muslim tulumbanin yaninda masum kalir hahay :))Araöğün ve akşam olmamış tabi ki ama telafi edersin bugün. Müsliler baya şekerli oluyo
Bencede kuzum bi an önce listeye gir. Şimdi kaç kilosun kaç vermen lazım listeye girebilmek için
Dikkat edince sen çok güzel veriyosun bu hafta güzel bi başlangıç yapAcilen listeye girmem lazım ve suanki kilo 81.4 yani 76.7 olmam gerekiyor
Spor cok onemli abla Bu hafta sporun onemini daha cok anladm valla eksim vr ama gecen. Haftaki kadar deil cunki bu hafta hic spor yapmadm diyebilirim yuruyusler disindaa offfBende spor isini düzene oturtsam süper olacak cok tembelim ben yaa
Canim istikrarli ol, hicmi yapamiyorsun yatmadan once biraz mekik cek, saga sola govde cevirme yap, sinav cek, ip atla..Bende spor isini düzene oturtsam süper olacak cok tembelim ben yaa
Bence daha cok kendine karsi mahcup olŞuan size karşı çok mahcubum Sizin okadar ugrasiniza emeğinize karsi bu yaptigimkendime diyecek bişey bulamıyorum..
Islerimi daha yeni bitirdim ama bu saatteb sonra dinlenirim yemegimide yaptim:)Kiyamam ya dedik annen gelirse biraz dinlenir yatarsın ama belliki oda olmamış iş guc yapılmış ah cilekes kadınlar ahh
Artik dinlenirim islerimo bitirdim :)Kuzum insan bi kere bırakınca öyle oluyo ama kendini bi toplasan 1 ay sürmez ayrıldığın kiloya dönmek. Ayrıca bahaneler bitmez illaki bi yerlere gidip geleceksiniz. Bence eşinin dediği yere git ama sadece 1 lahmacun ye. Önemli olan yediğin şeyi telafi edebilmek
Inşallah huzurcuğum dediğin gibi olur spora başlıcam haftaya
Işleri boşver biraz dinlen kendine gel çok yoruldun.
Skandal miGünaydın kızçeleerrr. Yarın tartı günüüü
Sen gecen gunde tulumba yememismiydinGunaydin kizlar dun ki menum:
Sabah: musli + yogurt
Zencefilli limonlu cay
Ara ogun: 50 gr lor + 5 adet cig findik 5 adet cig badem
Limonlu yesil cay
Ogle: tavuk suyu corba + bir dilim cok tahilli ekmek
Ara ogun: bir adet kivi, bir tane tulumba tatlisi
Aksam: mantili ayran corbasi bir kase
Aksam kafeinsiz kahve ile yapilmis latte
Spor yapamadim dun kendimi iyi hissetmiyordum kizlar
Bugun ofiste yapacagim birseyler :)))
2 litre su
abla evde dursan belki yaparsin ama masallah hep gezmelerdesinBende spor isini düzene oturtsam süper olacak cok tembelim ben yaa
Ama hani saglikli yasamKizlar tabi saka bir yana beni ornek almayin ben cok gec yedigim halde (21h) kilo verdim bu birazda metabolizma hiziyla alakali bir durum..
Haftaya hedefin 79 olmak olsun.Acilen listeye girmem lazım ve suanki kilo 81.4 yani 76.7 olmam gerekiyor
cifkofte ev yapimi mi icinde bulgur varmi eger varsa hem mercimek koftesi hwm cigkofte fazla olmusKahvalti 08.00
1 muz 3 kasik yogurt iki kasik yulaf ezmesi 1 tk fistik ezmesi ev yapimi icinde seker bal vs yok
Oglen14.00
5 cig kofte
2 ercimek koftesi
3 kasik yogurt
Ara17.00
1 avuc kuru meyve karisik
1 sutlu turk kahvesi
Aksam 19.00
4 kasik mantar sote 1 kas3 yogurt
4 lt su 2 kupa cay
Spor yok kizlar ama butun gun otrmadm duzgun cokk har3ketliydi yani
Yaa masalah kaptancım ekslerine cok sevndim cocuklara daha da cok sevindim cok sukur en buyuk nimet. Ben bu sabah ve öğlen avuc ici kadar lahmacun yedim toplamda 1 tane olmustur yarınki rakamdan cok korkuyorum aksam yemicem yogrt falan yerim yaniKizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyibende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Çok sevindim çocukların iyi olmasına ve ekside olmanaKizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyibende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Sen neden izine cikmak istiyosunYaa masalah kaptancım ekslerine cok sevndim cocuklara daha da cok sevindim cok sukur en buyuk nimet. Ben bu sabah ve öğlen avuc ici kadar lahmacun yedim toplamda 1 tane olmustur yarınki rakamdan cok korkuyorum aksam yemicem yogrt falan yerim yani
Islerini bitirdim yemegimi yaptim cocuklari uyuttum kahvemi ictim suan dinleniyorumÇok sevindim çocukların iyi olmasına ve ekside olmanabiz aynı devam sen naptın bitti mi işlerin dinlenebildin mi
Valla ben rahatladım kızIslerini bitirdim yemegimi yaptim cocuklari uyuttum kahvemi ictim suan dinleniyorum
HeheheValla ben rahatladım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?