- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
ya artık bir tanesi okullu oldu ya zırt bırt servis cekiyorum 2 saat gönderiyrm suan alısma sureci diye e almaya bırakmaya giderken kucugunu de hazırlayıp giydiriyem habire bi hareketlilik eskiden daha rahattım
Oooh hayat sana guzel arkadasım yat biraz da bizim icin uyu
Cocuk sana bısuna demiyor evlenelim diye :) aklıma getirdin bşz de böyleydik hatta ben eşime hala derşm biz nisanlılıgı uzatsaydık ayrılırdık heralde diyen:)
Ay onu da hiç yapma benim eşimin iki cocugu var hala askerlik yapacak :))Aman zor iş kız giydir çıkart hep beraber git okula Allah yardımcın olsun tamamen okula başlayınca rahat edersin.
Biz napalım ben mezun olmadan o askere gitmeden mi evlensek
Simdilik iyiler. Gece basliyo dertleri
sen neden yapiyosun cnm o izin alsin bigun gelsin. Yada ctesi isten snra atlasin arabaya grlsin 2 saat konusun geri donsun. Hep fedakarlik yapan sen olmaBiz yüzyüze gelince hemen barışıyoruz ya hiç bir sorunumuzu konuşamıyoruz çünkü çok özlemiş oluyoruz birbirimizi.
Düğünede gelmeme lafını etmedi ya kabak benim başıma patlamasın sonra.
Offf valla sıkıldım ya haftasonu bi manisa yapıp gelsem mi
iyiler biraz daha cnmKanguru_ rüzgarla ece nasıl
Biraz daha iyiler. Valla dinlenirmiyim bilmiyorm mutfak cok daginik orayi halledebilsrm yeterCanım umarım çocuklar şimdi dahada iyidir. Annenin geleceğine sevindim biraz dinlenmiş olursunKanguru_
Yapamam kız o kadar cesaretim yokAy onu da hiç yapma benim eşimin iki cocugu var hala askerlik yapacak :))
Bencede o yapsın zaten o konuda hep o geldi benim yanıma şimdi hakkını yemiyim ben 3 senede 3 yada 4 kere gitmişimdir ama gelmez ki bende gitmem vaktimiz yok o kadar. Benim bu haftasonu kardesim geliyo istesede gorusemem onla. Haftaya bakalım kim öle kim kalaSimdilik iyiler. Gece basliyo dertleri
sen neden yapiyosun cnm o izin alsin bigun gelsin. Yada ctesi isten snra atlasin arabaya grlsin 2 saat konusun geri donsun. Hep fedakarlik yapan sen olma
iyiler biraz daha cnm
Ben hiç birşey yapmadım yarın annem geliyo izne mi cıksaö diyorum esra bir haftalık izin oluyo mu bu seferde bisey yiyip icmezsem geri gşdecek kadıncagızKızlar sporlar yapıldı mı bugün kimsecikler yok heralde spor yapıyo herkes
Ben de yıllardır yıkanacak su sacıma basıma baksam anam geliyo hayrına beni bi kuaföre neyin gönderseKızlar sporlar yapıldı mı bugün kimsecikler yok heralde spor yapıyo herkes
1 haftalık izin yok canım da annenle illa kötü şeyler yemene gerek yok. Et yap nohut yap fasulye yap karatayda seçenek çok. Boşuna artıyla gelme haftaya. Zaten 2 grup olarak yenildik geçen haftaBen hiç birşey yapmadım yarın annem geliyo izne mi cıksaö diyorum esra bir haftalık izin oluyo mu bu seferde bisey yiyip icmezsem geri gşdecek kadıncagız
Valla yap kız kuaföre git bi güzel süslen giyin kuşan gez. Arkadaşlarınla takıl cinemaya git ne geliyosa içinden yapBen de yıllardır yıkanacak su sacıma basıma baksam anam geliyo hayrına beni bi kuaföre neyin göndersehatta diyorumki bi sinema minema yaosam kafamda cılgınca planlar var gencler
Evet canimCanım cok teşekkürederim herzaman böyle olamıyor malesef cocukların erken uyumasının avamtajları :)
Canım benim biraz nöbetleşin bende en son sabah 6 ya kadar uyuymamısım ama baktım sabrım tahammulum cocuklara da azalıyor bi saat ben uyim nolur deyip yattım esime devredip kimsesiz iki kucuk cocuk buyutmek nedir cok iyi biliyorum seni anlıyorum bazı anlayıssızlıkları insan k.validesinden bekliyor olabilir öz anam degil diyosunda annen yapınca insan gerkten kırılıyor
Günaydın esracım nasılsın bugun
Boşver takma kafanı ama bence cocukların icin sen yine de yardım iste sen nekadar sinirlensen kızsan da cocukların buna ihtşyacı var cagır bence canım
insan havaleyi yasayınca o psikoljiyi atamıyor üstğnden esra cok kötü anlar yasıyorsun cunki
bunlar demlenip atesliyken cocuga mı icirilecek canım benim kızım da cok atesleniyor da
