- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Iyi olur bence ikisinide aynı insanın yapması. Inşallah iyi olur anlaşırsınız. Işe geri dönüyosun heraldeAynen dedim ama baslarken ben sen sadece cocuk bak ben baskasini bulurum yok dedi ben duramam temizlikte yaparim dedi
Gözünüz aydın ablaKizlar brokoli hasliyorum yogurtlayip yiyecem sizler neler yaptiniz yegenim dogum yapti bugün bebegimiz oldu bikac saat önce
Ispanaklı kekinde diğerlerinden farkı yok ki abla aynı malzemeler bi tek renk versin diye ıspanak var fazladanYarin esimin dogumgünü cok hafif bi pasta tarifi bulmam lazim ispanakli pastami yapsam
Bnce cok iyi cnm sigortada yapicakmisin yabanci dil faln varmiymis1300 vercem cok iyi ve yetenekli biri bi hafta sonuds temizligr gelcrk 150de ona toplamda 1450 vercem nasil sizce
Gozunuzaydin abla gule gule buyutun bebeginiziKizlar brokoli hasliyorum yogurtlayip yiyecem sizler neler yaptiniz yegenim dogum yapti bugün bebegimiz oldu bikac saat önce
Bi ay beraber caliscaz evde alisinca 1 nisanda basliyomIyi olur bence ikisinide aynı insanın yapması. Inşallah iyi olur anlaşırsınız. Işe geri dönüyosun heralde
Arkadasin tanidigu ama iste belli olmuyor eve kamerada takdircam bakalim ins iyi olurBence de cok iyi canım inş ummudugun gibi olur bakıcı öeselesi cok öenmli o iyiyse gözün arkada kalmaz
Hayirli olsun abla bende fasulye yiyecemKizlar brokoli hasliyorum yogurtlayip yiyecem sizler neler yaptiniz yegenim dogum yapti bugün bebegimiz oldu bikac saat önce
Iki tarafada hayirli olsun insallah cnm buyuk temizligide kendi yapicagi icin sirekli eli ufak islerde de olur sanada iyi olurGurcuyu ayarlamadim turk 46 yasinda bi abla
Inşallah iyi olur hepiniz için memnun kalırsınızBi ay beraber caliscaz evde alisinca 1 nisanda basliyom
Az az yersen en azindan arti olmazsin ye ye spor yap o zman sabit kalirsinAnnem geldiği icin ister istemez bazı seylerde ipin ıcu kacıyor bir ay önce geldiklerinde net sınır ciZmiştim ama bu sefer öyle olmak istemiyordum fakat izin de olmuyormus oyuzden en az hasarla elimden geleni yapicim inş :) @Rzgrece
Cok tsk ederimmInşallah iyi olur hepiniz için memnun kalırsınız
Aynen 3 yildir evdeydimm yasasin calismak:)Iki tarafada hayirli olsun insallah cnm buyuk temizligide kendi yapicagi icin sirekli eli ufak islerde de olur sanada iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?