Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin.Annenin yada k.validenin gelme gibi bi durumu yok mu?

Tekrar gwcmis olsn cnm offf annelik zor gercekten atesleri dusse bu sefer tekrar cikcarmi die uyuyamaz insan halana baskasi bakamaz mi annen senin yanina gelse

Çok güzel vermişsin burda kalan kilonuda verirsin inşallah

Eşin izin alamıyor mu çok zor tek başına iki küçük çocuğa bakmak hastayken

Rabbim yavrularina acil sifalar versin canim. Yaslari cok da yakin. Cok zor gercekten Rabbim sana güç versin. Eşin izin alabilse keske yada anneni cagirsan gelemez mi
Esim bugun gitmedi. Annemide ben cagirmiyorum. Akli yok mu kendi gelebilir dimi. Halam koca kadin yaninda kocasida durur. Geceden beri sinirden agliyorum. 1 haftada inanilmaz yiprandim. Doktorlarda bise demiyo gerekirse yatsin hastanrde diyoeum gerek yok diyolar ama dusmuyo atesleri. Sinjrlerim cok bozuk

ananiz yorgun bugun

Ruzgar iyi ece biraz halsiz atesi var
ruzgar iyi masallah ece biraz halsiz atesi var oksuruyo. Ben yorgunum ev almis basini gidiyo :)

Yaa çok geçmiş olsun, bebişler inşallah kısa sürede toparlarlar kendini..

Fındığım doydun mu sen böyle, afiyet olsun.

Insan zor zamanında biraz düşünce bekliyo haklısın. Sakin ol Allahın izniyle düşer ateşleri çok telaş yapmamaya çalış biraz yatıp dinlen eşinle nöbetleşirsiniz

Ben hafta sonundan beri kendimde degilim şok üstüne şok yaşiyorum...
Herseye ragmen yasadigina sevindim ama cok buyuk yalaninn icinde olduguma uzuldum
Neyse herkes kendi yaptiklarindan sorumlu bircok kisinin vebalini aldi....
Oysaki dune kadar hala onun icin dua etmekteydim...
Kazen Bey olmasa öldügüne inanicaktim.
Bu arada hosgeldin canim.

Ah yavrum ya, başka bir doktora daha mı götürsen acaba? Ama bu dönemde hastalıklarda bir garip oldu. Küçücük bedenleri direnmeye çalışıyor şimdi, gribal bir hastalık mı ne diyorlar

Ahh canim benim yaa bence cagir anneni bazen buyukler bizim neler yasadigimizi anlayamiyorlar cunku onlar bizleri buyuturken bu kadar hastalik yokmus.
cok zor durumdayim bugunluk gel yarin gene gidersin de

Hep ayni ates düşürücüyu vermemek lazim capraz veriyorsun demi

Off haklisin cnm baz3n insan arsi taraf dusunsun beni diyor ama nerdee bende boyle bi durumda olsam benimkide dr sen cok yoruluyorasundur gelip yardim edeyim demez biraz bizden de kaynaklaniyor o kadar herseyi yapabilirim dayanabilirim imajimiz varki ve yapiyoruz da gercekten bunuda yapariz nasilsa die dusunuyorlar ama iste herzamn her zman olmuyor bu
Kan tahlili falan yaptilar mi ateslerinin neden ciktigi buldular mi

Insan zor zamanında biraz düşünce bekliyo haklısın. Sakin ol Allahın izniyle düşer ateşleri çok telaş yapmamaya çalış biraz yatıp dinlen eşinle nöbetleşirsiniz
uyuyamiyorum ki sanki heran havale gecirebilirler diye tetikteyim

