- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Büyütüyoröusun bilmiyrm da acayip uyuz olurdum ben de senin gibiBir de geçen sene bitirme tezimiz vardı. Babamın işide bizim okuduğumuz bölümle ilgili olduğundan bizim işyerinde yapalım dedim. Hem de bu vesileyle ailemle tanışırsın demiştim. O da tamam dedi. Biz bi tarih belirledik 2-3 ay sonrasına. O gün bikaç makina bizim için duracak ( seri imalat yapılan bi firma, makinanın durması büyük bişey) onu da geçtim annem geleceģini bildiģinden bi ton hazırlık yaptı. Geleceği tarihten 1 hafta önce beni aradı, bizimkiler tatil ayarlamışlar ben unutmuşum kıştan ayarlamışlardı falan dedi. Tabi benim sinirlerim çok bozuldu. Bir şekilde geldi o tarihte ama kavga kıyamet.
Şimdi yine aynı şeyi yaptı. Arkadaşımın düğünü var nisan ayında. Istanbulda olan düğüne burdan tanıdık kimse gitmeyeceği için onunla ve üniversiteden bikaç arkadaşımızla gidecektik. Ben kalacak yerimizi bile ayarlamıştım. Hiç mesaj atmayan çocuk dün bana arkadaşının düğünü ne zamandı yazmış. Ben de söyledim ve neden sordun dedim. Önce söylemedi ısrar edince söyledi. O haftason en yakın arkadaşının asker yemeği olabilirmiş.
Bu olaydan sonra ben çok soğudum. Kimseyede anlatamıyorum büyütüyor muyum bilmiyorumHuzurvermeyolunda S smygnc
Sormak gelmiyo içimden sürekli ben mi bişeyleri düzeltmeye çalışcam acabaAcık acık sorsan niyetin nedşr diye
Çok soğudum ya bu sabah yazmış o yemek olayını. Ben de sorun değil katılırsın ona dedim. Içimde fırtınalar kopuyo şuanBüyütüyoröusun bilmiyrm da acayip uyuz olurdum ben de senin gibi
Hep birlikte veririz inşallah.Hedefim önce kalan kilomu da veripÇok güzel vermişsin burda kalan kilonuda verirsin inşallah
Eşin izin alamıyor mu çok zor tek başına iki küçük çocuğa bakmak hastayken
Hoşbuldum canım.Ben hafta sonundan beri kendimde degilim şok üstüne şok yaşiyorum...
Herseye ragmen yasadigina sevindim ama cok buyuk yalaninn icinde olduguma uzuldum
Neyse herkes kendi yaptiklarindan sorumlu bircok kisinin vebalini aldi....
Oysaki dune kadar hala onun icin dua etmekteydim...
Kazen Bey olmasa öldügüne inanicaktim.
Bu arada hosgeldin canim.
çol geçmiş oldum canım, acaba başka bir doktora daha mı götürsen.uyuyamiyorum ki sanki heran havale gecirebilirler diye tetikteyim
3 ayri doktora goturduk ucude ayni seyi goyledi gribal enfeksiyon
Yok soylemicem. Insallah cocuklarim iyilesecek ozaman dicem bi yarariniz olmadi bana diye. Gecen hafta ruzgar havale gecirdiginde babam dedi anneme yaninda kal biraz destek olursun gece diye yok ben sabah gelirim dedi gitti. Esimle sabaha kdr bekledik sonra esim ise gitti. Annemde sabah geldi evi temizledi bnm temizlige ihtiyacim varmis gibi.
Oyle yapiyorm zaten
yaptilar kanda bise yokm ruzgarin vardi oda dusmus simdi ikiside grip
Ben de öyle yapcam zaten. Ama ne ekerse onu biçer. Hiç bir arkardaşının akrabasının özel gününde ben yokum bu saatten sonrafattylamb94 bende senin gibi sinir olurdum ve soğurdum.Ve gelmek istese bile gelmeni istemiyorum derdim.Soğuk davranırdım.Ama doğru bir davranış mı bilmiyorum.Biz bayanlar bu tür olaylara takılırken erkekler anlayışsızlık olarak yorumlayabiliyor.
