Yazik kuzuya ya kulak agrisida cok kotu olurbuna cok sevindim canim.. cocuklar bizden guclu, bakma SIK hastalandiklarina.. Uzay yavrum kulagi agriyordur ama giki cikmiyor alisti yavrucak
Guzel haberler alirsin insallahPazartesi gidiyorum inşallah
İnşallah canım. Aslında sonuç belli ameliyat.Bölgesi konusunda inşallah güzel bi haber alırımGuzel haberler alirsin insallah
Tamam kuzum ❤Tmm cnm yazdinmi haber et okuyalim :)
buna cok sevindim canim.. cocuklar bizden guclu, bakma SIK hastalandiklarina.. Uzay yavrum kulagi agriyordur ama giki cikmiyor alisti yavrucak
Burasi cok sessiz bu ara nerden baksan 15 16kisiyiz ama konusanlar hep ayni kisiler! Haftaya mesajlari sayarim bende o halde
Sayım yapacağına hergün yoklama alsanaBurasi cok sessiz bu ara nerden baksan 15 16kisiyiz ama konusanlar hep ayni kisiler! Haftaya mesajlari sayarim bende o halde
Mesajları mi sayacaksın
Son anda yırttım desene
Ben oynamadigi oyuncaklari kaldirdim sadece 10 15 tane oyuncak var meydanda evim muze gibi degil malesefÇocukları olan arkadaşlar size bi soru,sizin evleriniz de savaş alanı gibi miEvim büyük ama evin her yerinden oyuncak fırlıyor.Ne kadar düzenlersem düzenleyeyim hiçbir faydası yok.10 dk sonra heryer heryerde bir vaziyetteyiz.benim çözümün belli akşam oğlum yatana kadar hareket alanı bırakacak kadar topluyorum yada toplamıyorım gece ortalığı toplayıp yatıyorum sabah haylazın uyanması ile herşey başa dönüyor.
Habersiz gelenim olmaz,hoş gelseler de ben takmam bu tür durumları siz napiyorsunuz? Evleriniz müze gibi mi şayet öyleyse nasıl başarıyorsunuz?
ozaman herkes burda der cikar giderSayım yapacağına hergün yoklama alsana
Çocukları olan arkadaşlar size bi soru,sizin evleriniz de savaş alanı gibi miEvim büyük ama evin her yerinden oyuncak fırlıyor.Ne kadar düzenlersem düzenleyeyim hiçbir faydası yok.10 dk sonra heryer heryerde bir vaziyetteyiz.benim çözümün belli akşam oğlum yatana kadar hareket alanı bırakacak kadar topluyorum yada toplamıyorım gece ortalığı toplayıp yatıyorum sabah haylazın uyanması ile herşey başa dönüyor.
Habersiz gelenim olmaz,hoş gelseler de ben takmam bu tür durumları siz napiyorsunuz? Evleriniz müze gibi mi şayet öyleyse nasıl başarıyorsunuz?
Ben malatya yolcusuyum hafta sonu icin ondan yazamiyom bavul hazirliyomBurasi cok sessiz bu ara nerden baksan 15 16kisiyiz ama konusanlar hep ayni kisiler! Haftaya mesajlari sayarim bende o halde
İçime su serptin canım,acaba ben mi çok dağınığım diye düşünmüştümoyle oldu biraz
Ben oynamadigi oyuncaklari kaldirdim sadece 10 15 tane oyuncak var meydanda evim muze gibi degil malesefBende senin yaptigini yapiyorum. Yatarken topluyorun yada ruzgara toplatiyorum alissin diye :). Seneye diger eve gecince orda odalari olcak ozaman bitek orda oynamalarina izin vercem. Banada habersiz kimse gelmez annem haric. Gelen olursada kusura bakmasin artik
ozaman herkes burda der cikar gider
maşallah sana ,ben önceden oğlumun peşi sıra topluyordum ,o da benim peşim sıra dağıtıyorduBenim genelde derli toplu oluyor canim elimden geldiğince
Ki oyuncak olsun etrafta bise olmazki sonuçta kirli değil evler
E gelen misafirde bunun bilinci ile geliyor bi zahmet müze beklemesinler
Cocuklu evde hep daginiktir herhalde en azindan benimki oyle surekli arkalarindayim onlar bozar ben yaparim tatli bi kosusturma oluyotİçime su serptin canım,acaba ben mi çok dağınığım diye düşünmüştümEvim temizdir ama hep dağınık hep dağınıktır.Toplasam maksimum onuncu dakikaya aynı oluyor
maşallah sana ,ben önceden oğlumun peşi sıra topluyordum ,o da benim peşim sıra dağıtıyordubaktım bu böyle olmuyor gün sonunda topluyorum artık. ev işi yapmayı oldum olası sevmezdim zaten yemek,kek,börek vs yapmayı severim o da kilo olarak yansıyırdu haliyle.şimdi sağlıklı şeyler yapmaya başladım yemek yapma şevkim de kaçıyor
