Farketmez canim hangisi olursatesekkur ederim cnmm bu isirgan taze mi olacak
Izine ayrilmak mineden? Hem 2 ay olmadan malesef izine ayrilamiyosun. Hem artik ciddi bi sorun olmadogo taktirde izine cikilmasina izin vermixem. Cunku izine cikanlarin % 50 si donmuyo % 40 i kilo alaran donuyo. Sebep nedir acaba
Aslinda bi hafta dikkat edip tartida eksiyi gorsen motive olursun yeniden
neeeeeaa1 gun iyise 1 gun kotu muu kuzu napiyosun sen ya senin gibi iradeli birinden boyle seyleri beklemezdim. Farzetki listedesin. Bu cuma guzel bi eksi gormezsem bozusuruz ona gore
Afiyetolsun canim sagolasinGozunuzaydin abla gule gule buyutun bebeginiziaksam yemege ispanak yemegi mantar corbasi bulgur pilavi yaptim ama ben tonvalikli salata yedim
Evet canim ne yapsam muzlu rulo pasta nasilIspanaklı kekinde diğerlerinden farkı yok ki abla aynı malzemeler bi tek renk versin diye ıspanak var fazladan
Ankara da bu sene kar yagmiycak galibaBurdada çok güzel kar yağıyor ❄
Gecmisi okumadim daha misafirin mi gelicek canimEvet canim ne yapsam muzlu rulo pasta nasil
Evet böyle yapabilirim aslinda aklima geldikce zipliyorum ama süreklilik yok isteCanim istikrarli ol, hicmi yapamiyorsun yatmadan once biraz mekik cek, saga sola govde cevirme yap, sinav cek, ip atla..
2 set 50x gibi.. en azindan birsey yaptim hissi olur ve istikrarini korursun
Yok esimin dogumgünü yarin canim oda benim zorumla diyette 114,5 kiloydu 112 gördük sükür cok yavas veriyo o daGecmisi okumadim daha misafirin mi gelicek canim
Off karnim da gorulduyo yarin tarti var ve ben en son 16.30 yemegimi yedim...
Yogurt ye yada tarcinli süt ic canimGecmisi okumadim daha misafirin mi gelicek canim
Off karnim da gorulduyo yarin tarti var ve ben en son 16.30 yemegimi yedim...
Sabah sporu candir yansin yaglar :))Huzurvermeyolunda nerdesin 400 ip atladim sabah sabah:)
Simdi beyaz cay ictim canimYogurt ye yada tarcinli süt ic canim
Ooo o zaman hic oyle pasta yla ugrasna bu zamana kadar yediklerine saysin :))Yok esimin dogumgünü yarin canim oda benim zorumla diyette 114,5 kiloydu 112 gördük sükür cok yavas veriyo o da
Soyle soyle kimseye dememben eksileri gordum ama soylemem
Baslayana kadar canim baslayinca sonu geliyor 40 dk nasil gecmis anlamiyorsun ben spor yaparken hayal kuruyorum ne hayal ettigimi soylememBende spor isini düzene oturtsam süper olacak cok tembelim ben yaa
Masallah canim cocuklarin iyi olmasina sevindimKizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyibende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Buraya 1 saat kadar yağdı hemen bittiAnkara da bu sene kar yagmiycak galiba
Abla ekmekler biraz fazla olmuşMenüm
Sabah;iki fincan sütlü kahve ekmek tulum peyniri
Ögle:tarhana corbasi bi tabak yaninda bir dilim ekmek
Ara:2 fincan zayiflama cayi
Aksam:yogurtlu brokoli
Spor:karin hareketleri
Su:1,5 litre
Onlara da saglikli seyler yap canimAnnem geldiği icin ister istemez bazı seylerde ipin ıcu kacıyor bir ay önce geldiklerinde net sınır ciZmiştim ama bu sefer öyle olmak istemiyordum fakat izin de olmuyormus oyuzden en az hasarla elimden geleni yapicim inş :) @Rzgrece
Benim annem Demirkoy Kirklarelinde diz boyu kar varmisBuraya 1 saat kadar yağdı hemen bittibu sene kimse kar görmedi
Abla ekmekler biraz fazla olmuş
Bugün bende gördüm kırklarelini nasıl kar yağmış şaşırdımBenim annem Demirkoy Kirklarelinde diz boyu kar varmis
Evet ya bende onu dusunuyorum dikkat etmeye calışıyprum hani su kucuk gındık şahmacunlar oluyorua sabah yarısını oglen yarısını yedim bakalım dikkatetmeye calısıcam biraz dahaOnlara da saglikli seyler yap canim
Sebze salata yogurt olabilir
Tavuk pilav varsa pilav yemezsin mesela
Hamur isi varsa kahvaltida 1 porsiyon yersin gec saatte yeme canimburayi dusun biz ne icin variz
Bunca zaman verdigin emegi dusun canim
Dikkat edecegine eminim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?