cok sevindim canim.. kendinize iyi bakin bundan sonra :)Kizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyibende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Amin amin. Darısı başımıza artık bizde eksi gelelim :)Hehehezor bi hafta gecirdim Allah bidaha yasatmasin. Haftanin tek artisi kilo vermem oldu
iyi baktigimiz icin hasta oluyoruz zatencok sevindim canim.. kendinize iyi bakin bundan sonra :)
sende durumlar ne tartilmadin mi hicAmin amin. Darısı başımıza artık bizde eksi gelelim :)
Yok en son pazartesi -200dü bakalım ne olcak yarın. Bugün full spor yaptım aç kaldım insallah etkisini görürümiyi baktigimiz icin hasta oluyoruz zatenbazi cocuklari goruyorum ustlerinde mont yok ayakda corap yok sadece terlik disardalar. Ben iyice sarip disari cikardigin halde hastalar biraz umursamaz mi olmaliydim diye dusunuyorum bazen
sende durumlar ne tartilmadin mi hic
Gorursun cnm spor yaptiysan mutlaka gorursun ama daha saat erken yemek ye hafif biseyler en azindan. Ac kalarak kilo verilmezYok en son pazartesi -200dü bakalım ne olcak yarın. Bugün full spor yaptım aç kaldım insallah etkisini görürüm
bisi dimicim
Öğlene kadar çok hafif yedim şimdi 1 bardak ayran ictim akşam yine hafif yerim.Gorursun cnm spor yaptiysan mutlaka gorursun ama daha saat erken yemek ye hafif biseyler en azindan. Ac kalarak kilo verilmez
Aslinda tam olarak oyle :) cocukken daha SIK hastalanan cocuklar ilerde daha saglam oluyoriyi baktigimiz icin hasta oluyoruz zatenbazi cocuklari goruyorum ustlerinde mont yok ayakda corap yok sadece terlik disardalar. Ben iyice sarip disari cikardigin halde hastalar biraz umursamaz mi olmaliydim diye dusunuyorum bazen
sende durumlar ne tartilmadin mi hic
Bise olmazÖğlene kadar çok hafif yedim şimdi 1 bardak ayran ictim akşam yine hafif yerim.
Yalnız dün annem patlıcan yemeği yapmıştı bugün yemekhanede de patlıcan vardı akşam ben yine kalan yemeği yerim içimde patlıcan ağacı çıkarsa şaşırmayın
oohooo ozaman ruzgar cok saglam bi cocuk olcakAslinda tam olarak oyle :) cocukken daha SIK hastalanan cocuklar ilerde daha saglam oluyor
Bende çok seviyorum hiç şikayetçi değilimBise olmazben cok severim patlicani bende buvun patlican yedim :)
oohooo ozaman ruzgar cok saglam bi cocuk olcak
Dikkat edince sen çok güzel veriyosun bu hafta güzel bi başlangıç yap
Bence daha cok kendine karsi mahcup olokdr spor yaptib ter akittin yeri geldi ac kaldin okadar fedakarlik yaptin kendinden simdi eski sevmedigin haline donmeye basladin. Bi silkeleb bakalim kendine gel
Islerimi daha yeni bitirdim ama bu saatteb sonra dinlenirim yemegimide yaptim:)
Artik dinlenirim islerimo bitirdim :)
Skandal misevinmen lazim degil mi sonucda eksileri gorcez
Sen gecen gunde tulumba yememismiydin
abla evde dursan belki yaparsin ama masallah hep gezmelerdesin
Ama hani saglikli yasam
Haftaya hedefin 79 olmak olsun.
cifkofte ev yapimi mi icinde bulgur varmi eger varsa hem mercimek koftesi hwm cigkofte fazla olmusama aksam az yemissin
Kizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyibende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Ne yazikki vardi kaptanm evet fazlada oldu kndime bisey yapamayincaa bnde hic mutlu deilimm dnki menude bugun telafi ediyorm amaaBence daha cok kendine karsi mahcup olokdr spor yaptib ter akittin yeri geldi ac kaldin okadar fedakarlik yaptin kendinden simdi eski sevmedigin haline donmeye basladin. Bi silkeleb bakalim kendine gel
Islerimi daha yeni bitirdim ama bu saatteb sonra dinlenirim yemegimide yaptim:)
Artik dinlenirim islerimo bitirdim :)
Skandal misevinmen lazim degil mi sonucda eksileri gorcez
Sen gecen gunde tulumba yememismiydin
abla evde dursan belki yaparsin ama masallah hep gezmelerdesin
Ama hani saglikli yasam
Haftaya hedefin 79 olmak olsun.
cifkofte ev yapimi mi icinde bulgur varmi eger varsa hem mercimek koftesi hwm cigkofte fazla olmusama aksam az yemissin
400 de kaldim cnm bakici geldi ona kek pasta kisir yaptim
400 de kaldim cnm bakici geldi ona kek pasta kisir yaptim
Çok çok iyi zaten sadece temizlikğe haftalık 150 alıyolar bu kadın 3 çocuğa bakacak ve temizlik yapacak. Temizliği yapan kendisi olduğu için haftasonuna çok iş kalmasın diye kendini ona göre ayarlar haftaici1300 vercem cok iyi ve yetenekli biri bi hafta sonuds temizligr gelcrk 150de ona toplamda 1450 vercem nasil sizce
Aynen dedim ama baslarken ben sen sadece cocuk bak ben baskasini bulurum yok dedi ben duramam temizlikte yaparim dediÇok çok iyi zaten sadece temizlikğe haftalık 150 alıyolar bu kadın 3 çocuğa bakacak ve temizlik yapacak. Temizliği yapan kendisi olduğu için haftasonuna çok iş kalmasın diye kendini ona göre ayarlar haftaici
Bence de cok iyi canım inş ummudugun gibi olur bakıcı öeselesi cok öenmli o iyiyse gözün arkada kalmazAynen dedim ama baslarken ben sen sadece cocuk bak ben baskasini bulurum yok dedi ben duramam temizlikte yaparim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?