- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Oooyyyy ooooyyyyyyannem geldi bende hemen mutfagi topla camasir katla camasir as ortaligi topla aha bu saat oldu. Yarinda sil supur. Nedir bu kadinlarin eziyeti a dostlaaarrr
Ooo harikasın.Ben de kalktım ama öyle oturuyorum 25 dakikada hem giyinip hem kahvaltı yapacağımGünaydın canım. Evet bende ekenciyim kızımı okula yolladım şuan çay içiyorum birazdan spor yapicam inşallah
Ooo harikasın.Ben de kalktım ama öyle oturuyorum 25 dakikada hem giyinip hem kahvaltı yapacağım
Kuzum insan bi kere bırakınca öyle oluyo ama kendini bi toplasan 1 ay sürmez ayrıldığın kiloya dönmek. Ayrıca bahaneler bitmez illaki bi yerlere gidip geleceksiniz. Bence eşinin dediği yere git ama sadece 1 lahmacun ye. Önemli olan yediğin şeyi telafi edebilmektam odaklanamıyorum eskisi gibi değilim bi türlü de olamıyorum 1 gün iyisem 2 gün kötü oluyo menü vs. Listede degilim diye bi rahatlık var bende artık moralim çok bozuk İllaki diyetime bi comak sokuluyo gorumcem geldi herşey alt üst oldu tekrar başa sardim az önce eşim diyo ki arkadaşım iş yeri açmış yarın oraya gidelim diyo bende yok dedim bakalim suratini asmasa gitmiycem çünkü gideceğimiz yerde lahmacun pide vs yeri
Inşallah huzurcuğum dediğin gibi olur spora başlıcam haftayaCanım menün cok guzel yine guzel eksi gelecek senden bitteri de takma kafana bişeycik olmz inş spora da hadtaya baslarsan harika olck bak gör
Işleri boşver biraz dinlen kendine gel çok yoruldun.Oooyyyy ooooyyyyyyannem geldi bende hemen mutfagi topla camasir katla camasir as ortaligi topla aha bu saat oldu. Yarinda sil supur. Nedir bu kadinlarin eziyeti a dostlaaarrr
Ne guzel keske burayada yagsaLapa lapa kar yağıyor burada
Günaydın :)Gunaydin herkese
Bugun daha iyi misinGünaydın :)
Gürcü bakıcının ingilizcesi varsa kesinlikle gürcü alırdımKizlar siz olsaniz gurcu bakici mi alırdınız yoksa türk mu deneyimleriniz ne yonde bugun bakicilarla yuzyuze görüşeceğiz
Kar yağınca içimi bi sevinç kapladı :)Bugun daha iyi misin
Biz Gürcü, Özbek ve en son Türkmenistanlı bir bayanla çalışıyoruz. Ama bizimkisi hasta bakıcılığı.Kizlar siz olsaniz gurcu bakici mi alırdınız yoksa türk mu deneyimleriniz ne yonde bugun bakicilarla yuzyuze görüşeceğiz
Ne guzel iyisine denk gelmis umarim benimkide oyle olur yabancilarin evde kalmalari sikinti onu sevmiom ama bu bayan aksam gidecekBiz Gürcü, Özbek ve en son Türkmenistanlı bir bayanla çalışıyoruz. Ama bizimkisi hasta bakıcılığı.
Aile dostumuzda da Özbek bir kadın var çocukları 7-9 yaşlarında ev temizliği yemek vs. onları yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?