- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Allah sifa versin inş tez zamanda guzel hanerlerini de yazarsın Mevla saglıkla imtihsn etmesin kimseyiTeşekkür ederim canım, kanser maalesef, tez zamanda şifa bulur inşallah.
2-3 gündür karatay denemeye çalışıyorum, 10 gün içinde bir değişklik olursa devam ederim karataya.Geçmiş yapayım dedim ve bir sürü alıntı yapmıştım telefonun azizliğine uğradım.
Nasılsın canım?
Allah sifa versin yinede iyi dengelemissinSelamlar kızlar, bugün hiç uğrayamadım kusura bakmayın.Sabah, çok yakın arkadaşımın kardeşinin önemli bir rahatsızlığının haberini aldık ve arkadaşımla ilgileniyordum.
Bugün yediklerimin saati bir tuhaf oldu haliyle
09:30 limonlu su,
12:00 duble Türk kahvesi
13:00 bir haşlanmış yumurta, peynir,iki zeytin ve bir iki lokma domates
19:30 2 köfte , yeşil mercimek yemeği, salata
Su 2 lt olmuştur.
Spor yok.
Niye kötüsün esra noldu canimÇok üzüldüm bu kanser neden bu kadar yayıldı
Karatay en güzeli bence iyi yapıyosun başarırsın. Huzur çok güzel kilo verdi karatayla sen de yapabilirsin
Ben çok ama çok kötüyüm. Depresyona girdim resmen
Menu gayet guzel ins tez zamanda iyileşirSelamlar kızlar, bugün hiç uğrayamadım kusura bakmayın.Sabah, çok yakın arkadaşımın kardeşinin önemli bir rahatsızlığının haberini aldık ve arkadaşımla ilgileniyordum.
Su 2 lt olmuştur.
Spor yok.
Yediğimiz içtiğimiz hormon, hava kirliliği,stres ve modern çağın etkileri sanırım.Çok üzüldüm bu kanser neden bu kadar yayıldı
Karatay en güzeli bence iyi yapıyosun başarırsın. Huzur çok güzel kilo verdi karatayla sen de yapabilirsin
Ben çok ama çok kötüyüm. Depresyona girdim resmen
inşsllah canım.Allah sifa versin inş tez zamanda guzel hanerlerini de yazarsın Mevla saglıkla imtihsn etmesin kimseyi
Karatay col guzel canım cok zorlamadan verdiriyor kiloları bir süre sekerden dolayı insan cok zorlanıyor ama sonra alısıyorsun bence memnun kalırsın niyet ettiysen bi kere
Teşekkür ederim Seyhan memnun oldumAllah sifa versin yinede iyi dengelemissin
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Menu gayet guzel ins tez zamanda iyileşir
Maşallah canımmmKizlaaarre napiyosunuz. Cok sukur cocuklar biraz daha iyibende bayaga eksideyim sizde durumlar nasil
Menüm
Sabah;iki fincan sütlü kahve ekmek tulum peyniri
Ögle:tarhana corbasi bi tabak yaninda bir dilim ekmek
Ara:2 fincan zayiflama cayi
Aksam:yogurtlu brokoli
Spor:karin hareketleri
Su:1,5 litre
Sabah
1 avuc ladar peynir
7 zeytin
2 ceviz
domates salatalık
Mnik fındıklahmacunun yarısı
Oglen
Semizotu salatası
Minik fındıklahmacunun diger yarısı
Sütlükahve
Aksam
Tonbalıklı salata
2 litre su
Spor bitmedi henüz
Menüm
07.30
Yarım portakal
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt
6 badem
12.30
6 y.kaşığı patlıcan
Yoğurt
Salata (mor lahana havuç)
1 çatal ezme
16.00
1 bardak ayran
19.30
5 y.kaşığı patlıcan
Cacık
Su 1.5 lt spor öğle molasında 45 dk yani 4 km yürüdüm. 300 ip. 120 squat. Kol ve sırt egzersizleri
1 Mart Menum
Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim cok tahilli kizarmis ekmek
Ogle 13.00
1 bardak sut
3 y.k. yulaf ezmesi
10 ad. Siyah kuru uzum
Az tarcin
Aksam 16.30
6 y.k. ispanak yemegi
3 y.k. yogurt uzeri zencefil zerdecal
Ara 17.30
Az sutle tarcinli turk kahvesi
Su 2 litre
Spor leslie 3 mill
Selamlar kızlar, bugün hiç uğrayamadım kusura bakmayın.Sabah, çok yakın arkadaşımın kardeşinin önemli bir rahatsızlığının haberini aldık ve arkadaşımla ilgileniyordum.
