- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım menün güzel ama meyveyi sabah yüketmeye calıssan daha iyi olurSelamlar
Menüm
09:45 Limonlu Su
10:00 1 haşlanmış yumurta,3 ceviz,bol roka tere,süzme peynir,çok az burgu peynir,bir kupa limonlu yeşil çay
12:30 Duble Türk kahvesi( şekersiz),Yarım muz
19:00 Fırında Çipura ve bol salata
20:00 Bir kupa limonlu yeşil çay
Su:2 lt olmuştur, spor yok
Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum iki öğün o nedenle.
Ama ayrılırsan 70 i tekrar görürsün bence. Burda önemli olan birbirimize destek olmak. Zaten bildiğim kadarıyla 2 ay dolmadan izne ayrılamıyosun. Senin 2 ay olmuş muyduHaklısın canım ama bilmiyorum böyle takıma ayıp edşyorum gibi geliyor yemek icin şzne ayrılmak yada bukadar kacamak yapmayan varken yedim diyenyazmaya utanırım ben
Maydonozlu limonlu su ic sümeyye cayda cok tok tutuyo plastikin tarifi birer seker kasigi kakule kisnis tane karabiber kiraz sapli yesilcay normal yesilcay tarcin tozu yada cubugu yarimda limon 12 dakika demle tadida cok güzelKızlar ben 25 dakika önce yemek yedim.Ama hala çok açım.Ne oluyor bilmiyorum
Kakule ve kişniş yok abla.Limonlu yeşil çay içtim.Maydonozlu limonlu su ic sümeyye cayda cok tok tutuyo plastikin tarifi birer seker kasigi kakule kisnis tane karabiber kiraz sapli yesilcay normal yesilcay tarcin tozu yada cubugu yarimda limon 12 dakika demle tadida cok güzel
Yok canım daha olmadı 2 ay evet izne ayrılırsam görürüm buranın ciddi etkisi oluyo ay bşlmşyrm ya hayırlısıyla bi 65. Olsaydıö ben biAma ayrılırsan 70 i tekrar görürsün bence. Burda önemli olan birbirimize destek olmak. Zaten bildiğim kadarıyla 2 ay dolmadan izne ayrılamıyosun. Senin 2 ay olmuş muydu
3 kilocuk kaldı görürsün sen bak ben 4 aydır göremiyorum 2 ileri 1 geriYok canım daha olmadı 2 ay evet izne ayrılırsam görürüm buranın ciddi etkisi oluyo ay bşlmşyrm ya hayırlısıyla bi 65. Olsaydıö ben bi
Bende 1,5 aydır aynı durumdayım.Çok bunalttı3 kilocuk kaldı görürsün sen bak ben 4 aydır göremiyorum 2 ileri 1 geri
Bize spor lazım galibaBende 1,5 aydır aynı durumdayım.Çok bunalttı
Eski motivasyonlu halime dönemiyorum.Mayısa kadar 85 olmam gerek.Sadece lafta kalıyor bu.kendime ihanet ediyorum.Bize spor lazım galiba
Sen de salona başlasan aslında güzel olabilir. Yeniden bi motivasyon gelirEski motivasyonlu halime dönemiyorum.Mayısa kadar 85 olmam gerek.Sadece lafta kalıyor bu.kendime ihanet ediyorum.
Bende düşünüyordum ama ameliyat olayı haftaya netleşecek bu durumda gidememSen de salona başlasan aslında güzel olabilir. Yeniden bi motivasyon gelir
Olmazsan gidersin bende haftaya spora başlıcam. Yoksa biz böyle takılıp kalmaya devam ederizBende düşünüyordum ama ameliyat olayı haftaya netleşecek bu durumda gidemem
Aynen başlamam gerek.Yoksa benim nişan ertelenip duruyor.Marttı mayısa attım.Olmazsan gidersin bende haftaya spora başlıcam. Yoksa biz böyle takılıp kalmaya devam ederiz
Kilo için ertelemeyin ya ne önemi var siz iyi olduktan sonra kilonun görüntününAynen başlamam gerek.Yoksa benim nişan ertelenip duruyor.Marttı mayısa attım.
3000 ip mi waw diyom maşallah1044 puan
3000 ip atlama
100 sag bck
100 sol bck
50 +50 sag sol arka bck
100 yarım mekik
100 squat
60 duvar sınavı
Göğüs hareketleri 40 puanlık
100 sag sol kol gerdirme
100 dirsekler omuzda sag sol dönme
Sagol canım elimden gelenş yapmaya calısıyorum3000 ip mi waw diyom maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?