Yarin yapayim bulup tarifi kerevizimde varBi sure yeme cnm cesit ceait sebze yemegi varr insan bazen hep ayji seylere takili kalabiliyo aklimiza gelmio falan int bakiyorum bn bazen bi portakalli limonlu kereviz tarifi buldm ki harika oluyor diyetede cok uygun
Aksam hafif olmus neguzel spor da super 5 mil leslie hayal bile edemiyorum ben27 Şubat menum
Sabah: 06.40
Bol maydonozlu omlet
Maydonoz
4 dilim domates
4 tane yesil zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 kucuk sut
Oglen: 12.25
1 kepce mercimek çorbası
Fırında tavuk bacak ( derisini yemedim)
Ayran
Aksam: 19.30
6 yk kasigi pancar
1 kase yogurt
Roka (7-8 adet)
Bugün yogunluktan suyu 2.4 lt icebildım. Birazdan spor yapacağım 3 e tamamlarim. Bugünün sporu leslie 5 Mega miles
Saygilarimla...
Evet ya sabahı 9 9.5 gibi yaptım bide evde yumurta bitmişti yumurta yemeyince cok acıkıyorum kızYemekler biraz fazla olmuş sanki bu ara çok diyet modunda değilsin gibi
Mücveri unsuz nasıl yaptın çok severimbiraz az yemişsin sanki çok doyurucu bişey göremedim
Afiyet olsun gayet güzel. 3 öğün yapmışsın bugün acıktın mı
Pilav dışında herşey çok güzel afiyet olsun :)
Afiyet olsun spor güzel gidiyor
Harika afiyet olsun
oglen 6 kasık bol kepce olunca aksama hafşf tutmuasun ne guzel olmus kalk kalk iki ip atla bari kız sıfır spor olmasın yaMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
1 kivi
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
6 y.kaşığı kuru fasulye
Salata( marul mor lahana havuç)
Cacık
15.00
1 ceviz
Ananaslı yeşilçay
19.15
1 kase yoğurtlu kabak
2 y.kaşığı etli taze fasulye
Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur. Öğlen yürüyemedim çok yağmur vardı şimdide çok yorgunum spor yapacak enerjim yok
Senin menüne zaten diycel söz yok masallah vallahi amsam ki menü ne ilginc ama demekki sok icin arada böyle seyler yapmak lazım benim de bıcak keniğe dayanınca senden yardım istivemKızlar selam, bugün yoğundum giremedim pek
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Kıvırcık
Ara: 5 badem
Öğle: çok az salata
4 köfte fırın
2-3 kaşık yoğurt
Ara: 5-6 badem
Akşam: 4-5 yk yoğurt içine 2 yk lor peyniri
Baharat
3 lt su
1 ananaslı açaili yeşil çay
1 soda
Aksam hafif olmus neguzel spor da super 5 mil leslie hayal bile edemiyorum ben
Evet ya sabahı 9 9.5 gibi yaptım bide evde yumurta bitmişti yumurta yemeyince cok acıkıyorum kız
oglen 6 kasık bol kepce olunca aksama hafşf tutmuasun ne guzel olmus kalk kalk iki ip atla bari kız sıfır spor olmasın ya
Senin menüne zaten diycel söz yok masallah vallahi amsam ki menü ne ilginc ama demekki sok icin arada böyle seyler yapmak lazım benim de bıcak keniğe dayanınca senden yardım istivem
Hıı daha pratik olsun diye mi yoksa yogurt lor ikşlisinin bi hikmeti mi varTeşekkürler canım, şok İçin değil akşam direkt salona gittiğim için Öyle beslendim, direkt salona gittiğim zamanlar yoğurt lor yiyeceğim
Yumurtasız olmuyo valla bence diyetin olmazsa olmazı ama ben hiç sevmiyorumEvet ya sabahı 9 9.5 gibi yaptım bide evde yumurta bitmişti yumurta yemeyince cok acıkıyorum kız
