Çocuklu evin dağınıklığını çocuktan sonra öğrendimCocuklu evde hep daginiktir herhalde en azindan benimki oyle surekli arkalarindayim onlar bozar ben yaparim tatli bi kosusturma oluyot
Allah bağışlasın canım. Benim tam 3 yaş.bikaç gün önce doğum günü vardı hatta.Senin kactane var bitabem bilmilrum cocukları ama benim iki tane ikisi de en hareketli cagında biri 18 aylık digeri 40 aylık yani 3 yas civarı bende oynamadıkalrı oyuncakları kaldırıyorum bi oyuncak sandıgımız var ama o sandık geceden geceye kapalı genelde öglen uykusuna yatıldıgında ve gece uyundugunda tamamen toplarım yada arar arar oynamadıllarını kaldırıyorum. Cocuklarda duzen alışkanlıgı 3 yastan itibaren baslıyor ama bizimki gibi muze olması imkansız odaları var cogunlukla esyalarımız orda ama dusunsenize annesi surekli mutfakta oturma odasında balkonda dolayısıyla cocukda evdeki tek canlı konusan gülen sarkı söyleyen kişiyle beraber oyle odadan baska biryerde oynatmam meselesi uygulamada pek gercerli olmayacak sevgili kaptancıgımKanguru_ bir de bizim evimizde tv yok gibidir gunde 45 dkyı gecmez acık olsugu vakit dolayısıyla özellikle 3.5 yasındaki oglum icin hersey ama hersey oyuncak özelliği tasıyor tabi bizim evdede duzen olmuyor :))
Bebegim senin bebegin henuz 7 aylık hele iyice ayaklansınn heeseye el atsın sen isini görürken o bşr yandan herseyi mıncıklasın ozaman görüşelim hele helee bşrde o az buyyup yanına bir de kardes ekürisi gelince ev aksama kadar hoop oturuo hop kalkavak :))
Normalimiz yok yaniBende tam tersi bacaklar ince dala dondu gobek bel cinar agaci
İçime su serptin canım,acaba ben mi çok dağınığım diye düşünmüştümEvim temizdir ama hep dağınık hep dağınıktır.Toplasam maksimum onuncu dakikaya aynı oluyor
maşallah sana ,ben önceden oğlumun peşi sıra topluyordum ,o da benim peşim sıra dağıtıyordubaktım bu böyle olmuyor gün sonunda topluyorum artık. ev işi yapmayı oldum olası sevmezdim zaten yemek,kek,börek vs yapmayı severim o da kilo olarak yansıyırdu haliyle.şimdi sağlıklı şeyler yapmaya başladım yemek yapma şevkim de kaçıyor
Senin kactane var bitabem bilmilrum cocukları ama benim iki tane ikisi de en hareketli cagında biri 18 aylık digeri 40 aylık yani 3 yas civarı bende oynamadıkalrı oyuncakları kaldırıyorum bi oyuncak sandıgımız var ama o sandık geceden geceye kapalı genelde öglen uykusuna yatıldıgında ve gece uyundugunda tamamen toplarım yada arar arar oynamadıllarını kaldırıyorum. Cocuklarda duzen alışkanlıgı 3 yastan itibaren baslıyor ama bizimki gibi muze olması imkansız odaları var cogunlukla esyalarımız orda ama dusunsenize annesi surekli mutfakta oturma odasında balkonda dolayısıyla cocukda evdeki tek canlı konusan gülen sarkı söyleyen kişiyle beraber oyle odadan baska biryerde oynatmam meselesi uygulamada pek gercerli olmayacak sevgili kaptancıgımKanguru_ bir de bizim evimizde tv yok gibidir gunde 45 dkyı gecmez acık olsugu vakit dolayısıyla özellikle 3.5 yasındaki oglum icin hersey ama hersey oyuncak özelliği tasıyor tabi bizim evdede duzen olmuyor :))
Bebegim senin bebegin henuz 7 aylık hele iyice ayaklansınn heeseye el atsın sen isini görürken o bşr yandan herseyi mıncıklasın ozaman görüşelim hele helee bşrde o az buyyup yanına bir de kardes ekürisi gelince ev aksama kadar hoop oturuo hop kalkavak :))
Allah bagıslasın canım yeterki saglıklı olsunlar da insan herseye alısıyor buyuduklerinde ne evş dagıtan olacak ne kşrleten zaten öenmli olan simdi anne babyla cocukluklarını doya doya yasamaları ne temizlik delisiyim ne duzen Allah saglık sıhhat versin gerisinazami ölcüde yapılır zatenÇocuklu evin dağınıklığını çocuktan sonra öğrendimAllah eksikliklerini ve dağınıklıklarının bile eksikliğini göstermesin
Allah bağışlasın canım. Benim tam 3 yaş.bikaç gün önce doğum günü vardı hatta.
