Evet cnm o yüzden içmiyrmOzrlden yazamiyorum cnm sen bana bi msj at yazim
Yok cnm hani grip ve soguk alginligi icin olan varya o :) ozeldeb yazarim simdi
emzirdigin icin oyle seylerdeb uzak durmalisin. Hem fazla kilonda yokm biraz dikkat edersen hepsi gider
Hahha tamam :) dr günlk 1 fincan yeşilçaydan fzlasnı tüketme demştiTerazi burcu mu lazım
Eğer lazımsa buradayım
Emziren anne beni aşar canım. Doktoruna danışmadan ekstra hiç bir şey yapma derin
Dun ki menum kotuydu kabul ediyorum :)))Tesekkur ederim cnm. Evet kapak kenarlari sekerlenince ise yaramiyo zatwn ucuzlar ben her eczaneye gittigimde aliyorum bitane. Evdeki acik olani atiyorum. Zaten sulandirilan suruplarin suresi bi hafta. Damlalarinda oyle. Eczane teknisyeniyim cnm ben bilirim bu konulari :)
Afiyet olsun cnm ayrica gecmis olsun
Menun cok guzel afiyet olsun :)
6.30 da kahvaltimi :) okdr erken nasil yapabiliyosun ben calisirken yapamazdimafiyet olsun guzel menu
Saatleride yazsana kuzum ona gore konusalim :)
Kahvalti yok mu cnm
Sagol cnm evet onlar hasta olacagina biz olalim
Tesekkur ederim cnm dikkat ediyorum ama yine hastalarm dikkat etmesem olmazlardi eminim
Saatleri yok mu ablacim. Ara yapmissin ama saatleride yazsak daha guzel yorumlanir.afiyet olsun ❤
Az mi olmus ne.
Aaaaa bak aklima gelmisksn soylim. Bugun dr a gittik cpcuklar hastalaninca ruzgarin havale gecirdigini fln spyledim. Dr grip ve soguk alginligi icin cocuklara verdigimiz p...tus adli surubun havale gecireb cocuklara verilmemesi gerwktigini soyledim havaleyi tetikliyomus yine. Ben eve gelince hemen attim vardi bizde dalginligima gelir veririm diye. Baska surup ismi spyledi istersen ozelden yazarim sana
olsun cnm kimse prof degil burda :) bildigin kadaeiyla yap
Tesekkur ederim cnm
Simit ve ekmek cok olmus sanki. Ama sporla eritmissindir zaten. Afiyet olsun
Sen bi hedefe ulas konusuruz bunlari :)
Bende yaptim ama bagirsak sorunum olmadogo icin iyi gelip gelmedigini bilmiyorum
Seni biyerlere gondermeeeemmmm :)❤❤❤ hosgeldinn sefalar getirdin bidaha gitme e mi ❤❤
Misir iyi mi kotu mj bilemedim
Az olmus kuzu yaaksan salata fln da ekleseydin keske
Surekli birseye baglanma bnce. Ve bu konudada bi dr a gorun bayagadir var sende bu sorun heraldem bidaha bitki cayi alirken icinde sinameki olmamasina dkkt et. Ben hic zayiflama cayi alipda icmem cnku hemen hemen hepsinin icinde sinameaki var oda zararli
Bizimde bitmediartik kendimi coxuklara iyi bakamiyomis gibi hissediyorum
Alisinca kolay oluyo aslinda :)
ben hic zayiflama cayi alipda icmem o sinameki yuzundenkorkarim onun etkisinden. Meretide her caya koyuyolar
anladim canim ne diyeti bu acaba? cokta yememissin nasil duruyosun bu kadar az yiyerek bir sirrin varmi :))2 öğün yiyorum canım sabah ve akşam
oyyy cok gecmis olsun size.. cok fena, hemde iki cocuk birden hasta olmus.. cabucak iyilesirler insallah canimGunaydin kizlar. Sizleri sabah sabah guldurebildysem ne mutlu bana :)
Ben zombi gibiyim bugun sabah 7 de yattim9 da kalktim basim catliyo
Terazi burcu mu lazım
Eğer lazımsa buradayım
Emziren anne beni aşar canım. Doktoruna danışmadan ekstra hiç bir şey yapma derin
Gunaydin kizlar. Sizleri sabah sabah guldurebildysem ne mutlu bana :)
Ben zombi gibiyim bugun sabah 7 de yattim9 da kalktim basim catliyo
Çok güzel canım yaa.Emekli olunca küçük bir Ege kasabasına yerleşmek hayallerimden biri.İstanbulda yaşamıyorum ben.Bulunduğum şehir yemyeşil şanslıyım onun için
Çok güzel yaa ne kadar şanslısın bahçeli bir eviniz var
Günaydın kızlaaar, herkes için eneerjik, mus mutlu ve huzurlu bir gün diliyoorumm
Bu arada tartıldım sabah kalkar kalkmaz, aklıma nasıl işlediyseeem artık,
Cuma: 103,5
Salı; 103,3
Fark: - 200