Tamamen mesafeden kaynaklı problemlerimiz var. 2 sene aynı şehirdeydik hiç sorunumuz olmadi. Pozitif bi insan beni sevdiğinide hissediyorum her zaman herşeyime yardımcı olur. Ama düşüncesiz ve en küçük tartışmalarda iletişimi kesme huyu başladı. Normalde her sabah günaydın şurdayım burdayım yazan insan tartışınca aramasam aramayacak hale geliyor. Bunu 2. Defa yapıyo ama abartılı şekilde yani 10 gün falan aramıyo. Ve bugün en nefret ettiğim şeylerden birini yaptı
Bir de geçen sene bitirme tezimiz vardı. Babamın işide bizim okuduğumuz bölümle ilgili olduğundan bizim işyerinde yapalım dedim. Hem de bu vesileyle ailemle tanışırsın demiştim. O da tamam dedi. Biz bi tarih belirledik 2-3 ay sonrasına. O gün bikaç makina bizim için duracak ( seri imalat yapılan bi firma, makinanın durması büyük bişey) onu da geçtim annem geleceģini bildiģinden bi ton hazırlık yaptı. Geleceği tarihten 1 hafta önce beni aradı, bizimkiler tatil ayarlamışlar ben unutmuşum kıştan ayarlamışlardı falan dedi. Tabi benim sinirlerim çok bozuldu. Bir şekilde geldi o tarihte ama kavga kıyamet.
Şimdi yine aynı şeyi yaptı. Arkadaşımın düğünü var nisan ayında. Istanbulda olan düğüne burdan tanıdık kimse gitmeyeceği için onunla ve üniversiteden bikaç arkadaşımızla gidecektik. Ben kalacak yerimizi bile ayarlamıştım. Hiç mesaj atmayan çocuk dün bana arkadaşının düğünü ne zamandı yazmış. Ben de söyledim ve neden sordun dedim. Önce söylemedi ısrar edince söyledi. O haftason en yakın arkadaşının asker yemeği olabilirmiş.
Bu olaydan sonra ben çok soğudum. Kimseyede anlatamıyorum büyütüyor muyum bilmiyorumHuzurvermeyolunda S smygnc
Işler ciddiye bineli çok oldu. O olayın üstüne ailelerimiz tanıştı. Bencede uzaklaşmaya çalışıyor bugün inanılmaz soğudum ya. Dediğin gibi insan hiç mi merak etmez.10 gün aramamak biraz bana saçma geldi. İnsan hiç mi sevgilisini merak etmez, sana karşı güveni tam olabilir ama bu kadar da baştan savma olmamalı.
Şahsi fikrim çocuk senden uzaklaşmaya bakıyor.
Ailenle tanışacağı için işlerin ciddiye gittiğinden korkmuş olabilir.
Ama nisan ayı için şimdiden gelemeyeceğinin sinyalini veriyorsa, çokta bel bağlama derim arkadaşım.
10 gün aramaması,yaptığınız planlardan son dakika çalımıyla kaçmaya çalışması bence büyük sorun.Ayrıl yada ayrılma diyebilecek kadar ilişkinizin dinamiklerini bilmiyorum ama kafanda soru işaretleri varken, 3 yıllık emeğim, aileler tanıştı, o kadar eşya aldım gibi sebeplerle devam ettirmeye çalışmak kendine yapabileceğinen büyük kötülük olur.Işler ciddiye bineli çok oldu. O olayın üstüne ailelerimiz tanıştı. Bencede uzaklaşmaya çalışıyor bugün inanılmaz soğudum ya. Dediğin gibi insan hiç mi merak etmez.
Şuan yapmam gereken şey belli ama hiç cesaretim yok. Evlenicez düşüncesiyle ben birsürü eşya aldım o araba falan. Şimdi ayrılmak çok zor benim için. Onunla yapmayı hayal ettiğim şeylerin hepsi çöp.
