Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Büyütüyoröusun bilmiyrm da acayip uyuz olurdum ben de senin gibi

Tünaydın kızlar,nasılsınız bugün?
@Rzgrece canım paylaşım alanına bakar mısın? Seabahar paylaşım alanında bi soru sormuş cevap vermen bekleniyor.

fattylamb94 bende senin gibi sinir olurdum ve soğurdum.Ve gelmek istese bile gelmeni istemiyorum derdim.Soğuk davranırdım.Ama doğru bir davranış mı bilmiyorum.Biz bayanlar bu tür olaylara takılırken erkekler anlayışsızlık olarak yorumlayabiliyor.

Çok güzel vermişsin burda kalan kilonuda verirsin inşallah

Eşin izin alamıyor mu çok zor tek başına iki küçük çocuğa bakmak hastayken
Hep birlikte veririz inşallah.Hedefim önce kalan kilomu da verip
Hoşbuldum canım.
Çok değişik tipte ve ruh halinde insanlar var, bu da onlardan biriymiş ben de üzülmüştüm,dua etmiştim.
çol geçmiş oldum canım, acaba başka bir doktora daha mı götürsen.

Ben de öyle yapcam zaten. Ama ne ekerse onu biçer. Hiç bir arkardaşının akrabasının özel gününde ben yokum bu saatten sonra

10 gün aramamak biraz bana saçma geldi. İnsan hiç mi sevgilisini merak etmez, sana karşı güveni tam olabilir ama bu kadar da baştan savma olmamalı.

Şahsi fikrim çocuk senden uzaklaşmaya bakıyor.
Ailenle tanışacağı için işlerin ciddiye gittiğinden korkmuş olabilir.
Ama nisan ayı için şimdiden gelemeyeceğinin sinyalini veriyorsa, çokta bel bağlama derim arkadaşım.

Işler ciddiye bineli çok oldu. O olayın üstüne ailelerimiz tanıştı. Bencede uzaklaşmaya çalışıyor bugün inanılmaz soğudum ya. Dediğin gibi insan hiç mi merak etmez.
Şuan yapmam gereken şey belli ama hiç cesaretim yok. Evlenicez düşüncesiyle ben birsürü eşya aldım o araba falan. Şimdi ayrılmak çok zor benim için. Onunla yapmayı hayal ettiğim şeylerin hepsi çöp.

10 gün aramaması,yaptığınız planlardan son dakika çalımıyla kaçmaya çalışması bence büyük sorun.Ayrıl yada ayrılma diyebilecek kadar ilişkinizin dinamiklerini bilmiyorum ama kafanda soru işaretleri varken, 3 yıllık emeğim, aileler tanıştı, o kadar eşya aldım gibi sebeplerle devam ettirmeye çalışmak kendine yapabileceğinen büyük kötülük olur.
Otur şu ana kadar yaşattıklarını düşün ve kalbine sor ben böyle biri ile ömür geçirmek istiyor muyum de?
Sevgililik ilişkisinde böyle olan inan evlilikte daha da sorumsuz olabilir.
Hakkında hayırlısı olsun.

O tür sebeplerle bitirmemek değil. Sadece duygusal olarak ayrıldıktan sonra kaldırmanın zor olduğundan bahsediyorum. Yani o eşyalara baktığımda onu hatırlamak gibi. Yanyanayken hiç bir problemimiz yok. Dediğim gibi ilk 2 sene birlikteydik aynı şehirde. Hiç kötü bir anımız yoktur. Her zaman yanımda olmuştur bana destek olmuştur. Bunları unutmakta zor.

