Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım menün güzel ama meyveyi sabah yüketmeye calıssan daha iyi olur

Haklısın canım ama bilmiyorum böyle takıma ayıp edşyorum gibi geliyor yemek icin şzne ayrılmak yada bukadar kacamak yapmayan varken yedim diyenyazmaya utanırım ben
Ama ayrılırsan 70 i tekrar görürsün bence. Burda önemli olan birbirimize destek olmak. Zaten bildiğim kadarıyla 2 ay dolmadan izne ayrılamıyosun. Senin 2 ay olmuş muydu

Kızlar ben 25 dakika önce yemek yedim.Ama hala çok açım.Ne oluyor bilmiyorum
Maydonozlu limonlu su ic sümeyye cayda cok tok tutuyo plastikin tarifi birer seker kasigi kakule kisnis tane karabiber kiraz sapli yesilcay normal yesilcay tarcin tozu yada cubugu yarimda limon 12 dakika demle tadida cok güzel

Ama ayrılırsan 70 i tekrar görürsün bence. Burda önemli olan birbirimize destek olmak. Zaten bildiğim kadarıyla 2 ay dolmadan izne ayrılamıyosun. Senin 2 ay olmuş muydu
Yok canım daha olmadı 2 ay evet izne ayrılırsam görürüm buranın ciddi etkisi oluyo ay bşlmşyrm ya hayırlısıyla bi 65. Olsaydıö ben bi

Menü
Sabah:sütlü kahve bir muz
Ögle:bol yesillik cig havuc paprika beyaz peynir yedi zeytin üc yesil zeytin bir dilim ekmek cay
Aksam:balik yesil salata
Bir avuc ici cekirdek cayin yanina
Su:1,5 anca soguk havada icemiyorum
Spor:yok

1044 puan

3000 ip atlama

100 sag bck
100 sol bck
50 +50 sag sol arka bck
100 yarım mekik
100 squat
60 duvar sınavı
Göğüs hareketleri 40 puanlık
100 sag sol kol gerdirme
100 dirsekler omuzda sag sol dönme

Bugünkü menum

Sahur:
2 y.k. lor
1 domates
1 bardak sut

İftar:
7_8 y.k. etli sebze yemeği
2_3 catal ıspanak
1 kase yoğurt
Turp

Ara:
Sütlü türk kahvesi (sekersiz)
1 kuru kayısı

Sivilar:
1 litre su
1 litre detoks suyu

Spor:
1000 ip*200 puan
30 dk leslie*90 puan
Toplam*290 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…