Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu sıra ben gidemem o da gelemez zaten cumartesi günü bile çalışıyor malesef. Sabahtan akşama kadar işteyim akşamlarıda arkadaşlarımla geciriyorum boş kalmıyorum ama kafa hep orda kusura bakma seninde başını şişirdim valla

Bende çalışmaya çalışıyorum hava yağmurlu tam uyku havası sende al çocukları uyuyun hep beraber
aynen esra istanbulda öyle tek basıma olsam yatar aksama kadar uyurum valla :)

Kafa şişirilecek bir durum yok canım:)) 9 yıllık evliyim, flört ,sevgililik ilişkilerine epey uzak kalmıştım sayende geçmişi yad edip bilgilerimi tazeledim

Reactions: NGY
Esracım yazılarını okudum aslında karsilikli oturup konuşsanız çok iyi olur ve bişey icinde hemen karar verme çünkü çok yasanmisliklariniz var. Aynı şehirde olsaydınız bu gibi sorunlar olmiycak ti diye düşünüyorum sebeb bu olabilir fattylamb94

Kizz burdada yağmur yağıyor sabah 11de uyumuşum ve biraz önce gözümü acim bebek uykusu gibi biseydi
Ohh ne güzel ya bende istiyorum öyle uyumakk
Aynen canım bizim tamamen mesafeden kaynaklı ama dediğim gibi daha 2 sene uzak olcaz hep böyle mi olacak

Aynen canım bizim tamamen mesafeden kaynaklı ama dediğim gibi daha 2 sene uzak olcaz hep böyle mi olacak

Keşke yatma imkanın olsaydı canım sen böyle deyince çok üzülüyorum ya insanın canı uyku isteyince çok farklı oluyo

2 senede uzun bi süre be canım bunun başka bi yolu yokmu. Siklikla yuzyuze gorusseydiniz iyi olurdu ama oda biraz zor gibi görünüyo ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sana kolaylık versin inşallah Esracım

Bende bugün 5 dakika uyudum öģle molasında masanın üstünde evliliģi daha öne alamayız kuzum bakalım ne olcak bekleyip görelim

Bebişleride al yanına sarılıp uyuyun
ya artık bir tanesi okullu oldu ya zırt bırt servis cekiyorum 2 saat gönderiyrm suan alısma sureci diye e almaya bırakmaya giderken kucugunu de hazırlayıp giydiriyem habire bi hareketlilik eskiden daha rahattım

Kizz burdada yağmur yağıyor sabah 11de uyumuşum ve biraz önce gözümü acim bebek uykusu gibi biseydi
Oooh hayat sana guzel arkadasım yat biraz da bizim icin uyu

Cocuk sana bısuna demiyor evlenelim diye :) aklıma getirdin bşz de böyleydik hatta ben eşime hala derşm biz nisanlılıgı uzatsaydık ayrılırdık heralde diyen:)

Rüzgardan sonra sen böyle oldun ama dinlenmen lazım. Üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda iyi olur kuzucuklar
Insallah cnm
Ihlamur bile icmiyolar onu hayatta icmezler
Apartman tanidik dolu ama hepsi calisiyo malesef. Neyseki annem aksam gelcekmis
Annem gelcek cnm ben cagirmadim kendi aksam gelcem dedi. Bakalim kalcakmi gitcek mi ama dedigin gibi bu sefer kal dicem
Sorun çok bugün benim için bardak taştı. Sadece 3 yılı çöpe atmak zor geliyor. Ve artıları eksilerinden daha fazla bu beni düşündürüyo. Tabi bide aileler var onlara açıklaması vs vs

O aramadiginda sende arama ne olursa olsun. Alismis beyefendi nasilsa esra arar diye trip atiyo
Valla esracim su saatten sonra gelmek istesede ben sen gelemem belki dedigin icin ben arkadaslarla plan yaptim simdi onlari ekemem derim. Resmen dogmamis cocuga don biciyo daha simdiden
Tünaydın kızlar,nasılsınız bugün?
Kanguru_ canım paylaşım alanına bakar mısın? Seabahar paylaşım alanında bi soru sormuş cevap vermen bekleniyor.
Baktim canim sagol
Daha kime goturim ki profa goturduk oda aynjsini dedi. Salgin var heralde hastaneler cocuk dolu
sende mi ayrildin

fattylamb94 canim ayrilma karari vermeden once mutlaka yuzyuze bikere konusun. He baktin olmuyo sonradan ah vah diyecegine simdiden bitirmek daha dpgru olur. Esyalari gorurum aklima gelir diye dusunme. Herkes zamanla unutulur

Aman zor iş kız giydir çıkart hep beraber git okula Allah yardımcın olsun tamamen okula başlayınca rahat edersin.
Biz napalım ben mezun olmadan o askere gitmeden mi evlensek

Biz yüzyüze gelince hemen barışıyoruz ya hiç bir sorunumuzu konuşamıyoruz çünkü çok özlemiş oluyoruz birbirimizi.
Düğünede gelmeme lafını etmedi ya kabak benim başıma patlamasın sonra.
Offf valla sıkıldım ya haftasonu bi manisa yapıp gelsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…