Senin kactane var bitabem bilmilrum cocukları ama benim iki tane ikisi de en hareketli cagında biri 18 aylık digeri 40 aylık yani 3 yas civarı bende oynamadıkalrı oyuncakları kaldırıyorum bi oyuncak sandıgımız var ama o sandık geceden geceye kapalı genelde öglen uykusuna yatıldıgında ve gece uyundugunda tamamen toplarım yada arar arar oynamadıllarını kaldırıyorum. Cocuklarda duzen alışkanlıgı 3 yastan itibaren baslıyor ama bizimki gibi muze olması imkansız odaları var cogunlukla esyalarımız orda ama dusunsenize annesi surekli mutfakta oturma odasında balkonda dolayısıyla cocukda evdeki tek canlı konusan gülen sarkı söyleyen kişiyle beraber oyle odadan baska biryerde oynatmam meselesi uygulamada pek gercerli olmayacak sevgili kaptancıgımÇocukları olan arkadaşlar size bi soru,sizin evleriniz de savaş alanı gibi miEvim büyük ama evin her yerinden oyuncak fırlıyor.Ne kadar düzenlersem düzenleyeyim hiçbir faydası yok.10 dk sonra heryer heryerde bir vaziyetteyiz.benim çözümün belli akşam oğlum yatana kadar hareket alanı bırakacak kadar topluyorum yada toplamıyorım gece ortalığı toplayıp yatıyorum sabah haylazın uyanması ile herşey başa dönüyor.
oyle oldu biraz
Ben oynamadigi oyuncaklari kaldirdim sadece 10 15 tane oyuncak var meydanda evim muze gibi degil malesefBende senin yaptigini yapiyorum. Yatarken topluyorun yada ruzgara toplatiyorum alissin diye :). Seneye diger eve gecince orda odalari olcak ozaman bitek orda oynamalarina izin vercem. Banada habersiz kimse gelmez annem haric. Gelen olursada kusura bakmasin artik
ozaman herkes burda der cikar gider
Bebegim senin bebegin henuz 7 aylık hele iyice ayaklansınn heeseye el atsın sen isini görürken o bşr yandan herseyi mıncıklasın ozaman görüşelim hele helee bşrde o az buyyup yanına bir de kardes ekürisi gelince ev aksama kadar hoop oturuo hop kalkavak :))Benim genelde derli toplu oluyor canim elimden geldiğince
Ki oyuncak olsun etrafta bise olmazki sonuçta kirli değil evler
E gelen misafirde bunun bilinci ile geliyor bi zahmet müze beklemesinler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1370bu gruplara nasil katiliyoruz kizlar..Yillardir basa sarip duruyorum kk yeni kesfettim katilmak istiyorum. Kilom esimle arami acmaya basladii
Dr simdi git bakalim belki doktor tedavi edilebilir derİnşallah canım. Aslında sonuç belli ameliyat.Bölgesi konusunda inşallah güzel bi haber alırım
Ben cocugu olup da evi toplu olan insana inanmam ya cocugunu cok darlıordur ona dokunma buna dokunma sununyapma oraya zıplama diye ya tvye hapsetmiştir yada cocuk gercekten o yasta akılıllı uslu istanbul beyefendisi hanımefendisidir :))İçime su serptin canım,acaba ben mi çok dağınığım diye düşünmüştümEvim temizdir ama hep dağınık hep dağınıktır.Toplasam maksimum onuncu dakikaya aynı oluyor
maşallah sana ,ben önceden oğlumun peşi sıra topluyordum ,o da benim peşim sıra dağıtıyordubaktım bu böyle olmuyor gün sonunda topluyorum artık. ev işi yapmayı oldum olası sevmezdim zaten yemek,kek,börek vs yapmayı severim o da kilo olarak yansıyırdu haliyle.şimdi sağlıklı şeyler yapmaya başladım yemek yapma şevkim de kaçıyor
Evim 2+1 cnm bn salonu dagitmasina izin veriyorum bazen odasinida dagiriyor bn topluyorum ikisinden birinde oyna diyorum oda salonu seciyor cogu zman onun disinda atiyor tabi mutfagada y odasina koridora fakan oglm al bak onlari misafr gelckmis diyorum onlari aliyor saolsnnÇocukları olan arkadaşlar size bi soru,sizin evleriniz de savaş alanı gibi miEvim büyük ama evin her yerinden oyuncak fırlıyor.Ne kadar düzenlersem düzenleyeyim hiçbir faydası yok.10 dk sonra heryer heryerde bir vaziyetteyiz.benim çözümün belli akşam oğlum yatana kadar hareket alanı bırakacak kadar topluyorum yada toplamıyorım gece ortalığı toplayıp yatıyorum sabah haylazın uyanması ile herşey başa dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?