düzeni ben de öğretmeye çalışıyorum ama nafileanne sen topla ben burada oynuyorum diyor. Masayı hazırlarken yardımcı olur ama o oyuncaklar toplanırken içi gider bi küçük parça kaldırmaz. Oyuncak kutusuna koymaya çalıştığım oyuncak kıymetlenir ve anne onunla oynuyorum der.
canım benim :)Canim ev temiz olduktan sonra çocuklu evi zaten dergilerdeki gibi düzen beklemeyin))
Çok güzel vermişsin 59a hiç bir şey kalmamış
Günaydın kızlaaaarr.
Geçen cuma:80,1
Bu cuma:79,5
Fark:600 gr
%: 0,749 (%0,75)
Harika 7lere geçmişsin
Kanguru_
Çok ama çok iyi baya hızlı bi geçiş olmuşGunaydin kizlar hayirli cumalar herkese :))
Kilo bildirimi
Gecen hafta ...71
Bugun ...69.1
Fark...1.9
Yuzde ...2.68
Kanguru_
Hizlica 6 lara gecis yaptim kizlar cok mutluyum
Bence gayet iyi yarım kg gitmiş daha n olsunKilo bildirimi
Gecen Cuma: 66
Bu cuma 65.5
Fark: 500 gr
%0.76
Kanguru_
Niye gıdım gıdım gidiyo yaaaa
Güzel vermişsin istikrarını bozma 85 ol artıkGünaydın kızlar
Geçan hafta : 97.9
Bugün : 97.3
Fark : - 600 gr
Çok güzel 2 li rakamlara bişey kalmadıGünaydın Kızlar
Geçen hafta: 103,3
Bugün: 102,7
Fark: -600 gr
Her zaman ki gibi harikasın huzurcuğumGecen cuma 69.5
Bugun 68.5
Fark -1000 gr
Güzel gitmiş bravoGünaydın kızlar
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 57.500
Bu hafta: 57.000
Fark: -500
Kıız naptın sen inanmıyorum süpersin
Cuma 83.8
Bugun 81.6
Fark 2.2
Yuzde 2.63
Onlara rağmen bence güzel vermissin nergizcim belki daha cok gitmiştir şişkinlik olabilirGecen cuma 74.9
Bu hafta 74.2
Fark -700
%0.93
goruyosunuz dimi mercimek koftesi ve cig kofteler suralarda geziniyorrr off offf
Süpersin plastiğim
Olsun kuzum bundan sonra daha hızlı gider bu başlangıçKilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400
Dünkü menüye bu eksi berbatttt
Mükemmel bir sonuçGünaydın güzel takım arkadaşlarım nasılsınız ?
529. Etap 73,7
Bu cuma: 71.2
Fark:2,5 kilo
Yüzde: 0,113
529. Etapta bildirimli izne ayrıldığım için çıkan yüzdemi 30’a bölüp 0.113 sonucuna ulaştım.bi yanlışlık varsa kontrol ederseniz sevinirim.
Pazar 72,5’tum bi haftada 71,2’yi gördüm:)) giden ödem de olsa harika hissediyorum.
