- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bende çalışmaya çalışıyorum hava yağmurlu tam uyku havasıCol cocukla ugrasiyorum sen ne yapiyorsun
Şu sıra ben gidemem o da gelemez zaten cumartesi günü bile çalışıyor malesef. Sabahtan akşama kadar işteyim akşamlarıda arkadaşlarımla geciriyorum boş kalmıyorum ama kafa hep ordaUzak mesafe ilişkisi yürütmenin zorluğunu yaşıyorsunuz olan bu. Bir günlüğüne yada birkaç saatliğine gelme yada senin gidebilme gibi bir ihtimalin yok mu, çok çok uzak mısınız?
Evlilik konusunda aceleci olmaman iyi, askerlik dönüşü zaten erkekler sivil hayata doğal olarak bir uyum sorunu yaşıyorlar , askerlik dönüşü hemen evlenmeyi ben de doğru bulmuyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu süreçte kendini oyalayacak hobiler edin bari biraz kafan dağılır.
Işler ciddiye bineli çok oldu. O olayın üstüne ailelerimiz tanıştı. Bencede uzaklaşmaya çalışıyor bugün inanılmaz soğudum ya. Dediğin gibi insan hiç mi merak etmez.
Şuan yapmam gereken şey belli ama hiç cesaretim yok. Evlenicez düşüncesiyle ben birsürü eşya aldım o araba falan. Şimdi ayrılmak çok zor benim için. Onunla yapmayı hayal ettiğim şeylerin hepsi çöp.
aynen esra istanbulda öyle tek basıma olsam yatar aksama kadar uyurum valla :)Bende çalışmaya çalışıyorum hava yağmurlu tam uyku havasısende al çocukları uyuyun hep beraber
Bebişleride al yanına sarılıp uyuyunaynen esra istanbulda öyle tek basıma olsam yatar aksama kadar uyurum valla :)
Kafa şişirilecek bir durum yok canım:)) 9 yıllık evliyim, flört ,sevgililik ilişkilerine epey uzak kalmıştım sayende geçmişi yad edip bilgilerimi tazeledimŞu sıra ben gidemem o da gelemez zaten cumartesi günü bile çalışıyor malesef. Sabahtan akşama kadar işteyim akşamlarıda arkadaşlarımla geciriyorum boş kalmıyorum ama kafa hep ordakusura bakma seninde başını şişirdim valla
Valla uzak kalmak en iyisiKafa şişirilecek bir durum yok canım:)) 9 yıllık evliyim, flört ,sevgililik ilişkilerine epey uzak kalmıştım sayende geçmişi yad edip bilgilerimi tazeledim
Valla sabah yurus sonra geldim eve hep beraber avm ye gittik sonra okuldan ablayi aldik evi toparladim bende biri yatar biri kalkar uyumayi unuttum zaten burasida yağmurluBende çalışmaya çalışıyorum hava yağmurlu tam uyku havasısende al çocukları uyuyun hep beraber
Senin hayatın baya tempolu geçiyoValla sabah yurus sonra geldim eve hep beraber avm ye gittik sonra okuldan ablayi aldik evi toparladim bende biri yatar biri kalkar uyumayi unuttum zaten burasida yağmurlu
Bende çalışmaya çalışıyorum hava yağmurlu tam uyku havasısende al çocukları uyuyun hep beraber
Ohh ne güzel ya bende istiyorum öyle uyumakkKizz burdada yağmur yağıyor sabah 11de uyumuşum ve biraz önce gözümü acim bebek uykusu gibi biseydi
Aynen canım bizim tamamen mesafeden kaynaklı ama dediğim gibi daha 2 sene uzak olcaz hep böyle mi olacakEsracım yazılarını okudum aslında karsilikli oturup konuşsanız çok iyi olur ve bişey icinde hemen karar verme çünkü çok yasanmisliklariniz var. Aynı şehirde olsaydınız bu gibi sorunlar olmiycak ti diye düşünüyorum sebeb bu olabilirfattylamb94
Ohh ne güzel ya bende istiyorum öyle uyumakk
Aynen canım bizim tamamen mesafeden kaynaklı ama dediğim gibi daha 2 sene uzak olcaz hep böyle mi olacak
Bende bugün 5 dakika uyudum öģle molasında masanın üstündeKeşke yatma imkanın olsaydı canım sen böyle deyince çok üzülüyorum ya insanın canı uyku isteyince çok farklı oluyo
2 senede uzun bi süre be canım bunun başka bi yolu yokmu. Siklikla yuzyuze gorusseydiniz iyi olurdu ama oda biraz zor gibi görünüyo ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sana kolaylık versin inşallah Esracım
ya artık bir tanesi okullu oldu ya zırt bırt servis cekiyorum 2 saat gönderiyrm suan alısma sureci diye e almaya bırakmaya giderken kucugunu de hazırlayıp giydiriyem habire bi hareketlilik eskiden daha rahattımBebişleride al yanına sarılıp uyuyun
