Benimde oyle olur hele uzerine dusse ne guzel olur ben 18 yasimdan sonra gordum kari:)Kar yağınca içimi bi sevinç kapladı :)
Nerde yaşıyorsun ege ya da akdeniz mi :)Benimde oyle olur hele uzerine dusse ne guzel olur ben 18 yasimdan sonra gordum kari:)
Günaydın :)Günaydın herkese
Iskenderunda buyudugum için unv gidene kadar kar yoktuNerde yaşıyorsun ege ya da akdeniz mi :)
Doğru oraya hiç kar yağmazIskenderunda buyudugum için unv gidene kadar kar yoktu
Cumalri ben cok heyecanlanıyorumGünaydın kızçeleerrr. Yarın tartı günüüü
Esracım cok tatlısıınKuzum insan bi kere bırakınca öyle oluyo ama kendini bi toplasan 1 ay sürmez ayrıldığın kiloya dönmek. Ayrıca bahaneler bitmez illaki bi yerlere gidip geleceksiniz. Bence eşinin dediği yere git ama sadece 1 lahmacun ye. Önemli olan yediğin şeyi telafi edebilmek
Inşallah huzurcuğum dediğin gibi olur spora başlıcam haftaya
Işleri boşver biraz dinlen kendine gel çok yoruldun.
Vaaav cok guzel bende uyanınca bi kendime geleyim diyen250 atlıyorum :)Huzurvermeyolunda nerdesin 400 ip atladim sabah sabah:)
O senin tatlılığınEsracım cok tatlısıın
Ne guzel iyisine denk gelmis umarim benimkide oyle olur yabancilarin evde kalmalari sikinti onu sevmiom ama bu bayan aksam gidecek
Kuzum insan bi kere bırakınca öyle oluyo ama kendini bi toplasan 1 ay sürmez ayrıldığın kiloya dönmek. Ayrıca bahaneler bitmez illaki bi yerlere gidip geleceksiniz. Bence eşinin dediği yere git ama sadece 1 lahmacun ye. Önemli olan yediğin şeyi telafi edebilmek
Inşallah huzurcuğum dediğin gibi olur spora başlıcam haftaya
Işleri boşver biraz dinlen kendine gel çok yoruldun.
ben eksileri gordum ama soylememGünaydın kızçeleerrr. Yarın tartı günüüü
Bencede kuzum bi an önce listeye gir. Şimdi kaç kilosun kaç vermen lazım listeye girebilmek içindediğin gibi kendimi bi toplasam çok çok iyi olucak ve hiç bırakmam. benim sorumum motisyonumum çabuk düşmesi ve yemege saldiriyorum ozamanda toparlanması zor oluyo. Bugun güne enerjik başladım erken kalktım sporumu yaptım ve şuana kadar 1.5 litre su ictim yani kendimi çok iyi hissediyorum bunuda devam ettiricem inşallah çünkü listede olmak istiyorum artik
Araöğün ve akşam olmamış tabi ki ama telafi edersin bugün. Müsliler baya şekerli oluyoGunaydin kizlar dun ki menum:
Sabah: musli + yogurt
Zencefilli limonlu cay
Ara ogun: 50 gr lor + 5 adet cig findik 5 adet cig badem
Limonlu yesil cay
Ogle: tavuk suyu corba + bir dilim cok tahilli ekmek
Ara ogun: bir adet kivi, bir tane tulumba tatlisi
Aksam: mantili ayran corbasi bir kase
Aksam kafeinsiz kahve ile yapilmis latte
Spor yapamadim dun kendimi iyi hissetmiyordum kizlar
Bugun ofiste yapacagim birseyler :)))
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?