Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizz derlerya yata yata yırtılacan ahanda bende şimdi öyleyim yatmaya halim mecalim kalmadı valahi

Kanguru_ canım çocuklar daha iyilerdir umarım.
Biz ayrılmadık şimdilik.
Simdilik iyiler. Gece basliyo dertleri
sen neden yapiyosun cnm o izin alsin bigun gelsin. Yada ctesi isten snra atlasin arabaya grlsin 2 saat konusun geri donsun. Hep fedakarlik yapan sen olma

iyiler biraz daha cnm

Ay onu da hiç yapma benim eşimin iki cocugu var hala askerlik yapacak :))
Yapamam kız o kadar cesaretim yok
Simdilik iyiler. Gece basliyo dertleri
sen neden yapiyosun cnm o izin alsin bigun gelsin. Yada ctesi isten snra atlasin arabaya grlsin 2 saat konusun geri donsun. Hep fedakarlik yapan sen olma

iyiler biraz daha cnm
Bencede o yapsın zaten o konuda hep o geldi benim yanıma şimdi hakkını yemiyim ben 3 senede 3 yada 4 kere gitmişimdir ama gelmez ki bende gitmem vaktimiz yok o kadar. Benim bu haftasonu kardesim geliyo istesede gorusemem onla. Haftaya bakalım kim öle kim kala

Ben hiç birşey yapmadım yarın annem geliyo izne mi cıksaö diyorum esra bir haftalık izin oluyo mu bu seferde bisey yiyip icmezsem geri gşdecek kadıncagız
1 haftalık izin yok canım da annenle illa kötü şeyler yemene gerek yok. Et yap nohut yap fasulye yap karatayda seçenek çok. Boşuna artıyla gelme haftaya. Zaten 2 grup olarak yenildik geçen hafta
Ben de yıllardır yıkanacak su sacıma basıma baksam anam geliyo hayrına beni bi kuaföre neyin gönderse hatta diyorumki bi sinema minema yaosam kafamda cılgınca planlar var gencler
Valla yap kız kuaföre git bi güzel süslen giyin kuşan gez. Arkadaşlarınla takıl cinemaya git ne geliyosa içinden yap

Evet canim
1 cay bardagi sicak suya
1 tutam isirgan otu
3 ad. Karanfil
10 dk demlensin

2 3 tatli kasigida olsa surup gibi icsin inan o kadarcigin bile faydasi oluyo.

Icerler canim 1 tatli kasigi bile olsa ver oda yeter karanfil vucuttaki mikroplari olduruyo isirgan zaten c vitamini demir kaynagi.
Azar azar vermeye calis kaptanim:))

ESRACIM bilşyosun bizim kültürü bebegim baklavalar börekler cörekler cay yanı tatlılar artı görmek hiç istemşyorum da atakımı da etkilemek istemiyorum bilmiyorum minimum hasarla atlatmaya calısırım olmadı ne yapim

Valla yapıcam yavrularımı da cok seviyorum ama insan kendi icin bişeyler yapmayınca onlar icin bişey yapmaya da mecali kalmıyor herseyin basınsaglık tabi önce Allah sevdiklerimizden ayırmasın

Evet canim
1 cay bardagi sicak suya
1 tutam isirgan otu
3 ad. Karanfil
10 dk demlensin

2 3 tatli kasigida olsa surup gibi icsin inan o kadarcigin bile faydasi oluyo.
Canım cok yeşekkürederim bunu normaldede yapsak bagısıklık icin iyi olurmu acaba

28 SUBAT MENÜM

Kahvalti ( 10.00 )
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Domates salatalik
2 dilim ekmek

Ogle (13.00)
1 bardak sut
3 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 y.k. siyah uzum
Az tarcin

Aksam ( 16.00 )
6 y.k. ispanak yemegi
3 kasik yogurt uzeri zencefil ve zerdecal

Ara ( 17.30 )
Az sutlu turk kahvesi
15 ad. Fistik

Su 2 litre
Spor 5 mill leslie

Olur canim tabiki hasta olmadan onlem.almak lazim benim ev aktar gibidir...
Tabi olculu vermek te fayda var...
Ben sabahlari keci boynuzu ozude veriyorum 1 tatli kasigi

Valla bizim kilolu olmamızın en büyük sebebi çay saatleridir. Sende yersin ama en çok canının istediğinden 1 tane yersin. 1 hafta için boşuna izne ayrılma bence.
Tabi ki insanın kendinede zaman ayırması gerek. Çok iyi gelir eminim. Saçını başını yaptır manikür pedikür nasıl mutlu olursun enerjin yerine gelir

Spor. Cok guzel canım tebrşk ederim cok guzel verirsin böyle darısı bize inş :)

Olur canim tabiki hasta olmadan onlem.almak lazim benim ev aktar gibidir...
Tabi olculu vermek te fayda var...
Ben sabahlari keci boynuzu ozude veriyorum 1 tatli kasigi
Dogalkeciboynuzu nerden bukuyorsun canım bizim kültürümğzde hiç yoktur da

Haklısın canım ama bilmiyorum böyle takıma ayıp edşyorum gibi geliyor yemek icin şzne ayrılmak yada bukadar kacamak yapmayan varken yedim diyenyazmaya utanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…