Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım menün guzel bir de spor yapbilsek bu aralar bende yapamıyrm hiç
Bu hafta bende aldım kabak unsuz nasıl yapıypsun mucver bayılırım ben tek kelimeyle

1 kabak bol yesillik ne seviyirsan cnm bn nane derotu maydonoz kinzi hepsini koydum 2 yumurta icine 4 kasik lor koydum yagli kagit serdimnaltina yapismasin diede 2 ye 3 e bolebilirsin porsiyon olarak.[/QUOTE]
Bende Mücver yapıyorum canım bu şekil de ama içine 2 Yk yulaf kepegi koyuyorum.

Her zaman ki gibi erkek arkadaşım moralimi bozdu sanırım olmuyo artık ayrılsam mi diye düşünüyorum ama hayırlısı
Ayrılma kararı bir süreci gerektirir pat diye alınmaz elbetteki ama 4.5 yıllık evli birisi olarak söylüyorum basta düzelmeyen seyler somradan hiç duzelmiyor heleki isin icine coluk cocuk aileler girince baska cıkmazlara da girilebiliylr ama emek verdiysen ortak duygu dusunceleriniz varsa denemeye degerdir elbette tekrar

Tamamen mesafeden kaynaklı problemlerimiz var. 2 sene aynı şehirdeydik hiç sorunumuz olmadi. Pozitif bi insan beni sevdiğinide hissediyorum her zaman herşeyime yardımcı olur. Ama düşüncesiz ve en küçük tartışmalarda iletişimi kesme huyu başladı. Normalde her sabah günaydın şurdayım burdayım yazan insan tartışınca aramasam aramayacak hale geliyor. Bunu 2. Defa yapıyo ama abartılı şekilde yani 10 gün falan aramıyo. Ve bugün en nefret ettiğim şeylerden birini yaptı

Sorun çok bugün benim için bardak taştı. Sadece 3 yılı çöpe atmak zor geliyor. Ve artıları eksilerinden daha fazla bu beni düşündürüyo. Tabi bide aileler var onlara açıklaması vs vs
Ufak tefek şeyler büyüdü bundan dolayı mı taştı?Büyük sorunlar vardı da sen sevgiden dolayı mı görmezden geldin canım?

Büyük bi provlemmi yasandıda böyle 10 gün aramadı valla insan sevince bunu da sineye cekiyor da nasıl bukadar arammaz diye de kafasında hep takılı kalıyor erkekler bu gibi durumlarda arama vs daha irwdelş kararlı hareket edşyorlar benim eşimde öyleydi tartıssak ben bi saat sonra arardım o durabilirdi yani aksama kadar

Ufak tefek şeyler büyüdü bundan dolayı mı taştı?Büyük sorunlar vardı da sen sevgiden dolayı mı görmezden geldin canım?
ufak tefek mi bilmiyorum. Normalde yanımda olsa katlanılacak şeyler ama uzaktayken olmuyo. Evlenmemize 2 sene olduğu için korkuyorum. Yani aynı şeyler tekrarlanırsa illaki bigün ayrılırız. Öyleyse her geçen gün benim için kayıp. O kadar kafam karışık ki napsam bilmiyorum çok doldum artık

Büyük bişey yaşanmadı. Öyle olsa hak vericem ama yok yani. Ben dayanamayıp yazdım ama baktım yine aynı tas aynı hamam devam ediyo. 10 gün aramamak ayrılmak bana göre

Büyük bişey yaşanmadı. Öyle olsa hak vericem ama yok yani. Ben dayanamayıp yazdım ama baktım yine aynı tas aynı hamam devam ediyo. 10 gün aramamak ayrılmak bana göre
Başka bi sıkıntısı olma ihtimali olabilir mi?iş veya aile ile ilgili.
Mesela bizde işle ilgili problem olduğunda kabuğuna çekiliyor ve hiç kimseyle iletişim kurmuyor

Başka bi sıkıntısı olma ihtimali olabilir mi?iş veya aile ile ilgili.
Mesela bizde işle ilgili problem olduğunda kabuğuna çekiliyor ve hiç kimseyle iletişim kurmuyor
Işiyle ilgili çok problem var ama bana anlatınca rahatladığı için onu bahane olarak kabul etmiyorum. Haftasonu 3 saat telefonda bununla ilgili konuşuruz

1 kabak bol yesillik ne seviyirsan cnm bn nane derotu maydonoz kinzi hepsini koydum 2 yumurta icine 4 kasik lor koydum yagli kagit serdimnaltina yapismasin diede 2 ye 3 e bolebilirsin porsiyon olarak.
Bende Mücver yapıyorum canım bu şekil de ama içine 2 Yk yulaf kepegi koyuyorum.[/QUOTE]
ayy canım cektı benımde :) siz nasil pisiriyorsunuz firindami

Reactions: NGY
Bir de geçen sene bitirme tezimiz vardı. Babamın işide bizim okuduğumuz bölümle ilgili olduğundan bizim işyerinde yapalım dedim. Hem de bu vesileyle ailemle tanışırsın demiştim. O da tamam dedi. Biz bi tarih belirledik 2-3 ay sonrasına. O gün bikaç makina bizim için duracak ( seri imalat yapılan bi firma, makinanın durması büyük bişey) onu da geçtim annem geleceģini bildiģinden bi ton hazırlık yaptı. Geleceği tarihten 1 hafta önce beni aradı, bizimkiler tatil ayarlamışlar ben unutmuşum kıştan ayarlamışlardı falan dedi. Tabi benim sinirlerim çok bozuldu. Bir şekilde geldi o tarihte ama kavga kıyamet.

Şimdi yine aynı şeyi yaptı. Arkadaşımın düğünü var nisan ayında. Istanbulda olan düğüne burdan tanıdık kimse gitmeyeceği için onunla ve üniversiteden bikaç arkadaşımızla gidecektik. Ben kalacak yerimizi bile ayarlamıştım. Hiç mesaj atmayan çocuk dün bana arkadaşının düğünü ne zamandı yazmış. Ben de söyledim ve neden sordun dedim. Önce söylemedi ısrar edince söyledi. O haftason en yakın arkadaşının asker yemeği olabilirmiş.

Bu olaydan sonra ben çok soğudum. Kimseyede anlatamıyorum büyütüyor muyum bilmiyorum Huzurvermeyolunda S smygnc

Bu davranışının nedenini sorduğunda cevap olarak ne diyor?Az çok bahane mi yada gerçek mi düşüncesi anlarsın
Davranışının nedenini sormuyorum. Sorarsam dicek ki bir kerede sen beni ara. Iyiyken hep o beni arar ama aramız kötüyken ilk yazan hep ben oluyorum bunu gözardı ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…