Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok sevindim canim.. kendinize iyi bakin bundan sonra :)
iyi baktigimiz icin hasta oluyoruz zaten bazi cocuklari goruyorum ustlerinde mont yok ayakda corap yok sadece terlik disardalar. Ben iyice sarip disari cikardigin halde hastalar biraz umursamaz mi olmaliydim diye dusunuyorum bazen

Amin amin. Darısı başımıza artık bizde eksi gelelim :)
sende durumlar ne tartilmadin mi hic

Yok en son pazartesi -200dü bakalım ne olcak yarın. Bugün full spor yaptım aç kaldım insallah etkisini görürüm

Gorursun cnm spor yaptiysan mutlaka gorursun ama daha saat erken yemek ye hafif biseyler en azindan. Ac kalarak kilo verilmez
Öğlene kadar çok hafif yedim şimdi 1 bardak ayran ictim akşam yine hafif yerim.
Yalnız dün annem patlıcan yemeği yapmıştı bugün yemekhanede de patlıcan vardı akşam ben yine kalan yemeği yerim içimde patlıcan ağacı çıkarsa şaşırmayın

Aslinda tam olarak oyle :) cocukken daha SIK hastalanan cocuklar ilerde daha saglam oluyor

Bise olmaz ben cok severim patlicani bende buvun patlican yedim :)
Aslinda tam olarak oyle :) cocukken daha SIK hastalanan cocuklar ilerde daha saglam oluyor
oohooo ozaman ruzgar cok saglam bi cocuk olcak

Dikkat edince sen çok güzel veriyosun bu hafta güzel bi başlangıç yap

İnşallah canım salmiycam kendimi

Okadar yaptığım sporlar hepsini heba ediyorum ya pes bana. Neyse önümüze bakalım artık dahada kararliyim bundan sonra

Kizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyi bende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil

İyiyiz kaptanım disardaydim yeni eve geldim hemenn buraya daldim. bugün moral motivasyonum daha iyi,

Cocuklarin seninde iyi olmanizaçok sevindim canım...
Supersin hep böyle eksilerin olsun insallah

Ne yazikki vardi kaptanm evet fazlada oldu kndime bisey yapamayincaa bnde hic mutlu deilimm dnki menude bugun telafi ediyorm amaa

1300 vercem cok iyi ve yetenekli biri bi hafta sonuds temizligr gelcrk 150de ona toplamda 1450 vercem nasil sizce
Çok çok iyi zaten sadece temizlikğe haftalık 150 alıyolar bu kadın 3 çocuğa bakacak ve temizlik yapacak. Temizliği yapan kendisi olduğu için haftasonuna çok iş kalmasın diye kendini ona göre ayarlar haftaici

Aynen dedim ama baslarken ben sen sadece cocuk bak ben baskasini bulurum yok dedi ben duramam temizlikte yaparim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…