Su 2 lt olmuştur.
Spor yok.
Bi çıkmazdayım ama geçecek biliyorum. Dünyada ne acılar varYediğimiz içtiğimiz hormon, hava kirliliği,stres ve modern çağın etkileri sanırım.
Depresyondayım diyerek kendini iyice depresyona sokma. Her şeyin başı sağlık
inşsllah canım.
Karatay ile güzel kilo verenler var inşallah ben de başarırım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Teşekkür ederim Seyhan memnun oldum
.( görümcem de kk’ya takıldığı için ismimi veremiyorum,kendisini çok severim de.
Hoşbuldum tekrardan .silinen alıntılarımda sana yazdığım bu mesaj da vardı.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sağol gece kuşum. NapıyosunAblacım afiyet olsun ama menun biraz az olmuş..
Afiyet olsun canım menun gayet güzel misafirin olmasına rağmen..
Esracım menunde sporunda harika. Yarın güzel eksilerin olsun..
ŞAHANE menü
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Menunde gayet güzel canımm
Sağol gece kuşum. Napıyosun
Bende seyrettim ne macti ama deminapayım canisi yeni cocuklari yatirdim sipalar illaki maci izlediler zorla yatirdim. Ve erken yemek yedim acayip açım şuan.
Bende seyrettim ne macti ama demi
Bende fenerliyim de volkana cok kizdim dagitti resmen takimi güncel kilon nedir yasminEvet abla yaa güzel maçtı ama fener kotuydu çok az kişi oynadılar. Hele benim kız acayip besiktasli gün boyu agzindan bjk düşmüyo amanınn.
Oyy kıyamam ama dayan kuzum yeme sabah en güzelinden kahvaltı yaparsınnapayım canisi yeni cocuklari yatirdim sipalar illaki maci izlediler zorla yatirdim. Ve erken yemek yedim acayip açım şuan.
Evet esracm son zamanlarda ben bunu cokk soyler oldm kndime etrafimdakilere dn ablamin arkadaslari geldi bana dertlerini anlatiyolar biri borcundan biri kocasindan omdan bndan benim iki lafimdan biri sagliginiz yerinde sukredin oldu kndimi yasli gibi hissettim bi ara hattaBi çıkmazdayım ama geçecek biliyorum. Dünyada ne acılar var
Şart yok, isteyerek yapıyosun, severek.. kasların güçlendikçe daha iyi olucak :)Evet böyle yapabilirim aslinda aklima geldikce zipliyorum ama süreklilik yok iste
Pek yakındaaaa :)))Soyle soyle kimseye demem
Bende fenerliyim de volkana cok kizdim dagitti resmen takimi güncel kilon nedir yasmin
Oyy kıyamam ama dayan kuzum yeme sabah en güzelinden kahvaltı yaparsın
Insanın dili öyle söylüyo ama öyle olmuyo derdin neyse ondan büyük dert yok gibi geliyo. Ben ilk defa böyle oldum aklımdan neler geçiyo neler...Evet esracm son zamanlarda ben bunu cokk soyler oldm kndime etrafimdakilere dn ablamin arkadaslari geldi bana dertlerini anlatiyolar biri borcundan biri kocasindan omdan bndan benim iki lafimdan biri sagliginiz yerinde sukredin oldu kndimi yasli gibi hissettim bi ara hattasaka biyana allah dermansiz dert vermesin gercekte sabret hersey yoluna girer allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?