Şimdi bana onu söyledi ya bunun için ayrılcam dediğimde gelecek cevap şu olacak, ben sana gelmicem demedim ona göre arkadaşıma haber vermek için tarihi sordum diyecek. Bu ikinci hatası ben affedebilir miyim bilmiyorum. Dediğim gibi yanımda olsa sorun olmaz ama bu şekilde 2 sene nasıl geçer ki

Şuana kadar yaşattıklarını düşündügümde tabi ki iyi şeyler daha ağır basıyor ve sorumsuz olmadığı için evlilik düşünüyorum.
Ama şu son 10 günü düşününce ayrıl diyorum kendi kendime. Çıkmazdayım

Ben hep şunu soruyorum kendime evlilik kriterlerine uygun mu?Aile sorumluluğunu alabilecek mi?Bu sorulara cevabım evet olduğu için devam ediyorum yoksa şimdiye kadar ayrılmıştım.Ama tolere edebildim kendi içimde 2 defa bende senin gibi ayrılma kararı aldım.Düşününce bu iki sebep kırıcı da olsa tüm bi ömür boyu yaşamak isteyeceğim kişiden vazgeçmeyeceğim kadar önemli olmadığına karar verdim

Canım açık açık konuşsan , kafandaki soru işaretlerini gidermek için sakin bir dille içindekileri dışa vursan. Konuşurken kendime hakim olamıyorum dersen de tüm duygularını yazıya döküp mail vs ile iletsen.
Belki evlilikten korkuyordur, belki gözden uzak olan gönülden uzaktır, belki büyük bi sorunu vardır, bu belkiler böyle uzar gider.
Kafandaki soru işaretlerini gidermek adına konuşman gerekiyor. Ben yüzyüze konuşma taraftarıyımdır hep.çünkü yazışırken mimik ve vurgu olmağı için karşı tarafın tepkisini net olarak ölçemiyor insan.
Kafanda az da olsa soru işareti varken evlilik için adım atma, bekle biraz zihnin berraklaşsın daha net karar verirsin.

Işte beni durduran sadece bunlar. Çok sorumluluk sahibi bi insan aileside öyle çok bilinçli iyi insanlar. Beni sevdiğini belli eder herşeyime saygı duyar yapmak istediğim herşeyde destek olur. 3 yıldır yapmadığı fedakarlık kalmadı diyebilirim. Ama bunlar yeterli mi acaba

Yüzyüze konuşabilsek herşey çözülecek gibi ama öyle bi imkanımız yok şuan. Uzağız birbirimize. Zaten görüştüğümüz zaman herşeyi unutuyoruz sorun falan kalmıyor. Geçen gün yazdım ben ama yazdıklarımı saçma sapan yerlere çekti. Evlilik için çok acele ediyor. Askerden geleyim hemen evlenelim diyo ben de istemiyorum maddi olarak tam hazır olunca evleniriz diyorum acaba onun mu etkileri. Bilemiyorum kafamda sürekli bişeyler kuruyorum yoruldum artık. Telefonda da konuşmak istemiyorum daha doğrusu ben aramak istemiyoruk artık

Benim için yeterli kriterler.Bizimki de mesela mesajlaşmayı sürekli gün içinde konuşmayı sevmez.Bende tam aksiyim.İlk başlarda o kadar çok kızıyordum ki varlığını hissetmiyorum senin diyordum.Ama şimdi alıştım bu duruma günde ikinci kez aradığında ne oldu birşey mi var diye açıyorum?O zaman bu sebepden dolayı ayrılsaydım çok pişman olurdum

Tabiki böyle bi sebepten ayrılınmaz iyi yapmışsın ayrılmamakla. Ama 10 gün aramasaydı durup düşünürdün bence. Bu 10 günde bana sadece saçma sapan 2 mesaj yazıp bırakıyor belli ki içinden gelmiyo..

Uzak mesafe ilişkisi yürütmenin zorluğunu yaşıyorsunuz olan bu. Bir günlüğüne yada birkaç saatliğine gelme yada senin gidebilme gibi bir ihtimalin yok mu, çok çok uzak mısınız?
Evlilik konusunda aceleci olmaman iyi, askerlik dönüşü zaten erkekler sivil hayata doğal olarak bir uyum sorunu yaşıyorlar , askerlik dönüşü hemen evlenmeyi ben de doğru bulmuyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu süreçte kendini oyalayacak hobiler edin bari biraz kafan dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…