Icerler canim 1 tatli kasigi bile olsa ver oda yeter karanfil vucuttaki mikroplari olduruyo isirgan zaten c vitamini demir kaynagi.Insallah cnm
Ihlamur bile icmiyolar onu hayatta icmezler
Apartman tanidik dolu ama hepsi calisiyo malesef. Neyseki annem aksam gelcekmis
Annem gelcek cnm ben cagirmadim kendi aksam gelcem dedi. Bakalim kalcakmi gitcek mi ama dedigin gibi bu sefer kal dicem
O aramadiginda sende arama ne olursa olsun. Alismis beyefendi nasilsa esra arar diye trip atiyo
Valla esracim su saatten sonra gelmek istesede ben sen gelemem belki dedigin icin ben arkadaslarla plan yaptim simdi onlari ekemem derim. Resmen dogmamis cocuga don biciyo daha simdiden
Baktim canim sagol
Daha kime goturim ki profa goturduk oda aynjsini dedi. Salgin var heralde hastaneler cocuk dolu
sende mi ayrildin
fattylamb94 canim ayrilma karari vermeden once mutlaka yuzyuze bikere konusun. He baktin olmuyo sonradan ah vah diyecegine simdiden bitirmek daha dpgru olur. Esyalari gorurum aklima gelir diye dusunme. Herkes zamanla unutulur
ESRACIM bilşyosun bizim kültürü bebegim baklavalar börekler cörekler cay yanı tatlılar artı görmek hiç istemşyorum da atakımı da etkilemek istemiyorum bilmiyorum minimum hasarla atlatmaya calısırım olmadı ne yapim1 haftalık izin yok canım da annenle illa kötü şeyler yemene gerek yok. Et yap nohut yap fasulye yap karatayda seçenek çok. Boşuna artıyla gelme haftaya. Zaten 2 grup olarak yenildik geçen hafta
Valla yap kız kuaföre git bi güzel süslen giyin kuşan gez. Arkadaşlarınla takıl cinemaya git ne geliyosa içinden yap
Canım cok yeşekkürederim bunu normaldede yapsak bagısıklık icin iyi olurmu acabaEvet canim
1 cay bardagi sicak suya
1 tutam isirgan otu
3 ad. Karanfil
10 dk demlensin
2 3 tatli kasigida olsa surup gibi icsin inan o kadarcigin bile faydasi oluyo.
ESRACIM bilşyosun bizim kültürü bebegim baklavalar börekler cörekler cay yanı tatlılar artı görmek hiç istemşyorum da atakımı da etkilemek istemiyorum bilmiyorum minimum hasarla atlatmaya calısırım olmadı ne yapim
Valla yapıcam yavrularımı da cok seviyorum ama insan kendi icin bişeyler yapmayınca onlar icin bişey yapmaya da mecali kalmıyor herseyin basınsaglık tabi önce Allah sevdiklerimizden ayırmasın
Canım cok yeşekkürederim bunu normaldede yapsak bagısıklık icin iyi olurmu acaba
Valla bizim kilolu olmamızın en büyük sebebi çay saatleridir. Sende yersin ama en çok canının istediğinden 1 tane yersin. 1 hafta için boşuna izne ayrılma bence.ESRACIM bilşyosun bizim kültürü bebegim baklavalar börekler cörekler cay yanı tatlılar artı görmek hiç istemşyorum da atakımı da etkilemek istemiyorum bilmiyorum minimum hasarla atlatmaya calısırım olmadı ne yapim
Valla yapıcam yavrularımı da cok seviyorum ama insan kendi icin bişeyler yapmayınca onlar icin bişey yapmaya da mecali kalmıyor herseyin basınsaglık tabi önce Allah sevdiklerimizden ayırmasın
Canım cok yeşekkürederim bunu normaldede yapsak bagısıklık icin iyi olurmu acaba
Spor. Cok guzel canım tebrşk ederim cok guzel verirsin böyle darısı bize inş :)28 SUBAT MENÜM
Kahvalti ( 10.00 )
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates salatalik
2 dilim ekmek
Ogle (13.00)
1 bardak sut
3 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 y.k. siyah uzum
Az tarcin
Aksam ( 16.00 )
6 y.k. ispanak yemegi
3 kasik yogurt uzeri zencefil ve zerdecal
Ara ( 17.30 )
Az sutlu turk kahvesi
15 ad. Fistik
Su 2 litre
Spor 5 mill leslie
Dogalkeciboynuzu nerden bukuyorsun canım bizim kültürümğzde hiç yoktur daOlur canim tabiki hasta olmadan onlem.almak lazim benim ev aktar gibidir...
Tabi olculu vermek te fayda var...
Ben sabahlari keci boynuzu ozude veriyorum 1 tatli kasigi
Valla bizim kilolu olmamızın en büyük sebebi çay saatleridir. Sende yersin ama en çok canının istediğinden 1 tane yersin. 1 hafta için boşuna izne ayrılma bence.
Tabi ki insanın kendinede zaman ayırması gerek. Çok iyi gelir eminim. Saçını başını yaptır manikür pedikür nasıl mutlu olursun enerjin yerine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?