Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 10 gün kadar denedim canım faydası oldu mu bilmiyorum. Diyete başladığım ilk zamanlar da yapmıştım çünkü. O yüzden pek emin değilim. Ama benim midemi acaip rahatlatan bir şey. Hazımsizlik için tadına çok güzel. Sırf mide rahatlattığı için bile yapılabilir

Heh demicektim diyim bari o zman kahvaltinda tereyagi gordum karatay cayada katinndiyo seker niyetinee ohh harfiyen uygula olurmu yag olsn kan olsunn az eksin olsunn

Canım evet o ilacın yan etkilerini bende duymustum karacigerde yaglanma yapıyor demişti bi dr da sen o ilacı yazarmısın özelden

Ben İzmir/Özdere yi düşünüyorum.

Canım evet o ilacın yan etkilerini bende duymustum karacigerde yaglanma yapıyor demişti bi dr da sen o ilacı yazarmısın özelden
6 yasindan kucuk cocuklara yazilmiyor diyor bazi doktorlar zaten ama bazilari hala yaziyor Kanguru_ senin dedigin de p ile baslayan tamamiyle bitkisel olan surup mu hani fiyatida tuzlu olan eger oysa ben eczaneci bir tanidiga sordum kesinlikle bitkiswl olan dedi hem daha etkili hemde gercekten bitkisel zarari yok dedi

İşler güçler,çekemeyenler,dost görünenler....
Her yerde gelip böyleleri bizi buluyor, ama kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. Bu yüzden için çok rahat olsun, bana hata yapanı siler ve allah'a havale ederim. Ne polemiğe girerim ne de kavga.. Tabi karşı taraftan uslubünü biliyorsa ve damarıma basmamışsa.. Bilmiyorsa ya da damarıma basmışsa vay haline
Hemen salon kadını çizgimden çıkarım
Sen modunu yüksek tutup mutlu olmaya devam ettikçe kahroluyorlar, şiddetle tavsiye ederim.

Bende Allaha havale ederim.Tersime tersime devam ederse zaten o zaman olay bitmiştir.Ne hanımlık kalır ne salon çizgim

Anladım canım hiç denemedm de emzirdiğim için tırsıyorm biraz daha erteliyorm şuanlık

Ozrlden yazamiyorum cnm sen bana bi msj at yazim
Yok cnm hani grip ve soguk alginligi icin olan varya o :) ozeldeb yazarim simdi
Anladım canım hiç denemedm de emzirdiğim için tırsıyorm biraz daha erteliyorm şuanlık
emzirdigin icin oyle seylerdeb uzak durmalisin. Hem fazla kilonda yokm biraz dikkat edersen hepsi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…