Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım menün güzel ama meyveyi sabah yüketmeye calıssan daha iyi olur
Haklısın canım, daha yeni başladığım için uzun süreli açlığa hazır değildim.çok değil pazar günü seri şekilde mideye canı çektiğini gömen birinden ancak bu kadar oldu.
Maydonozlu limonlu su ic sümeyye cayda cok tok tutuyo plastikin tarifi birer seker kasigi kakule kisnis tane karabiber kiraz sapli yesilcay normal yesilcay tarcin tozu yada cubugu yarimda limon 12 dakika demle tadida cok güzel
güzel tarife benziyor ben de eksik malzemeleri alıp başlayarım.teşekkürler
Yok canım daha olmadı 2 ay evet izne ayrılırsam görürüm buranın ciddi etkisi oluyo ay bşlmşyrm ya hayırlısıyla bi 65. Olsaydıö ben bi
ben buradan izne ayrıldığım ilk dönem motivasyonumu korudum ancak bir süre sonra yemeye başladım binbir emekle verdiğim yaklaşık 3 kiloyu geri aldım.bence kendini toparlayıp burada devam etmeye çabala canım
Bize spor lazım galiba
Spor konusunda haklısın. Ben geçen sefer de ilk dönemler spor yapmamıştım sonradan başlamıştım sanırım bir haftaya ısınma turum geçer ben de fırsat buldukça daha doğrusu spor için fırsat yaratırım gibi geliyor bana.
Eski motivasyonlu halime dönemiyorum.Mayısa kadar 85 olmam gerek.Sadece lafta kalıyor bu.kendime ihanet ediyorum.
Silkelen canım kendine gel,yapamıyorum diyerek kendini şartlandırma biraz zorla kendini ,kendine inan ve başaracağım de inan yaparsım.
Bende düşünüyordum ama ameliyat olayı haftaya netleşecek bu durumda gidemem
Yanlış anımsamıyorsam rahimde miyom çıkmıştı değil mi? Canım sen neden böyle koyverdin ki?
14 yaşımdan bu yaşıma kadar geçirdiğim cerrahi müdahaleleri anlatsam ağzın açık kalır.özetle 2 kez yumurtalık kisti ameliyatı, miyom ve polipler için cerrahi müdahale,lazerle yara yakılması,laparoskopik cerrahi ile tüplerin alınması,iki defa belden ilik alınması,tüp bebek tedavisi ve inan aklıma gelmeyen daha bir sürü şey var .bu kadar çabuk demoralize olursan hayatı kendine de etrafındakilere de zehir edersin.
12 omlet kasarli 5 dilim peynir 5 zeytin 1 sut 1 dilim ekmek
15 1 elma
17 cay 2 gun kurusu ceviz 10 finduk
19 10 yemek kasigi turlu 1 kase yogurt salata
2 litre su
45 dk tempolu yuruyus
1 mil lesie
600 ip
50 sag bacak
50 sol bacak
Daha devam
Güne biraz geç başlaman haricinde harikasın.
Allah kabul etsin ve afiyet olsun.Güzel menü ve sporun da harika.
Ne güzel spor kişşke benim olsa

Daha yeni başladın zamanla sporada başlarsın zaten başladığında yapmadığın zaman insan kendini suçlu hissediyor

Menüm

07.30
2 dilim ananas
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt

12.30
7 y.kaşığı mantar sote
3 y.kaşığı yoğurt
Salata

19.30
6 y.kaşığı zeytinyağlı patlıcan
Yoğurt

21.00
Sütlü kahve
1 kare bitter çikolata

Su 2 lt spor yok.
Bitter için çok pişmanım

Reactions: NGY

Aminn teşekkür ederim canım:) olur seninde sporun olur canımm yeterki işte

canisi menun harika ciko içinde sikma canini biterse sorun yok ve 1 tanecik yemişsin♡♡

Sen napıyosun kız artık gelmiyosun buralara diyetin nasıl gidiyo odaklanabildin mi

tam odaklanamıyorum eskisi gibi değilim bi türlü de olamıyorum 1 gün iyisem 2 gün kötü oluyo menü vs. Listede degilim diye bi rahatlık var bende artık moralim çok bozuk İllaki diyetime bi comak sokuluyo gorumcem geldi herşey alt üst oldu tekrar başa sardim az önce eşim diyo ki arkadaşım iş yeri açmış yarın oraya gidelim diyo bende yok dedim bakalim suratini asmasa gitmiycem çünkü gideceğimiz yerde lahmacun pide vs yeri

Canım menün cok guzel yine guzel eksi gelecek senden bitteri de takma kafana bişeycik olmz inş spora da hadtaya baslarsan harika olck bak gör

Icerler canim 1 tatli kasigi bile olsa ver oda yeter karanfil vucuttaki mikroplari olduruyo isirgan zaten c vitamini demir kaynagi.
Azar azar vermeye calis kaptanim:))
tesekkur ederim cnmm bu isirgan taze mi olacak

Haklısın canım ama bilmiyorum böyle takıma ayıp edşyorum gibi geliyor yemek icin şzne ayrılmak yada bukadar kacamak yapmayan varken yedim diyenyazmaya utanırım ben
Izine ayrilmak mi neden? Hem 2 ay olmadan malesef izine ayrilamiyosun. Hem artik ciddi bi sorun olmadogo taktirde izine cikilmasina izin vermixem. Cunku izine cikanlarin % 50 si donmuyo % 40 i kilo alaran donuyo. Sebep nedir acaba
Eski motivasyonlu halime dönemiyorum.Mayısa kadar 85 olmam gerek.Sadece lafta kalıyor bu.kendime ihanet ediyorum.
Aslinda bi hafta dikkat edip tartida eksiyi gorsen motive olursun yeniden
neeeeeaa 1 gun iyise 1 gun kotu muu kuzu napiyosun sen ya senin gibi iradeli birinden boyle seyleri beklemezdim. Farzetki listedesin. Bu cuma guzel bi eksi gormezsem bozusuruz ona gore

Oooyyyy ooooyyyyyy annem geldi bende hemen mutfagi topla camasir katla camasir as ortaligi topla aha bu saat oldu. Yarinda sil supur. Nedir bu kadinlarin eziyeti a dostlaaarrr

Şuan size karşı çok mahcubum Sizin okadar ugrasiniza emeğinize karsi bu yaptigimkendime diyecek bişey bulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…