Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun menü güzel spor oluşaymış şahane olurmuş.

Ohh gitsin yağlar :)

Canım baya bir kötü olmuş, bunu olmamış sayalım

Öğlen yemek yeseydin canım ya hiç acıkmadın mı?
Acıktım acıkmaz mıyım canım:)) Oğlumu doyur uyutmaya çalış derken kendime bişey hazırlayamadım.Uyumadı ben de muz tok tutar diye muz yedim

Bebiş varsa diyet zor haklısın. kaç kilosun şimdi heralde daha önce bu takımdaydın ama bizden önce sanırım :)

ananiz yorgun bugun
Kanguru_ minnoşlar nasıl oldu
Ruzgar iyi ece biraz halsiz atesi var
Kanguru_ canımm yavrucuklar nasıl oldu? Sen nasılsın canım
ruzgar iyi masallah ece biraz halsiz atesi var oksuruyo. Ben yorgunum ev almis basini gidiyo :)

ananiz yorgun bugun

ruzgar iyi masallah ece biraz halsiz atesi var oksuruyo. Ben yorgunum ev almis basini gidiyo :)

Oyyy canım Allah şifa ve kolaylık versin.

Canımm ben de grupta kimse olmayınca başka yerleri okuyordum.Al sana bi dedikodu:)))
zen71 nickli biri ölmüş diye bi haber vardı,ben bile üzülmüştüm.o ölmemiş yeni nickle gelmiş kazen enselemiş

ananiz yorgun bugun

Aman ev dediğin nedir toplanır çocuklar iyi olsunda :)
Ay inanmıyorum ya insanların duygularıyla oynadı resmen

Aman ev dediğin nedir toplanır çocuklar iyi olsunda :)

Ay inanmıyorum ya insanların duygularıyla oynadı resmen
Hiç tanımadığım halde yazık küçük de çocuğu varmış diye üzülüp dua etmiştim. Böyle de ilginç tipler var işte.Komik olanı ise hayat diye yeni bir nickle gelmiş öldüğüne bizi inandıracağım derken en çok kendi inanmış demek ki

Bebiş varsa diyet zor haklısın. kaç kilosun şimdi heralde daha önce bu takımdaydın ama bizden önce sanırım :)
Geçen yıl Nisan ortasında 89 kilo ile başladım, mayısın başında 82,5 ile buraya geldim.Ağustosta 73,7 ile izne ayrıldım sonra biraz daha devam edip 69’u gördüm sonra küçük küçük ipin ucunu kaçırdım ve 72,5 kilo ile geri döndüm.Benim olduğum dönemden sadece Kanguru_ var.İzne ayrılanlar dönmemiş sanırım.

Canım iyimisiniz ??

ay ciddi misin belki cocugu flndir sok oldum

Canım iyimisiniz ??
degiliz malesef eceyi dra gotrduk saat 3 de igne yaptilar gonderdiler. Ecenin atesi dustu simdide ruzgarin ki yuksek. Yanimda 1 Allahin kulu yok yardim edecek. Sinirden agliyorum artik. Yoruldum cok yoruldumm bi uyuyup 1 hafta sonra uyanasim var.

Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin.Annenin yada k.validenin gelme gibi bi durumu yok mu?

Tekrar gwcmis olsn cnm offf annelik zor gercekten atesleri dusse bu sefer tekrar cikcarmi die uyuyamaz insan halana baskasi bakamaz mi annen senin yanina gelse

Çok güzel vermişsin burda kalan kilonuda verirsin inşallah
Eşin izin alamıyor mu çok zor tek başına iki küçük çocuğa bakmak hastayken

Rabbim yavrularina acil sifalar versin canim. Yaslari cok da yakin. Cok zor gercekten Rabbim sana güç versin. Eşin izin alabilse keske yada anneni cagirsan gelemez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…