- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Acıktım acıkmaz mıyım canım:)) Oğlumu doyur uyutmaya çalış derken kendime bişey hazırlayamadım.Uyumadı ben de muz tok tutar diye muz yedimAfiyet olsun menü güzel spor oluşaymış şahane olurmuş.
Ohh gitsin yağlar :)
Canım baya bir kötü olmuş, bunu olmamış sayalım
Öğlen yemek yeseydin canım ya hiç acıkmadın mı?
Acıktım acıkmaz mıyım canım:)) Oğlumu doyur uyutmaya çalış derken kendime bişey hazırlayamadım.Uyumadı ben de muz tok tutar diye muz yedim
Bebiş varsa diyet zor haklısın. kaç kilosun şimdi heralde daha önce bu takımdaydın ama bizden önce sanırım :)Teşekkür ederim.Diyet moduna uzun bir aradan sonra yeniden girdiğim için birden yüklenmeyeyim dedim.Bir de 3 yaşında bi miniğim var uyumaz durmaz bi kerata.onunla koştur,oyna derken fırsat vermiyor pek.Biraz daha diyet moduna entegre olunca spor da artar canım.
hadi bakalım sumeyyecim cevşz suyunu sen dene tutarsa biz de yaparız :) aksam biraz fazla olmus gibi geldi bana saglıklı tercihler ama yine de aksamleyşn hepsi bşr arada olmasa daha gızel olur sanki
Sumeyye ne maskesi yapıyosun bacım benim sac bas da aldı basını gitti yıkamaya bile zor valtim var yadur yıkanma meselesi acılmısken grupcal yıkanalım bak aklıma dusurdun bizim anamız nirdee anneee herkes kokuyo bu gruptaa @Rzgrece
Canım menün guzel bir de spor yapbilsek bu aralar bende yapamıyrm hiç
Bu hafta bende aldım kabak unsuz nasıl yapıypsun mucver bayılırım ben tek kelimeyle
Ruzgar iyi ece biraz halsiz atesi varKanguru_ minnoşlar nasıl oldu
ruzgar iyi masallah ece biraz halsiz atesi var oksuruyo. Ben yorgunum ev almis basini gidiyo :)
ananiz yorgun bugun
Ruzgar iyi ece biraz halsiz atesi var
ruzgar iyi masallah ece biraz halsiz atesi var oksuruyo. Ben yorgunum ev almis basini gidiyo :)
Aman ev dediğin nedir toplanır çocuklar iyi olsunda :)ananiz yorgun bugun
Ruzgar iyi ece biraz halsiz atesi var
Ay inanmıyorum ya insanların duygularıyla oynadı resmenOyyy canım Allah şifa ve kolaylık versin.
Canımm ben de grupta kimse olmayınca başka yerleri okuyordum.Al sana bi dedikodu:)))
zen71 nickli biri ölmüş diye bi haber vardı,ben bile üzülmüştüm.o ölmemişyeni nickle gelmiş kazen enselemiş
Hiç tanımadığım halde yazık küçük de çocuğu varmış diye üzülüp dua etmiştim. Böyle de ilginç tipler var işte.Komik olanı ise hayat diye yeni bir nickle gelmişAman ev dediğin nedir toplanır çocuklar iyi olsunda :)
Ay inanmıyorum ya insanların duygularıyla oynadı resmen
Geçen yıl Nisan ortasında 89 kilo ile başladım, mayısın başında 82,5 ile buraya geldim.Ağustosta 73,7 ile izne ayrıldım sonra biraz daha devam edip 69’u gördüm sonra küçük küçük ipin ucunu kaçırdım ve 72,5 kilo ile geri döndüm.Benim olduğum dönemden sadeceBebiş varsa diyet zor haklısın. kaç kilosun şimdi heralde daha önce bu takımdaydın ama bizden önce sanırım :)
tesekkur ederim cnm. Cok zor ya ikiside ayni anda basliyoannemde sansima halam ameliyat oldu ona bakmays gitti esim iste tek bir Allahin kulu yok yardin edecek. Esim islerini halledip erkenden donmeye calisiyo ama oda e az saat 5 gibi gelir
Sanmiyorum canimanca esim geldiginde dinlenirim
tesekkur ederim canim. Huysuzluklari var ve birazda atesleri. Okadar sersem gibiym ki kapagi acik surup sisesini calkalamaya kalktim ve mutfakda batti napcam bilmem
ay ciddi misin belki cocugu flndirOyyy canım Allah şifa ve kolaylık versin.
Canımm ben de grupta kimse olmayınca başka yerleri okuyordum.Al sana bi dedikodu:)))
zen71 nickli biri ölmüş diye bi haber vardı,ben bile üzülmüştüm.o ölmemişyeni nickle gelmiş kazen enselemiş
Hiç tanımadığım halde yazık küçük de çocuğu varmış diye üzülüp dua etmiştim. Böyle de ilginç tipler var işte.Komik olanı ise hayat diye yeni bir nickle gelmişöldüğüne bizi inandıracağım derken en çok kendi inanmış demek ki
degiliz malesefCanım iyimisiniz ??
Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin.Annenin yada k.validenin gelme gibi bi durumu yok mu?ay ciddi misin belki cocugu flndirsok oldum
degiliz malesefeceyi dra gotrduk saat 3 de igne yaptilar gonderdiler. Ecenin atesi dustu simdide ruzgarin ki yuksek. Yanimda 1 Allahin kulu yok yardim edecek. Sinirden agliyorum artik. Yoruldum cok yoruldumm bi uyuyup 1 hafta sonra uyanasim var.
ay ciddi misin belki cocugu flndirsok oldum
degiliz malesefeceyi dra gotrduk saat 3 de igne yaptilar gonderdiler. Ecenin atesi dustu simdide ruzgarin ki yuksek. Yanimda 1 Allahin kulu yok yardim edecek. Sinirden agliyorum artik. Yoruldum cok yoruldumm bi uyuyup 1 hafta sonra uyanasim var.
Hunaydin cnmmGünaydınnnnnnnnn kızlar
Çok güzel vermişsin burda kalan kilonuda verirsin inşallahGeçen yıl Nisan ortasında 89 kilo ile başladım, mayısın başında 82,5 ile buraya geldim.Ağustosta 73,7 ile izne ayrıldım sonra biraz daha devam edip 69’u gördüm sonra küçük küçük ipin ucunu kaçırdım ve 72,5 kilo ile geri döndüm.Benim olduğum dönemden sadeceKanguru_ var.İzne ayrılanlar dönmemiş sanırım.
Eşin izin alamıyor mu çok zor tek başına iki küçük çocuğa bakmak hastaykenay ciddi misin belki cocugu flndirsok oldum
Rabbim yavrularina acil sifalar versin canim. Yaslari cok da yakin. Cok zor gercekten Rabbim sana güç versin. Eşin izin alabilse keske yada anneni cagirsan gelemez miay ciddi misin belki cocugu flndirsok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?