Oooh hayat sana guzel arkadasım yat biraz da bizim icin uyuKizz burdada yağmur yağıyor sabah 11de uyumuşum ve biraz önce gözümü acim bebek uykusu gibi biseydi
Cocuk sana bısuna demiyor evlenelim diye :) aklıma getirdin bşz de böyleydik hatta ben eşime hala derşm biz nisanlılıgı uzatsaydık ayrılırdık heralde diyen:)Ohh ne güzel ya bende istiyorum öyle uyumakk
Aynen canım bizim tamamen mesafeden kaynaklı ama dediğim gibi daha 2 sene uzak olcaz hep böyle mi olacak
Insallah cnmRüzgardan sonra sen böyle oldun ama dinlenmen lazım. Üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzucuklar
Ihlamur bile icmiyolar onu hayatta icmezlerO zaman haklisin canim ne diyim
Benim oglum 2.5 yasindayken atesini 2 gece dusurememistik o zaman isirgan otu ve karanfilin cok faydasini gormustum sen de dene canim zarari olmaz
Bir tutam isirgan otu
3 ad. Karanfil
Kaynatmadan sicak suyla 10 dk. Demlenecek
Apartman tanidik dolu ama hepsi calisiyo malesef. Neyseki annem aksam gelcekmisCanım benim ya böylede olmaz kihiç mi yok tanıdığınız filan çok feçmiş olsun. Çok inatçı bir hastalık bu sene ki bende tam iyileşiyodum tekrar boğaz ağrısıyla uyandım bu sabah.. sanırım daha kötü olucam
doydum ya kısır şişirdi beni haliyle :) akşam çok iştahım yoktu zaten
Annem gelcek cnm ben cagirmadim kendi aksam gelcem dedi. Bakalim kalcakmi gitcek mi ama dedigin gibi bu sefer kal dicemCanım cok teşekkürederim herzaman böyle olamıyor malesef cocukların erken uyumasının avamtajları :)
Canım benim biraz nöbetleşin bende en son sabah 6 ya kadar uyuymamısım ama baktım sabrım tahammulum cocuklara da azalıyor bi saat ben uyim nolur deyip yattım esime devredip kimsesiz iki kucuk cocuk buyutmek nedir cok iyi biliyorum seni anlıyorum bazı anlayıssızlıkları insan k.validesinden bekliyor olabilir öz anam degil diyosunda annen yapınca insan gerkten kırılıyor
Günaydın esracım nasılsın bugun
Boşver takma kafanı ama bence cocukların icin sen yine de yardım iste sen nekadar sinirlensen kızsan da cocukların buna ihtşyacı var cagır bence canım
insan havaleyi yasayınca o psikoljiyi atamıyor üstğnden esra cok kötü anlar yasıyorsun cunki
bunlar demlenip atesliyken cocuga mı icirilecek canım benim kızım da cok atesleniyor da
Sorun çok bugün benim için bardak taştı. Sadece 3 yılı çöpe atmak zor geliyor. Ve artıları eksilerinden daha fazla bu beni düşündürüyo. Tabi bide aileler var onlara açıklaması vs vs
O aramadiginda sende arama ne olursa olsun. Alismis beyefendi nasilsa esra arar diye trip atiyoTamamen mesafeden kaynaklı problemlerimiz var. 2 sene aynı şehirdeydik hiç sorunumuz olmadi. Pozitif bi insan beni sevdiğinide hissediyorum her zaman herşeyime yardımcı olur. Ama düşüncesiz ve en küçük tartışmalarda iletişimi kesme huyu başladı. Normalde her sabah günaydın şurdayım burdayım yazan insan tartışınca aramasam aramayacak hale geliyor. Bunu 2. Defa yapıyo ama abartılı şekilde yani 10 gün falan aramıyo. Ve bugün en nefret ettiğim şeylerden birini yaptı
Valla esracim su saatten sonra gelmek istesede ben sen gelemem belki dedigin icin ben arkadaslarla plan yaptim simdi onlari ekemem derim. Resmen dogmamis cocuga don biciyo daha simdidenBir de geçen sene bitirme tezimiz vardı. Babamın işide bizim okuduğumuz bölümle ilgili olduğundan bizim işyerinde yapalım dedim. Hem de bu vesileyle ailemle tanışırsın demiştim. O da tamam dedi. Biz bi tarih belirledik 2-3 ay sonrasına. O gün bikaç makina bizim için duracak ( seri imalat yapılan bi firma, makinanın durması büyük bişey) onu da geçtim annem geleceģini bildiģinden bi ton hazırlık yaptı. Geleceği tarihten 1 hafta önce beni aradı, bizimkiler tatil ayarlamışlar ben unutmuşum kıştan ayarlamışlardı falan dedi. Tabi benim sinirlerim çok bozuldu. Bir şekilde geldi o tarihte ama kavga kıyamet.