O tür sebeplerle bitirmemek değil. Sadece duygusal olarak ayrıldıktan sonra kaldırmanın zor olduğundan bahsediyorum. Yani o eşyalara baktığımda onu hatırlamak gibi. Yanyanayken hiç bir problemimiz yok. Dediğim gibi ilk 2 sene birlikteydik aynı şehirde. Hiç kötü bir anımız yoktur. Her zaman yanımda olmuştur bana destek olmuştur. Bunları unutmakta zor.10 gün aramaması,yaptığınız planlardan son dakika çalımıyla kaçmaya çalışması bence büyük sorun.Ayrıl yada ayrılma diyebilecek kadar ilişkinizin dinamiklerini bilmiyorum ama kafanda soru işaretleri varken, 3 yıllık emeğim, aileler tanıştı, o kadar eşya aldım gibi sebeplerle devam ettirmeye çalışmak kendine yapabileceğinen büyük kötülük olur.
Otur şu ana kadar yaşattıklarını düşün ve kalbine sor ben böyle biri ile ömür geçirmek istiyor muyum de?
Sevgililik ilişkisinde böyle olan inan evlilikte daha da sorumsuz olabilir.
Hakkında hayırlısı olsun.
Şuana kadar yaşattıklarını düşündügümde tabi ki iyi şeyler daha ağır basıyor ve sorumsuz olmadığı için evlilik düşünüyorum.10 gün aramaması,yaptığınız planlardan son dakika çalımıyla kaçmaya çalışması bence büyük sorun.Ayrıl yada ayrılma diyebilecek kadar ilişkinizin dinamiklerini bilmiyorum ama kafanda soru işaretleri varken, 3 yıllık emeğim, aileler tanıştı, o kadar eşya aldım gibi sebeplerle devam ettirmeye çalışmak kendine yapabileceğinen büyük kötülük olur.
Otur şu ana kadar yaşattıklarını düşün ve kalbine sor ben böyle biri ile ömür geçirmek istiyor muyum de?
Sevgililik ilişkisinde böyle olan inan evlilikte daha da sorumsuz olabilir.
Hakkında hayırlısı olsun.
Ben hep şunu soruyorum kendime evlilik kriterlerine uygun mu?Aile sorumluluğunu alabilecek mi?Bu sorulara cevabım evet olduğu için devam ediyorum yoksa şimdiye kadar ayrılmıştım.Ama tolere edebildim kendi içimde 2 defa bende senin gibi ayrılma kararı aldım.Düşününce bu iki sebep kırıcı da olsa tüm bi ömür boyu yaşamak isteyeceğim kişiden vazgeçmeyeceğim kadar önemli olmadığına karar verdimŞuana kadar yaşattıklarını düşündügümde tabi ki iyi şeyler daha ağır basıyor ve sorumsuz olmadığı için evlilik düşünüyorum.
Ama şu son 10 günü düşününce ayrıl diyorum kendi kendime. Çıkmazdayım
Canım açık açık konuşsan , kafandaki soru işaretlerini gidermek için sakin bir dille içindekileri dışa vursan. Konuşurken kendime hakim olamıyorum dersen de tüm duygularını yazıya döküp mail vs ile iletsen.Şuana kadar yaşattıklarını düşündügümde tabi ki iyi şeyler daha ağır basıyor ve sorumsuz olmadığı için evlilik düşünüyorum.
Ama şu son 10 günü düşününce ayrıl diyorum kendi kendime. Çıkmazdayım
Işte beni durduran sadece bunlar. Çok sorumluluk sahibi bi insan aileside öyle çok bilinçli iyi insanlar. Beni sevdiğini belli eder herşeyime saygı duyar yapmak istediğim herşeyde destek olur. 3 yıldır yapmadığı fedakarlık kalmadı diyebilirim. Ama bunlar yeterli mi acabaBen hep şunu soruyorum kendime evlilik kriterlerine uygun mu?Aile sorumluluğunu alabilecek mi?Bu sorulara cevabım evet olduğu için devam ediyorum yoksa şimdiye kadar ayrılmıştım.Ama tolere edebildim kendi içimde 2 defa bende senin gibi ayrılma kararı aldım.Düşününce bu iki sebep kırıcı da olsa tüm bi ömür boyu yaşamak isteyeceğim kişiden vazgeçmeyeceğim kadar önemli olmadığına karar verdim
Yüzyüze konuşabilsek herşey çözülecek gibi ama öyle bi imkanımız yok şuan. Uzağız birbirimize. Zaten görüştüğümüz zaman herşeyi unutuyoruz sorun falan kalmıyor. Geçen gün yazdım ben ama yazdıklarımı saçma sapan yerlere çekti. Evlilik için çok acele ediyor. Askerden geleyim hemen evlenelim diyo ben de istemiyorum maddi olarak tam hazır olunca evleniriz diyorum acaba onun mu etkileri. Bilemiyorum kafamda sürekli bişeyler kuruyorum yoruldum artık. Telefonda da konuşmak istemiyorum daha doğrusu ben aramak istemiyoruk artıkCanım açık açık konuşsan , kafandaki soru işaretlerini gidermek için sakin bir dille içindekileri dışa vursan. Konuşurken kendime hakim olamıyorum dersen de tüm duygularını yazıya döküp mail vs ile iletsen.