Ah yavrum ya, başka bir doktora daha mı götürsen acaba? Ama bu dönemde hastalıklarda bir garip oldu. Küçücük bedenleri direnmeye çalışıyor şimdi, gribal bir hastalık mı ne diyorlar
3 ayri doktora goturduk ucude ayni seyi goyledi gribal enfeksiyon
Ahh canim benim yaa bence cagir anneni bazen buyukler bizim neler yasadigimizi anlayamiyorlar cunku onlar bizleri buyuturken bu kadar hastalik yokmus.
cok zor durumdayim bugunluk gel yarin gene gidersin de
Yok soylemicem. Insallah cocuklarim iyilesecek ozaman dicem bi yarariniz olmadi bana diye. Gecen hafta ruzgar havale gecirdiginde babam dedi anneme yaninda kal biraz destek olursun gece diye yok ben sabah gelirim dedi gitti. Esimle sabaha kdr bekledik sonra esim ise gitti. Annemde sabah geldi evi temizledi bnm temizlige ihtiyacim varmis gibi.
Hep ayni ates düşürücüyu vermemek lazim capraz veriyorsun demi
Oyle yapiyorm zaten
yaptilar kanda bise yokm ruzgarin vardi oda dusmus simdi ikiside grip

Gripal olmasi daha iyi viruslu olanlarda ates daha inatci oluyor

Rüzgardan sonra sen böyle oldun ama dinlenmen lazım. Üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzucuklar

O zaman haklisin canim ne diyim
Benim oglum 2.5 yasindayken atesini 2 gece dusurememistik o zaman isirgan otu ve karanfilin cok faydasini gormustum sen de dene canim zarari olmaz
Bir tutam isirgan otu
3 ad. Karanfil
Kaynatmadan sicak suyla 10 dk. Demlenecek

Canım benim ya böylede olmaz ki hiç mi yok tanıdığınız filan çok feçmiş olsun. Çok inatçı bir hastalık bu sene ki bende tam iyileşiyodum tekrar boğaz ağrısıyla uyandım bu sabah.. sanırım daha kötü olucam
Yaa çok geçmiş olsun, bebişler inşallah kısa sürede toparlarlar kendini..

Fındığım doydun mu sen böyle, afiyet olsun.
doydum ya kısır şişirdi beni haliyle :) akşam çok iştahım yoktu zaten

Maşallah sporun şahane
Canım cok teşekkürederim herzaman böyle olamıyor malesef cocukların erken uyumasının avamtajları :)

Canım benim biraz nöbetleşin bende en son sabah 6 ya kadar uyuymamısım ama baktım sabrım tahammulum cocuklara da azalıyor bi saat ben uyim nolur deyip yattım esime devredip kimsesiz iki kucuk cocuk buyutmek nedir cok iyi biliyorum seni anlıyorum bazı anlayıssızlıkları insan k.validesinden bekliyor olabilir öz anam degil diyosunda annen yapınca insan gerkten kırılıyor

Günaydın canlar
Günaydın esracım nasılsın bugun
Boşver takma kafanı ama bence cocukların icin sen yine de yardım iste sen nekadar sinirlensen kızsan da cocukların buna ihtşyacı var cagır bence canım
Rüzgardan sonra sen böyle oldun ama dinlenmen lazım. Üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzucuklar
insan havaleyi yasayınca o psikoljiyi atamıyor üstğnden esra cok kötü anlar yasıyorsun cunki

bunlar demlenip atesliyken cocuga mı icirilecek canım benim kızım da cok atesleniyor da

Sevgili 2. Takım arkadaslarım reglin etkisi gecmeye basladı sanırım p. Tesi sabittim bugun -1100 gitmiş 68.4 olmusum belki de biz kazanırız azmedin spora asılın cok az kaldı cumayaa esraa kaptanım yprgun bi ip atlama yarısması mı başlatsak nee .
fattylamb94

Günaydın esracım nasılsın bugun
insan havaleyi yasayınca o psikoljiyi atamıyor üstğnden esra cok kötü anlar yasıyorsun cunki
Eminim çok zordur havale anne olmak çok zor..
Ben hiç iyi değilim moralim çok bozuk

Valla güzel olur ya yine sporu boşladık takımca. Yarışma olursa yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…