Şimdi yine aynı şeyi yaptı. Arkadaşımın düğünü var nisan ayında. Istanbulda olan düğüne burdan tanıdık kimse gitmeyeceği için onunla ve üniversiteden bikaç arkadaşımızla gidecektik. Ben kalacak yerimizi bile ayarlamıştım. Hiç mesaj atmayan çocuk dün bana arkadaşının düğünü ne zamandı yazmış. Ben de söyledim ve neden sordun dedim. Önce söylemedi ısrar edince söyledi. O haftason en yakın arkadaşının asker yemeği olabilirmiş.
Bu olaydan sonra ben çok soğudum. Kimseyede anlatamıyorum büyütüyor muyum bilmiyorumHuzurvermeyolunda S smygnc
Baktim canim sagolTünaydın kızlar,nasılsınız bugün?
Kanguru_ canım paylaşım alanına bakar mısın? Seabahar paylaşım alanında bi soru sormuş cevap vermen bekleniyor.
Daha kime goturim ki profa goturduk oda aynjsini dedi. Salgin var heralde hastaneler cocuk doluHep birlikte veririz inşallah.Hedefim önce kalan kilomu da verip
Hoşbuldum canım.
Çok değişik tipte ve ruh halinde insanlar var, bu da onlardan biriymiş ben de üzülmüştüm,dua etmiştim.
çol geçmiş oldum canım, acaba başka bir doktora daha mı götürsen.
sende mi ayrildinBen hep şunu soruyorum kendime evlilik kriterlerine uygun mu?Aile sorumluluğunu alabilecek mi?Bu sorulara cevabım evet olduğu için devam ediyorum yoksa şimdiye kadar ayrılmıştım.Ama tolere edebildim kendi içimde 2 defa bende senin gibi ayrılma kararı aldım.Düşününce bu iki sebep kırıcı da olsa tüm bi ömür boyu yaşamak isteyeceğim kişiden vazgeçmeyeceğim kadar önemli olmadığına karar verdim
Aman zor iş kız giydir çıkart hep beraber git okula Allah yardımcın olsun tamamen okula başlayınca rahat edersin.ya artık bir tanesi okullu oldu ya zırt bırt servis cekiyorum 2 saat gönderiyrm suan alısma sureci diye e almaya bırakmaya giderken kucugunu de hazırlayıp giydiriyem habire bi hareketlilik eskiden daha rahattım
Oooh hayat sana guzel arkadasım yat biraz da bizim icin uyu
Cocuk sana bısuna demiyor evlenelim diye :) aklıma getirdin bşz de böyleydik hatta ben eşime hala derşm biz nisanlılıgı uzatsaydık ayrılırdık heralde diyen:)
Biz yüzyüze gelince hemen barışıyoruz ya hiç bir sorunumuzu konuşamıyoruz çünkü çok özlemiş oluyoruz birbirimizi.Insallah cnm
Ihlamur bile icmiyolar onu hayatta icmezler
Apartman tanidik dolu ama hepsi calisiyo malesef. Neyseki annem aksam gelcekmis
Annem gelcek cnm ben cagirmadim kendi aksam gelcem dedi. Bakalim kalcakmi gitcek mi ama dedigin gibi bu sefer kal dicem
O aramadiginda sende arama ne olursa olsun. Alismis beyefendi nasilsa esra arar diye trip atiyo
Valla esracim su saatten sonra gelmek istesede ben sen gelemem belki dedigin icin ben arkadaslarla plan yaptim simdi onlari ekemem derim. Resmen dogmamis cocuga don biciyo daha simdiden
Baktim canim sagol
Daha kime goturim ki profa goturduk oda aynjsini dedi. Salgin var heralde hastaneler cocuk dolu
sende mi ayrildin
fattylamb94 canim ayrilma karari vermeden once mutlaka yuzyuze bikere konusun. He baktin olmuyo sonradan ah vah diyecegine simdiden bitirmek daha dpgru olur. Esyalari gorurum aklima gelir diye dusunme. Herkes zamanla unutulur
Bende bugün 5 dakika uyudum öģle molasında masanın üstündeevliliģi daha öne alamayız kuzum bakalım ne olcak bekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?