Bursaya doğru alayım
Sen ne işle meşgulsün acaba bu enerjinin sebebi işini sevmen olabilir mi :)
Gunaydinn kizlarr neseniz bol boll olsun
Ohh rahatsın 1 hafta desene :)Oluurr hemen bursaya gönderiyoruuuum
Müdürüm yıllık izne çıktı, 1 hafta yok onun sevincini yaşıyoruuum
Günaydınn canımm amin hepimizinnn
Ben 10 gün kadar denedim canım faydası oldu mu bilmiyorum. Diyete başladığım ilk zamanlar da yapmıştım çünkü. O yüzden pek emin değilim. Ama benim midemi acaip rahatlatan bir şey. Hazımsizlik için tadına çok güzel. Sırf mide rahatlattığı için bile yapılabilirKızlar internette çok konuşulan bir detoks suyu var. Dukan bira diyorlar. Soda yeşilçay ve limonun karışımından oluşuyor. Yağ yaktırıyormuş fln. Deneyen oldumu hç. Bi ara çok heveslenmiştim. Oğlum 2 aylık flndı dr sordm içeblr mym diye hyr yeşilçay bebeğin kalp ritmni etkliyor demşti bana şmdi 7 aylık oldu oğlum şuan içrblr mym acaba yapan oldu mu hiç aranızda
Heh demicektim diyim bari o zman kahvaltinda tereyagi gordum karatay cayada katinndiyo seker niyetinee ohh harfiyen uygula olurmu yag olsn kan olsunn az eksin olsunn
Tesekkur ederim cnm. Evet kapak kenarlari sekerlenince ise yaramiyo zatwn ucuzlar ben her eczaneye gittigimde aliyorum bitane. Evdeki acik olani atiyorum. Zaten sulandirilan suruplarin suresi bi hafta. Damlalarinda oyle. Eczane teknisyeniyim cnm ben bilirim bu konulari :)
Afiyet olsun cnm ayrica gecmis olsun
Menun cok guzel afiyet olsun :)
6.30 da kahvaltimi :) okdr erken nasil yapabiliyosun ben calisirken yapamazdimafiyet olsun guzel menu
Saatleride yazsana kuzum ona gore konusalim :)
Kahvalti yok mu cnm
Sagol cnm evet onlar hasta olacagina biz olalim
Tesekkur ederim cnm dikkat ediyorum ama yine hastalarm dikkat etmesem olmazlardi eminim
Saatleri yok mu ablacim. Ara yapmissin ama saatleride yazsak daha guzel yorumlanir.afiyet olsun ❤
Az mi olmus ne.
Aaaaa bak aklima gelmisksn soylim. Bugun dr a gittik cpcuklar hastalaninca ruzgarin havale gecirdigini fln spyledim. Dr grip ve soguk alginligi icin cocuklara verdigimiz p...tus adli surubun havale gecireb cocuklara verilmemesi gerwktigini soyledim havaleyi tetikliyomus yine. Ben eve gelince hemen attim vardi bizde dalginligima gelir veririm diye. Baska surup ismi spyledi istersen ozelden yazarim sana
olsun cnm kimse prof degil burda :) bildigin kadaeiyla yap
Tesekkur ederim cnm
Simit ve ekmek cok olmus sanki. Ama sporla eritmissindir zaten. Afiyet olsun
Sen bi hedefe ulas konusuruz bunlari :)
Bende yaptim ama bagirsak sorunum olmadogo icin iyi gelip gelmedigini bilmiyorum
Seni biyerlere gondermeeeemmmm :)❤❤❤ hosgeldinn sefalar getirdin bidaha gitme e mi ❤❤
Misir iyi mi kotu mj bilemedim
Az olmus kuzu yaaksan salata fln da ekleseydin keske
Surekli birseye baglanma bnce. Ve bu konudada bi dr a gorun bayagadir var sende bu sorun heraldem bidaha bitki cayi alirken icinde sinameki olmamasina dkkt et. Ben hic zayiflama cayi alipda icmem cnku hemen hemen hepsinin icinde sinameaki var oda zararli
Bizimde bitmediartik kendimi coxuklara iyi bakamiyomis gibi hissediyorum
Alisinca kolay oluyo aslinda :)
ben hic zayiflama cayi alipda icmem o sinameki yuzundenkorkarim onun etkisinden. Meretide her caya koyuyolar
Ben İzmir/Özdere yi düşünüyorum.Bu ege sevdası ben de de var ilerde cok istiyorum sade mütevazi mavinin yesilin içinde bahcesi olan bi evde oturmayı bu hayal herkeste var galiba gercekleşmesi iöin nereye bakmamı tavsiye edersin simdiden bakıp hayal kurayım :)) @AhSen_yarim
6 yasindan kucuk cocuklara yazilmiyor diyor bazi doktorlar zaten ama bazilari hala yaziyorCanım evet o ilacın yan etkilerini bende duymustum karacigerde yaglanma yapıyor demişti bi dr da sen o ilacı yazarmısın özelden
Ohh rahatsın 1 hafta desene :)
Gunaydinlar
Herkes için musmutlu bir gün olsun.
