- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bu aralar ben de de bi doymamazlık var sukimeyyecim Allah sonumuzu hayretsin valla cuma gunune kadar hep bi kendimle savas halindeyim ya yorukuyorum bazenKızlar ben 25 dakika önce yemek yedim.Ama hala çok açım.Ne oluyor bilmiyorum
Midem hala küçülmedimi bilmiyorum ama çok sinir oluyorum bu durumaBu aralar ben de de bi doymamazlık var sukimeyyecim Allah sonumuzu hayretsin valla cuma gunune kadar hep bi kendimle savas halindeyim ya yorukuyorum bazen
Kızlar ben 25 dakika önce yemek yedim.Ama hala çok açım.Ne oluyor bilmiyorum
Aktarlarda var canim ayrica eczanelerde de satiliyo cok yayginlasti artik bence her cocuklu evde bulunmasi gereken biseySpor. Cok guzel canım tebrşk ederim cok guzel verirsin böyle darısı bize inş :)
Dogalkeciboynuzu nerden bukuyorsun canım bizim kültürümğzde hiç yoktur da
ananiz yorgun bugun
Ruzgar iyi ece biraz halsiz atesi var
ruzgar iyi masallah ece biraz halsiz atesi var oksuruyo. Ben yorgunum ev almis basini gidiyo :)
Menüm..
Sabah: müsli yoğurt
Limonlu yeşilçay
Ara öğün: 1 adet küçük muz
Öğle: kısır
Ara: beyaz turp, 50 gr lor
Akşam: yumurtalı ıspanak sote yoğurt ile..
Sıcak süt
2 litre su
Spor yok
A doğrudur çok tatlı :))) acı gibi gözüksede tatlı yani dışı beyaz içi kırmızı olandan yedim karaciğeri temizlediği için.. bu sıralar çok hastalanıyorumda :) Ama bilgi için çok sağol, dikkate alıcamCanım geçmiş Olsun yoğundum ofiste giremedim, yeni gördüm
Canım diyetisyenim turp yasakladı bilgin olsun, kilo vermeyi zorlaştırıyor dedi
Canim tum gun neler yedin kh fazla yediysem veya proteini az tukettiysem banada oyle oluyor yedikce yiyesim geliyor.Kızlar ben 25 dakika önce yemek yedim.Ama hala çok açım.Ne oluyor bilmiyorum
Aslında benim yapmam şart bugün ama sınav ip squat karışık yaparım..Arkadaslar yatana kadar musait olanlarla bi ip atlama seferberliği baslatsak huu kızlar toplanıııın
Diyetisyene gidiyorum.onun verdiği uyguluyorumCanim tum gun neler yedin kh fazla yediysem veya proteini az tukettiysem banada oyle oluyor yedikce yiyesim geliyor.
Ama gun icerisinde alman gereken besinleri dengeli bisekilde yersem gece daha rahat ediyorum.
Menun gayet guzel olmus canim neden oyle oldu ki acaba adet donemin mi yaklastiBugün ki menüm
Aç karnına (6.45): ceviz suyu
Sabah (7.45) : 1 sb limonlu su , 1 yumurta ,1 dlm ç.ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin
Ara ( 9.45) : 1 mandalina ,7 fındık,1 kupa y.çay
Öğlen (12.45): 3 köfte fırında,1 dlm ç.ekmeği,1 kase yoğurt
Ara (3.50) : 3 k.kayısı, sade granül kahve
Akşam (18.25): 1 kase tarhana çorbası,8 yk patlıcan yemeği,yeşil salata
Ara (20.30): 1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği ,1 kupa y.çay
2,5 lt su.
Teşekkür ederim.Adet dönemime var daha.Bende anlamadım doğruduMenun gayet guzel olmus canim neden oyle oldu ki acaba adet donemin mi yaklasti
Insallah atlatirsin canimTeşekkür ederim.Adet dönemime var daha.Bende anlamadım doğrudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?