Bu ege sevdası ben de de var ilerde cok istiyorum sade mütevazi mavinin yesilin içinde bahcesi olan bi evde oturmayı bu hayal herkeste var galiba gercekleşmesi iöin nereye bakmamı tavsiye edersin simdiden bakıp hayal kurayım :))AhSen_2504
Dun ki menum kotuydu kabul ediyorum :)))
anladim canim ne diyeti bu acaba? cokta yememissin nasil duruyosun bu kadar az yiyerek bir sirrin varmi :))
Hoşbuldum canımmTesekkur ederim cnm. Evet kapak kenarlari sekerlenince ise yaramiyo zatwn ucuzlar ben her eczaneye gittigimde aliyorum bitane. Evdeki acik olani atiyorum. Zaten sulandirilan suruplarin suresi bi hafta. Damlalarinda oyle. Eczane teknisyeniyim cnm ben bilirim bu konulari :)
Afiyet olsun cnm ayrica gecmis olsun
Menun cok guzel afiyet olsun :)
6.30 da kahvaltimi :) okdr erken nasil yapabiliyosun ben calisirken yapamazdimafiyet olsun guzel menu
Saatleride yazsana kuzum ona gore konusalim :)
Kahvalti yok mu cnm
Sagol cnm evet onlar hasta olacagina biz olalim
Tesekkur ederim cnm dikkat ediyorum ama yine hastalarm dikkat etmesem olmazlardi eminim
Saatleri yok mu ablacim. Ara yapmissin ama saatleride yazsak daha guzel yorumlanir.afiyet olsun ❤
Az mi olmus ne.
Aaaaa bak aklima gelmisksn soylim. Bugun dr a gittik cpcuklar hastalaninca ruzgarin havale gecirdigini fln spyledim. Dr grip ve soguk alginligi icin cocuklara verdigimiz p...tus adli surubun havale gecireb cocuklara verilmemesi gerwktigini soyledim havaleyi tetikliyomus yine. Ben eve gelince hemen attim vardi bizde dalginligima gelir veririm diye. Baska surup ismi spyledi istersen ozelden yazarim sana
olsun cnm kimse prof degil burda :) bildigin kadaeiyla yap
Tesekkur ederim cnm
Simit ve ekmek cok olmus sanki. Ama sporla eritmissindir zaten. Afiyet olsun
Sen bi hedefe ulas konusuruz bunlari :)
Bende yaptim ama bagirsak sorunum olmadogo icin iyi gelip gelmedigini bilmiyorum
Seni biyerlere gondermeeeemmmm :)❤❤❤ hosgeldinn sefalar getirdin bidaha gitme e mi ❤❤
Misir iyi mi kotu mj bilemedim
Az olmus kuzu yaaksan salata fln da ekleseydin keske
Surekli birseye baglanma bnce. Ve bu konudada bi dr a gorun bayagadir var sende bu sorun heraldem bidaha bitki cayi alirken icinde sinameki olmamasina dkkt et. Ben hic zayiflama cayi alipda icmem cnku hemen hemen hepsinin icinde sinameaki var oda zararli
Bizimde bitmediartik kendimi coxuklara iyi bakamiyomis gibi hissediyorum
Alisinca kolay oluyo aslinda :)
ben hic zayiflama cayi alipda icmem o sinameki yuzundenkorkarim onun etkisinden. Meretide her caya koyuyolar
Aynen insanın kendi emeği yemesi daha zevkli oluyo. İnsallah hayalin gerçekleşir ve istanbulda olduğunu sandım meğer bursadaymisin kizz
Kesinlikle bahçeli ev gibisi yok.. gelecek te imkanın olursa evin bahceli olsun hem ayakların yere basıyo yeşilliği de oldumu tadindar yenmez
Ha gayret canım 2li rakamlar bişey kalmadı
Aslinda egenin her yerini bilmiyorum hani şurası olabilir veya burasi olabilir diye ama tam istediğin gibi mavi denizi hic bitmeyen yeşilliği temiz havası sessizliği inşallah nasip olur sanada. ben bu konuda şanslıyımmiss
Karataya benzer Günde 2 öğün beslenip leptin saatine dikkat ediyorum oyuzden ara yapmıyorum. Aslında bi sırrım yok genelde az yerim acikmiyorum da bünye alıştı galiba
99'ü gördüğümde halay çekmeye başlayacağımm
tesekkur ederim cnm. Cok zor ya ikiside ayni anda basliyooyyy cok gecmis olsun size.. cok fena, hemde iki cocuk birden hasta olmus.. cabucak iyilesirler insallah canim
Sanmiyorum canimBende teraziyim canımmm
Ayy kıyamam ya, inşallah biraz daha dinlenme fırsatınız olur
tesekkur ederim canim. Huysuzluklari var ve birazda atesleri. Okadar sersem gibiym ki kapagi acik surup sisesini calkalamaya kalktim ve mutfakda batti napcam bilmemHoşbuldum canımm
Rüzgar’a da Ece’ye de çok geçmiş olsun canım.Şimdi nasıllar ,sen nasılsın?