Ben İzmir/Özdere yi düşünüyorum.
Hayırdır inşallah arkadaşım ne olduİnsanlar neden bu kadar çekememezlik yapıyor.İyi niyetli olunca aptal mı gözüküyoruz.
İşler güçler,çekemeyenler,dost görünenler....Hayırdır inşallah arkadaşım ne oldu
Her yerde gelip böyleleri bizi buluyor, ama kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. Bu yüzden için çok rahat olsun, bana hata yapanı siler ve allah'a havale ederim. Ne polemiğe girerim ne de kavga.. Tabi karşı taraftan uslubünü biliyorsa ve damarıma basmamışsa.. Bilmiyorsa ya da damarıma basmışsa vay halineİşler güçler,çekemeyenler,dost görünenler....
Bende Allaha havale ederim.Tersime tersime devam ederse zaten o zaman olay bitmiştir.Ne hanımlık kalır ne salon çizgimHer yerde gelip böyleleri bizi buluyor, ama kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. Bu yüzden için çok rahat olsun, bana hata yapanı siler ve allah'a havale ederim. Ne polemiğe girerim ne de kavga.. Tabi karşı taraftan uslubünü biliyorsa ve damarıma basmamışsa.. Bilmiyorsa ya da damarıma basmışsa vay haline
Hemen salon kadını çizgimden çıkarım
Sen modunu yüksek tutup mutlu olmaya devam ettikçe kahroluyorlar, şiddetle tavsiye ederim.
Takım ruhu bu olsa gerekBende Allaha havale ederim.Tersime tersime devam ederse zaten o zaman olay bitmiştir.Ne hanımlık kalır ne salon çizgim
Yok başak burcuyum.Takım ruhu bu olsa gerek
Burcun terazi mi?
Anladım canım hiç denemedm de emzirdiğim için tırsıyorm biraz daha erteliyorm şuanlıkBen 10 gün kadar denedim canım faydası oldu mu bilmiyorum. Diyete başladığım ilk zamanlar da yapmıştım çünkü. O yüzden pek emin değilim. Ama benim midemi acaip rahatlatan bir şey. Hazımsizlik için tadına çok güzel. Sırf mide rahatlattığı için bile yapılabilir
Terazi burcu mu lazımTakım ruhu bu olsa gerek
Burcun terazi mi?
Emziren anne beni aşar canım. Doktoruna danışmadan ekstra hiç bir şey yapma derinAnladım canım hiç denemedm de emzirdiğim için tırsıyorm biraz daha erteliyorm şuanlık
Ozrlden yazamiyorum cnm sen bana bi msj at yazimCanım evet o ilacın yan etkilerini bende duymustum karacigerde yaglanma yapıyor demişti bi dr da sen o ilacı yazarmısın özelden
Yok cnm hani grip ve soguk alginligi icin olan varya o :) ozeldeb yazarim simdi6 yasindan kucuk cocuklara yazilmiyor diyor bazi doktorlar zaten ama bazilari hala yaziyorKanguru_ senin dedigin de p ile baslayan tamamiyle bitkisel olan surup mu hani fiyatida tuzlu olan eger oysa ben eczaneci bir tanidiga sordum kesinlikle bitkiswl olan dedi hem daha etkili hemde gercekten bitkisel zarari yok dedi
emzirdigin icin oyle seylerdeb uzak durmalisin. Hem fazla kilonda yokm biraz dikkat edersen hepsi giderAnladım canım hiç denemedm de emzirdiğim için tırsıyorm biraz daha erteliyorm şuanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?