Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cocuklu evde hep daginiktir herhalde en azindan benimki oyle surekli arkalarindayim onlar bozar ben yaparim tatli bi kosusturma oluyot
Çocuklu evin dağınıklığını çocuktan sonra öğrendim Allah eksikliklerini ve dağınıklıklarının bile eksikliğini göstermesin
Allah bağışlasın canım. Benim tam 3 yaş.bikaç gün önce doğum günü vardı hatta.
düzeni ben de öğretmeye çalışıyorum ama nafile anne sen topla ben burada oynuyorum diyor. Masayı hazırlarken yardımcı olur ama o oyuncaklar toplanırken içi gider bi küçük parça kaldırmaz. Oyuncak kutusuna koymaya çalıştığım oyuncak kıymetlenir ve anne onunla oynuyorum der.

Ben temizliği çok seviyorum ev işi yapmayı ondan da sanırım canim

Canim ev temiz olduktan sonra çocuklu evi zaten dergilerdeki gibi düzen beklemeyin ))

Allah bagıslasın canım yeterki saglıklı olsunlar da insan herseye alısıyor buyuduklerinde ne evş dagıtan olacak ne kşrleten zaten öenmli olan simdi anne babyla cocukluklarını doya doya yasamaları ne temizlik delisiyim ne duzen Allah saglık sıhhat versin gerisinazami ölcüde yapılır zaten

Canim ev temiz olduktan sonra çocuklu evi zaten dergilerdeki gibi düzen beklemeyin ))
canım benim :)

Geçen Cuma:61.300
Bu Cuma: 60.500
Fark: -800gr.
Kanguru_
Çok güzel vermişsin 59a hiç bir şey kalmamış
Günaydın kızlaaaarr.

Geçen cuma:80,1
Bu cuma:79,5
Fark:600 gr
%: 0,749 (%0,75)
Harika 7lere geçmişsin
Kanguru_

Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese :))

Kilo bildirimi

Gecen hafta ...71
Bugun ...69.1
Fark...1.9
Yuzde ...2.68

Kanguru_

Hizlica 6 lara gecis yaptim kizlar cok mutluyum
Çok ama çok iyi baya hızlı bi geçiş olmuş
Kilo bildirimi
Gecen Cuma: 66
Bu cuma 65.5
Fark: 500 gr
%0.76
Kanguru_

Niye gıdım gıdım gidiyo yaaaa
Bence gayet iyi yarım kg gitmiş daha n olsun
Günaydın kızlar

Geçan hafta : 97.9
Bugün : 97.3
Fark : - 600 gr
Güzel vermişsin istikrarını bozma 85 ol artık
Günaydın Kızlar

Geçen hafta: 103,3
Bugün: 102,7
Fark: -600 gr
Çok güzel 2 li rakamlara bişey kalmadı
Gecen cuma 69.5
Bugun 68.5

Fark -1000 gr
Her zaman ki gibi harikasın huzurcuğum

Günaydın kızlar

Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 57.500
Bu hafta: 57.000
Fark: -500
Güzel gitmiş bravo

Cuma 83.8
Bugun 81.6
Fark 2.2
Yuzde 2.63
Kıız naptın sen inanmıyorum süpersin çok sevindim 2 hafta sonra listeye gir artık 15 martta 79 olsun hedefin

Gecen cuma 74.9
Bu hafta 74.2

Fark -700

%0.93

goruyosunuz dimi mercimek koftesi ve cig kofteler suralarda geziniyorrr off offf
Onlara rağmen bence güzel vermissin nergizcim belki daha cok gitmiştir şişkinlik olabilir
Geçen hafta: 92 kg
Bu hafta: 91 kg
Fark: -1 kg
Yüzde: 1,087 %

Kanguru_
Süpersin plastiğim
Kilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400

Dünkü menüye bu eksi berbatttt
Olsun kuzum bundan sonra daha hızlı gider bu başlangıç
Mükemmel bir sonuç
Cuma 50.5
Bugün 50.2
Fark-300
Kanguru_ canim hastaneden yeni döndüm k.bakma olur mu
Tebrik ederim canım mezunsun çok geçmiş olsun

Aynı fikirdeyim:)) bizde tv günde 1 saat açılır. O da internetten seçtiğim bi saatlik çizgi film hakkı vardır oğlumun.onun haricinde tv yok.bol oyun ve oyuncak ve bol bol da dağınıklıl demek oluyor haliyle:)