Belki evlilikten korkuyordur, belki gözden uzak olan gönülden uzaktır, belki büyük bi sorunu vardır, bu belkiler böyle uzar gider.
Kafandaki soru işaretlerini gidermek adına konuşman gerekiyor. Ben yüzyüze konuşma taraftarıyımdır hep.çünkü yazışırken mimik ve vurgu olmağı için karşı tarafın tepkisini net olarak ölçemiyor insan.
Kafanda az da olsa soru işareti varken evlilik için adım atma, bekle biraz zihnin berraklaşsın daha net karar verirsin.
Benim için yeterli kriterler.Bizimki de mesela mesajlaşmayı sürekli gün içinde konuşmayı sevmez.Bende tam aksiyim.İlk başlarda o kadar çok kızıyordum ki varlığını hissetmiyorum senin diyordum.Ama şimdi alıştım bu duruma günde ikinci kez aradığında ne oldu birşey mi var diye açıyorum?O zaman bu sebepden dolayı ayrılsaydım çok pişman olurdumIşte beni durduran sadece bunlar. Çok sorumluluk sahibi bi insan aileside öyle çok bilinçli iyi insanlar. Beni sevdiğini belli eder herşeyime saygı duyar yapmak istediğim herşeyde destek olur. 3 yıldır yapmadığı fedakarlık kalmadı diyebilirim. Ama bunlar yeterli mi acaba
Tabiki böyle bi sebepten ayrılınmaz iyi yapmışsın ayrılmamakla. Ama 10 gün aramasaydı durup düşünürdün bence. Bu 10 günde bana sadece saçma sapan 2 mesaj yazıp bırakıyor belli ki içinden gelmiyo..Benim için yeterli kriterler.Bizimki de mesela mesajlaşmayı sürekli gün içinde konuşmayı sevmez.Bende tam aksiyim.İlk başlarda o kadar çok kızıyordum ki varlığını hissetmiyorum senin diyordum.Ama şimdi alıştım bu duruma günde ikinci kez aradığında ne oldu birşey mi var diye açıyorum?O zaman bu sebepden dolayı ayrılsaydım çok pişman olurdum
Col cocukla ugrasiyorum sen ne yapiyorsunKızlar nerelerdesiniz hiç biriniz yoksunuz bugün
Uzak mesafe ilişkisi yürütmenin zorluğunu yaşıyorsunuz olan bu. Bir günlüğüne yada birkaç saatliğine gelme yada senin gidebilme gibi bir ihtimalin yok mu, çok çok uzak mısınız?Yüzyüze konuşabilsek herşey çözülecek gibi ama öyle bi imkanımız yok şuan. Uzağız birbirimize. Zaten görüştüğümüz zaman herşeyi unutuyoruz sorun falan kalmıyor. Geçen gün yazdım ben ama yazdıklarımı saçma sapan yerlere çekti. Evlilik için çok acele ediyor. Askerden geleyim hemen evlenelim diyo ben de istemiyorum maddi olarak tam hazır olunca evleniriz diyorum acaba onun mu etkileri. Bilemiyorum kafamda sürekli bişeyler kuruyorum yoruldum artık. Telefonda da konuşmak istemiyorum daha doğrusu ben aramak istemiyoruk artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?