Tebrik ederim canım mezunsun
Aynı fikirdeyim:)) bizde tv günde 1 saat açılır. O da internetten seçtiğim bi saatlik çizgi film hakkı vardır oğlumun.onun haricinde tv yok.bol oyun ve oyuncak ve bol bol da dağınıklıl demek oluyor haliyle:)Ben cocugu olup da evi toplu olan insana inanmam ya cocugunu cok darlıordur ona dokunma buna dokunma sununyapma oraya zıplama diye ya tvye hapsetmiştir yada cocuk gercekten o yasta akılıllı uslu istanbul beyefendisi hanımefendisidir :))
Çok ama çok iyi baya hızlı bi geçiş olmuş
Bence gayet iyi yarım kg gitmiş daha n olsun
Güzel vermişsin istikrarını bozma 85 ol artık
Çok güzel 2 li rakamlara bişey kalmadı
Her zaman ki gibi harikasın huzurcuğum
Güzel gitmiş bravo
Kıız naptın sen inanmıyorum süpersinçok sevindim 2 hafta sonra listeye gir artık 15 martta 79 olsun hedefin
Onlara rağmen bence güzel vermissin nergizcim belki daha cok gitmiştir şişkinlik olabilir
Süpersin plastiğim
Olsun kuzum bundan sonra daha hızlı gider bu başlangıç
Mükemmel bir sonuç
Tebrik ederim canım mezunsunçok geçmiş olsun
Ben cocugu olup da evi toplu olan insana inanmam ya cocugunu cok darlıordur ona dokunma buna dokunma sununyapma oraya zıplama diye ya tvye hapsetmiştir yada cocuk gercekten o yasta akılıllı uslu istanbul beyefendisi hanımefendisidir :))
Canım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inş
Abla senin menülerin guzeldi aslında hatırladıgım kadarıyla neden sabit ki öncesinde nekadar verdin duraklama vs mi
Vaaay kaptancım sen naptın bize de söyel sırrını 2 kilo nedir ya
Olsun canım bence cok guzel yemesydin bi 300 ge daha giderdi belji
Hastalar ya oglan agzı burnu aksa sa ayakta ama kucugum baygın baygın yatıyo atesi var gece nöbettedm yine sabah doktora girtik sagolsunlar atesine bile bakmıyorlar oyle muayne ettiler cunki devletin malı deniz o koltukta öyle oturmak icin varlar
Tebrik edem arkadasım emeklerinin karsılıgı oldu darısı 8 lere :)
olsun canım artık niyet ettin azmettin hadtaya daha guzel olacak ben inanıyorum
kesinlikle yaparsın istedikten sonra
Aman allahımmm bu neeemasallah sana cok iyi darısı bizim basımızaa
Tebrik ederim cnm cok gzel vermissin
Güzel gitmiş bravo
Kıız naptın sen inanmıyorum süpersinçok sevindim 2 hafta sonra listeye gir artık 15 martta 79 olsun hedefin
Onlara rağmen bence güzel vermissin nergizcim belki daha cok gitmiştir şişkinlik olabilir
Süpersin plastiğim
Mükemmel bir sonuç
Uycam uycam ama benim telaseli günler basladı bugün sabah 5 de kalktım o saatten beri ayaktayım ama 3 de yemek yiyebildim. Bunlardan dolayi birazda izin aldımSağol canım hedefe doğru devam ediyorum :)
Sağol canım
Sağol cicim, kız sende uy sende ver :)Kanguru_ dokundum :) bak dokunduğum kilo veriyor :))
Kolay gelsin cnm hayirli yolculuklarBen malatya yolcusuyum hafta sonu icin ondan yazamiyom bavul hazirliyom
Bizimde oyleydi ben toplar m7tfaga giderdin 5 dkk sonra bi donerdim sanki hic toplanmamis gibi. Ne yorcam kendimi dedim sonraİçime su serptin canım,acaba ben mi çok dağınığım diye düşünmüştümEvim temizdir ama hep dağınık hep dağınıktır.Toplasam maksimum onuncu dakikaya aynı oluyor
maşallah sana ,ben önceden oğlumun peşi sıra topluyordum ,o da benim peşim sıra dağıtıyordubaktım bu böyle olmuyor gün sonunda topluyorum artık. ev işi yapmayı oldum olası sevmezdim zaten yemek,kek,börek vs yapmayı severim o da kilo olarak yansıyırdu haliyle.şimdi sağlıklı şeyler yapmaya başladım yemek yapma şevkim de kaçıyor
