- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Bi dün giremedm ya netim btmşti yenilendi şükürSen nerelerdesin gorunmedin bayagadir :)
Oyle yapicam kaptanim ihlamur icerim yuksek ihtimalle yada elma cayi cok severimmm hembitki cayi icersin hem kalorisiz hemde saglikli hasataliginada iyi gelir
Iste bende durumlar tam tersi bacaklarimdan gidiyor uslerden cok az gidim gidim altta 38 giyiyorum artik ustte 40 43 hala aslnda gogusler 40 gobek 42 bi gorsenizzz portlekk mubarekkk uyuzzzzGobrk bel bi sekilde gidiyo da kalca zor gidiyo bende. Resmen ust kisimla alt kisim arasinda 2 beden fark var
Cnm 5 yas alti testler kesin sonuc vermiyormus bana kalirsa gozlemime gore fazla c vitamini ve cevize karsi egzamasi bile oldu bir ara cevizi kesttin gecti cok sukur devlete gotrdm orda ucret odemiycez nasilsa belki cikar biseye die bana sordu neler old dusunuyorsun bende seker c vitamini ceviz dedim koldan bi test yaptilar hicbiseye cikmadi inanmiyorum ama sonuca oyle olunca 5 yasjni beklemeye karar verdim artik egzamasi falan yok alerjiden hastalanmiyor simdilerde cnki dediklerime dikkat ediyorumNeye allerjisi var cnm baktirdiniz mi ?
Biz baktircaz ama internette okudugum kadariyla 1 hafta oncesinde ilac kullanmamis olmasi gerekiyomus ilaclarin bitmesini bekliyorum. Sonra hmn goturcem
3 bucuk yasinda cnm ama 1 senedir alerjiden hastalanmiyor artik cnki dikkat ediyorum suphelendiklerimden benimki meyveyi cok sever az veriyorum seker tarzi seyleri cok kacirinca oluyordu vermiyorum birde kahvaltida ceviz veriyordm artik onuda vermiyorum o yuzden olmuyor die dusunuyorum bize hep zyrtec damlasini veriyorlardi geciriyorducanim kac yasinda oglun ve damlanin ismi ne.. biz kasimdan beri burun akintisindan kurtulamadik.. gecer gibi oluyo hoop basa sariyoruz. Doktorumuz kulak enfeksiyonu gecmedigi surece burun akintisi durmaz dedi.. hala tam gecmis sayilmaz biz ona bagliyoruz ama alerjikte olabilir bilemedim dogrusu.. cok yordu bu durum bizi artik birsey yapamamk beni uzuyor
Evwt aleriiden hastalanmissa burun akintisi hic bitmiyor bide bizim gozumuzde capaklaniyordu gribal ipaclari kullaninca gecmiyor ne yazikkicanim kac yasinda oglun ve damlanin ismi ne.. biz kasimdan beri burun akintisindan kurtulamadik.. gecer gibi oluyo hoop basa sariyoruz. Doktorumuz kulak enfeksiyonu gecmedigi surece burun akintisi durmaz dedi.. hala tam gecmis sayilmaz biz ona bagliyoruz ama alerjikte olabilir bilemedim dogrusu.. cok yordu bu durum bizi artik birsey yapamamk beni uzuyor
canim gecmis olsun.. cigerleri tam olgunlasamadan dogdugu icin biraz hassas tabi.. ama buyudukce iyice olgunlasip kendini toparliyacaktir kuzum..
gobek yine korseyle fln saklaniyo popoyu saklayamiyosunIste bende durumlar tam tersi bacaklarimdan gidiyor uslerden cok az gidim gidim altta 38 giyiyorum artik ustte 40 43 hala aslnda gogusler 40 gobek 42 bi gorsenizzz portlekk mubarekkk uyuzzzz
bizim kisin oluyo yazin hicbiseyi yok. Bende yaptirim yine bise cikarsa onlem aliriz cikmazsa 5 yasina kdr bekleriz bizdr napalim3 bucuk yasinda cnm ama 1 senedir alerjiden hastalanmiyor artik cnki dikkat ediyorum suphelendiklerimden benimki meyveyi cok sever az veriyorum seker tarzi seyleri cok kacirinca oluyordu vermiyorum birde kahvaltida ceviz veriyordm artik onuda vermiyorum o yuzden olmuyor die dusunuyorum bize hep zyrtec damlasini veriyorlardi geciriyordu
Biz suan o markanin surubunu iciyoruz zaten, ama hic bir faydasi yok .. sanirim kulak iltihabimiz tam kurumadi.. biraz suruyormus zaten3 bucuk yasinda cnm ama 1 senedir alerjiden hastalanmiyor artik cnki dikkat ediyorum suphelendiklerimden benimki meyveyi cok sever az veriyorum seker tarzi seyleri cok kacirinca oluyordu vermiyorum birde kahvaltida ceviz veriyordm artik onuda vermiyorum o yuzden olmuyor die dusunuyorum bize hep zyrtec damlasini veriyorlardi geciriyordu
Sen nasilsin cnm doktor isini naptinÇok geçmiş olsun arkadaşlar.Nasılsını?
Bugün oluyorum dimi mezun canim :)tamam canim. En dogru karari verdin
Evet cnm insallah :)Bugün oluyorum dimi mezun canim :)
diyet basari oykuleri diye biyer var oraya cnm. Yazmak zorunda degilsin istersen yaz ama bence yazmalisin :)Kanguru_ canim başarı hikayesini nerye yazicam
He bende zorundayım zannettim canim bi an panik oldumEvet cnm insallah :)
diyet basari oykuleri diye biyer var oraya cnm. Yazmak zorunda degilsin istersen yaz ama bence yazmalisin :)
Tmm cnm yazdinmi haber et okuyalim :)He bende zorundayım zannettim canim bi an panik oldum
Müsait zamanimda yazarım canim
Evet canım drumuz "fatih han tedaviye cok cabuk cevap veriyor ve hızlı iyileşiyor" dedi çok şükür
Çok büyütülecek bir şey değil dedi canim
Pazartesi gidiyorum inşallahSen nasilsin cnm doktor isini naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?