Evet canım çok şükür

Benim derli toplu ama oğlum daha 7 buçuk aylık olduğu için
Dediğim gibi bence evin temiz olması önemli oyuncak olsun etrafta ne olacak ki sonuçta pis bise değil

Ay Kızlar kendime ödül verdim :) küçücük poğaça boyutunda ekmek, ama poğaça kadar kalın değil ince uzunluğunda poğaça kadar iki üç lokmalık yani :)) içine azıcık tavuk ve turşu biber koyup yedim :) tavuğu da ekmeği de özlemişim :) kaçamak olmadı tabi akşam öğünü yerine geçti :)

Sağol canım hedefe doğru devam ediyorum :)

Tebrik ederim cnm cok gzel vermissin

Sağol canım

Sağol cicim, kız sende uy sende ver :) Kanguru_ dokundum :) bak dokunduğum kilo veriyor :))

Sabah : 1 portakal

Ara: 6-7 çiğ badem

Öğle: 150 gr yaklaşık et döner
Cacık

Akşam (16:30) - küçücük bir ekmeğe, az Bi tavuk ve turşu biber yedim. Özlemişim :)

3 lt su
1 Türk kahves
1 soda

Sağol canım

Sağol cicim, kız sende uy sende ver :) Kanguru_ dokundum :) bak dokunduğum kilo veriyor :))
Uycam uycam ama benim telaseli günler basladı bugün sabah 5 de kalktım o saatten beri ayaktayım ama 3 de yemek yiyebildim. Bunlardan dolayi birazda izin aldım

Ben malatya yolcusuyum hafta sonu icin ondan yazamiyom bavul hazirliyom
Kolay gelsin cnm hayirli yolculuklar
[

Bizimde oyleydi ben toplar m7tfaga giderdin 5 dkk sonra bi donerdim sanki hic toplanmamis gibi. Ne yorcam kendimi dedim sonra
canim en azindan oyuncaklari fln odalarinda olur. Istedikleri oyuncaklari alir gelirler insallah

3 yasinda bi xocugun uslu olmasi oturmasi normal degildir zaten
ruzgarda ben yoruldum sen topla diyo
ben haftaya 79 olur diye dusunmustum ama

afiyet olsun cnm

Sağol canım

Bana dokunma sen saril siki siki ozmn daha cok verirm
Sabah : 1 portakal

Ara: 6-7 çiğ badem

Öğle: 150 gr yaklaşık et döner
Cacık

Akşam (16:30) - küçücük bir ekmeğe, az Bi tavuk ve turşu biber yedim. Özlemişim :)

3 lt su
1 Türk kahves
1 soda
afiyet olsun cnm aksama kacamak demissin ama zaten gun icinde bise yememissin ki

Bende öyle dusundumde belki dedim gram olarak fazla olur o yuzden 1 hafta daha vereyim dedim

***6. TAKIM 558. ETAP***

NGY ( 74.9/74.2/0.7/0.93)
Fattylamb94 (67.6/67.2/0.4/0.59)izine ayrilmak istiyor
Seyhan77 (68.3/) sabit
Deli ve Cesur (50.5/50.2/0.3/0.59 ) mezun olmak istiyor
Plasticwomen (92/91/1/1.09)
Smygnc ( 97.9/97.3/0.6/0.61)
Huzurvermeyolunda(69.5/68.5/1/1.44)
Belcimim(66/65.5/0.5/0.76)
Pembebulut5 (85.7/) bildirimde bulunmadi
NEHIR34(71/69.1/1.9/2.68)
Allonsy(80.1/79.5/0.6/0.75)
Philosophergirl(61.3/60.5/0.8/1.30)
Herderdedeva(103.5/102.7/0.8/0.77)
Esperenzaa (73.7/71.2/2.5/0.12) 529. Etapda izine ayrilan uye geri dondu. Yuzdesi 29 a bolundu. Hedef kilosunu 65 kiloya revize etmek istiyor.
6. Takim ortalamasi %0.895

İzindeki Üyeler
Rzgrece ( 83.8/81.6/2.2/2.63) listeye girmesi icin olmasi gereken kilo 79.9
AhSen_yarim(82/81.6/0.4/0.49) liste girmesi icib olmasi gerekn kilo 76.7. Nick degisikligi eski nick :Yasmin2504[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…