimi 7 tane genc kizi olan anneler gibi hissettim arada yapim bunu hosuma gitti

Haydin iyi gecelerr calissin leptinlerrrrrr

Afiyet olsun canım. Kahvaltını göremedim. Sanırım gec uyaniyorsun. Onun haricinde protein de yok. NTC de plan oluşturdun mu kendine ve memnun kaldın mi uygulamadan
Ayy 7 aylık bi bebşm var geç uyanmam mümkn olablr mi cnm :) kahvaltmı ayrı pylaşmştm..
Proğramı çok sevdm. Yaptırdğı hareketler acayip çalıştırıyo herkese tavsym

Anldm cnm bnde emzriyorm şuan

Reactions: NGY
Haha şuan saat sabaha karşı 05.18. Oğlşmu doyurdm uyuttm topiğe bakıyordm. Ne güldm ama :) çok gzl yazmşsn. Çok içtenn. Bn burayı çok sevdm yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…