Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öksürük yok canim şimdi alerji dr yanından döndük bi sorun yok dedi 15 gün hava vermeye devam edin öyle görüşelim dedi bakalım
Canım çok geçmiş olsun.Benim oğlumun da( 3yaş) 2 hafta boyunca öksürüğü hiç kesilmedi. İlaç ,hava vs’nin haricinde yeşil elmanın kabuklarını 10dk kaynatıp o su ile ıhlamur yaptım.içine biraz bal ve zencefil ekleyip her gün bir kupaya yakın içirdim. O biraz iyi geldi.senin minik ne kadarlık bilmiyorum ama şayet bebek değilse denemeni tavsiye ederim.Doktorumuz geçen yıl önermişti .

Bende de durum aynı kontrol çoktan geldide geciyo. İnsallah bi zararı olmaz olurya bu konuyla ilgili bir bilgi alıp paylassan çok çok sevinirim

Sağol canım tartıda eksiyi görmeme bile sevinemedim oğlumu götürüyoruz sürekli hava aliyo salgından deyip duruyorlar reflusu de arttı biraz

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzuya

Bogazim agriyo bademciklerim sismis de

Komigime gitti cunki nokta atesi bogazm agriyor ve bademciklerim sismis + sesimde gidik bende oyle dicem bu bogaza nasil yiyim sesim gidik yoksa inandiramazdm aslinda halimde yok ama cok ozledim arkadaslarimi

Menüm.
Sabah kahvaltım
Yarım kase şehriye çorbası limonlu
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir.

Ara
Yeşilçay + 5 badem / 2 ceviz

Öğle yemeği
Patlıcan yemeği
1 kase ev yapımı yoğurt içine yarım muz dilimledim

Ara
Türk kahvesi şekersiz

Akşm yemeği
Bol Mevsim salatası

2lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip atlama
60 sağ bacak yan kaldrma
60 sol bacak yan kaldırma
30 iki bacak tam kaldırma
30 yarım mekik
30 tam mekik
60 köprü ile kalça çalıştırma
20 duvarda şınav
30 yan lunge

Sporum daha bitmedi.

Bgn tartıldım.
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 58.0
Fark -600

Kanguru_

Eklentiler

• BeautyPlus_20180302124932_save.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 38

Komigime gitti cunki nokta atesi bogazm agriyor ve bademciklerim sismis + sesimde gidik bende oyle dicem bu bogaza nasil yiyim sesim gidik yoksa inandiramazdm aslinda halimde yok ama cok ozledim arkadaslarimi
bitki cayi icersin hem kalorisiz hemde saglikli hasataliginada iyi gelir

Sen nerelerdesin gorunmedin bayagadir :)

Benim.oglum alerjiden hastalaniyor genelde cnm her doktor anlamiyor bunu ne yazikki belirtilerde sogukalginligi gibi gribal gibi ama deil alerji damlasi veriyirdu hemen geciyordu

Benim.oglum alerjiden hastalaniyor genelde cnm her doktor anlamiyor bunu ne yazikki belirtilerde sogukalginligi gibi gribal gibi ama deil alerji damlasi veriyirdu hemen geciyordu
Neye allerjisi var cnm baktirdiniz mi ?
Biz baktircaz ama internette okudugum kadariyla 1 hafta oncesinde ilac kullanmamis olmasi gerekiyomus ilaclarin bitmesini bekliyorum. Sonra hmn goturcem

7 buçuk aylık canim bizde öksürük falan yok sadece nefesi sıkışıyor canim alerji dr bu havalar bebeklere göre çok kirli dedi ki oğlum prematüre doğduğu için biraz daha zor toparlıyor canim

canim kac yasinda oglun ve damlanin ismi ne.. biz kasimdan beri burun akintisindan kurtulamadik.. gecer gibi oluyo hoop basa sariyoruz. Doktorumuz kulak enfeksiyonu gecmedigi surece burun akintisi durmaz dedi.. hala tam gecmis sayilmaz biz ona bagliyoruz ama alerjikte olabilir bilemedim dogrusu .. cok yordu bu durum bizi artik birsey yapamamk beni uzuyor

7 buçuk aylık canim bizde öksürük falan yok sadece nefesi sıkışıyor canim alerji dr bu havalar bebeklere göre çok kirli dedi ki oğlum prematüre doğduğu için biraz daha zor toparlıyor canim
canim gecmis olsun.. cigerleri tam olgunlasamadan dogdugu icin biraz hassas tabi .. ama buyudukce iyice olgunlasip kendini toparliyacaktir kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…