Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar tabi saka bir yana beni ornek almayin ben cok gec yedigim halde (21h) kilo verdim bu birazda metabolizma hiziyla alakali bir durum..

Bende spor isini düzene oturtsam süper olacak cok tembelim ben yaa
Spor cok onemli abla Bu hafta sporun onemini daha cok anladm valla eksim vr ama gecen. Haftaki kadar deil cunki bu hafta hic spor yapmadm diyebilirim yuruyusler disindaa offf

Kizlar mrb dun aniden yatili misadirlerim geldi kosusturmadan duzgun giremedim girdihimdede gecmis leri bitiremedn ciktim nasilsiniz hepiniz iyisinizdr insallah dn kndime birsey yapamadm ne yazikki olanlardan yedim dnki menumu paylasayim hemen

Kahvalti 08.00
1 muz 3 kasik yogurt iki kasik yulaf ezmesi 1 tk fistik ezmesi ev yapimi icinde seker bal vs yok

Oglen14.00
5 cig kofte
2 ercimek koftesi
3 kasik yogurt

Ara17.00
1 avuc kuru meyve karisik
1 sutlu turk kahvesi

Aksam 19.00
4 kasik mantar sote 1 kas3 yogurt

4 lt su 2 kupa cay
Spor yok kizlar ama butun gun otrmadm duzgun cokk har3ketliydi yani

ARKADASlar nasılsınız iyimisiniz sessiz bugun buralar benim de annem geldi oyuzden pek gşremiyorum

Canim istikrarli ol, hicmi yapamiyorsun yatmadan once biraz mekik cek, saga sola govde cevirme yap, sinav cek, ip atla..
2 set 50x gibi.. en azindan birsey yaptim hissi olur ve istikrarini korursun

Şuan size karşı çok mahcubum Sizin okadar ugrasiniza emeğinize karsi bu yaptigimkendime diyecek bişey bulamıyorum..
Bence daha cok kendine karsi mahcup ol okdr spor yaptib ter akittin yeri geldi ac kaldin okadar fedakarlik yaptin kendinden simdi eski sevmedigin haline donmeye basladin. Bi silkeleb bakalim kendine gel
Kiyamam ya dedik annen gelirse biraz dinlenir yatarsın ama belliki oda olmamış iş guc yapılmış ah cilekes kadınlar ahh
Islerimi daha yeni bitirdim ama bu saatteb sonra dinlenirim yemegimide yaptim:)
Artik dinlenirim islerimo bitirdim :)
Günaydın kızçeleerrr. Yarın tartı günüüü
Skandal mi sevinmen lazim degil mi sonucda eksileri gorcez
Sen gecen gunde tulumba yememismiydin

abla evde dursan belki yaparsin ama masallah hep gezmelerdesin

Kizlar tabi saka bir yana beni ornek almayin ben cok gec yedigim halde (21h) kilo verdim bu birazda metabolizma hiziyla alakali bir durum..
Ama hani saglikli yasam
Acilen listeye girmem lazım ve suanki kilo 81.4 yani 76.7 olmam gerekiyor
Haftaya hedefin 79 olmak olsun.
cifkofte ev yapimi mi icinde bulgur varmi eger varsa hem mercimek koftesi hwm cigkofte fazla olmus ama aksam az yemissin

Kizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyi bende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Yaa masalah kaptancım ekslerine cok sevndim cocuklara daha da cok sevindim cok sukur en buyuk nimet. Ben bu sabah ve öğlen avuc ici kadar lahmacun yedim toplamda 1 tane olmustur yarınki rakamdan cok korkuyorum aksam yemicem yogrt falan yerim yani

Sen neden izine cikmak istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…