canim en azindan oyuncaklari fln odalarinda olur. Istedikleri oyuncaklari alir gelirlerSenin kactane var bitabem bilmilrum cocukları ama benim iki tane ikisi de en hareketli cagında biri 18 aylık digeri 40 aylık yani 3 yas civarı bende oynamadıkalrı oyuncakları kaldırıyorum bi oyuncak sandıgımız var ama o sandık geceden geceye kapalı genelde öglen uykusuna yatıldıgında ve gece uyundugunda tamamen toplarım yada arar arar oynamadıllarını kaldırıyorum. Cocuklarda duzen alışkanlıgı 3 yastan itibaren baslıyor ama bizimki gibi muze olması imkansız odaları var cogunlukla esyalarımız orda ama dusunsenize annesi surekli mutfakta oturma odasında balkonda dolayısıyla cocukda evdeki tek canlı konusan gülen sarkı söyleyen kişiyle beraber oyle odadan baska biryerde oynatmam meselesi uygulamada pek gercerli olmayacak sevgili kaptancıgımKanguru_ bir de bizim evimizde tv yok gibidir gunde 45 dkyı gecmez acık olsugu vakit dolayısıyla özellikle 3.5 yasındaki oglum icin hersey ama hersey oyuncak özelliği tasıyor tabi bizim evdede duzen olmuyor :))
3 yasinda bi xocugun uslu olmasi oturmasi normal degildir zatenBen cocugu olup da evi toplu olan insana inanmam ya cocugunu cok darlıordur ona dokunma buna dokunma sununyapma oraya zıplama diye ya tvye hapsetmiştir yada cocuk gercekten o yasta akılıllı uslu istanbul beyefendisi hanımefendisidir :))
Çocuklu evin dağınıklığını çocuktan sonra öğrendimAllah eksikliklerini ve dağınıklıklarının bile eksikliğini göstermesin
Allah bağışlasın canım. Benim tam 3 yaş.bikaç gün önce doğum günü vardı hatta.
düzeni ben de öğretmeye çalışıyorum ama nafileanne sen topla ben burada oynuyorum diyor. Masayı hazırlarken yardımcı olur ama o oyuncaklar toplanırken içi gider bi küçük parça kaldırmaz. Oyuncak kutusuna koymaya çalıştığım oyuncak kıymetlenir ve anne onunla oynuyorum der.
ben haftaya 79 olur diye dusunmustum amaÇok güzel vermişsin 59a hiç bir şey kalmamış
Güzel gitmiş bravo
Süpersin plastiğim
Mükemmel bir sonuç
afiyet olsun cnmAy Kızlar kendime ödül verdim :) küçücük poğaça boyutunda ekmek, ama poğaça kadar kalın değil ince uzunluğunda poğaça kadar iki üç lokmalık yani :)) içine azıcık tavuk ve turşu biber koyup yedim :) tavuğu da ekmeği de özlemişim :) kaçamak olmadı tabi akşam öğünü yerine geçti :)
Bana dokunma sen saril siki sikiSağol canım hedefe doğru devam ediyorum :)
Sağol canım
Sağol cicim, kız sende uy sende ver :)Kanguru_ dokundum :) bak dokunduğum kilo veriyor :))
afiyet olsun cnm aksama kacamak demissin ama zaten gun icinde bise yememissin kiSabah : 1 portakal
Ara: 6-7 çiğ badem
Öğle: 150 gr yaklaşık et döner
Cacık
Akşam (16:30) - küçücük bir ekmeğe, az Bi tavuk ve turşu biber yedim. Özlemişim :)
3 lt su
1 Türk kahves
1 soda
Kolay gelsin cnm hayirli yolculuklar
[
Bizimde oyleydi ben toplar m7tfaga giderdin 5 dkk sonra bi donerdim sanki hic toplanmamis gibi. Ne yorcam kendimi dedim sonra
canim en azindan oyuncaklari fln odalarinda olur. Istedikleri oyuncaklari alir gelirlerinsallah
3 yasinda bi xocugun uslu olmasi oturmasi normal degildir zaten
ruzgarda ben yoruldum sen topla diyo
ben haftaya 79 olur diye dusunmustum ama
afiyet olsun cnm
Bana dokunma sen saril siki sikiozmn daha cok verirm
afiyet olsun cnm aksama kacamak demissin ama zaten gun icinde bise yememissin ki
Hedefim bu hafta ama olmazsa haftaya kesinBende öyle dusundumde belki dedim gram olarak fazla olur o yuzden 1 hafta daha vereyim dedim
O değilde bizim grubu mahvettin kız 3 kişilik kilo verdinHedefim bu hafta ama olmazsa haftaya kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?