Bende yedim bi saat olacak.Olabilir haklısın ben yedim bile :)
Afiyet olsunBende yedim bi saat olacak.
Teşekkür ederim sana da afiyet olsın.Sanırım artık akşamları evdesin.Afiyet olsun
Evet kursa ara verdim bir süre evdeyim artık. O kadar yorgunum ki şuan duş almam gerekiyor yerimden kalkamıyorum kendi kendime bir gün almasam nolur diye konuşuyorumTeşekkür ederim sana da afiyet olsın.Sanırım artık akşamları evdesin.
Afiyet olsun canım.Bende burdayim kizlarr anca islerimi bitirip kicimi koltuga koyabildim tabi yemehimide yedimm
Bende saç maskesi yaptım onu bekliyorum duş için.Yorgunum.Evet kursa ara verdim bir süre evdeyim artık. O kadar yorgunum ki şuan duş almam gerekiyor yerimden kalkamıyorum kendi kendime bir gün almasam nolur diye konuşuyorum
Afiyet olsun dinlen artık :)Bende burdayim kizlarr anca islerimi bitirip kicimi koltuga koyabildim tabi yemehimide yedimm
Ay şimdi sen öyle diyince duş almak istedim ama çok zor ya saçımı taramak ve kurutmak o kadar zor geliyokiAfiyet olsun canım.
Bende saç maskesi yaptım onu bekliyorum duş için.Yorgunum.
Afiyet olsun kuzum.Ya siz acıkmıyor musunuz?Ben dünyalarınyedim hala açımKahvalti 10.30
2 kasik lor 1 kivi 1 avuc ayasi cig fistik 3 ceri domates bol yesillik
Oglen yapamadim kizlarr
Ara 15.00
1 yesil elma 1 sutlu turk kahvesi
Aksam 17.50
3 avuc ici firin kabak. Mucver icinde un yok ve iki kasik lor peyniri var 1 brk ayran
3 lt suyu gecti ama kac old bilmiyorum dahada icerim
Spor yok gene
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun dinlen artık :)
Ay şimdi sen öyle diyince duş almak istedim ama çok zor ya saçımı taramak ve kurutmak o kadar zor geliyoki
Sabah kahvaltida yumurta yeseydim acikmazdim eminim ama aksam mucverdede yumurta var die yemedim bugun aciktim o yuzden iki tane ara yapmayi dusundm ama kucugunu uyutup markete kactim birinin saatini kacirdim 1 tane old o yuzden aksamida baya erkn yedimm hemde 3 tane yedimmAfiyet olsun kuzum.Ya siz acıkmıyor musunuz?Ben dünyalarınyedim hala açım
Kıyamamm valla çocuk bakmak zor Allah sabır versin yorucu bişeySaol cnm ahh nerde dinlenmk kucugu kalkana kadar ojemi cikarsam yeter
Yumurta gerçekten tok tutuyor.Ben kahvaltı yapmassam hep açım.Gerçi şu sıra dünyaları yiyecek durumdayım.Sabah kahvaltida yumurta yeseydim acikmazdim eminim ama aksam mucverdede yumurta var die yemedim bugun aciktim o yuzden iki tane ara yapmayi dusundm ama kucugunu uyutup markete kactim birinin saatini kacirdim 1 tane old o yuzden aksamida baya erkn yedimm hemde 3 tane yedimm
hadi bakalım sumeyyecim cevşz suyunu sen dene tutarsa biz de yaparız :) aksam biraz fazla olmus gibi geldi bana saglıklı tercihler ama yine de aksamleyşn hepsi bşr arada olmasa daha gızel olur sankiİyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm
Kalkınca (6.45): 1 sb ceviz suyu
7.25 : 1 sb limonlu su
Sabah (7.45): 1 haşlanmış yumurt,1 dlm ç.ekmeği
Ara (9.50) : 1 elma,1 kupa y.çay
Öğlen (12.30) : 3 yk tavuk yemeği,4 yk kabak yoğurtlaması ,1 dlm ekmek
Ara (3.15) : 3 k.kayısı, 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam (18.35) : 1 kase düğün çorbası,3 yk pancar,fasülyeli turşu kavurması ( 1 gün suda bekledi),kabaklı nohutlu yeşil salata
Ara ( 20.30) : 1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği,1 kupa y.çay
2 ltden fazla su içtim dahada içerim.
Spor yok şimdilik
Sumeyye ne maskesi yapıyosun bacım benim sac bas da aldı basını gitti yıkamaya bile zor valtim var yaAfiyet olsun canım.
Canım menün guzel bir de spor yapbilsek bu aralar bende yapamıyrm hiçKahvalti 10.30
Oglen yapamadim kizlarr
Ara 15.00
Aksam 17.50
3 avuc ici firin kabak. Mucver icinde un yok ve iki kasik lor peyniri var 1 brk ayran
Spor yok gene
afiyet olsun ssapor ya yaparsin geqce uzunKahvalti 10.30
Oglen yapamadim kizlarr
Ara 15.00
Aksam 17.50
Spor yok gene
Kızlar nerelerdesiniz bugün hiç sesiniz çıkmıyo
Turşu gibi tuzlu değil.Tadı güzel sevdim ben.
Kahvalti 10.30
Oglen yapamadim kizlarr
Ara 15.00
Aksam 17.50
Spor yok gene
Esracım benim saçları kazıttığım için çok kolay oluyorama şimdide uzatmak için maske yapıyorum
Sabah 9.30
1 avuc kadar peynir
2 ceviz
1 kuruincir
1 bardak ıhlamur
Domates salatalık
Oglen 14.0
3 ymk kasıgı yogurt
3 fırın köfte
Aksam 19.00
1 kepce tarhana corbası
Tonbalıklı salata
2 bardak yesilcay
2 litre suyu tamamlicam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?