Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bi sure yeme cnm cesit ceait sebze yemegi varr insan bazen hep ayji seylere takili kalabiliyo aklimiza gelmio falan int bakiyorum bn bazen bi portakalli limonlu kereviz tarifi buldm ki harika oluyor diyetede cok uygun
Yarin yapayim bulup tarifi kerevizimde var

Aksam hafif olmus neguzel spor da super 5 mil leslie hayal bile edemiyorum ben

Evet ya sabahı 9 9.5 gibi yaptım bide evde yumurta bitmişti yumurta yemeyince cok acıkıyorum kız

oglen 6 kasık bol kepce olunca aksama hafşf tutmuasun ne guzel olmus kalk kalk iki ip atla bari kız sıfır spor olmasın ya

Senin menüne zaten diycel söz yok masallah vallahi amsam ki menü ne ilginc ama demekki sok icin arada böyle seyler yapmak lazım benim de bıcak keniğe dayanınca senden yardım istivem

Teşekkürler canım, şok İçin değil akşam direkt salona gittiğim için Öyle beslendim, direkt salona gittiğim zamanlar yoğurt lor yiyeceğim

Yumurtasız olmuyo valla bence diyetin olmazsa olmazı ama ben hiç sevmiyorum
Vinç gelip kaldırabilir ancak beni koltukla aramda çok sıkı bir bağ oluştu kalkamıyorum

Yumurtasız olmuyo valla bence diyetin olmazsa olmazı ama ben hiç sevmiyorum
Vinç gelip kaldırabilir ancak beni koltukla aramda çok sıkı bir bağ oluştu kalkamıyorum
Ay esra alemsin ben de smdi kadını izleyip biyandan spor yapıyprum cocuklar erken uyudu bu aksam cok sukur azcık hareket edeyim ben de

Selam kizlar
Sabah misafirim vardi ögleden sonrada ben gitmistim gezenti durumlari yani
Menü
Sabah:zeytin peynir ceri domates yumurta salatasi biraz simit cay
Ara:sütlü kahve
Ögleden sonra:bi kurabiye bir kuru incir iki kuru kayisi bir lokum (taziye evindeydik)
Aksam:zayiflama cayi iki fincan
Bencede hic olmamis yarin balik yiyecem telafi ederim kizlar
Su:1,5 anca
Spor:yok

Reactions: NGY
İyi geceler kızlar
Menüm
09:00 limonlu su
09:30 haşlanmış yumurta,süzme peynir,biraz burgu peynir,5 siyah zeytin,2 ceviz,tere,roka ve limonlu yeşil çay
11:00 şekersiz duble türk kahvesi
14:00 muz
17:30 limonlu yeşil çay
19:00 5 köfte,yoğurt ve bol salata
Su:2 litre
Spor :30 dk yürüyebildim sadece.

Çok güzel afiyet olsun. Spor biraz artırılabilir tabi

Çok güzel afiyet olsun. Spor biraz artırılabilir tabi
Teşekkür ederim.Diyet moduna uzun bir aradan sonra yeniden girdiğim için birden yüklenmeyeyim dedim.Bir de 3 yaşında bi miniğim var uyumaz durmaz bi kerata.onunla koştur,oyna derken fırsat vermiyor pek.Biraz daha diyet moduna entegre olunca spor da artar canım.

Afiyet olsun menü güzel spor oluşaymış şahane olurmuş.

1 saat grup egzersizi vardı, ağırlık + cadio ağırlıklı, hoplamalı zıplamalı ağırlık kaldırmalı :)

Ohh gitsin yağlar :)

Canım baya bir kötü olmuş, bunu olmamış sayalım

Öğlen yemek yeseydin canım ya hiç acıkmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…