Seni çok iyi anlıyorum canım, yorgun ve çocuklar hasta olduğu için üzgünsün bu da dikkat eksikliği yapıyor.Allah şifasız dert vermesin canım,böyle böyle büyüyorlar.Büyürken annelerini azıcık haşat ediyorlar o ayrıtesekkur ederim cnm. Cok zor ya ikiside ayni anda basliyoannemde sansima halam ameliyat oldu ona bakmays gitti esim iste tek bir Allahin kulu yok yardin edecek. Esim islerini halledip erkenden donmeye calisiyo ama oda e az saat 5 gibi gelir
Sanmiyorum canimanca esim geldiginde dinlenirim
tesekkur ederim canim. Huysuzluklari var ve birazda atesleri. Okadar sersem gibiym ki kapagi acik surup sisesini calkalamaya kalktim ve mutfakda batti napcam bilmem
Ay onlar iyi olsunda ben hasat olmya raziyim :)Seni çok iyi anlıyorum canım, yorgun ve çocuklar hasta olduğu için üzgünsün bu da dikkat eksikliği yapıyor.Allah şifasız dert vermesin canım,böyle böyle büyüyorlar.Büyürken annelerini azıcık haşat ediyorlar o ayrıbiz evden hastalığı yeni defettik darısı başına olsun canım.
Halay başı sen ol,bizler de yanına diziliriz99'ü gördüğümde halay çekmeye başlayacağımm
En kısa zamanda iyileşirler yine yaramazlıklara başlarlar canımAy onlar iyi olsunda ben hasat olmya raziyim :)
Masallah size ne guzel irade etmissiniz sonucunu da almıssınız cok cok sevindim adınıza devamı gelir inş hedefiniz kactıHalay başı sen ol,bizler de yanına diziliriz
Biraz azim ve çabayla olur canım .Burayı bırakmazsan motivasyonun düşmez daha kolay olur.
Ben geçen yıl nisan ortasında 89 ile başladım,buraya 82,5 kilo iken gelmiştim 6 ağustos gibi 73,7 ile izne ayrıldım.izin döneminde 69’a kadar düştüm ama sonra motivasyonum yavaş yavaş kayboldu ve 72,5 oldum.baktım bu gidişat iyi değil ve buraya geri döndüm.
Teşekkür ederim canım, darısı başına olsun,göbeğin içeri kaçsın, yağlarımız hepimizden çok uzağa ihtiyacı olana gitsin.Masallah size ne guzel irade etmissiniz sonucunu da almıssınız cok cok sevindim adınıza devamı gelir inş hedefiniz kactı
Aynı boydayız ama benim hedefim 75.Çünkü çokk yolum var iki ileri bir geri gidiyorumTeşekkür ederim canım, darısı başına olsun,göbeğin içeri kaçsın, yağlarımız hepimizden çok uzağa ihtiyacı olana gitsin.
Kendine inanıp karar verdikten sonra oluyor,zorlandığım zamanlar olmuştu ama yapım gereği epey bir inatçıyımdır:) onun faydası çok oldu.burasının da faydasını çok gördüm.
Boyum 1.72 olduğu için başlangıçta hedef olarak 69-70 düşünmüştüm ama bu zayıflamak öyle bir meret ki insanın verdikçe biraz daha verme çabası oluyor. Şu an hedefim 63-65 arası.
Senin kilon ve hedefin ne acaba? Uzunca bir süre aradan sonra geri döndüğüm için bilmiyorum:))
89 ile ilk başladığımda hedefim 79,9 bile olsa 7’li rakamlardı sonra 75 ,sonra 69,9 bile olsa 6’lı rakamlardı.Aynı boydayız ama benim hedefim 75.Çünkü çokk yolum var iki ileri bir geri gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?