oglen 6 kasık bol kepce olunca aksama hafşf tutmuasun ne guzel olmus kalk kalk iki ip atla bari kız sıfır spor olmasın ya
Ay esra alemsin ben de smdi kadını izleyip biyandan spor yapıyprum cocuklar erken uyudu bu aksam cok sukur azcık hareket edeyim ben deYumurtasız olmuyo valla bence diyetin olmazsa olmazı ama ben hiç sevmiyorum
Vinç gelip kaldırabilir ancak beni koltukla aramda çok sıkı bir bağ oluştu kalkamıyorum
Bende kadını izliyorum ama yatarakAy esra alemsin ben de smdi kadını izleyip biyandan spor yapıyprum cocuklar erken uyudu bu aksam cok sukur azcık hareket edeyim ben de
Hıı daha pratik olsun diye mi yoksa yogurt lor ikşlisinin bi hikmeti mi var
Çok güzel afiyet olsun. Spor biraz artırılabilir tabiİyi geceler kızlar
Menüm
09:00 limonlu su
09:30 haşlanmış yumurta,süzme peynir,biraz burgu peynir,5 siyah zeytin,2 ceviz,tere,roka ve limonlu yeşil çay
11:00 şekersiz duble türk kahvesi
14:00 muz
17:30 limonlu yeşil çay
19:00 5 köfte,yoğurt ve bol salata
Su:2 litre
Spor :30 dk yürüyebildim sadece.
Evet evet evlensinler ya çok şu adama uyuz olmaya başladım çıktı meydana tam zamanında. Ne güzel ikisi yakınlaşıyoEsra su arifle bahar evlense yaafattylamb94
Teşekkür ederim.Diyet moduna uzun bir aradan sonra yeniden girdiğim için birden yüklenmeyeyim dedim.Bir de 3 yaşında bi miniğim var uyumaz durmaz bi kerata.onunla koştur,oyna derken fırsat vermiyor pek.Biraz daha diyet moduna entegre olunca spor da artar canım.Çok güzel afiyet olsun. Spor biraz artırılabilir tabi
Maşallah sporun şahane60 duvar sınavı
100 topuga degme
100 yarım mekik
100 sag bacak
150 sol bacak
50+50 bank seklinde arka bacak
40 bütün bacak indirip kaldırma
100 sag sol dönerek sırt bel calıstırma
Göğüs hareketleri (60 puanlık
1750 ip atlama
860 puan
Menüm
06.00
1 yumurta
07.30
1 kivi
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
6 y.kaşığı kuru fasulye
Salata( marul mor lahana havuç)
Cacık
15.00
1 ceviz
Ananaslı yeşilçay
19.15
1 kase yoğurtlu kabak
2 y.kaşığı etli taze fasulye
Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur. Öğlen yürüyemedim çok yağmur vardı şimdide çok yorgunum spor yapacak enerjim yok
1 saat grup egzersizi vardı, ağırlık + cadio ağırlıklı, hoplamalı zıplamalı ağırlık kaldırmalı :)
Selam kizlar
Sabah misafirim vardi ögleden sonrada ben gitmistim gezenti durumlari yani
Menü
Sabah:zeytin peynir ceri domates yumurta salatasi biraz simit cay
Ara:sütlü kahve
Ögleden sonra:bi kurabiye bir kuru incir iki kuru kayisi bir lokum (taziye evindeydik)
Aksam:zayiflama cayi iki fincan
Bencede hic olmamis yarin balik yiyecem telafi ederim kizlar
Su:1,5 anca
Spor:yok
İyi geceler kızlar
Menüm
09:00 limonlu su
09:30 haşlanmış yumurta,süzme peynir,biraz burgu peynir,5 siyah zeytin,2 ceviz,tere,roka ve limonlu yeşil çay
11:00 şekersiz duble türk kahvesi
14:00 muz
17:30 limonlu yeşil çay
19:00 5 köfte,yoğurt ve bol salata
Su:2 litre
Spor :30 dk yürüyebildim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?